顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

enlarge GIF image underneath text overlay?

Using FF 108.0.2 (64-bit) in Debian 11 Linux,I need to view http://www3.winsystem.org/monitor/webmonitor.php but my new laptop is very high resolution. I can control the … (閱讀更多)

Using FF 108.0.2 (64-bit) in Debian 11 Linux,I need to view http://www3.winsystem.org/monitor/webmonitor.php but my new laptop is very high resolution. I can control the text size with Ctrl+ but the background gif image of a small window with bogus scrollbar needs to be made larger somehow so that the white text can be read against the black portion of the image.

Is there some way to enlarge the gif image, please?

ynotssor 於 2 週前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 週前 解答

  • 已解決

Enable title bar in profile

Hi, I'm on an a pretty old Linux Xubuntu pc, but with the latest FireFox. In a profile I regularity use I unchecked the Title Bar checkbox in the Customize Toolbar screen… (閱讀更多)

Hi,

I'm on an a pretty old Linux Xubuntu pc, but with the latest FireFox. In a profile I regularity use I unchecked the Title Bar checkbox in the Customize Toolbar screen, but then FF crashed and I can't get that profile opened again. I can still open other profiles (because I still use the old-fashioned profile manager and don't need to go into about:profiles), but when I open that particular profile, after some hangups, I only get FF in the taskbar, but no screen opens so I can't change the setting back again.

Is there a file in the profile folder I can edit or something like that to enable the Title Bar option again to see if that profile wants to open normally again?

In case that's not possible I can copy that particular profile into a new profile, but then I will undoubtedly also copy the title bar setting, which I don't want. So can I copy the profile except for the one file with that setting and use the file from the new profile instead? What file would that than be?

I hope someone can help me out. Thanks in advance for any help.

niebelungen 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

SNAP has made Firefox useless.

When is SNAP going to either be fixed, or abandoned? I can no longer save files. or export bookmarks (to another browser that works) since implementation. I hate abandoni… (閱讀更多)

When is SNAP going to either be fixed, or abandoned? I can no longer save files. or export bookmarks (to another browser that works) since implementation. I hate abandoning you.

gagorecki 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

As soon as a video is played in youtube firefox crashes

The main youtube page loads and displays ok. As soon as a video is played (even in preview), firefox crashes. I'm on Linux Manjaro. other websites with video work fine (f… (閱讀更多)

The main youtube page loads and displays ok. As soon as a video is played (even in preview), firefox crashes. I'm on Linux Manjaro. other websites with video work fine (for ex Vimeo) I tried disabling all my addons and plugins in the normal mode (not troubleshoot mode) and it still crashes. However, the troubleshoot mode works fine ! Refreshing firefox didn't fix the issue. I have another computer with Linux manjaro and firefox works just fine. I spent a lot of time trying to understand what's wrong but I really don't see why.

Thanks in advance for your help.

gdurrens 於 2 週前 詢問

TyDraniu 於 2 週前 解答

  • 已解決

Scroll wheel click on links to open in new tab

Previous versions of Firefox allowed scroll wheel button clicking to open links. I noticed that the latest version doesn't allow this. Ctrl + left click works as normal… (閱讀更多)

Previous versions of Firefox allowed scroll wheel button clicking to open links. I noticed that the latest version doesn't allow this. Ctrl + left click works as normal but not the scroll wheel clicking.

Andrew.Barge 於 2 週前 詢問

Andrew.Barge 於 2 週前 解答

  • 已解決

Displaying hieroglyphs

In YouTube have some videos, which name seems not correct. In Firefox settings -> allow sites use their own fonts = enabled uBlock Origin -> no-remote-fonts = disab… (閱讀更多)

In YouTube have some videos, which name seems not correct.

In Firefox settings -> allow sites use their own fonts = enabled uBlock Origin -> no-remote-fonts = disabled gfx.down -> gfx.downloadable_fonts.enabled = true/false (doesn't matter, nothing changes) Stylus -> enabled/disabled (doesn't matter, nothing changes) To Google Translate -> enabled/disabled (doesn't matter, nothing changes)

With Alt -> Page Style -> Without style hieroglyphs still don't show correct

OS: arch Firefox: 108.0.2 64

egorport48 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

Firefox Developer edition 109-b9 breaks focusing in and out of app on Ubuntu 22.10

Noticed yesterday but not as prominent, firefox suddenly steals all window focus, trying to do anything in any other window is pushed into firefox no matter if it is mini… (閱讀更多)

Noticed yesterday but not as prominent, firefox suddenly steals all window focus, trying to do anything in any other window is pushed into firefox no matter if it is minimised or in another workspace. I have tested this in a clean install along with a clean profile. Bitwarden and other windows seem to act weird when they are interacted with.

This all works well and good on b8 and stable. I am using wayland (Ubuntu 22.* default), but xwayland is available.

Oliver Wilkes 於 2 週前 詢問

Oliver Wilkes 於 1 週前 解答

  • 已解決

While playing music on Youtube Music, Firefox crashes constantly. Report ID: bp-109245aa-a75f-4c81-8f9d-fec490230115

Submitted a report after all these crashes, and I'm at a loss for how to troubleshoot this. If music isn't playing the browser seems fine, and I haven't changed any exten… (閱讀更多)

Submitted a report after all these crashes, and I'm at a loss for how to troubleshoot this. If music isn't playing the browser seems fine, and I haven't changed any extensions between now and the last time I played music successfully without crashes. Guessing maybe a recent Firefox update happened?

Currently running Firefox 108.0 on PopOS 22.04 LTS with GNOME version 42.5 and using Wayland.

Submitted Report ID: bp-109245aa-a75f-4c81-8f9d-fec490230115

Looks like the crash is caused by a SIGSEGV / SEGV_MAPERR according to the report, but I don't know where to even begin looking into a cause of that.

Any help would be greatly appreciated.

mitch20 於 1 週前 詢問

mitch20 於 1 週前 解答

  • 已解決

Two maps "Andere bladwijzers" (Other bookmarks) in Firefox.

Good morning, Recently I discovered there are two maps called "Andere bladwijzers" in my Firefox browser. I deleted a submap in the second map and noticed this submap had… (閱讀更多)

Good morning, Recently I discovered there are two maps called "Andere bladwijzers" in my Firefox browser. I deleted a submap in the second map and noticed this submap had also disappeared in the first map. Is there something I must do or can I leave these two large maps as it is? Thanking you in advance for your reply. With kind regards, Ed Schijf, the Netherlands

edschijf 於 1 週前 詢問

edschijf 於 5 天前 解答

  • 已解決

Video stopped working

I upgraded Firefox to 109.0 on OpenSUSE Linux today as an update. Firefox no longer plays videos. Chrome is still playing the videos, so the codecs are on my machine. … (閱讀更多)

I upgraded Firefox to 109.0 on OpenSUSE Linux today as an update. Firefox no longer plays videos. Chrome is still playing the videos, so the codecs are on my machine. Is there anything I can do to fix this?

jay.treiman 於 1 週前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 週前 解答

  • 已解決

Firefox takes ~1 minute to load pages after window appears.

Title. Whenever I open Firefox, the window will appear shortly after, but it will take around a minute for websites to load. This applies to both tabs from older sessions… (閱讀更多)

Title. Whenever I open Firefox, the window will appear shortly after, but it will take around a minute for websites to load. This applies to both tabs from older sessions and opening new tabs. It doesn't matter whether I've just booted up, or if I've been running for half an hour. I've tried disabling all extensions, but that hasn't fixed anything. I am running Linux Mint 21.1 Cinnamon on my Gaming Laptop. Specs shouldn't be an issue. ANY HELP WOULD BE MUCH APPRECIATED!

logangbentley 於 1 週前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 週前 解答

  • 已解決

cannot print web page from Firefox

i cannot print any web page from Firefox. The print option only offers me the option to save as PDF. Firefox is not detecting either my Brother laser printer or my Epson … (閱讀更多)

i cannot print any web page from Firefox. The print option only offers me the option to save as PDF. Firefox is not detecting either my Brother laser printer or my Epson inkjet printer. if i use the print using system dialogue option fire fox shows a printer screen which has a simple entry of line prntr. If that is selected nothing at all happens. Clearly Firefox cannot detect my printers. If I save the web pages to a PDF file then open that file I can then get the normal system printing options and print the page. But all that does is clutter up my file system with files I will only ever use once. This proves the problem is clearly in Firefox and in its inability to detect system printers. I have tried all the suggestions from the help screens to no avail. Is there any other means of sorting this print problem.

austinjames 於 4 天前 詢問

austinjames 於 2 天前 解答

  • 已解決
  • 封存

Website with silly login form confuses username completion

Hey! The UK Met Office (UKMO) has a General Aviation (GA) service where they publish weather charts and such: https://www.metoffice.gov.uk/services/transport/aviation/reg… (閱讀更多)

Hey!

The UK Met Office (UKMO) has a General Aviation (GA) service where they publish weather charts and such: https://www.metoffice.gov.uk/services/transport/aviation/regulated/aviation-briefing-service-guidance It's a free service, anyone can create an account.

The login page, however, has a slightly odd way of collecting the username and password: https://logon.metoffice.gov.uk/Login?goto=http://www.metoffice.gov.uk/premium/myservices/

On that page, there are two <form>s, each containing an <input> element, one for the username and one for the password. The login button is just some javascript which fills in a third, hidden form and POSTs it. Once I have logged in and Firefox has offered to save the password for me (I have to tell it my username because the forms confuse this step too), it never manages to complete both forms. It only autocompletes the password.

Is it possible for Firefox to learn how to cope with this form? I suspect convincing UKMO to fix their website is unlikely, and they're probably not the only offender...

Bruce

bwduncan 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

some webpages not working

I've noticed that every now and then I come across a website that doesn't function properly. For instance, right now when I try to browse https://www.parts-express.com/ t… (閱讀更多)

I've noticed that every now and then I come across a website that doesn't function properly. For instance, right now when I try to browse https://www.parts-express.com/ the page will load, but when I try to view things by clicking on the menu, it will stay on the same page. I've had to use another browser to search this site.

Another thing I've come across is paying for things. A few times already I've tried to make a purchase and it would not go through. I called one of the places and they said it was because I was using Firefox. The payments went through when using a different browser.

Is this common? Is there something I can do to make Firefox work universally?

ybghyup 於 1 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

missing items in webpage on Surface Go

When I view Morningstar charts, such as the one at: https://www.morningstar.com/funds/xnas/vfiax/performance on my Microsoft Surface Go (Windows 10), in Firefox 93.0 and … (閱讀更多)

When I view Morningstar charts, such as the one at: https://www.morningstar.com/funds/xnas/vfiax/performance on my Microsoft Surface Go (Windows 10), in Firefox 93.0 and some previous versions, the legend does not display the line colors for the investment, category and index. The page is displayed correctly in Firefox 93.0 on my Desktop Windows 10 system, and when using Microsoft Edge on the Surface Go. Any suggestions?

dave505 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can't make WikiSpecies list display reddish "unused" color

I got help with this from your group some weeks ago, but I had to reinstall my Ubuntu OS (linux v.20.04.4 -- using firefox) recently and can't recall the answer. When I v… (閱讀更多)

I got help with this from your group some weeks ago, but I had to reinstall my Ubuntu OS (linux v.20.04.4 -- using firefox) recently and can't recall the answer.

When I view a WikiSpecies list of file names (e. g., see https://species.wikimedia.org/wiki/Pentatominae), the instances which have been installed but never used should be in a different (reddish) color. I am attaching an image of a page containing a file named "Abadia" (first one on the left, just under "A") which is unused. I also am attaching an empty "Creating Abadia" which is the result of clicking on "Abadia".

Please tell me how to change the image of an unused, empty file. I recall that there were two different choices SOMEWHERE in the system, "Always" and "Never" I think: One of them forces a system-level color pattern which includes reddish unused items; the other allows the used to program arbitrary displays such as the above (typical example from the dconf editor is 'bg_color: #f0f1f2; selected_bg_color: #023C88', but this editor does not change the appearance of a file instance.

jwill 於 9 個月前 詢問

Terry 於 9 個月前 解答