顯示問題標籤 顯示所有問題

Why are some requests in a page being blocked?

When I use Firefox 78 all requests are allowed. When I use FF 79, some (few) requests are blocked. Those requests break the page from loading properly. There are no messa… (閱讀更多)

When I use Firefox 78 all requests are allowed. When I use FF 79, some (few) requests are blocked. Those requests break the page from loading properly. There are no messages in the console that suggest anything is being blocked. And the network tab just shows "blocked" on the request with no indication why it was blocked. I have not requested those URLs be blocked and the context menu has no "Unblock" option. Other requests that were slightly before and very similar looking were not blocked, some that come after and look similar are not blocked.

I have disabled all blocking features in Security & Privacy. Still blocked. (I don't think it was S&P blocking, there are no warnings etc.)

Otherwise, this an "out of the box" install with no changes made. Myself and a colleague are having the same problem with the same URLs being blocked. Other browsers, and earlier versions of FF are fine. Only FF 79 is experiencing the problem. I read the release notes, nothing stood out to me as a reason to block anything without an explanation.

(You won't be able to browse to our Jira, we 403 any requests from the internet. And these resources causing the problem are only needed after you login.)

Any suggestions on how to work out why those specific requests are blocked??

max_allan 於 6 天前 詢問

max_allan 最近回覆 於 6 天前

Slow Firefox 79

im running win10 version 2004 on HP Specter360, 64 bit, Intel I7 8th gen. Since I installed Firefox 79 and a new Eero mesh router, TLS handshake is extremely slow and mak… (閱讀更多)

im running win10 version 2004 on HP Specter360, 64 bit, Intel I7 8th gen. Since I installed Firefox 79 and a new Eero mesh router, TLS handshake is extremely slow and makes Firefox unusable. Often get time out errors.Any thoughts?

hmbyars 於 6 天前 詢問

Firefox,Youtube, Dashlane

I am having problems while trying to watch YouTube with the Firefox browser. I keep getting as yellow bar at the top of the page when trying to do anything on YouTube. A … (閱讀更多)

I am having problems while trying to watch YouTube with the Firefox browser. I keep getting as yellow bar at the top of the page when trying to do anything on YouTube. A screenshot of the error is attached. I've asked Mozilla about this before, and I am also trying to get a fix from Dashlane. It concerns the message "a script in the extension Dashlane is causing Firefox to slow down" then it shows Learn more. When I open that if the warning stays long enough to click on it. It recommends changing dom.max_script_run_time. It shows it is set at 10, and will not allow any change as suggested. Then it suggests adding JavaScript toggle on and off. That does not help either. I would thank anybody between Mozilla and Dashlane that can provide a reason for this continued error message and how to fix it. This has been going on for months.

GlennT 於 6 天前 詢問

After resuming from suspend, ffx is already crashed or the tab crashes when loading a page

firefox-esr 68.10.0esr 32-bit OS: Sparky linux (Debian SID) 5.11 MinimalGUI openbox 3.6.1 linux 4.19.0-8-686 bash 5.0.3(1)-release Not every time I can reproduce this bug… (閱讀更多)

firefox-esr 68.10.0esr 32-bit OS: Sparky linux (Debian SID) 5.11 MinimalGUI openbox 3.6.1 linux 4.19.0-8-686 bash 5.0.3(1)-release

Not every time I can reproduce this bug, but when it happens after resuming from suspend, the firefox is crashed with the small window to report a bug to mozilla or if the window is still open, some tabs crashes at loading the page.

Whe I try to open from shell and crash happens: ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 9750 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

Ivan 於 6 天前 詢問

Invisible "text cursor". (The mouse cursor is visible)

After update to 79.0 version, (on Win 7), the cursor totally disappear, an so it's really unconfotable to identify what I'm doing... Now it's possible to identify the cur… (閱讀更多)

After update to 79.0 version, (on Win 7), the cursor totally disappear, an so it's really unconfotable to identify what I'm doing... Now it's possible to identify the cursor position only selecting some caracter, using mouse or case key + arrow. I tried to find some question on the web, and founded to set something in the "about:config" system, but in my list, for example, don't appear the "ui.caretWidth" row. I saw this problem appeared in 2017 too. (It appear NOW, for me...) I don't think to be the last person to use win 7... Can someone helps me?

Barburio 於 6 天前 詢問

Black thumbnails pages previews by Ctrl + Tab

When I use shortcut control + Tab with Firefox 79.0 (64-bit) (MacOS Catalina Version 10.15.6 (19G73)) i to often see blank page miniatures but not real page thumbnails. L… (閱讀更多)

When I use shortcut control + Tab with Firefox 79.0 (64-bit) (MacOS Catalina Version 10.15.6 (19G73)) i to often see blank page miniatures but not real page thumbnails. Looks like Firefox made page snapshots not so often or correct.

Donald 於 5 天前 詢問

Firefox for windows has become slow all of a sudden,lags very much,especially while using Gmail and youtube

All of a sudden firefox starts to lag,tried refreshing it and re-installing it,nothing seemed to work Especially on Gmail and youtube(haven't tested other sites,cause of … (閱讀更多)

All of a sudden firefox starts to lag,tried refreshing it and re-installing it,nothing seemed to work Especially on Gmail and youtube(haven't tested other sites,cause of slowness)even firefox's option page also starts to lag. Scanned my pc for viruses and updated my windows,uninstalled my addons,tried every step i can search of.

Version : 79.0 addon: Mcafee web advisor setting changed: None(both pc's and browsers)

is it a problem with the firefox or mine?

Thank you for taking the time to read this Have a nice day

lkkrishna4569 於 5 天前 詢問

"Server Not Found"

Ever since I started using Firefox I've found that if I Google a subject and then try to open a resulting listesd website which is marked as an "Ad", it won't open and I … (閱讀更多)

Ever since I started using Firefox I've found that if I Google a subject and then try to open a resulting listesd website which is marked as an "Ad", it won't open and I get a "Server Not Found" message. I like Firefox a lot but this is plain irritating!

On the Help pages I found a suggestion about changing the proxy setting to "No Proxy" (I'm just an individual at home, running through a standard BT hub), but that doesn't seem to have made any difference.

Any suggestions would be gratefully received!

Ray

goshjm 於 5 天前 詢問

Firefox "suspends" UI/DOM updates when its window is in the background or loses focus?

I'm working to support a user who uses Firefox 79 on macOS 10.15. Throughout the day, this user has to run a long-running Python script that uses the selenium module and … (閱讀更多)

I'm working to support a user who uses Firefox 79 on macOS 10.15.

Throughout the day, this user has to run a long-running Python script that uses the selenium module and geckodriver to have Firefox automatically interact with some ancient web based accounting software.

This approach is out of my control, I did not implement it, and being a very small company, there's no budget to change it or buy new hardware. It is what it is.

We also can't run in any sort of a headless mode, as the user must sometimes manually interact with this ancient accounting web site in rare cases.

The script itself works fine, as long as Firefox's window retains focus or stays in the foreground the whole time. It can run successfully for days like this.

The problem happens when Firefox ends up becoming a background window while the Selenium script is still running.

This happens often, as the user usually also has other stuff that needs to be done on this computer.

When in the background, Firefox and the Selenium script will work fine for some time. But then it's like Firefox suspends itself.

The Selenium script can still communicate with Firefox, but it's like Firefox has stopped updating the UI or the DOM for some reason.

This can cause the Selenium script to fail, as it can't find elements that it expects to be present in the DOM.

If the Firefox window is brought to the foreground again, it shows an outdated page rendering and the cursor is a "+" cross shape. Clicking within the Firefox window, for example, seems to refresh the UI, and it'll show the correct, current page after a few seconds.

Does Firefox do something to suspend tabs or windows that no longer have focus or are no longer in the foreground?

If it does, is there some way to easily disable this?

I can understand something like that being useful to save energy on laptops, for example, but in our case it's destroying Firefox's usability for this long-running Selenium job.

Many thanks!

Tim 於 5 天前 詢問

Colors on Firefox (MacBook Pro) are overly saturated compared to Chrome and Safari

Firefox is displaying overly saturated colors in comparison to browsers such as Chrome and Safari. I attempted to fix this using about:config (gfx.color_management.mode … (閱讀更多)

Firefox is displaying overly saturated colors in comparison to browsers such as Chrome and Safari. I attempted to fix this using about:config (gfx.color_management.mode = 1) and restarted Firefox, but the issue was not fixed. Please let me know how I can solve this.

Thanks, utkp

utkp 於 5 天前 詢問

Declining performance

Browsing has become extremely frustrating with Firefox 79.0 and Windows 10. Sites will not load. Occasionally, pressing F5 helps. Most often, multiple requests must… (閱讀更多)

Browsing has become extremely frustrating with Firefox 79.0 and Windows 10. Sites will not load. Occasionally, pressing F5 helps. Most often, multiple requests must be made. A TLS handshake seems to be involved.

Bedfordite 於 5 天前 詢問

fresh install on re-fromatted win10 machine constantly crashing

Hi there Have installed the latest Firefox version (79 64bit) on a freshly formatted install of Win10 on Surface Pro5 and when I try to start Firefox it crashes almost i… (閱讀更多)

Hi there

Have installed the latest Firefox version (79 64bit) on a freshly formatted install of Win10 on Surface Pro5 and when I try to start Firefox it crashes almost instantly. I get the pop up asking to send to Mozilla (which I do) and also if I want to start i safe mode.....when starting in safe mode it crashes as well

Have been trying to get this to work for hours now so any help or advice gratefully received

Many thanks

Jamie

JamieEff 於 4 天前 詢問

Input delay in search field on Google-related sites

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, a… (閱讀更多)

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, and it's displaying symbols I entered at 1 symbol in 1-2 seconds. After around a minute the delay cuts to minimal and I can use the search normally (but by that time site is already responding to the earlier input which sometimes can be in wrong keyboard layout or misspelled because I didn't see what I was typing until 1 minute after I typed it). I don't have this problems at the websites that are not Google-related, also I don't have it in other browsers. I've tried restarting Firefox (obviously, as this problem persists for weeks now) and/or clearing cache, didn't help.

Daniela Chris 於 4 天前 詢問

Daniela Chris 最近回覆 於 4 天前

Firefox caused(?) Blue screen of Death

Hello, I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD. I had around 8 tabs… (閱讀更多)

Hello,

I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD.

I had around 8 tabs open at the time of which 2-3 Twitch.tv channels, Private mode tabs with several websites with a variance of content-typed on them.

However, I had these open in the background while I was playing a game and at some point my computer just rebooted.

It hasn't happened another time (yet) and it is the first time I've had a BSOD for quite some time so it kind of scared me.

I had Hardware Acceleration turned on and Content Process limit was set to 8(Default).

The Nvidia drivers I have installed are: 451.67 (09-07-2020)

*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
An exception happened while executing a system service routine.
Arguments:
Arg1: 00000000c0000005, Exception code that caused the bugcheck
Arg2: fffff802404d800c, Address of the instruction which caused the bugcheck
Arg3: ffff8283464fef90, Address of the context record for the exception that caused the bugcheck
Arg4: 0000000000000000, zero.

Debugging Details:
------------------


KEY_VALUES_STRING: 1

    Key  : Analysis.CPU.Sec
    Value: 2

    Key  : Analysis.DebugAnalysisProvider.CPP
    Value: Create: 8007007e on MIYA

    Key  : Analysis.DebugData
    Value: CreateObject

    Key  : Analysis.DebugModel
    Value: CreateObject

    Key  : Analysis.Elapsed.Sec
    Value: 2

    Key  : Analysis.Memory.CommitPeak.Mb
    Value: 78

    Key  : Analysis.System
    Value: CreateObject


BUGCHECK_CODE:  3b

BUGCHECK_P1: c0000005

BUGCHECK_P2: fffff802404d800c

BUGCHECK_P3: ffff8283464fef90

BUGCHECK_P4: 0

CONTEXT:  ffff8283464fef90 -- (.cxr 0xffff8283464fef90)
rax=0000000000000000 rbx=ffffce0d5ea36080 rcx=fffffffffffffffd
rdx=0000000000000000 rsi=ffffce0d5d3a4080 rdi=0000000000000000
rip=fffff802404d800c rsp=ffff8283464ff998 rbp=ffff8283464ffa80
 r8=ffff95046faf9001  r9=000002016af88590 r10=fffff8024086e2e0
r11=00000000005a3c10 r12=0000020183abe000 r13=0000020183d14078
r14=ffff8283464ffa08 r15=0000000000000001
iopl=0         nv up ei ng nz na pe nc
cs=0010  ss=0018  ds=002b  es=002b  fs=0053  gs=002b             efl=00050282
nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c:
fffff802`404d800c c3              ret
Resetting default scope

BLACKBOXBSD: 1 (!blackboxbsd)


BLACKBOXNTFS: 1 (!blackboxntfs)


BLACKBOXPNP: 1 (!blackboxpnp)


BLACKBOXWINLOGON: 1

CUSTOMER_CRASH_COUNT:  1

'''PROCESS_NAME:  firefox.exe'''

STACK_TEXT:  
ffff8283`464ff998 fffff802`40870c4c : ffffce0d`5d3a4080 ffff8283`464ffa80 ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 : nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c
ffff8283`464ff9a0 fffff802`4086e304 : ffffce0d`5d3a4080 00000201`73938600 00000000`00000000 00000201`8fa00000 : nt!PsLookupThreadByThreadId+0x3c
ffff8283`464ff9d0 fffff802`405ef475 : ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!NtAlertThreadByThreadId+0x24
ffff8283`464ffa00 00007ff8`4810bb84 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!KiSystemServiceCopyEnd+0x25
0000005f`fadff848 00000000`00000000 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : 0x00007ff8`4810bb84


SYMBOL_NAME:  nt!PsGetCurrentServerSilo+2c

MODULE_NAME: nt

IMAGE_NAME:  ntkrnlmp.exe

IMAGE_VERSION:  10.0.19041.388

STACK_COMMAND:  .cxr 0xffff8283464fef90 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET:  2c

FAILURE_BUCKET_ID:  0x3B_c0000005_nt!PsGetCurrentServerSilo

OS_VERSION:  10.0.19041.1

BUILDLAB_STR:  vb_release

OSPLATFORM_TYPE:  x64

OSNAME:  Windows 10

FAILURE_ID_HASH:  {ca3838bc-6517-b4b6-f083-461080433ddb}

Followup:     MachineOwner
---------

cosplayking 於 4 天前 詢問

cosplayking 最近回覆 於 4 天前

Windows 7 x86 (3GB limited memory) - Long-running Javascript tabs (e.g. Facebook) consume too much memory (~460MB in addition) from 58% to 73%

I have a serious "complaint" that Firefox 79 (32-bit) under Windows 7 Pro SP1 plus fixes does a very poor job of limiting its proportion of memory usage, or running clean… (閱讀更多)

I have a serious "complaint" that Firefox 79 (32-bit) under Windows 7 Pro SP1 plus fixes does a very poor job of limiting its proportion of memory usage, or running cleanup automatically as per the about:memory "Minimize memory usage" button's action. Can some optimisation be done to alleviate this, say every 15mins perform this function automatically?

Workarounds: 1) Log off/Sign out of tab and close it. Open new tab and reload bookmarked URL. Move tab to former position, as necessary. 2) Close and re-open Firefox entirely.

WBST Clarke 於 4 天前 詢問

Firefox 79.0 Super Slow to Connect

Everytime I startup firefox it could take up to two minutes to connect to www.aol.com. I also get we're having trouble finding that site. All the hardware checks good. Sp… (閱讀更多)

Everytime I startup firefox it could take up to two minutes to connect to www.aol.com. I also get we're having trouble finding that site. All the hardware checks good. Speed tests say there is no problem. When I use the new Microsoft Edge I have no problems. Any help here.

Harley51 於 4 天前 詢問