顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Firefox keeps enlarging when I move my cursor across the screet to 300%. How to stop?

I have a new laptop (HP Pavilion x360). When my mouse crosses the screen on Firefox it enlarges the scree between 120% and 300%. How do I stop this? I suspect it has some… (閱讀更多)

I have a new laptop (HP Pavilion x360). When my mouse crosses the screen on Firefox it enlarges the scree between 120% and 300%. How do I stop this? I suspect it has something to do with the tablet aspects of the laptop and it is seeing it as a swipe, but how do I turn it off?

Hradcany1 於 1 年前 詢問

RobertJ 於 1 年前 解答

  • 被鎖定
  • 封存

Firefox browser does not view jpg files in computer

Firefox browser will not view jpg files (pictures) in my Windows 10 computer. I discovered this when I was trying to import my account photo. Issue solved! Simply indicat… (閱讀更多)

Firefox browser will not view jpg files (pictures) in my Windows 10 computer. I discovered this when I was trying to import my account photo.

Issue solved! Simply indicating file uploads as jpg etc, must use *.* for all files. Then Firefox can see the *. jpg files.

JohnJeffcott 於 1 年前 詢問

Andrew 最近回覆 於 1 年前

  • 被鎖定
  • 封存

Firefox will not remember my logon info for only one website.

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1264825] Firefox will not remember my logon info for only one website. I called and spoke to the person in charge of… (閱讀更多)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1264825]
Firefox will not remember my logon info for only one website. I called and spoke to the person in charge of their website and said Firefox works okay for them when logging onto their website but I don't know for sure if it is the latest version, which I have. There is no way that I can turn off the auto logon feature in Firefox for one website.

What can be done to resolve this problem?

Thanks

Wayne Carpenter 於 1 年前 詢問

Jeremy Sanders 最近回覆 於 1 年前

  • 已解決
  • 封存

New Browser Closes

I'm working on my sister's Win10 laptop. I added the recent version of FireFox: 67.0.4 (64-bit). I can open FireFox; no problem. I can open multiple tabs; no problem. … (閱讀更多)

I'm working on my sister's Win10 laptop. I added the recent version of FireFox: 67.0.4 (64-bit). I can open FireFox; no problem. I can open multiple tabs; no problem. However, if I attempt to open a second browser session, I can briefly see the silhouette of a second FireFox icon and then that second FireFox icon quickly disappears; also no second browser session opens. I've painfully made many changes to Win10; mostly ferreting out unnecessary MS Bloatware. Twice through this process FireFox was able to have more than one browser session open. This brief success is gone after the next reboot.

FireFox is whitelisted in Popupblocker.

OtherStuff 於 1 年前 詢問

OtherStuff 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Have no idea what is happening

My browser console pops up with a long list of errors when I open Firefox (has never popped up before) and my Evernote clipper stopped working. I dont know what the probl… (閱讀更多)

My browser console pops up with a long list of errors when I open Firefox (has never popped up before) and my Evernote clipper stopped working. I dont know what the problem is and have no idea how to correct it?

tamryn.edwards 於 1 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決

Sync hack?

I set up Firefox sync two days ago. Opened my Iphone today & it went to sync screen and asked to sync with my Mac laptop computer. I proceeded, assuming it was part … (閱讀更多)

I set up Firefox sync two days ago. Opened my Iphone today & it went to sync screen and asked to sync with my Mac laptop computer. I proceeded, assuming it was part of set up, although I had done that step two day ago. After my phone read the QR code, my computer screen refreshed and said, essentially, "you are now syncing with Oxnard, Kalifornia" etc. I am located in the Oxnard area, but was alarmed at the misspelling of California with a "K". Is this a hack and should I remove sync? Typo? Anyone else have this issue? Would greatly appreciate any advice you have - thanks!

Elizabeth Ulmer 於 1 個月前 詢問

Meskó Balázs 於 1 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

First page typed in address bar doesn't load

For some time now, I have noticed that if Firefox is not open and I click on a URL in an email or somewhere else, Firefox will open but the address bar goes blank and the… (閱讀更多)

For some time now, I have noticed that if Firefox is not open and I click on a URL in an email or somewhere else, Firefox will open but the address bar goes blank and the page does not load. If I click on the link again, another window opens and the page seems to load fine. The same thing happens if I open Firefox and type a simplified URL (like www.xyz.com). It does not seem to be related to add-ons being enabled or disabled.

jjram42 於 1 年前 詢問

jjram42 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

I have tried all suggestions to fix pausing scrolling without luck. what else can I do?

My operating system is Windows Professional 64bit. When I scroll on a web page the page will advance and than freeze or pause and and after a few seconds will advance aga… (閱讀更多)

My operating system is Windows Professional 64bit. When I scroll on a web page the page will advance and than freeze or pause and and after a few seconds will advance again. Plus, there is a delay when I click on something. This happens in safe mode as well. I have tried all the suggested fixes on the help and community pages with no success. I have even uninstalled and reinstalled Firefox. Any other suggestions or recommendations.

Thanks,

Be well....

badkelevra 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Same userchrome, different appearance, Hmmm

OK here is the situation. I have a desktop and laptop. they both use Win 7 64 bit and have the FF 67.0.4 64 bit. I copied the userchrome from my desktop (where FF is se… (閱讀更多)

OK here is the situation. I have a desktop and laptop. they both use Win 7 64 bit and have the FF 67.0.4 64 bit. I copied the userchrome from my desktop (where FF is set up exactly who I likr it to look) and pasted it to my laptop. All is well but ONE small annoying item.

Desktop and Laptop images. Notice the clean blue icon for the back button on the desktop but the circle icon on the laptop with blue icon on top of it and deformed. How do I get rid of the circle icon?

PCZero 於 1 年前 詢問

jscher2000 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

How to disable developer tools?

Hello, in order to harden our enviroment we need to avoid our users to open the developer tools, any of them. For example, I would like to disable the shorcuts to the dev… (閱讀更多)

Hello,

in order to harden our enviroment we need to avoid our users to open the developer tools, any of them. For example, I would like to disable the shorcuts to the developers tool without add-ons. We have achieved to hide the menu but whenever we press "F12", we can still access the functionality.

Thank you in advance.

antonio.osuna.sanchez.next 於 1 年前 詢問

philipp 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Passwords are lost under Linux but not Win10

At the moment I have a triple boot machine. Linux running FF, V56, on a hard disk, Linux running FF, V67.0.4, on an SSD and Win10 running FF, V67.0.4, on an SSD. The reas… (閱讀更多)

At the moment I have a triple boot machine. Linux running FF, V56, on a hard disk, Linux running FF, V67.0.4, on an SSD and Win10 running FF, V67.0.4, on an SSD. The reason for three is that I'm transferring the Linux on hard disk to Linux on SSD. Going forward it will just be the two SSD installs.

There is a single profile that resides on the Win10 SSD that the Linux installs can see, via mounting the Win10 partition. Up until recently, V56 of Firefox was working fine, except for the usual bugbears of huge memory usage etc. Now with some free time, I've decided to finish off the hard disk -> SSD transition. I now have a problem with PW's being "lost". Bear in mind all three installs are seeing the same ONE profile.

Linux - V57 can read/display the passwords correctly and log me into sites. Win10 - V64 can read/display the passwords correctly and log me into sites. Linux - V64 CAN NOT display the passwords hence can't log me into sites.

Everything else comes across fine. All of my bookmarks are there, under all three boots. The same cookies are there under all three boots. Just the Linux V64 can't seem to find the passwords. There is one file that has the appendage "corrupt" and that is "content-prefs.sqlite.corrupt". I have cleared the cache multiple times.

   Any thoughts on what is wrong?
        Andrew

BlueyTheDog 於 1 年前 詢問

BlueyTheDog 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Links from other apps won't open FF, even though they open Chrome when I set it as default browser

I have no idea what's going on?! It's rather annoying, as I much prefer to stick with FF. It's been like this for a few days. Anybody ever had this problem? I hope it's a… (閱讀更多)

I have no idea what's going on?! It's rather annoying, as I much prefer to stick with FF.

It's been like this for a few days. Anybody ever had this problem? I hope it's an easy fix. Thanks in advance!

Ed Love 於 1 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

feedback, why are crash symbols showing a timestamp of 2010 so it appear OUTDATED?!

The crash symbols are showing a timestamp of 2010 so it appears they are NOT being complied FRESHLY... this should be looked into... for example... the crash symbols for… (閱讀更多)

The crash symbols are showing a timestamp of 2010 so it appears they are NOT being complied FRESHLY... this should be looked into...

for example... the crash symbols for Firefox 67.0.4 https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/candidates/67.0.4-candidates/build1/win64/en-US/firefox-67.0.4.crashreporter-symbols.zip

01/01/2010 @ midnight...


this is feedback and should be looked into...

Melchior (aka Joseph) 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答