顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Why can't I paste into youtube comments on firefox

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addo… (閱讀更多)

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addon to copy plain text only, but that didn't help, nor have I ever needed it before.

Is this google's latest monopoly trick or something, or what is going on?

Asked by 1N07 4 年前

Answered by 1N07 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox crashes

help me, where launching firefox command line in normal-mode and safe-mode crashes Crash ID: bp-6dbca3e5-d17d-4364-9b09-4301e2150905 (process:11163): GLib-CRITICAL **: g_… (閱讀更多)

help me, where launching firefox command line in normal-mode and safe-mode crashes

Crash ID: bp-6dbca3e5-d17d-4364-9b09-4301e2150905

(process:11163): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed

BuildID: 20150826185640 CrashTime: 1441460722 EMCheckCompatibility: true Email: oscarfio@hotmail.com FramePoisonBase: 7ffffffff0dea000 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1441407720 Notes: OpenGL: NVIDIA Corporation -- GeForce 610M/PCIe/SSE2 -- 4.4.0 NVIDIA 340.76 -- texture_from_pixmap

ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SecondsSinceLastCrash: 46 StartupTime: 1441460721 TelemetryEnvironment: {"build":{"applicationId":"{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}","applicationName":"Firefox","architecture":"x86-64","buildId":"20150826185640","version":"40.0.3","vendor":"Mozilla","platformVersion":"40.0.3","xpcomAbi":"x86_64-gcc3","hotfixVersion":null},"partner":{"distributionId":null,"distributionVersion":null,"partnerId":null,"distributor":null,"distributorChannel":null,"partnerNames":[]},"system":{"memoryMB":7868,"cpu":{"count":8,"vendor":null,"family":null,"model":null,"stepping":null,"extensions":["hasMMX","hasSSE","hasSSE2","hasSSE3","hasSSSE3","hasSSE4_1","hasSSE4_2"]},"os":{"name":"Linux","version":"3.19.0-28-generic","locale":"it-IT"},"hdd":{"profile":{"model":null,"revision":null},"binary":{"model":null,"revision":null},"system":{"model":null,"revision":null}},"gfx":{"D2DEnabled":null,"DWriteEnabled":null,"adapters":[{"description":"NVIDIA Corporation -- GeForce 610M/PCIe/SSE2","vendorID":"NVIDIA Corporation","deviceID":"GeForce 610M/PCIe/SSE2","subsysID":null,"RAM":null,"driver":null,"driverVersion":"4.4.0 NVIDIA 340.76","driverDate":null,"GPUActive":true}]}},"settings":{"blocklistEnabled":true,"isDefaultBrowser":false,"e10sEnabled":false,"telemetryEnabled":false,"locale":"en-US","update":{"channel":"release","enabled":true,"autoDownload":true},"userPrefs":{}},"profile":{}} Theme: classic/1.0 Throttleable: 1 Vendor: Mozilla Version: 40.0.3 useragent_locale: chrome://global/locale/intl.properties

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Asked by oscarfio 4 年前

Answered by guigs 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox won't display .swf files

Hello, Everything was running completely fine in Firefox and then all of a sudden it simply stopped displaying .swf files. Where they should be is simply blank. On webs… (閱讀更多)

Hello,

Everything was running completely fine in Firefox and then all of a sudden it simply stopped displaying .swf files. Where they should be is simply blank. On websites with a background I can see the background through where the .swf file should be. This includes opening locally saved files as well as every website with a .swf file that's supposed to play.

I do mean suddenly quite literally, as it was right in the middle of a browsing session. I changed nothing, just...one minute they were working fine, the next they completely halted. It's clear the program is recognizing that something's supposed to be there, as Adblock pops up a little "Block" tab over where the file should be, but again, that space is completely blank. It's not black, it's transparent.

I've completely uninstalled Shockwave and reinstalled it from scratch, and "updated" it three times now, all to no effect.

Asked by Amenephis 4 年前

Answered by cor-el 4 年前

  • 已解決
  • 封存

No Proxy Authorization Prompt

Mac OS X 10.10.5 Firefox 40.0.3 I have set FireFox to use a proxy(just the browser not my entire system) but there simply is no prompt for username and password in Prefer… (閱讀更多)

Mac OS X 10.10.5

Firefox 40.0.3

I have set FireFox to use a proxy(just the browser not my entire system) but there simply is no prompt for username and password in Preferences: Advanced: Network: Connection settings. Additionally, many times people bring up changes that need to made in about:config but either those preference names no longer exist or they have no effect on this issue.

Does anyone know how to get FireFox to prompt for username/password or where to find the login?

Thanks, MDS

Asked by MDS0LDI3R 4 年前

Answered by MDS0LDI3R 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox v40.0.3 does not launch

I am attempting to create a customized installation package for Mozilla Firefox v40.0.3. >> OS : Windows 7 SP1 x64 <<---- I have performed a Custom installat… (閱讀更多)

I am attempting to create a customized installation package for Mozilla Firefox v40.0.3.


>> OS : Windows 7 SP1 x64 <<----

I have performed a Custom installation of the browser (unchecked 'Install Maintenance Service' check-box).

After successful installation, copied the following files to the respective directories:

1. Copied 'local-settings.js' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\defaults\pref'


Contents of this file-----------

pref("general.config.obscure_value", 0); pref("general.config.filename", "mozilla.cfg");



2. Copied 'mozilla.cfg' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox'


Contents of this file-----------

// pref("browser.startup.homepage", http://intranet/); pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false); pref("app.update.auto", false); pref("app.update.enabled", false); pref("app.update.service.enabled", false); pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false); pref("browser.search.update", false); pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false); pref("signon.rememberSignons", false);


After performing these steps, when I attempt to launch firefox, it fails to launch at all. No errors are displayed. In Task manager, I noticed firefox.exe getting invoked but it exits within seconds.

What is the cause? Please help.

Asked by soumenray 4 年前

Answered by cor-el 4 年前