Paste issue

Since a few months, I have noticed a nasty issue with pasting on some websites. For example, when I try to paste text in the body with CTRL/CMD+V on the web interface of… (閱讀更多)

Since a few months, I have noticed a nasty issue with pasting on some websites.

For example, when I try to paste text in the body with CTRL/CMD+V on the web interface of my email provider (mailbox.org), the cursor is moved to the end of the message but no text is copied. Right-click > paste does work, and no issue for the recipient and subject fields. The issue is only when writing emails in HTML; plain text works fine. Another example, when editing a protocol on protocols.io, hitting CTRL/CMD+V leads to a blank page, which needs to be refreshed (but the text has not been pasted). There is no option to do it via right-click > paste there. Same issue when submitting a manuscript on PCI Paleontology.

All these examples are specific to Firefox (I have the latest version installed); it is reproducible both on macOS 10.15 and Win10. It doesn't seem to be due to add-ons (I tried to deactivate them one by one and nothing changed). There is no problem with Chrome-based browsers (e.g. Iridium) or Safari.

Is it maybe some configuration or something? Any idea?

i 於 1 週前 詢問

i 最近回覆 於 6 天前

Saving to wrong location

deets: v87 via flatpak on debian(buster) No matter where I save a file the lastdir is always "/run/user/1000/doc/*some random folder name, that changes each time*". manu… (閱讀更多)

deets: v87 via flatpak on debian(buster)

No matter where I save a file the lastdir is always "/run/user/1000/doc/*some random folder name, that changes each time*".

manually changing browser.download.lastDir causes the next attempt to save to go to the desired folder, but a second attempt reverts to /run/user/1000/doc/abcd123.

Has anyone any idea whats going on?

buckmulligan26 於 2 週前 詢問

buckmulligan26 最近回覆 於 6 天前

Turn off the one click "select all text"

For search and navigation fields, this thread discusses this https://support.mozilla.org/en-US/questions/1168290 But it's not working for me. I tried both of these, fal… (閱讀更多)

For search and navigation fields, this thread discusses this

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1168290

But it's not working for me. I tried both of these, false and true, but text still gets selected after one click like before any alterations were made

   browser.urlbar.clickSelectsAll
   browser.urlbar.doubleClickSelectsAll

noel_envode 於 1 週前 詢問

noel_envode 最近回覆 於 5 天前

Tabs are constantly crashing

My tabs are constantly - several times a day, every day - crashing. I'm not watching any videos, I've tried a clean (deleted profile folder) install, and turning off hard… (閱讀更多)

My tabs are constantly - several times a day, every day - crashing. I'm not watching any videos, I've tried a clean (deleted profile folder) install, and turning off hardware acceleration. It's not anything attached to my profile, as I sync with a 2nd computer that has zero crash issues.

alifreeman93 於 1 週前 詢問

alifreeman93 最近回覆 於 5 天前

Huge consumption of resources (99%) whenever YouTube is playing

Playing youtube video on Firefox has become a hazard. The power consumption sharply rises whenever a video is plying AND (specifically) when the this youtube tab is the o… (閱讀更多)

Playing youtube video on Firefox has become a hazard. The power consumption sharply rises whenever a video is plying AND (specifically) when the this youtube tab is the one open (current). As soon as I move to another tab and let the video continue playing this problem disappears and resource consumption looks normal. Then if I go back to the youtube tab then it spikes again sharply.

It has been like this for a week or couple of days now.

jerriy 於 1 週前 詢問

jerriy 最近回覆 於 5 天前

YouTube and random no sound, Raspberry Pi

Raspberry Pi 4B Raspberry Pi OS -- Fully updated OS. Firefox 78.9.0esr (32-bit) -- Latest and greatest for Raspberry Pi OS. Some videos I am getting no sound. I try the … (閱讀更多)

Raspberry Pi 4B Raspberry Pi OS -- Fully updated OS. Firefox 78.9.0esr (32-bit) -- Latest and greatest for Raspberry Pi OS.

Some videos I am getting no sound. I try the effected videos in Chromium for Raspberry Pi OS and it works fine. I read about a possible fix and tried disabling hardware acceleration with no effect. I also blew out all the cookies,. history and stored site data. Each attempt closing and reopening Firefox. Same thing on the same videos, no sound in Firefox but fine in Chromium.

Any tips or pointers?

Tabatchnick 於 1 週前 詢問

Tabatchnick 最近回覆 於 2 天前

Remove close-window-button or remove the whole tab part in fullscreen without GNOME topbar

Is there any way to remove the close-window-button or the whole tab part. I want to avoid the user close the browser. I know there is Kiosk mode, but kiosk mode seems can… (閱讀更多)

Is there any way to remove the close-window-button or the whole tab part. I want to avoid the user close the browser. I know there is Kiosk mode, but kiosk mode seems cannot keep back button

wyt94yx 於 1 週前 詢問

wyt94yx 最近回覆 於 2 天前

Nightly can't update itself and opens only on 2nd time

Hi! More than a month ago, I realised that my firefox nightly version is few months old. It couldn't update itself, everytime I tried to use update function, after restar… (閱讀更多)

Hi! More than a month ago, I realised that my firefox nightly version is few months old. It couldn't update itself, everytime I tried to use update function, after restarting browser it didn't udpate and it didn't even restart, just close itself. So I downloaded latest version from mozilla site to update. But now I remembered that moment and checked what version I have. Guess what, it's that version I downloaded back then. And I can't update it still. I don't know what the error is, but I know what it's connected to it. Every time I open firefox I have to open it double. First opening does literally nothing, and I have to open it 2nd time to open it.

Qbsoon 於 3 個月前 詢問

Qbsoon 最近回覆 於 2 天前

which UserChrome.css command can use to change Menu font size? layout.css.devPixelsPerPx it is not enought

Hi i would like to know how i can change the font size of my Firefox Menu. i already change the size of the layout whit "layout.css.devPixelsPerPx" but it didn´t change t… (閱讀更多)

Hi i would like to know how i can change the font size of my Firefox Menu.

i already change the size of the layout whit "layout.css.devPixelsPerPx" but it didn´t change the font size of the tabs or the menu. i did some research and found the userCrome.css technique to change some fonts sizes. i already change the font size of the address bar, PopMenu and tabs. But when it comes to the Main Menu, and bookmarks the font still in the same size. i also try changing the fonts size on preferences but nothing has been working.

i guess there must be a simple command line to add in the userCrome.css file to fix this but i can find it.

if some of you can help me i will appreciate very much.

i am working on a linux machine. thank you very much

unocastillo 於 1 週前 詢問

unocastillo 最近回覆 於 2 天前

Again 8K and 4k youtube videos stuttering

This is really getting annoying. Again the 4k and 8k videos on Youtube are stutturing, saw some some improvement with Firefox 87 at least on the 4k videos. For example th… (閱讀更多)

This is really getting annoying. Again the 4k and 8k videos on Youtube are stutturing, saw some some improvement with Firefox 87 at least on the 4k videos. For example this video in 8k does not work at all, audio works fine and it stutters totally showing a single different frame every 10 secs. https://www.youtube.com/watch?v=5LxsViMm25o&t=54s&ab_channel=AroundTheWorld4K . My pc is running Win 10 64-bit, 8gb of ram and all with all drivers\os up to date. As usual no issue with Google Chrome while reproducing the above video in 8k.

CPU Intel(R) Core(TM) i5-2400S CPU @ 2.50GHz 4 Cores GPU - AMD Radeon R7 200 Series with 2gb.

Pls fix.

Michael 於 4 週前 詢問

Michael 最近回覆 於 1 天前

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (閱讀更多)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Peter 於 1 個月前 詢問

Peter 最近回覆 於 1 天前

Selected tab is blank

Has anyone noticed for a while now that sometimes when selecting as tab, the page remains blank? It appears the page load process is interrupted. The url is erased from … (閱讀更多)

Has anyone noticed for a while now that sometimes when selecting as tab, the page remains blank? It appears the page load process is interrupted. The url is erased from the navigation field. I use the and the "Reload in address bar" addon, which puts a "Reload Current Page" button in the navigation field, and that button disappears as well, along with the other "Reload Current Page" button on the navigation toolbar.

Also, when trying to login here, I got this error message. See attached

noel_envode 於 2 個月前 詢問

noel_envode 最近回覆 於 1 天前

Trouble restoring firefox from backup

Hi, After losing my session history and bookmarks from using firefox's "forget last 5 minutes" feature on accident, I used shadowcopyview to create a backup of my old pro… (閱讀更多)

Hi,

After losing my session history and bookmarks from using firefox's "forget last 5 minutes" feature on accident, I used shadowcopyview to create a backup of my old profile. Now, after two reinstalls, I still cannot recover my session or bookmarks, even when replacing the old profile entirely.

JeffersonCher's wonderful scrounger has helped me to recover from a similiar blunder in the past, but this time, attempting to recover the session from a recovery file gave me 3 websites I haven't visited in 2 years and an error message when attempting to recover the bookmarks.

Anything you can provide would be a big help: I am very confused on how to really proceed.

Thanks!

Pendragonchen1 於 1 週前 詢問

Pendragonchen1 最近回覆 於 21 小時前

How do I change the context menu.

Is it somehow possible to customise the positions of entries in the context menu? I look at hundrets of images every day and open in new tab slows down my work. Edit: Thi… (閱讀更多)

Is it somehow possible to customise the positions of entries in the context menu? I look at hundrets of images every day and open in new tab slows down my work. Edit: This question used to look different but I dont know how to delete it.

otkuda 於 3 週前 詢問

Open bookmarks in new background tab while on "new tab"

Hello Hello, I have an addon that makes my bookmarks open in new background tabs (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/open-bookmarks-in-a-new-tab/). This work… (閱讀更多)

Hello Hello,


I have an addon that makes my bookmarks open in new background tabs (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/open-bookmarks-in-a-new-tab/). This works in all but one instance. If I am already on the "New Tab" page, the bookmark opens in that tab. Is there any way to make the bookmark open in a background tab while I am on the new tab page? Thanks!

James Edward Armstrong IV 於 1 週前 詢問

James Edward Armstrong IV 最近回覆 於 6 天前

Bad gateway

Links from my site to other sites (but not to other pages in my site) always now gives a bad gateway signal. Using a new tab gets around it but it is proving irritating t… (閱讀更多)

Links from my site to other sites (but not to other pages in my site) always now gives a bad gateway signal. Using a new tab gets around it but it is proving irritating to visitors and must surely mean losing brownie points to the Google search bot.

brlewis413 於 6 天前 詢問

no adt security camera connection - ok in all other browsers

have ADT security system with 2 wireless cameras. used to have live camera access but not now. get cannot connect and retry. can view live camera feed in all other bro… (閱讀更多)

have ADT security system with 2 wireless cameras. used to have live camera access but not now. get cannot connect and retry. can view live camera feed in all other browsers except firefox. have gone through the permissions settings and made sure 'allow' was enabled checked router and and camera settings which are fine with other browsers compared ADT software settings with FF and others and are the same according to FF security permissions there is a notation about encrypted transmissions yet does not say specifically what or how to change

B&D Fox Account 於 6 天前 詢問