顯示問題標籤 顯示所有問題

https-only mode is warning me against sites that are https

I have enabled https-only mode, but now Firefox is warning me against accessing various perfectly OK https sites, e.g. https://www.totalenergies.fr … (閱讀更多)

I have enabled https-only mode, but now Firefox is warning me against accessing various perfectly OK https sites, e.g. https://www.totalenergies.fr

BarbaraD 於 2 週前 詢問

BarbaraD 最近回覆 於 5 天前

Slow Firefox

System: MSI B640 Tomahawk. I5 10600KU 32GB RAM Video: MSI 3070 X3 System Drive: 250GB fast Samsung SSD, with 50% free. System OS: W10Pro_x64 21H1, Defender, no Firewall,… (閱讀更多)

System: MSI B640 Tomahawk. I5 10600KU 32GB RAM

Video: MSI 3070 X3

System Drive: 250GB fast Samsung SSD, with 50% free.

System OS: W10Pro_x64 21H1, Defender, no Firewall, no extra AV. Firefox_93.0_x64

Network: TYPE: Dedicated FIBER LAN Provider: Telenet Account Type: FIBER_200 Plus +


Addons: Adblock + µblock FBPurity Block Sender New Tab Override Cookie Manager and Cookie quick Manager Auto-High-Quality for youtube Ant Downloader Video Downloadhelper Cute Save Button WebP Image Converter Translate Web Page

Additional Information: Open Pinned Tabs: In between 25 and 60, depending on my current activities.

Tried: Disabling each add-on until all were off. Safe Start. Nothing helps.

Understandings: 1) No browser is made to run up to 60 open tabs (possibly even more)!!! 2) I run a "plethora" (compared to most users) if add-ons; these also bring the use speed down. 3) Resource used: 2GB (with "mere 30 pages" open.

BUT: DESPITE that: I ALSO understand that, considering my system and Network Type, it should not even be problematic with 200 pages open at once. 2GB over 32GB of RAM? Not the slightest issue (and it often runs at 4GB RAM in use). My CPU never runs half high, even when I have like 60 pages open: Should not be an issue then either. My Video Card has plenty resource over as well when at highest for me usage." Again, it should be no issue. My Fiber Netware? Telenet BVBA, Mechelen Test results: Ping: 5ms Jitter: 2ms Download: 904.2 Mbps Upload: 038.3 Mbps Not the best, not the worst, but for simple browsing, more than, I would assume, plenty.

So, what gives, what is the issue? No extreme strain on the system, no background high-resource issues, sure: one or two add-ons in Firefox but these as well do not strain my system, no AV issues, no Firewall issues (I turned that off, I fail to get the need for one as a house-dog-tree user), yet slow performance. Also, while 30'ish tabs running, 2GB used of RAM? My my, what the hell do they do as Site Admins to have these amounts (and NO, I do not do porn, thank you.  :P I am well aware of other people having insane issues surfing porn, as I helped many of these folks)? Sure, Deviant is a larger one that is open, being a graphical site, but like Quora, FB, Hot- and G-Mail and similar, these ain't, so to get a 2GB usage is weird, I would assume. I said, assume: yes, I am not specifically an internet know-all, I know of networking as a former NOVEL Netware Supervisor under UNIX (also Spupervisor), but Networking in a company is not the same as internet.

So, what is going on, why is my browser so slow? Having turned of all and 1 page open it's lightning fast, but now ... So, it is the open tabs, and the add-ons, though when turned off, I see no real difference. Brings it to tabs. How come, it is this "heavy", even for my system, please?

Thank you. Xog.

Xogroroth 於 1 週前 詢問

Xogroroth 最近回覆 於 3 天前

How do I disable the "Forget About This Site" warning?

The latest update added a new warning to the "Forget About This Site" feature. I use this sometimes, and when I saw this warning for the first time yesterday, I knew it w… (閱讀更多)

The latest update added a new warning to the "Forget About This Site" feature. I use this sometimes, and when I saw this warning for the first time yesterday, I knew it was going to be a pain in the arse. I understand it's useful to some people, but I do not want to see it every time. How do I disable this warning?

David_H23 於 1 週前 詢問

David_H23 最近回覆 於 2 天前

Google pages fail to load at random intervals

Firefox will randomly stop resolving google search results. At random times, no search entered at the top url bar will resolve. The browser will just change the text in t… (閱讀更多)

Firefox will randomly stop resolving google search results. At random times, no search entered at the top url bar will resolve. The browser will just change the text in the bar, and then won't do anything else. If there is a Google page already open, it won't load any links from the results. Google.com won't even load. This typically lasts about 2-5 minutes.

I've seen this in both Windows and Linux. Linux Builds I've tested were the Flatpak from flathub, the snap, the Fedora Repo, and the Tarball binary. They all had the same result after a while of using it. This also happens on both my home network as well as my work network.

I have cleared my profile by manually deleting the folder in appdata or in ~/.mozilla, and tested with no extensions and no setting tweaks. The only tweak I made is disabling DNS over HTTPS. If I change the default search engine to DuckDuckGo or something else, It no longer happens. but that's because it's not trying to access a google domain.

I have attached a gif of my issue.

Joshua 於 1 週前 詢問

Joshua 最近回覆 於 23 小時前

Autofill Credit Cards stopped working

Autofill credit card option is turned on but does not populate on a webform. I can see my saved credit cards, but when I click to add, they do not populate and the box di… (閱讀更多)

Autofill credit card option is turned on but does not populate on a webform. I can see my saved credit cards, but when I click to add, they do not populate and the box disappears. It used to work. I have Mozilla version 93

jelfman 於 6 天前 詢問

typeerror

Hi, I'm getting an error half way through watching videos. It has really only been happening on tlc.com page. I notice that at some point, the ads won't run, so when I r… (閱讀更多)

Hi, I'm getting an error half way through watching videos. It has really only been happening on tlc.com page. I notice that at some point, the ads won't run, so when I refresh the error occurs. The complete error is "typeerror: sourcebuffer.remove: duration is nan" Can not find a fix, so if anyone has a fix, would love to hear it. Thanks

Jason 於 6 天前 詢問

Wav File

The following was asked already and got a reply but did not help. I also had this problem and I fixed i very simple. The problem was, "WAV files unable to play within bro… (閱讀更多)

The following was asked already and got a reply but did not help. I also had this problem and I fixed i very simple. The problem was, "WAV files unable to play within browser". What I did I went to Settings then applications in the search box I entered wav and the application can up and I changed the action to the player to use I chose Window Player and works perfect.

solkeys 於 6 天前 詢問

Firefox leaves out lines in PDF

I use Firefox to display PDF. Since the new update some lines do not show up anymore. For example '=' is displayed as '-'; '≤' as '<' and the minus sign doesn't show u… (閱讀更多)

I use Firefox to display PDF. Since the new update some lines do not show up anymore. For example '=' is displayed as '-'; '≤' as '<' and the minus sign doesn't show up at all. If I zoom in the displayed area gets corrected. When I switch back to Automatic Zoom the lines are missing again.

paul.bajdala 於 6 天前 詢問

Firefox Sync Account. Locked out and only reasonable option for me is to use Chrome or Edge

Regrettably I got locked out of my Sync account due to losing my 2FA and recovery. Giving that to err is human and data losses happen, I had hoped that there would be an … (閱讀更多)

Regrettably I got locked out of my Sync account due to losing my 2FA and recovery. Giving that to err is human and data losses happen, I had hoped that there would be an alternate method of resolution, even if it means that the account is deleted so that the end user can use their primary e-mail account.

Given that my account login is my e-mail address and my e-mail address is the equivalent of a company holding my name and address I assumed it would be possible to use an official request for data removal.

Unfortunately Mozilla will only remove your e-mail address from mailing lists and not from sync account servers. So, it would appear that once you lose your 2FA, Mozilla can retain your personal details forever, and there's nothing you can do about it. Essentially what I got back after waiting for a month was being removed from any e-mail subscriptions and a 'get stuffed we can't help you, here's a link that we know can't help you'. Pretty bad after waiting a month.

It certainly makes it very secure, I'll say that, but also very weird to have an e-mail address that is unusable for the next few thousand years. Essentially on a blacklist. Having moved to Firefox after Netscape Navigator it's a shame to be locked out or to even be able to delete the account so I can start again. Anyway, my account sync with Edge and Chrome on both my Kubuntu and Windows install work fine so it's not like I don't have a browser that won't sync.

If anyone does have a solution, I'll take it, but after a month of trying various methods I think my e-mail address is now useless for Firefox Sync, and thus Firefox is now useless to me and I'll have to use Edge and Chrome instead.

jim.clow 於 6 天前 詢問

Print Preview not loading when launched from ColdFusion application on Windows 10

I have a Coldfusion application running on Windows 10. I just updated Firefox and when I launch the printer function from with the app, the Print Preview window flashes t… (閱讀更多)

I have a Coldfusion application running on Windows 10. I just updated Firefox and when I launch the printer function from with the app, the Print Preview window flashes then closes. The behavior is the same with tab_modal true or false.

Print preview is loading from Chrome and was working with Firefox for years up until the recent browser updates.

I'm using 93.0

mpal1 於 6 天前 詢問

Firefox keeps redirecting my localhost web page to another internet domain

I am a web developer who often writes websites on my own local computer. I use Apache web server, and using both the httpd.conf file and Windows' "hosts" file ( C:\Window… (閱讀更多)

I am a web developer who often writes websites on my own local computer. I use Apache web server, and using both the httpd.conf file and Windows' "hosts" file ( C:\Windows\System32\etc\hosts ) I can make an alias for 127.0.0.1, otherwise known as localhost. Because my name is greg, I can add a server name to my localhost, like http://greg/test.html.

This works pretty well, but sometimes when I add a new alias, like greg or gregory, Firefox doesn't pick up on it right away. I can go to http://greg/test.html in Chrome, and it goes to the local web page just fine. But if I try it in Firefox, it tries to redirect me to "http://www.greg.com". The usual fix is to go into Settings -> Privacy & Security -> Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content, then press CLEAR.

But this doesn't always work, and it seems like no matter what I clear, Firefox insists on not looking up my local server alias, but instead redirects me to https://www.greg.com.

How do I force Firefox to look for http://greg/ only on my local server?

gregory.george.lewis 於 6 天前 詢問

gregory.george.lewis 最近回覆 於 6 天前

Firefox on Windows10 not playing videos from youtube, reddit

As the title says and I've tried the following: - Restarting my laptop - Clearing the cache and cookies - Disabling hardware acceleration - Disabling Enhanced Tracking Pr… (閱讀更多)

As the title says and I've tried the following:

- Restarting my laptop - Clearing the cache and cookies - Disabling hardware acceleration - Disabling Enhanced Tracking Protection - Running in Troubleshoot mode - Refreshing FF - Reinstalling FF (Currently running 93.0, 64bit)

Youtube buffers the video but won't actually play it. The same goes for Reddit.

I'm at a loss for what else to try.

eregimbald 於 6 天前 詢問

Is My Browser Compromised?

I noticed the following message at the top of my browser settings page - "Your browser is being managed by your organization." Except, this is on my home computer and not… (閱讀更多)

I noticed the following message at the top of my browser settings page - "Your browser is being managed by your organization." Except, this is on my home computer and not being managed by an organization. Is my browser compromised?

jclane64 於 6 天前 詢問

jclane64 最近回覆 於 6 天前

Firefox redirects my local virtual server website url to an external url

I am a web developer who makes websites on my local work station. I use XAMPP (Apache & PHP) on Windows. I edit my Windows hosts file to include server aliases like: … (閱讀更多)

I am a web developer who makes websites on my local work station. I use XAMPP (Apache & PHP) on Windows. I edit my Windows hosts file to include server aliases like:

127.0.0.12 pierremarketinggroup

...and then I add a virtual server to the Apache httpd.conf file, so that when I type:

http://pierremarketinggroup/

...in my address bar, it will take me to the local website on my workstation hard drive.

This has been working for years on Firefox, but now, after upgrading to PHP 8 in XAMPP and some fiddling around, Firefox no longer respects the local domain, but instead will redirect me to

https://www.pierremarketinggroup.com

...which doesn't exist, yet.

Firefox does the same thing with all my local, virtual domains. Chrome, Edge, and other web browsers continue to work normally, so I know my Apache and Windows hosts settings are correct.

What I have tried: - Cleared content cache, restarted Firefox. Didn't fix the problem. - "Refresh" Firefox. I think this was a mistake, as I lost all my logins, but too late now. Even so, it didn't fix the problem. I type the local address into address bar, and Firefox doesn't read it, or doesn't look up the local domain, or I don't know what.

I used to be able to fix the problem by going to Privacy & Security -> Cookies and Site Data -> Clear Data -> check Cached Web Content -> Clear, and that would usually fix the problem. Now it doesn't fix the problem.

How do I force Firefox to look up the domain on my local machine, instead of redirecting me to an external (and usually unrelated) url?

gregory.george.lewis 於 6 天前 詢問

Copying text from the URL bar which is NOT the URL actually only copies the url

This probably seems like a silly gripe, but when copy-pasting text, say from a website into a Google Doc, I used to often paste it into the URL bar first, then copy it to… (閱讀更多)

This probably seems like a silly gripe, but when copy-pasting text, say from a website into a Google Doc, I used to often paste it into the URL bar first, then copy it to paste into my Doc, because that was a quick easy way to remove formatting from the texts (hyperlinks, bold, etc.).

At some point relatively recently, this changed. Now when I paste a chunk of text into the URL bar and either cut or copy it from there, what I get when I paste it is just the URL of the page I'm on. The text I'd pasted into the URL bar might STILL BE THERE when I hit ctl+C and ctl+V but what gets pasted is the URL of the page that actually is nowhere to be seen. Is there a way around this or do I just have to take longer to remove formatting from pasted text now? Thank you for any info!

iamnotian 於 5 天前 詢問

Need help to set duckduckgo as default for all tab.

Need help to set duckduckgo as default for all tab. (Ctrl+Shift+A) > Extensions , here i am not able to find the override option. My Firefox Version is 93.0 X64 (windo… (閱讀更多)

Need help to set duckduckgo as default for all tab.

(Ctrl+Shift+A) > Extensions , here i am not able to find the override option. My Firefox Version is 93.0 X64 (windows 10 home X 64) 

I tried to see if i can update firefox but it says already is updated.

Please help!

subhashishchatterjee100 於 5 天前 詢問

secondary email address doesn't display.

I added a secondary email address, but it doesn't display. After waiting several days, I tried adding again, but it wasn't accepted with the message email address already… (閱讀更多)

I added a secondary email address, but it doesn't display. After waiting several days, I tried adding again, but it wasn't accepted with the message email address already exists. It still doesn't display. I have reviewed the on-line instructions and followed them precisely. The instructions do not cover this issue.

Any suggestions or assistance appreciated.

Henry D 於 5 天前 詢問

Add ons.

Hello, I uploaded a Add on Theme, It says Firefox Browser Add-ons and it says " Installation aborted because the add-on appears to be corrupt." What do i do? The link to … (閱讀更多)

Hello, I uploaded a Add on Theme, It says Firefox Browser Add-ons and it says " Installation aborted because the add-on appears to be corrupt." What do i do? The link to it is https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/mix-of-colours/

masonjlee2809 於 5 天前 詢問