顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Laggy Firefox

I am facing two issues with Firefox. I am using Firefox on Macbook Pro 2017 with i7 processor and 16GB Ram, but after importing all my bookmarks from chrome its laggy lik… (閱讀更多)

I am facing two issues with Firefox. I am using Firefox on Macbook Pro 2017 with i7 processor and 16GB Ram, but after importing all my bookmarks from chrome its laggy like when i move mouse hover the bookmarks its animation response time is slow ie :- Moving cursor up and down the blue animation strip its bit delay comparatively mouse cursor movement.

Secondly i am having issue with YouTube, when i am double click on YouTube video to full-screen its give blank screen for a sec its bit annoying i think it need to fix.

Iqubal Singh 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Since FF 69 starting (not loading!) web sites frequently needs more than 10 seconds under Xubuntu

Since FF 69 the starting (not the loading!) of websites frequently lasts more than 10 seconds under Xubuntu. The tab remains empty during this waiting time, while no sign… (閱讀更多)

Since FF 69 the starting (not the loading!) of websites frequently lasts more than 10 seconds under Xubuntu. The tab remains empty during this waiting time, while no sign of the loading process can be seen: The tab header shows no title, only the URL. The animated loading icon of the tab header is not shown. The status bar shows no activity. For about 5 to 20 seconds it looks like the tab is frozen. (See hardcopy.) This phenomenon occurs irregularly, but repeatedly, approximately with 10-20 percent of all calls, regardless of the requested URLs. It typically occurs piled within a random period, that lasts between a some seconds and several minutes. It also happens in safe mode, regardless of the used profile (even an unmodified new profile) and both in private an non-private windows. As far as I can judge, the troubleshooting Information shows no abnormalities. There are no issues with the internet connection. I've been using Firefox trouble-free for more than 10 years, but this phenomenon only occurred since Firefox 69.0.

ebfried2000 於 2 年前 詢問

ebfried2000 於 1 年前 解答