顯示問題標籤 顯示所有問題

I want to translate it into Japanese.

I installed the Waterfox browser and did the addressing method for Japanese localization. However, Japanese does not appear in the pull-down. The General page is displaye… (閱讀更多)

I installed the Waterfox browser and did the addressing method for Japanese localization. However, Japanese does not appear in the pull-down.

The General page is displayed. Scroll down the page to the Language item, click the English (United States) pull-down, and click Japanese to select it.

https://freesoft-100.com/review/waterfox.html

I want to translate it into Japanese. Please help everyone.

muu888 於 4 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 4 個月前

  • 封存

With Waterfox 2020.03 why can't I see the thumbnail pictures in Google Photos albums?

Starting a few days ago, the thumbnail images in Google Photos albums 'vanished' - see the screenshot. The same thing happened in a Chrome browser, but I upgraded to the… (閱讀更多)

Starting a few days ago, the thumbnail images in Google Photos albums 'vanished' - see the screenshot. The same thing happened in a Chrome browser, but I upgraded to the latest Chrome version, and that fixed the problem with that browser. Waterfox is still compromised in this regard. (Per the second screen shot, the 'album covers' images are OK, and if you click on a 'blank' thumbnail in an album, the corresponding image loads.) Any clues here, folks? Thank you . . .

Bruce Wheeler 於 1 年前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 年前

  • 封存

Why is chemguide.co.uk "Forbidden" in Waterfox

I've been getting a blank page that simply says "Forbidden" when I try to access the site. I restarted browser in safe mode - no luck. I checked with two other browsers o… (閱讀更多)

I've been getting a blank page that simply says "Forbidden" when I try to access the site.

I restarted browser in safe mode - no luck.

I checked with two other browsers on my laptop and my phone:- I can access the site through the latest versions of:

Chrome 71.0.3578.98 and Firefox 64.0.2

but not Waterfox 56.2.6.

I cleared my cache, cleared cookies, restarted browsers etc - no luck.

I restarted my laptop and turned off my router for a few minutes - no luck.

I checked with a couple of server up/down sites and haven't reported any problem recently.

I used tracert from the command prompt to get the IP address http://82.71.205.12/ - again no luck

I also tried via a US proxy - again no luck.

I looked at the webpage source to see if there was anything that seemed to indicate it was limiting access to certain browsers - there isn't - it's a very simple old school site - the owner confirmed there were no such restrictions and he was not aware of any access problems.

Is there anything else I can try? Any ideas?

lemonstar 於 2 年前 詢問

McCoy 最近回覆 於 2 年前

  • 封存

White bar on bottom of page

There is a white bar that shows up on every page when the window is maximize (Not F11). Does not show if window is not taking up full screen. Disabled all add ons. No ch… (閱讀更多)

There is a white bar that shows up on every page when the window is maximize (Not F11). Does not show if window is not taking up full screen. Disabled all add ons. No change Started in Safe Mode. No change. Reinstalled software. No change. Completely deleted software and reinstalled it. No change.

bcaulkins 於 3 年前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 年前

  • 封存

It's actually with Waterfox's cursor on searches - it goes to the favorites side bar instead of the search bar.

Whenever I go to a search page like google, the cursor goes to the side bar. This is in Waterfox. I had mentioned this before and was told you were going to fix it in the… (閱讀更多)

Whenever I go to a search page like google, the cursor goes to the side bar. This is in Waterfox. I had mentioned this before and was told you were going to fix it in the next update. Needless to say, it's still not fixed. Would much appreciate it. Thank you.

4TimesAYear 於 3 年前 詢問

James 最近回覆 於 3 年前