顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題

website shows a Mozilla error

Hi there, my name is Alvimutmex. Every time a webpage loads with the Mozilla browser, a "not supported" message appears. Upon examining the settings, I found that Mozilla… (閱讀更多)

Hi there, my name is Alvimutmex. Every time a webpage loads with the Mozilla browser, a "not supported" message appears. Upon examining the settings, I found that Mozilla has to be updated. Would you kindly assist me with updating Mozilla? For example, I receive an error notification when I try to open (https://pdfmedicalbooks.com/).

Alvit Ubit 於 1 週前 詢問

zeroknight 最近回覆於 1 週前

Cannot report a broken site

I am attempting to report that Yahoo Finance is broken. From this URL, I use the "report broken site" feature: https://finance.yahoo.com/quote/DEO/ When I fill out the… (閱讀更多)

I am attempting to report that Yahoo Finance is broken. From this URL, I use the "report broken site" feature:

https://finance.yahoo.com/quote/DEO/

When I fill out the information and hit "send", nothing happens. The "report broken site" screen remains active. Hitting Send multiple times has no effect.

I've tried using this feature for other pages, and it appears to work; but it won't work for this site.

Can anyone suggest why that might be? Is it a byproduct of the site's being broken?

Thanks.

Chris 於 3 天前 詢問

NoahSUMO 最近回覆於 20 小時前

Firefox does not display background color in option tags

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text: ```<select id="stroke… (閱讀更多)

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text:

```<select id="strokeColor" name="strokeColor" style="width: 10em;">

             <option value="black" style="background: #000000; text: #FFFFFF">
                     black
             </option>

<option value="aqua" style="background: #00FFFF">

                     aqua
             </option>

<option value="blue" style="background: #0000FF">

                     blue
             </option>

<option value="brown" style="background: #A52A2A">

                     brown
             </option>

<option value="gray" style="background: #808080">

                     gray
             </option>

<option value="green" style="background: #00FF00">

                     green
             </option>

<option value="magenta" style="background: #FF00FF">

                     magenta
             </option>

<option value="orange" style="background: #FFA500">

                     orange
             </option>

<option value="purple" style="background: #800080">

                     purple
             </option>

<option value="red" style="background: #FF0000">

                     red
             </option>

<option value="white" style="background: #FFFFFF">

                     white
             </option>

<option value="yellow" style="background: #FFFF00">

                     yellow
             </option>

<option value="#000000" selected="" style="background: #000000">

                     #000000
             </option>
         </select>```

On Chrome this displays as expected:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-25-eebbd5.png

But on Firefox the background colors are ignored:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-35-bd90ee.png

How can I get Firefox to display the background colors?

jamescobban 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 12 小時前

ssa.gov account login no longer works on Firefox, but does work on Edge

I can no longer log into my social security account using Firefox, but the login does work on edge. When I try login on Firefox, I get the following error message: Bad R… (閱讀更多)

I can no longer log into my social security account using Firefox, but the login does work on edge. When I try login on Firefox, I get the following error message:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

The initial web site is https://www.ssa.gov/. From there I hit "Sign in", and get to https://secure.ssa.gov/RIL/SiView.action using Edge, but get just the error message using Firefox.

There is another route, which is through https://www.ssa.gov/myaccount/. Hitting either account or sign in on that page will work on Edge, but gives the same error message on Firefox.

Bob G 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 天前

Issue with using YouTube on Firefox Ubuntu 22.04

Anyone experiencing issue with YouTube on Firefox - I am not able to select suggestions on YouTube search using up/down arrow keys - On Ubuntu 22.04 - Firefox 124.0.2 … (閱讀更多)

Anyone experiencing issue with YouTube on Firefox - I am not able to select suggestions on YouTube search using up/down arrow keys - On Ubuntu 22.04 - Firefox 124.0.2

harshakp06 於 4 天前 詢問

zeroknight 最近回覆於 4 天前

Newest update breaks file download from non-secure websites.

I have a well hidden web server that uses HTTP. I need to download files from that server. After the newest update, Firefox now gives a warning about the website and on… (閱讀更多)

I have a well hidden web server that uses HTTP. I need to download files from that server. After the newest update, Firefox now gives a warning about the website and on that warning is a button to "Allow Download". However when I click on that button, the file that gets downloaded IS NOT the file that I was initially attempting to download. It looks like it is a copy of the web page that was being displayed at the time. I noticed this behavior at work. I went home and used Firefox to connect to the server and everything connected and downloaded correctly. I went to see what version of Firefox was running. It was 124.0.2 and there was a button saying "Update Firefox". I clicked that button. My home Firefox updated to 125.01 and my home version of Firefox now also downloads the wrong file.

Joel Swanson 於 1 天前 詢問

zeroknight 最近回覆於 1 天前

Hotmail won't load on Firefox

Hi there, About 4 days ago, hotmail suddenly stopped loading on Firefox (though I can still access it on Safari). I've tried clearing my cache and add-ons, etc. I've go… (閱讀更多)

Hi there,

About 4 days ago, hotmail suddenly stopped loading on Firefox (though I can still access it on Safari). I've tried clearing my cache and add-ons, etc. I've googled a ton and tried all the things I can find to try, but nothing is working. I am by no means a tech person and so I'm out of ideas and need some help. I know I can use Safari, but I really hate using it and prefer Firefox. Any ideas on what to do? I am using a MacBook Pro - Sonoma 14.4.1

Thank you so much! Jocelyn Pascall

jocie809 於 4 天前 詢問

zeroknight 最近回覆於 3 天前

Prime Video - Picture-in-Picture subtitles aren't working

When using picture in picture on Prime Video, my subtitles aren't showing up in the window, but instead on the original page, despite prime video being one of the origina… (閱讀更多)

When using picture in picture on Prime Video, my subtitles aren't showing up in the window, but instead on the original page, despite prime video being one of the original supported websites. Any ideas on how to fix?

Veronica 於 5 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 4 天前

Images Not Loading on Certain Websites in Firefox

I'm having trouble with Firefox where images aren't loading on some websites, even though they display fine in other browsers. I've tried clearing the cache and restartin… (閱讀更多)

I'm having trouble with Firefox where images aren't loading on some websites, even though they display fine in other browsers. I've tried clearing the cache and restarting Firefox, but the issue persists.

Is there anything else I can try to fix this problem and get images to load properly?

Robert Wolf 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 天前

Particular website table shifted to right side end. Upto Firefox v115 working fine. need solution

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. wh… (閱讀更多)

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. what to do?. need solution. thank you.

bharanicompu 於 4 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 4 個月前

Intranet site no longer works with Mozilla Firefox

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to … (閱讀更多)

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to log in.

They will be prompted to sign in (with a default sign in prompt, not even the website login prompt), even if you enter the correct user/password it will continue to prompt you. The new cert works with Edge, Safari, and Chrome - I've enabled the following settings in about:Config network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris, network.negotiate-auth.delegation-uris, network.negotiate-auth.trusted-uris, and set signon.autologin.proxy to be true - but the issue still persists.

Has anyone seen this/been able to figure this out? I've seen a few other posts, but no resolutions. Does Firefox not support Certificate Signature Algorithm SHA-384 With RSA Encryption? This is the only difference I can see between the 2 certificates; the original is SHA-256 With RSA Encryption.

Thank you!

paulieixnay 於 1 個月前 詢問

msmorris1 最近回覆於 3 週前

window.gigya is undefined

I used to access RAI (Italian TV) no problem until I upgraded my op system to Ventura 13.6.4 two days ago. Now when I try to log in to RAI from Firefox (latest version) I… (閱讀更多)

I used to access RAI (Italian TV) no problem until I upgraded my op system to Ventura 13.6.4 two days ago. Now when I try to log in to RAI from Firefox (latest version) I get the following message from the RAI system "window.gigya is undefined" . Even though my credentials are correct, the RAI platform does not allow me to log in to my account. This is a Firefox issue and not a RAI issue. I know this because I can access my RAI account and see TV content no problem via SAFARI. Perhaps there is a setting in Firefox I need to change. At the moment I am using Firefox with the standard settings (no changes to settings since I reinstalled Firefox in my machine today)

xabier1 於 2 個月前 詢問

Balázs Meskó 最近回覆於 2 個月前

Youtube acting maliciously (at least sus) with Firefox

You may have heard about this, Youtube (and parent Google) have recently declared war on adblockers and non-Chrome browsers. I have reason to believe they have escalated… (閱讀更多)

You may have heard about this, Youtube (and parent Google) have recently declared war on adblockers and non-Chrome browsers. I have reason to believe they have escalated that war to deliberately crash non-Chrome browsers, at least slowing them down to make them non-responsive.

In the past few days, browsing Youtube has caused my system to stop responding requiring a power cycle to clear the problem.

Has anyone else encountered this problem? Is this just a bad setting, or is Youtube acting as malicious as I believe them to be?

WmRTaylor 於 2 個月前 詢問

mahnoor mahnoor 最近回覆於 1 個月前