顯示問題標籤 顯示所有問題

Mozilla Firefor not responding errors

I am getting these error messages frequently. They come so often and last so long, my computer is only marginally functional. I have had it optimized several times but it… (閱讀更多)

I am getting these error messages frequently. They come so often and last so long, my computer is only marginally functional. I have had it optimized several times but it doesn't really seem to help.

What can I do to stop this?!

I look forward to your comments and/or suggestions. I am in a real bind here!

qaterra 於 2 天前 詢問

Cannot see formatting such as bold and italics with NVDA screen-reader on Archive of Our Own website

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold wi… (閱讀更多)

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold with my screen-reader, NVDA, when reading fics on the site. Some of the bold I knew to be there because I had personally put it in.

When I changed the skin, I was dismayed to find I could not only still not see bold, but I could no longer see italics with NVDA either. The AO3 sidebar menu was also tucked away behind a dropdown button, but I could open that up and get to the controls, so I didn't mind that so much. The formatting, however, posed a real problem, since italics are used for, among other things, emphasis, telepathic speech, and the speech of Pokémon in fanfics featuring humans who can understand Pokémon. So I definitely wanted this problem fixed.

I thought I could simply change the site skin back, but to my further dismay, switching back to the Default skin did not restore my former view of the site's pages. I began trying other things, seeking advice from other tech-savvy acquaintances after I'd exhausted all the possible fixes I could think of to no effect. Here is a list of everything I've already tried:

  • As mentioned before, changing the site skin back with the buttons on the site
  • Soft/Hard-Refreshing the page.
  • Logging out of and back into my AO3 account to artificially end the session.
  • Restarting the computer, and NVDA, by extension.
  • Disabling each of the three extensions I have in Firefox, just in case one of them had caused the issue.
  • Viewing the site while logged out to see if that made a difference.
  • Cleared browser cache, and when that failed to help, also cleared specifically the AO3 cookies.
  • Created a clean Firefox profile with no settings changed and no extensions added, pasted url of one of the pages I was using as a test into the address bar. Still no formatting visible.
  • Viewed page in Incognito mode.
  • Briefly thought I had a solution when I found the Page Styles submenu in the View menu, set the page to No Style. Got my old sidebar back, but not the formatting, and lost even that change after a refresh. Not ideal solution.
  • Downloaded the portable version of Firefox, opened it and pasted in a url again. Still no formatting.
  • Reluctantly, opened AO3 in Google Chrome. Could see all the formatting with NVDA when logged out, and when I logged in, could still see the formatting.

I also discovered Reader View while testing some of these things, and this allowed me to read the text of a fic or chapter with all its formatting, but that view doesn't include the Author's Notes, or the comments, and that sacrifices some of the nuance of those because I don't see the emphasis on any words/phrases without the formatting.

I have contacted the AO3 support team, but they are just as confused as I am and don't know what could have happened. They say they haven't changed anything on the site that they could pinpoint as causing this problem.

I have tried asking on the BlindTech email list I'm subscribed to, which is where I was given the link to Portable Firefox, but I have exhausted all their ideas as well, some of which were included in the above list.

Now I come to you. Please, if you can shed any light on what might have caused this problem, I would deeply, sincerely appreciate it.

Trix 於 1 週前 詢問

Trix 最近回覆於 2 天前

error message

I am getting the following error while login into one of the website using Firefox: We're sorry, an error occurred while accessing this site. Please try again later.… (閱讀更多)

I am getting the following error while login into one of the website using Firefox:

    We're sorry, an error occurred while accessing this site. Please try again later.
I can login using Edge browser. It is happening in last couple of days.

HL 於 2 天前 詢問

downloads keep failing

All of my downloads have failed since the last update including pdf, jpg, and exe, I've had to use Microsoft Edge for downloads for past two weeks or so. I've tried disab… (閱讀更多)

All of my downloads have failed since the last update including pdf, jpg, and exe, I've had to use Microsoft Edge for downloads for past two weeks or so. I've tried disabling 'Block dangerous downloads' and removing extensions, still doesn't work.

leo 於 2 天前 詢問

Closing firefox window does not perform the settings actions specified "when Firefox is closed"

Former versions of Firefox browser for windows would treat closing the firefox windows as exiting the app. However in the current version, closing the windows does not ap… (閱讀更多)

Former versions of Firefox browser for windows would treat closing the firefox windows as exiting the app. However in the current version, closing the windows does not appear to perform the actions (such as clear cookies, site data, and history) that should occur when closing the browser. For example, I closed the browser window (X at top right of window) with a gmail account logged in and displaying the inbox. When I reopened Firefox, it did not go to my start url (gmail login), instead, it returned to my email inbox, and the email was active - logged in. This seems like a security problem to me. My settings specify: Delete cookies and site data when firefox is closed Clear history when Firefox closes I have no saved passwords in Firefox

joenuke981 於 2 天前 詢問

clicking link in Thunderbird opens an unknown Firefox

I´m running PortableThunderbird 102.6.1 (64-bit) and PortableFirefox 109.0.1 (64-bit) on Windows10. For quite a long time, the following issue exists; it´s driving me ma… (閱讀更多)

I´m running PortableThunderbird 102.6.1 (64-bit) and PortableFirefox 109.0.1 (64-bit) on Windows10.

For quite a long time, the following issue exists; it´s driving me mad so that today I´m making an effort to ask for help:

When I click a link in a Thunderbird-message, that link will be opened in an unknown Firefox installation; i.e. a Firefox that does not look like "my" Firefox (with all the bookmarks and set-ups); sometimes it also first installs updates before opening a link, which suggests it is in fact "another" installation. That behavior appears no matter clicking a link in TBird directly or right-clicking it and selecting "open link in browser".

Where/how can I force TBird to use "my" Ffox installation, and how can I find & delete that "other" Ffox installation ?

Thank you & best regards

Hans-Joachim

hmnwwh 於 3 天前 詢問

Google asking to sign in on Firefox (yep, another one)

I honestly don't now which topic this belongs in. Today I have had Google asking to sign in when I go to a login page of some websites. I am not logged into Google on thi… (閱讀更多)

I honestly don't now which topic this belongs in. Today I have had Google asking to sign in when I go to a login page of some websites. I am not logged into Google on this computer. I do not have Chrome installed.

Windows10, Firefox browser, Qwant search engine. Autofill options are off. I deleted Google from the search engine options. I have cleared all history several times today and still had this happen.

Ii know some websites offer logging in with another account such a Google, FaceBook, Twitter, etc. but I don't recall seeing this pop-up before, and I didn't look at it, really. I just closed it because it was in my way. I probably wouldn't have thought anything of it except I was setting up an account and they sent me an email telling me I asked to change my email address and would no longer be able to log in with that email address.

I've seen a few other complaints about Google asking to sign into websites on Firefox and they seem ridiculous, but it appears something may be going on. Does anybody know why this would be happening? Is there anything I should look at in about:config?

iamlux 於 3 天前 詢問

iamlux 最近回覆於 3 天前

Configure navigation bar empty (without search box)

Hello, I need your help: how can I set navigation bar without any item (hide all items of this bar)? I need that this bar appears but empty. The reason is that I want to … (閱讀更多)

Hello,

I need your help: how can I set navigation bar without any item (hide all items of this bar)? I need that this bar appears but empty. The reason is that I want to restrict options in Firefox (for all users) but let it be allowed open windows pop-up.

I got remove the menu button that is to the right of the whole (hamburger type), the forward and backward buttons that are to the left of the whole (which are the arrows to the right and to the left), the detention (which is the cross), etc. I did this with commands in userChrome.css file

But what I can't hide is the item where the url's are placed (search box). I just need to hide the search box. I wrote " #nav-bar { visibility: collapse !important ; } " in userChrome.css , and then all navigation bar is hidden but don't get windows of pop-up that I need them to appear.

The version of Firefox that I have is 108.0.1 (64 bits).

Could you help me, please? It's a little urgent. Thanks!!

sergio_orishass 於 5 天前 詢問

sergio_orishass 最近回覆於 3 天前

Background Picture is getting cut off

Hello! I haven't been able to find a solution. So I'm trying to make a theme with an APNG of an ECG reading, but the bottom is totally cut off. I've tried aligning it dif… (閱讀更多)

Hello! I haven't been able to find a solution.

So I'm trying to make a theme with an APNG of an ECG reading, but the bottom is totally cut off. I've tried aligning it differently, customizing the toolbar, and getting a smaller APNG with no dice. Is there a way I can extend it into the rest of the toolbar like so many other themes seem to do just fine?

Earthie 於 3 天前 詢問

Windows 10 NOT Windows 8

Firefox continues to indicate I am using Windows 8. I have NEVER used Windows 8 in my liftetime. I use Windows 10 and after locating the program compatibility location to… (閱讀更多)

Firefox continues to indicate I am using Windows 8. I have NEVER used Windows 8 in my liftetime. I use Windows 10 and after locating the program compatibility location to change to Windows 10, Windows 10 isn't an option. I changed my OS to 10 in your box below. Why? I don't understand this.

Rhonda 於 4 個月前 詢問

Rhonda 最近回覆於 3 天前

Lost Bookmarks

My hard drive died and got a new computer with Windows 10-22H2. All the data from the old PC was transferred to the new one. I use earthlink.net for email. All my book… (閱讀更多)

My hard drive died and got a new computer with Windows 10-22H2. All the data from the old PC was transferred to the new one. I use earthlink.net for email. All my bookmarks are gone. How do I retrieve them?

t-con 於 3 天前 詢問

password not sync

hi my name is Mansour i have a problem , myfirfox is recently restart and when i open it again wants to login to my profile and when i login all of things is sync but al… (閱讀更多)

hi my name is Mansour i have a problem , myfirfox is recently restart and when i open it again wants to login to my profile and when i login all of things is sync but all of my saved password is not sync. i do any thing which is coming but its not coming pls help me i have a important data into my passwords thanks

molanagizadeh 於 3 天前 詢問

UI scale changing after Youtube fullscreen

(sorry for my english) I recently uprgraded Firefox from 102.0.1 to 109.0.1. UI went bigger, but I already searched that I had to create ui.textScaleFactor and set to 100… (閱讀更多)

(sorry for my english)

I recently uprgraded Firefox from 102.0.1 to 109.0.1. UI went bigger, but I already searched that I had to create ui.textScaleFactor and set to 100 in about:config and to change browser.display.os-zoom-behavior to 0.

After these changes UI went normal again. Except one case: when I go to youtube and go fullscreen, then when I go back from fullscreen, my UI is going to bigger again - despite ui.textScaleFactor is 100 and browser.display.os-zoom-behavior is 0.

I need to restart Firefox and after restarting everyhing is normal (UI is not big).

The problem is: UI is going to bigger after youtube fullscreen and I need to restart the browser to go back to normal.

axel123 於 4 天前 詢問

axel123 最近回覆於 4 天前

searching on google is causing my computer to disconnect from my router

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection t… (閱讀更多)

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection to my router would begin to disconnect and reconnect every 5 seconds. I've verified this by having command prompt keep a continuous ping to my router (ping 192.168.1.1 -t). The problem still happens in troubleshoot mode, and with all extensions and add-ons disabled. It doesn't happen from other search engine websites (bing), and it doesn't happen in other google services (gmail, google maps, youtube) or is caused by the Google homepage. I also don't have this issue when doing a Google search on other browsers. The only way I've found to fix it is to close Firefox, let the cache clear, and reopen the browser with any Google search tabs closed. I've only noticed this issue recently, and as Firefox has been my main browser for the last decade, and Google my primary search engine, I'd be extremely appreciative if I could get some help finding and fixing the cause of this.

The attached image is the ping timeouts cause by making a search on Google.

spyspiv 於 4 天前 詢問

MSN pages

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is th… (閱讀更多)

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is the result.

<a class="link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7385}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7386}fast-xi3567</a> replied to <a class="cwt-link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7387}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7388}fast-xi3567</a>.

fast-xi3567{fast-xi3567-7389}fast-xi3567 <a href="fast-xi3567{fast-xi3567-7390}fast-xi3567" target="_self">
fast-xi3567{fast-xi3567-7391}fast-xi3567
</a>

pete_scott2 於 1 個月前 詢問

pete_scott2 最近回覆於 3 週前

Web Site Tabs

When you open a web site, a tab is created. And, obviously, if you have more then one site open, they're all there. But I just noticed that with the fourth tab, they s… (閱讀更多)

When you open a web site, a tab is created. And, obviously, if you have more then one site open, they're all there. But I just noticed that with the fourth tab, they stop being visible, and there's arrows on the far left (and right). So if you have five or six pages open and you want to go back to the first tab/web site, you have to hit the arrow on the far left to make that tab visible, and then click on the tab.

So they went from one step/click to two. Why do they do this? If it aint broke, don't fix it!

I don't want it like this. I want all the tabs there, without any arrows. Just like it always was. How do I get it back to what it was?

Steve09 於 1 個月前 詢問

Steve09 最近回覆於 4 天前

It takes several minutes for browser to load

Firefox updated today. Right after, I noticed that my Group Speed Dial took several minutes to load everytime I launched the browser or opened a new tab. After several mi… (閱讀更多)

Firefox updated today. Right after, I noticed that my Group Speed Dial took several minutes to load everytime I launched the browser or opened a new tab. After several minutes the browser would load and the tabs were fine. While the browser was loading I also couldn't open the Tools menu and click on anything. Nothing would come up. I've already cleared out my cache, etc. but it hasn't helped. Can you help?

joyce.greer2 於 4 天前 詢問