顯示問題標籤 顯示所有問題

Wordpress login failure (500 internal server error) only on Firefox

Dear Sirs, Since mid-November 2022 I encounter a login failure issue with my Wordpress website. I get a "500 Internal Server Error" when I try to login. This happens only… (閱讀更多)

Dear Sirs,

Since mid-November 2022 I encounter a login failure issue with my Wordpress website. I get a "500 Internal Server Error" when I try to login. This happens only on the Firefox browser. All systems components are up-to-date.

I tried: - cleaning cookies and cache, - logging in private windows, - logging in the Firefox Troubleshoot mode.

I spoke with my web hosting service. They had the same issue with my website. They said that recently this issue was brought up not only by me. No solution so far.

Are you aware of such an issue? What more could I do do eliminate the issue?

I would prefer to continue editing my website using the Firefox, as always.

Best regards, Mike

Mike 於 20 小時前 詢問

Mike 最近回覆 於 4 小時前

Garbled font in Firefox on macOS Monterey (12.6.1)

Hello :) I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see scr… (閱讀更多)

Hello :)

I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see screenshots attached).

The garbled font is called ".SF NS".

I've tried turning the option "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" on and off without success.

I have also tried enabling and disabling hardware acceleration - also without luck.

The issue does **not** appear in safe mode. Unfortunately resetting the theme and disabling all extensions hasn't helped either :(

I have also downloaded and installed a font called "SFNS Display" but the issue persists.

Uninstalling Firefox (with AppCleaner) and reinstalling hasn't fixed the problem.

I don't know what else to try. Can someone help me please? :)

Gutenberg 於 9 小時前 詢問

Yahoo mail in Firefox browser just displays symbols instead of text after installing Mac OS 13.0.1 Ventura on iMac

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using… (閱讀更多)

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using Firefox for many years but I'm so frustrated I launched Safari this PM and Yahoo Mail opened fine. Hate to make the switch, but...

Any thoughts?

Thanks, [removed email from public]

larrybarsky 於 16 小時前 詢問

Picture-in-picture is not working

I am using firefox on a Macbook pro M1 using Ventura. The picture-in-picture feature is not working. When I click on the popup button for p-i-p, it only pauses the video,… (閱讀更多)

I am using firefox on a Macbook pro M1 using Ventura. The picture-in-picture feature is not working. When I click on the popup button for p-i-p, it only pauses the video, it does not start the picture-in-picture.

I've uploaded a .gif of me clicking on the button in YouTube.

cmm225 於 2 天前 詢問

cmm225 最近回覆 於 11 小時前

20 GB RAM usage, pagefile takes up all space on C: - 300 tabs in Tree Tabs

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works wel… (閱讀更多)

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works well. (which is unexpected but makes me _very_ happy :-)) Firefox exits properly without any exceptions, no matter how long it runs, or how many times the PC is sent to STR mode meanwhile.

Second, everything is fine, except RAM usage. No matter how many RAM is installed, Firefox takes up all of it after a few days of normal operation. I have recently upgraded my PC from 16 to 24 GB of RAM only for this sole reason to see if anything changes, but it did not produce any noticable change, except that it takes 5-7 days for Firefox to fill up all the RAM instead of the 3-4 days before. Disk space on C: drive was nullified by Firefox as the paging file went up to 50 GB.

I want to hunt down this thing. I have approx. 300 tabs, 2 addons, and Hardware Acceleration is disabled since otherwise Fox hangs several times a day (have to be killed from outside). Pics are attached. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tree-tabs/ https://gitlab.com/kroppy/TreeTabs

I'd like to get suggestions where to start.

  1. Disabling or replacing the adblocker ?
  2. Inspecting memory usage on Process Manager (about:processes) and Task Manager (about:performance) pages ?
  3. Installing some external tools like Firemin ?

Please don't suggest neither safe mode nor disabling all addons, since that makes it impossible to reproduce this amount of load, which is the primary reason behind the symptom.

I PrtScr'ed Process Manager and Task Manager, see that RAM sizes per page are normal in Task Manager, but not in Process Manager (10 times more).

CPU usage is totally normal for this load, even when memory is in the heaven. See the TaskMan pic. (I suppose that's because of ad blocking)

Thanks for any ideas,

Peter B. (I'm PC enthusiast)

-- Windows 7 Ultimate SP1 64 bit Firefox 106.0.5 (latest autoupdated) no firewall nor any antivirus - since 20 years with no infection ... AMD FX-6350 Six-core ASUS M5A99FX PRO R2.0 24 GB DDR3 1600 MHz Sapphire Radeon HD 5750 1GB (AMD Catalyst 15.11.1, Nov 18, 2015)

Peter B. 於 2 週前 詢問

Peter B. 最近回覆 於 22 小時前

Firefox (v107.0 64 bits) fails to connect to an IIS website that has Extended Protection configured

Dear team I'm trying to use firefox to connect OWA on an Exchange server where Extended Protection (EP) is configured. OWA website is configured to use basic and windows… (閱讀更多)

Dear team I'm trying to use firefox to connect OWA on an Exchange server where Extended Protection (EP) is configured. OWA website is configured to use basic and windows authentication. When EP is off, it works fine, meaning it connects automatically. When EP is set to require, then I get a credential prompt, that loops prompting me for the credentials Strange thing is if the 1st time I get prompted I press Escape key, and at the 2nd prompt I enter my credentials, then I connect the webmail.

These settings were configured in the about:config with the webmail URL "network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris" "network.negotiate-auth.delegation-uris" "network.negotiate-auth.trusted-uris" and this one "signon.autologin.proxy" has been set to true

If I use Chrome or Edge, I do not face this issue I found this website https://www.synacktiv.com/en/publications/dissecting-ntlm-epa-with-love-building-a-mitm-proxy.html which seems to explain the issue I'm facing but it talks about Firefox v93.

Anyone knows how to fix this issue?

Regards

Seb 於 1 天前 詢問

Firefox opens websites and follow links only after retry

I'm on macOS's Firefox Developer Edition 108.0b3 right now (arm64/M1 CPU). Though my current version is a bit outdated, this problem appeared several months ago and still… (閱讀更多)

I'm on macOS's Firefox Developer Edition 108.0b3 right now (arm64/M1 CPU). Though my current version is a bit outdated, this problem appeared several months ago and still bothers me to this day.

When I, or any another application, opens a new link in Firefox, the browser _doesn't initiate the request_. So the address bar changes, new tab opens, but absolutely nothing happens afterwards, I'm just getting blank page. In order to get site opened, I have to click the address bar and press enter. Rarely, even that does not help and I have to press enter one more time again. The same applies to the basic links too - on this support website I practically had to click every link twice to get it opened. The click even is clearly registered: I see the :active state for a second. But afterwards, nothing happens, just like event got canceled in browser (clearly not JS error since it not only happens with links). It doesn't matter which site I'm using, where I am (even start page has this bug), and don't really seem to be connected to the extensions I'm using (recently I had high RAM usage by extension, and being unable to determine which extension uses RAM I disabled most of the untrusted extensions, which do not have cup icon given by Mozilla or not very popular), so I practically use _mostly_ clean Firefox now.

Before going full reset, I wonder if anyone happen to have the same issue?

dantaeusb 於 1 天前 詢問

Titlebar and tabs missing in full screen mode (literally missing)

From time to time when maximising the Firefox window, the top 20-80 pixels or so are replaced with a white bar. It is usually possible to grab the window by clicking som… (閱讀更多)

From time to time when maximising the Firefox window, the top 20-80 pixels or so are replaced with a white bar.

It is usually possible to grab the window by clicking somewhere next to the address field, and thereby move the window downwards, alt double clicking there which set the window to "not full screen".


Right-click in any of the "white" areas - which is located inside the FF window - opens the Windows desktop menu.

screenshot 1 - "not full screen" (all is fine) screenshot 2 - FF in full screen mode (title bar vanished - replaced by white space) screenshot 6 - right-click in white space opens Windows desktop menu

Found a few reports that seem similar but not identical to this one. Rebooting the computer usually helps but after a while the problem returns. It is a rather old machine, and quite possible that this is not caused by FF, however, only FF suffers from this behaviour - any other application works "normally" (i.e. you see the title bar and buttons when the window is maximised).

branpet 於 2 天前 詢問

branpet 最近回覆 於 1 天前

Twitter Video Streaming in Firefox is Terrible

Twitter Video Streaming in Firefox on an older computer (Windows 7) does not work. The videos don't play (just audio). I logged into my same Twitter account on Chrome on … (閱讀更多)

Twitter Video Streaming in Firefox on an older computer (Windows 7) does not work. The videos don't play (just audio). I logged into my same Twitter account on Chrome on the same computer and Twitter video streaming worked perfectly. Please fix the disparity.

brookse321 於 2 天前 詢問

brookse321 最近回覆 於 1 天前

Warum startet Firefox nicht mehr?

Guten Tag! Seit einiger Zeit startet Firefox nicht mehr. Wenn ich ihn als Admin starte, startet er zwar, friert aber sofort wieder ein und rührt sich nicht mehr. Ich habe… (閱讀更多)

Guten Tag! Seit einiger Zeit startet Firefox nicht mehr. Wenn ich ihn als Admin starte, startet er zwar, friert aber sofort wieder ein und rührt sich nicht mehr. Ich habe ihn mehrfach deinstalliert und wieder sauber installiert und aktualisiert. Nichts hilt. Was läuft da falsch? Danke! klaus1003

klaus1003 於 1 天前 詢問

some pages dont load proprely

Hi Firefox, my https://castbox.fm and https://linkedin.com/ aren't loading properly in my Firefox. Please see the images in attach. Can you please explain why this is ha… (閱讀更多)

Hi Firefox, my https://castbox.fm and https://linkedin.com/ aren't loading properly in my Firefox. Please see the images in attach. Can you please explain why this is happening ?

Thanks Gonçalo

Gonçalo 於 2 天前 詢問

Gonçalo 最近回覆 於 1 天前

Firefox won't close properly

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the pro… (閱讀更多)

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the problem. I have to manually end the process just to close Firefox, and it is quite annoying.

I just checked, my Firefox is up to date. Yesterday I deleted and re-installed Firefox, but it's still doing the same thing.

This is kind of driving me nuts to be honest. I have Chrome, Opera, and Edge also installed on my computer so I'm ready to jetisson Firefox but thought I'd see what the community has to say first.

phil.schreiber9664@gmail.com 於 2 天前 詢問

firefox hangs whenever i open tumblr

afternoon, my keyboard is missing several keys so please bear with me. I have been having issues opening Tumblr in firefox for about a month now. I have been clearing my … (閱讀更多)

afternoon, my keyboard is missing several keys so please bear with me. I have been having issues opening Tumblr in firefox for about a month now. I have been clearing my cache, i deleted all of my browser history and cookies to the beginning of time, and tumblr still hangs whenever i open it, going unresponsive until I forcequit from the task manager. sometimes, if I grab the scrollbar and get it away from the top of the page before it hangs, itll let me browse no issue, but most of the time it takes about 2 seconds to become hanging/unresponsive. I have not experienced this issue on any other site with the frequency that Tumblr experiences, and I cannot find any help desk information about a problem like this. I would really like to avoid moving to a different browser but its getting kind of insane how hard it is to live around it. if I have music/video going in the background, it will continue to play while Im forced to hang on tumblr, until I forcequit.

littlebluecolor 於 2 天前 詢問

Back button doesn't work, only changes the URL

Hello there! I have a strange issue where only the URL changes when I press the back button, it seems to happen randomly, but it isn't only happening to me, I was in a di… (閱讀更多)

Hello there! I have a strange issue where only the URL changes when I press the back button, it seems to happen randomly, but it isn't only happening to me, I was in a discord call yesterday when I saw it happen for my friend too. See attached gif for an example. Any idea what could cause this, or how to fix it? I haven't found any other threads about this, but I haven't looked very hard.

Jani 於 3 天前 詢問

Jani 最近回覆 於 3 天前

Unable to upload attachments in outlook/OneDrive from Firefox

Hi, I'm using Firefox 107.0 (64-bit) version and I'm unable to upload attachments in outlook online, One drive using Firefox browser. Tried with chrome, edge etc.. and th… (閱讀更多)

Hi,

I'm using Firefox 107.0 (64-bit) version and I'm unable to upload attachments in outlook online, One drive using Firefox browser. Tried with chrome, edge etc.. and the files are uploading without any errors.. Kindly advise to solve this issue.

joemon.thomas 於 1 週前 詢問

joemon.thomas 最近回覆 於 3 天前

Loading Firefox is slow and lagging, crashing often

it is taking over 30 seconds, sometimes several minutes to load firefox, especially first thing in the day. Rebooting computer only makes it worse. Any thought's on how… (閱讀更多)

it is taking over 30 seconds, sometimes several minutes to load firefox, especially first thing in the day. Rebooting computer only makes it worse. Any thought's on how to speed up responsiveness?

chris-nancy 於 4 天前 詢問

YouTube Wont Play In Private Window

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU wh… (閱讀更多)

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU which ironically won't play in private! Every time you press the play button you get about half a second of play before pausing. In standard mode it plays just fine.

Les 於 4 天前 詢問