• 已解決

Secure Connection Failed is blocking all sites including Mozilla Support

After restarting my mac, I receive a Secure Connection Failed error for all sites including Mozilla. Safari works without a problem but Firefox is completely blocked. Be… (閱讀更多)

After restarting my mac, I receive a Secure Connection Failed error for all sites including Mozilla. Safari works without a problem but Firefox is completely blocked. Besides restarting, I did not make any changes (unless a new version of Firefox auto installed). Running 107.0.1 on a mac with OS 12.6

David W 於 1 天前 詢問

David W 於 1 天前 解答

  • 被鎖定

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (閱讀更多)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Mary 於 6 個月前 詢問

adnanfarooq5183 最近回覆 於 2 天前

  • 已解決

Search fails most of the time. Times out, no message. Just quits.

If I key a search term into the browser bar and hit enter it begins searching. About 95% of the time nothing happens. No message. I just notice the 'x' to stop the search… (閱讀更多)

If I key a search term into the browser bar and hit enter it begins searching. About 95% of the time nothing happens. No message. I just notice the 'x' to stop the search is gone, and a 'retry' circle replaces it.

This has been going on for months. I have used firefox for years. I have renewed it, replaced it, removed all addons, accepted updates usually each day. stopped accepting updates. Refreshing, renewing, seems to help for a couple minutes. Deleting all history helped...maybe. I am on satellite internet. Also use chrome. Most of the time now, After I key a query in firefox, I switch to chrome and do the same query while waiting. Chrome works. Just doesn't have all my passwords and sites yet.

I am on windows 7 home premium. I have an AMD FX 6100 6-core CPU running at 3.3 Ghz. I have 8 gigs of RAM. I am not overclocking. I use Avast antivirus. A few months ago I bought the avast cleanup tool which was a massive mistake, I had already done all the things it wanted to try, it is just a nuisance. In settings, I have a message that says firefox is managed by my organization. I wish I could get rid of that. I would appreciate any help I can get. Thanks in advance.

danalex 於 4 週前 詢問

danalex 於 3 週前 解答

  • 已解決

Canvas, Calendar and assignments not visible on firefox

Since the last update i have not been able to see my canvas student calendar or opens the assignments page in any course. I have tried the same in chrome and it works but… (閱讀更多)

Since the last update i have not been able to see my canvas student calendar or opens the assignments page in any course. I have tried the same in chrome and it works but when i tried to use safe mode and do the same in Firefox i wasn't able to get it to work. Video Link for the Screen Recording Done in safe mode

Bhalu 於 4 天前 詢問

Bhalu 於 3 天前 解答

  • 已解決

Pressing down and dragging pointer doesn't work on any website

Hello, I'm on Ubuntu 22.04 and have the Firefox (107.0 64bit) installed as a snap. The drag and selecting text and even dragging objects on any websites doesn't work. … (閱讀更多)

Hello, I'm on Ubuntu 22.04 and have the Firefox (107.0 64bit) installed as a snap.

The drag and selecting text and even dragging objects on any websites doesn't work.

  • I select text on the website by pressing down and starting to drag the text doesn't select when I leave the hold the entire block gets highlighted
  • I use Excalidraw, the pencil tool drag and any object size change while drag doesn't work
  • Desmos I can't drag the points on the graph
  • The pointer just disappears on videos (not just YouTube) and isn't visible until I pause the video

DevUt 於 4 天前 詢問

DevUt 於 4 天前 解答

  • 已解決

Space characters incorrect; button pointing to URL ending in hash (#) not working

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/ These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off E… (閱讀更多)

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/

These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off Enhanced Tracking protection. I have made no changes to Javascript etc.

Issue 1 If I select a code example and try to run it in an external program (e.g. DAX Studio), it fails, and I have found that the reason is because the "space" characters are not ASCII code 32, which is a normal space, but instead ASCII 160. Another symptom of this is that you cannot unindent the paragraphs in a text editor (Vim), if you paste the code there. I have tested and this is not an issue with Chrome, Edge, or Opera. Also if I click on the "Try It" button, it takes you to a runnable version of the code where the spaces are correct. These are workarounds, but why is Firefox using the wrong space characters?

Issue 2 I have seen another response to this kind of question, but it did not exactly answer it: on the website as above, when you click on the "Copy" button, which points to https://dax.guide/now/#, the code is supposed to be copied to the clipboard, however it does nothing. This works without issue in the browsers mentioned above. I have noticed previously on other websites that URLs ending in hash / pound did not work in Firefox. Is this something that Firefox just does not handle, or is there a setting to enable it?

Thanks

MrDobbalina 於 1 週前 詢問

cor-el 於 6 天前 解答

  • 已解決

YouTube aspect ratio off

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in … (閱讀更多)

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in standard mode. Refreshing hasn't fixed the issue, neither has restarting or shutting down my laptop, as it was turned off for 12+ hours and I still had the issue when using YouTube today. It's even an issue in incognito mode, but not an issue if I use a completely different browser. I can't find anything else that has been affected by whatever button I must have pushed. Laptop is a Dell G15, if that's relevant. Would love any tips to fix this.

rgold96306 於 1 週前 詢問

rgold96306 於 1 週前 解答

  • 已解決

Continually Get 'Access Denied' Messages

Hello, Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence ha… (閱讀更多)

Hello,

Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence had the following reference no#:

Access Denied You don't have permission to access "http://www.nokia.com/phones/support" on this server.

Reference #18.9cf7df17.1669164130.8b3c1e51

If I employ other browsers like Safari or Brave, I'm able to successfully access both this page and others which are restricted on Firefox. So, what might be causing this to happen? Firefox is my preferred browser, therefore I'd like to find a fix. Any help would be greatly appreciated!

Miles 於 1 週前 詢問

Miles 於 1 週前 解答

  • 被鎖定

webcam

duplicate of /questions/1397567 thread. in Facebook when i try to to do avideo call to some one I can see me but not them it says they have joined but do not see the… (閱讀更多)

duplicate of /questions/1397567 thread.

in Facebook when i try to to do avideo call to some one I can see me but not them it says they have joined but do not see them odly it works in Chrome but not mozilla > I even tried diabling a ll add on and still can not get i have no idea why i reinstalled the camera i am on window 7 as my 10 is broken

 please  tell me what is  wrong
is it them or  me or firefox

Mary 於 1 週前 詢問

Dropa 最近回覆 於 1 週前

  • 已解決
  • 已解決

Web Pages

FireFox V. 107.0 -MBP-High Sierra. Lately the last couple of months when I google search webpages then select them, Fire Fox doesnt bring up the article, Its been happen… (閱讀更多)

FireFox V. 107.0 -MBP-High Sierra.

Lately the last couple of months when I google search webpages then select them, Fire Fox doesnt bring up the article, Its been happening a lot and getting really irritating. So I bring up Google Chrome and it always brings up the article. SEE THE PICTURES. I use only Fire Fox as my browser, I keep Chrome around for when Fire Fox doesnt want to work properly. As you will see in the pictures the same website for both browsers. Fire Fox wont show the article no matter how many times I refresh the page or shut FF down, or reboot my MBP, but Chrome works perfectly every damned time. Why cant Fire Fox open the article but Chrome can? I need your help, any advice is greatly appreciated. SEE THE PICTURES.

SunnySkyez 於 2 週前 詢問

SunnySkyez 於 1 週前 解答

  • 已解決

Error 3000 in twitch

Hello guys, I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error mes… (閱讀更多)

Hello guys,

I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error message on all twitch streams: "Your browser encountered an error while decoding the video. (Error #3000):. Keep in mind I have tried most if not every "fix" I've found. I've disabled the hardware acceleration, cleared cookies and cache, I've disabled the extensions, I've tried Incognito mode, I do not have a third-party anti-virus and I do not have a VPN. This works on all other browsers and it used to work on Firefox before I wiped my PC, so that I can install Windows again. I really do not want to use a different browser, I love everything about Firefox right now.

Any suggestions will do, thank you very much.

ae.dimitar 於 1 週前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 1 週前 解答

  • 已解決

YouTube video not working,buffering?

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so i… (閱讀更多)

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so its definitely not my internet connection.

I've already tried clearing my cache, rebooting, clearing it again and refreshing Firefox and the issue remains. Disabled adblocker as well. I am currently on version 106.0.5

spaceferret 於 3 週前 詢問

spaceferret 於 2 週前 解答

  • 已解決

Between Oct 2022 and Nov 2022 Firefox has changed

My problem is a new issue with Firefox and CenturyLink. I tried chatting with Century Link and they keep referring me to Firefox so here is the issue. In October I was ab… (閱讀更多)

My problem is a new issue with Firefox and CenturyLink. I tried chatting with Century Link and they keep referring me to Firefox so here is the issue. In October I was able to log in to Century Link and view/download my current bill. This month when I try to view the bill all I get is a grey screen and no data. I have been forced to use Microsoft Edge which DOES allow me to view/download the bill. Also, the Chat feature on Century Link via Firefox does not work. It does work in Microsoft Edge. Something in Firefox changed in the past month and I haven't a clue what it is.

Rosaliy Lynne 於 2 週前 詢問

Rosaliy Lynne 於 2 週前 解答

  • 已解決

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (閱讀更多)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Pavi 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

"Something went wrong" message

Hello. I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/… (閱讀更多)

Hello.

I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/ The main page and some pages are fine but all product pages returns "Something went wrong". E.g. Office Supplies/Pencils https://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/c/office-supplies/pencils?cm_sp=all:menu:office-supplies:::pencils I would like to know if this is Firefox's or the website's fault if so why.

Firefox 106.0.5 Windows 10 19045.2251

Regards,

qp 於 2 週前 詢問

qp 於 2 週前 解答

  • 已解決

i can't play some (but not all) youtube videos with firefox 106.0.3

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers. the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " i'm … (閱讀更多)

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers.

the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " 

i'm using firefox 106.0.3 on linux suse tumbleweed. Before I upgraded to both of these the same videos were playing ok.

ruthtoby 於 3 週前 詢問

ruthtoby 於 2 週前 解答