顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Unable to play Twitter/Reddit/Facebook Video and GIFs on Firefox 99.0.1 (64-bit)

I have fedora 36 Linux on my laptop and I have installed Firefox from the software store. The version in Help>About>About Firefox shows 99.0.1 (64-bit). I am able t… (閱讀更多)

I have fedora 36 Linux on my laptop and I have installed Firefox from the software store. The version in Help>About>About Firefox shows 99.0.1 (64-bit).

I am able to play videos on Youtube but no video or GIF is playing on Twitter/Reddit/Facebook.

I have installed media codecs as per this fedora help

My autoplay setting look like as per the attached image. I do not have any extensions except Bitwarden on Firefox.

I also tried playing videos on Firefox 100 by downloading it directly from firefox website but faced the same issue.

Bhanu Magotra 於 1 個月前 詢問

Bhanu Magotra 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Issue with most Google sites on Firefox v100 64bit

I can log into GMail via our SSO just fine, however after a few minutes I see the "error connecting for X-minutes" bar. I try to force refresh the site and every time I … (閱讀更多)

I can log into GMail via our SSO just fine, however after a few minutes I see the "error connecting for X-minutes" bar. I try to force refresh the site and every time I get the bellow error. This is also happening when I am using Firefox Troubleshooting mode, to see if maybe it's a plugin/extension causing this issue, but it's not.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to mail.google.com. SSL peer reports incorrect Message Authentication Code.

Error code: SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

scriptguru1701 於 1 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Firefox not playing embedded Youtube videos in my phpBB forum

Firefox recently stopped playing embedded youtube videos on my phpBB forum site? i keep the latest firefox and only recently showed up embedded videos play fine on Chrome… (閱讀更多)

Firefox recently stopped playing embedded youtube videos on my phpBB forum site?

i keep the latest firefox and only recently showed up embedded videos play fine on Chrome and others

here's a link to my forum which includes an embedded Youtube video demonstrating the issue, does it play on your browser? (ONLY firefox has an issue on my computer, chrome, etc. work fine)

https://www.mchenrysoftware.com/board/viewtopic.php?t=2045

thanks for any tests/insight into what might be causing the issue

brian

ADDITIONAL COMMENT: why don't you include a date on these posting? a lot of wasted time on old posts? and also need a 'Preview' on these before posting?

Brian 於 2 個月前 詢問

FredMcD 於 2 個月前 解答

  • 已解決

It stops while writting,changing mail inbox page and do not display emails as normal

Please fix the abovementioned problems,make a browser bit faster,improve the consistancy of the browser so that it will stop crushing.Please make it stop alternating or c… (閱讀更多)

Please fix the abovementioned problems,make a browser bit faster,improve the consistancy of the browser so that it will stop crushing.Please make it stop alternating or change mail pages.

taxistar 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Problem with search bars on certain websites

Hi. On dictionary.com when I type in a word in the search bar and press enter, it works fine, but when I am on a definition page on dictionary.com (not the homepage) and … (閱讀更多)

Hi. On dictionary.com when I type in a word in the search bar and press enter, it works fine, but when I am on a definition page on dictionary.com (not the homepage) and I type a word in the search bar and press enter, it does not work. The page does not respond.

Also when I am on biblehub.com and I type in a reference (like Genesis 1:1) in the search bar at the top and press enter, I get directed to a blank page: https://biblemenus.com/topmain/send.php?q=undefined

In the search bar at the top of biblehub.com I must click the magnifying glass icon in order for it to work, which is annoying.

Note that a while ago (I don´t know how long ago) these things used to work correctly. I don´t know whether a Firefox update caused the problem or whether it was a change to the coding on the webpages. I am on the latest version of Firefox. Neither of these problems happen on Chrome.

Let me know what can be done to fix it. Thank you.

jjbradbury 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Reply Window in Slack Thread Will Not Allow Comments

As of last week, I am unable to reply in the reply sidebar in a Slack thread. When I click the reply icon associated with a comment, the sidebar opens and a loading icon… (閱讀更多)

As of last week, I am unable to reply in the reply sidebar in a Slack thread. When I click the reply icon associated with a comment, the sidebar opens and a loading icon is displayed for a second but then nothing happens; all I get is a white sidebar. I have updated to 99, shutdown and rebooted, opened Slack in an new window and nothing allows replys. I am running Windows 10 Pro, build 1903, 64 bit, i5 processor, 16 GB RAM. Suggestions?

Rocket Roger 於 2 個月前 詢問

cor-el 於 2 個月前 解答

  • 已解決

How to open local files in Firefox 100 snap?

I'm on Ubuntu 22.04 which is using the snap package of Firefox. It seems that I cannot open local files in the /tmp directory. When I place a test.html file there and run… (閱讀更多)

I'm on Ubuntu 22.04 which is using the snap package of Firefox.

It seems that I cannot open local files in the /tmp directory. When I place a test.html file there and run `firefox /tmp/test.html`, it returns a file not found error. Why?

I don't have the problem with files in my home directory.

simon.eu 於 1 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 個月前 解答

  • 已解決

I lose the connection with google (gmail, drive, translator)

When I open gmail in Firefox browser, I lose the connection very often, it also happens with google drive. But it does not happen to me if I use Outlook from the web, I o… (閱讀更多)

When I open gmail in Firefox browser, I lose the connection very often, it also happens with google drive. But it does not happen to me if I use Outlook from the web, I only lose the connection with Google from Firefox.

However, if I open the same thing using Google Chrome, this does not happen, it works correctly throughout the day, and I do not lose the connection.

My version of Firefox is 100.0.2 (64-bit) on my notebook I have Windows 10 Pro installed.

elserhumano 於 1 個月前 詢問

Terry 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Spacebar not working on random sites

Clicking on the spacebar, does not produce a space between words, when typing text. I'm using a Mac Mini M1, on macOS Monterey (V 12.4), along with a Logitech MX Keys for… (閱讀更多)

Clicking on the spacebar, does not produce a space between words, when typing text. I'm using a Mac Mini M1, on macOS Monterey (V 12.4), along with a Logitech MX Keys for Mac keyboard.

This happens randomly, for instance, on this very message. I previously posted a question regarding another problem that I came across with the same hardware and Firefox.

I found the solution to that problem by disabling an Extension in Firefox, however, I can't begin to think where to look for what setting, that may be causing my current problem.

Gilberto A Rivera 於 1 個月前 詢問

Gilberto A Rivera 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Duckduckgo opens links as https://html.duckduckgo.com/html

Hi, I'm using Duckduckgo as my search engine, but when I type in a search string, it Firefox prepends it with https://html.duckduckgo.com/html/... This opens a search pa… (閱讀更多)

Hi,

I'm using Duckduckgo as my search engine, but when I type in a search string, it Firefox prepends it with https://html.duckduckgo.com/html/... This opens a search page that doesn't follow my dark theme. When I click on a link, another link is added that creates a link back to the same URL, causing a loop. This never happened before I upgraded to Ubuntu 22.04 & the latest version of Firefox, 100.0.2. How can I change this back?

Thanks!

   -John

jlcenter 於 1 個月前 詢問

jlcenter 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Web Applications are Distorted.

Whenever I use web-applications that use WebGL or anything similar, they are always distorted. And yes, I have tried disabling Performance Settings, but that only slightl… (閱讀更多)

Whenever I use web-applications that use WebGL or anything similar, they are always distorted. And yes, I have tried disabling Performance Settings, but that only slightly helped.

cromeydavid 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Can't open links from Gmail, can't serach and Gmail goes unresponsive

So weird, in the last few days, I've had intermittent behavior using FF. Some examples - I log into my Gmail account, and it works for several minutes and then goes unre… (閱讀更多)

So weird, in the last few days, I've had intermittent behavior using FF.

Some examples - I log into my Gmail account, and it works for several minutes and then goes unresponsive and I can't get new mail, when I click the refresh icon or refresh the browser. - Last 3 days, when I click a hyperlink in an email, a new browser tab opens, but it's blank, the url doesn't seem to pass to the new tab - When I type a search term in browser address bar and hit enter, the tab refreshes but nothing happens... e.g. https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=firefox

Troubleshooting steps tried. - Disabled all extensions - Started to uninstall FF, but got prompted to "refresh firefox" instead, which I did yesterday, but still have the same problems...

I can access Gmail and other functionality works fine on Chrome on same laptop. I've used different laptop with FF and it works fine, both machines on the same network....

jkersh4 於 1 個月前 詢問

Terry 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Google and its subdomains not functioning/resolving/communicating properly

Since the Firefox 100 update, I have had issues with Firefox connecting to Google and its subdomains. When the browser is first started, all google domains work fine. A… (閱讀更多)

Since the Firefox 100 update, I have had issues with Firefox connecting to Google and its subdomains. When the browser is first started, all google domains work fine. After a few minutes though, a dialog at the top of G-mail (multiple accounts) appears stating it wants to re-connect, and will try and reconnect indefinitely with no success until the browser is closed and reopened. Also, calendar will stop working, and attempting to connect to any other google service (search, keep, drive, etc.) results in no DNS resolve, with sometimes the search bar URL changing to "about:blank." I have tried resetting the browser and re-installation (both at a user and administrative permission level) with no avail. Is this a known problem, or is it suspected there is another culprit here? It is worth noting that this is my company laptop, and that my coworker has also recently began running into this issue.

Thanks!

cjcullen4 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Browser freezes using Gmail and Youtube

Hello, Recently I was forced to install some "stuff" on my work laptop. Unfortunately, I am not quite sure what they installed. I have contacted my IT department and all … (閱讀更多)

Hello,

Recently I was forced to install some "stuff" on my work laptop. Unfortunately, I am not quite sure what they installed. I have contacted my IT department and all I've gotten in response is that "we haven't blocked any browser or sites."

Since this update, I find that Gmail will eventually show an error and when I go to refresh the page, the loading screen never completes. Additionally, Youtube will eventually declare that I have no connection and at that point I can no longer open new browser tabs.

I have updated Firefox, used troubleshooting mode, removed extensions, turned off ad blockers (uBlock Origin), and nothing seems to work—these issues always appear again eventually.

I would greatly prefer to not use Chrome, so if there is anything I can do to fix these issues I would be all ears to know what it is.

Thank you, John

johnvemery88 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Manually Deleting History Resource Usage

If you visit a website frequently and want to wipe delete a website from your historical record, Firefox blocks on the UI thread to do this. In my experience, depending o… (閱讀更多)

If you visit a website frequently and want to wipe delete a website from your historical record, Firefox blocks on the UI thread to do this.

In my experience, depending on how often the site is visited, the single thread on a processor can be pegged for many minutes, consuming gigabytes of memory.

If this is not a bug, then it is a very poor user experience. I was only able to resume after terminating the application in Task Manager.

Version 100.0.2. Desktop. Windows 10.

Allen Clark Copeland, Jr. 於 1 個月前 詢問

Allen Clark Copeland, Jr. 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Resources (JS, images, etc) only partially load unless bypassing cache after Firefox v100.0.2 update?

When I load a page the first time, everything loads normally. Then if I refresh the page with CTRL-R, resources on the page (such as .js files) very often (seemingly 75%… (閱讀更多)

When I load a page the first time, everything loads normally. Then if I refresh the page with CTRL-R, resources on the page (such as .js files) very often (seemingly 75% of the time) only partially load and therefore parse errors occur in the console. To reload a page, I have to hit CTRL-SHIFT-R to bypass cache and then the page loads normally again. I can also just launch the page in a private window (this loads properly), close the window and launch it again in another private window (this loads perfectly still) but it's becoming a chore to juggle with private windows only to reload a page I'm working on. I can see the resources loaded under the NETWORK tab in the console but they don't seem to be available to the page renderer or something.

Is this a bug in v100.0.2 or was I only having a bad weekend and all of this is just a random glitch that will go away soon? I've never had a problem like this with any previous Firefox releases (even v100.0) and I've used FF for approximately 15 years. It immediately began to happen after the v100.0.2 update!

What I have done so far:

- Exit out of Firefox and launch it again. - Rebooted the computer. - Site Information > Clear Cookies & Site Data - Waited 2 days for another FF release in case this was a bug and it rapidly got fixed (no update rolled out since). - Help > More Troubleshooting Information > Clear Startup Cache

Am I going crazy or?

mozilla342 於 1 個月前 詢問

mozilla342 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Can't Open Most Google Sites

Access to Google sites (Gmail, Google Search, Google Calendar) with Firefox (v. 100.0, 64-bit) is very irregular. I can sometimes open the pages, but can't, e.g., edit c… (閱讀更多)

Access to Google sites (Gmail, Google Search, Google Calendar) with Firefox (v. 100.0, 64-bit) is very irregular. I can sometimes open the pages, but can't, e.g., edit calendar entries. Often when I click a bookmark (in the Bookmarks Bar), or enter the URL for a Google site, nothing happens. Clicking other bookmarks opens the corresponding pages. Only Google sites seem to be affected. Is FF blocking Google?

Old Man Crutchfield 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Not possible to manage firefox updates leading to usability fails

Hello, I'm using Firefox 100.0.2 (OS: Ubuntu 20.04). It is not possible to manage if/when firefox updates are installed. In the options-section, there are some informati… (閱讀更多)

Hello, I'm using Firefox 100.0.2 (OS: Ubuntu 20.04). It is not possible to manage if/when firefox updates are installed. In the options-section, there are some information about the current version number, however no chance to configure anything update-related. Updates just happens automatically and interrupt current sessions, leading to spontaneous (and surprising) dysfunction of the opened browser. That's very annoying in case of video conferencing, for example, because it is not possible to open any new tab or windows, always the note there "you have to restart firefox now" - in practice, just like a crashing error. And, the suggested restart does not re-open the current opened tabs/URLs!

Furthermore, within some updates, my language settings get lost, so it turns to English language automatically and I always must add my language packet manually again and again. Thats really annoying and maybe completely disruptive for people that are not able to read in English!

Is there any chance to come over this? Otherwise I guess I must leave using firefox as browser, however this would be not the aim I actually follow. Thx!

maximilian.blum 於 1 個月前 詢問

James 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Firefox hangs on google search V 100.0

When using built in search (google default) -- browser stops responding. Shows Firefox new tab background when loading the search. Issue resolves on Firefox close and re-… (閱讀更多)

When using built in search (google default) -- browser stops responding. Shows Firefox new tab background when loading the search. Issue resolves on Firefox close and re-open. Paste and go, creating new tabs also fail with same 'new tab background' displayed. Issue is intermittent but appears often, at least 4-5 times a day.

Tested same sample search with google chrome in same time period, no issue.

Issue appeared around the V99 update. Fix would be greatly appreciated - exiting and re-opening browser, dropping all tabs to reload is a serious usability issue.

dan.baldewicz 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答