顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Cannot set cookie preferences when using Firefox

Hi: I tried to set cookie preferences for different websites. For reasons that I do not understand, I cannot move the "slider". I even turned of the existing protection … (閱讀更多)

Hi:

I tried to set cookie preferences for different websites. For reasons that I do not understand, I cannot move the "slider". I even turned of the existing protection for the websites, but nothing changed. I tried the same with Safari using the same computer and mouse, and I had no problems.

Is this a known bug?

I attached a screen capture. Thanks.

Sue 於 2 個月前 詢問

cor-el 於 2 個月前 解答

  • 已解決

adding icons

I am not too good with the computer and have just starting using Firefox. I will do my best to describe my question so please bar with me. I have 2 rows of websites that … (閱讀更多)

I am not too good with the computer and have just starting using Firefox. I will do my best to describe my question so please bar with me. I have 2 rows of websites that I frequent...actually only using the first row and 5 spaces in the second row. When I go to a different website Firefox is automatically adding that website to one of the boxes in the second row which I do not want. How do I stop this? Question 2...using Ebay as an example...if I keep searching on Ebay and have looked at lets say 5 different pages how do I go back to the home screen without having to hit the back button 6 times? Thanks for the help. Chuck

brownmoose13 於 2 個月前 詢問

brownmoose13 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Cannot reach web site with Firefox - isn’t redirecting properly

I cannot seem to reach https://community.esri.com/ via Firefox but can reach it fine with Chrome and Edge. Firefox says "The page isn’t redirecting properly. An error oc… (閱讀更多)

I cannot seem to reach https://community.esri.com/ via Firefox but can reach it fine with Chrome and Edge.

Firefox says "The page isn’t redirecting properly. An error occurred during a connection to community.esri.com. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."

So I even added the page to list of Exceptions, but still cannot reach site.

Mark D 於 2 個月前 詢問

Dropa 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Cannot check "Delete cookies and site data when Firefox is closed"

Hello, Until recently, I was able to have Firefox automatically clear all my cookies at the end of a session, EXCEPT for the cookies for websites that I had specified. Th… (閱讀更多)

Hello,

Until recently, I was able to have Firefox automatically clear all my cookies at the end of a session, EXCEPT for the cookies for websites that I had specified. This was possible by:

  • Checking the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" option under `Privacy and Security > Cookies and Site Data`
  • Setting the websties that I would like to keep cookies for, under `Privacy and Security > Cookies and Site Data > Manage exceptions`

Now, I simply can no longer use this feature. If I try checking the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" option, then quitting Firefox, it seems to insist on unchecking the box, then changing another section of my privacy settings. Namely the `Privacy and Security > History > Clear history when Firefox closes` section becomes checked, and inside, `Cookies` is marked as something to be cleared at the end of each session. This is unhelpful, because checking the box here means that any exceptions I set in the aforementioned section is not respected, and ALL cookies are deleted.

Am I doing something wrong? If there is a way to get it back to how it used to behave, that would be greatly appreciated.

Thank you!

yutanagano51 於 2 個月前 詢問

user104147805413306348376805769878442569366 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Cannot see pictures

Hello there! So, I've just installed Firefox in a notebook I have and now there's a website where I can't see some pictures. https://i.imgur.com/E86dhVB.png There should … (閱讀更多)

Hello there! So, I've just installed Firefox in a notebook I have and now there's a website where I can't see some pictures. https://i.imgur.com/E86dhVB.png There should be a picture there instead of (IMG:link) https://i.imgur.com/7lzrbfU.png There should also be a picture there, behind "Redvirux". Some pictures are shown, though, but most aren't. It's an http website, but it had been working fine on my Windows 8 instalation. Do I need some codecs? Is it a Windows 10 problem?

Juanchi-09 於 2 個月前 詢問

cor-el 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Clone (not move) profile to second pc - without confusing Sync

Hi there, i'd like to copy my Firefox profile from PC1 to a new PC2; Last time i tried this, i ended up with PC2 having the same "name" as PC1 in "Sync". This caused weir… (閱讀更多)

Hi there,

i'd like to copy my Firefox profile from PC1 to a new PC2;

Last time i tried this, i ended up with PC2 having the same "name" as PC1 in "Sync". This caused weird sync issues, as the system thought my PC2 was PC1 as vice versa.

So, is it possible to copy my entire profile with all addons/settings, BUT, make "Sync" recognize it as a NEW pc ?


Thank you in advance :-)

Davide 於 2 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 個月前 解答

  • 已解決

CANNOT CONNECT TO KNOWN SITE, PR_END_OF_FILE_ERROR, APPEARS

Web site: https://www.resortcams.com/webcams/king-street-boone/ On cell phones, web site is: www.resortcams.com/webcams/king-street-boone/ Error only happens on Foxfire … (閱讀更多)

Web site: https://www.resortcams.com/webcams/king-street-boone/ On cell phones, web site is: www.resortcams.com/webcams/king-street-boone/


Error only happens on Foxfire Windows 11. Only began to happen recently. Bitdefender Total Security installed. Removed VPN because it was blocking valid secure sites. Bitdefender is installed on iPhone and Android cell phones. Cell phones are not a problem going to site.

On Windows, "https://" is added to the beginning of web address, but not on cell phones.

Tried removing security site, but does not load and "https://" is added back on the Windows page with error message above. Used to be able to go from one resortcams site to another, but error message appears after about 30 seconds.

Michael RILEY 於 2 個月前 詢問

Terry 於 2 個月前 解答

  • 已解決

add-ons I didn't add and cannot remove

Hello - there are add-ons for Amazon, Google, Facebook, EBay and Twitter - none of which I added - showing up on the Firefox browser as running during browser start. I c… (閱讀更多)

Hello - there are add-ons for Amazon, Google, Facebook, EBay and Twitter - none of which I added - showing up on the Firefox browser as running during browser start. I can see them when I use CC Cleaner. They are browser plugins set to run upon start up. I can disable them but need to do it every time, as there is no way to delete them that I can see. I would like to find out why these plugins are there and how I can delete them.


Thanks

Jim

jimisaac 於 2 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 個月前 解答

  • 已解決

login issues

Because of my work I have to use a specific car rental company but recently I am unable to log in to my account on their website via Firefox. Safari, which I prefer not t… (閱讀更多)

Because of my work I have to use a specific car rental company but recently I am unable to log in to my account on their website via Firefox. Safari, which I prefer not to use, is no problem but if I try to log in using Firefox it gets stalled on the spinning wheel. I have an ad blocked but I had already turned it off for accessing that particular site, I think I just got a browser update, it just doesn't want to log in. Anyone have any ideas? I'm on a Macbook, OS 12.4. Firefox says it's up to date, version 102.0.1

robertshill 於 2 個月前 詢問

Terry 於 2 個月前 解答

  • 已解決

all addond and themes are corrupt

I've spent days, reading the forums and other places on how to fix this issue, and nobody or anyplace has an answer. I've tried every single thing. I've been using firefo… (閱讀更多)

I've spent days, reading the forums and other places on how to fix this issue, and nobody or anyplace has an answer. I've tried every single thing. I've been using firefox for many years, and have built and fixed computers for over 20 years.

This is unreal. I've been given instruction here a couple times, and they don't work. I'm being told, "it works for everybody else" So I'm the only one having this problem. Can somebody that knows how to fix this dam issue with all addons and themes being corrupt?

I'm also using waterfox with no problems at all with addons and themes, I've tried chrome also, and all firefox addons i use and themes work fine. What's the deal?

jazluvr90 於 2 個月前 詢問

jazluvr90 於 2 個月前 解答

  • 被鎖定

Search Baron

I tried everything in the message I received but there was no (obvious) way to reply. I will attach a screenshot of what is occurring. Search Baron is hijacking my web se… (閱讀更多)

I tried everything in the message I received but there was no (obvious) way to reply. I will attach a screenshot of what is occurring. Search Baron is hijacking my web searches. If I specifically click on use google in the search bar then it works. If I just type a search phrase, search baron takes over (see the URL in the attached screenshot, that is what appears no matter what I search). I can open a web page fine.

cindyd1 於 2 個月前 詢問

James 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Message via bitdefender

I work with a laptop @home and have installed Bitdefender for security reasons. Today I had a warning (it's in Dutch, I do not know if that is a problem). Functie: Preve… (閱讀更多)

I work with a laptop @home and have installed Bitdefender for security reasons. Today I had a warning (it's in Dutch, I do not know if that is a problem). Functie: Preventie van online dreigingen

firefox.exe heeft geprobeerd om op basis van een niet-overeenstemmend certificaat een verbinding te maken met browser.pipe.aria.microsoft.com. We hebben de verbinding geblokkeerd om uw gegevens veilig te houden, vermits het gebruikte certificaat voor een ander webadres werd uitgegeven. Toevoegen aan uitsluitingen

""It says something like firefox.exe has tried to make a connection based on a not approved certificate with browser.pipe.aria.microsoft.com. We have blocked the connection to keep your data safe. I can add this to exclusions"" or something like that.

I have never seen something like this before and I would like to know what it means and if I should exclude this, etc. So that's why I send you a mail to check it. Like to hear from you and many thanks in advance. Greetz Karin

karinpankras 於 2 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Disable tab animations (FF 102)

An old question but seems like the about:config parameters have changed recently. the following don't exist anymore : toolkit.cosmeticAnimations.enabled ui.prefersReduced… (閱讀更多)

An old question but seems like the about:config parameters have changed recently. the following don't exist anymore : toolkit.cosmeticAnimations.enabled ui.prefersReducedMotion

I've searched with other keywords but couldn't find the new one.

caetano1 於 2 個月前 詢問

Terry 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Right click "Copy Image" followed by pasting in Firefox creates a copy with a blue tint

I had originally posted my issue on /r/firefox (https://www.reddit.com/r/firefox/comments/w4jwy8/right_click_copy_image_in_windows_11_pastes_with/) and was recommended th… (閱讀更多)

I had originally posted my issue on /r/firefox (https://www.reddit.com/r/firefox/comments/w4jwy8/right_click_copy_image_in_windows_11_pastes_with/) and was recommended that I post it here:

Hey everyone. I am running Windows 11 Home on my PC and have Firefox completely updated. Lately, when I use the Windows "Copy image" function, then paste that image in Firefox, the image comes out with a blue tint.

For example, I wanted to share this funny image from r/minnesota https://www.reddit.com/r/minnesota/comments/w4iaun/it_was_bring_anything_on_a_leash_day_at_the_st/ But when I paste the image (Attachment is how the image looks after pasting back into Firefox), the image is blue tinted.

I tested to see if this was just a Windows issue, but there is no blue tint if I paste the image into Word, Paint, or any other tool besides Firefox.

In firefox, protection settings are "custom" but map very closely to Strict. I am running the following addons:

Bitwarden uBlock Origin NoScript Facebook Container

Troubleshooting steps:

1. Restarted Windows, no change. 2. Copied image to a program outside of Firefox from Firefox, no blue tint 3. Created a new user profile in about:profiles, blue tint persists when copying into Firefox

shark0807 於 2 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 個月前 解答

  • 已解決

My preferences won't save

Hi, I'm back to an older computer where I already had Firefox installed. I have it installed and synchronized on 3 other computers and it works perfectly there. My main i… (閱讀更多)

Hi, I'm back to an older computer where I already had Firefox installed. I have it installed and synchronized on 3 other computers and it works perfectly there. My main issue is that in the settings, Firefox is supposed to open with all the tabs I had opened when I closed it. It doesn't... It sends me to the home page. Second issue, also unique: I'm using Duck and go as search engine, and I have the same issue: it doesn's save my preferences (when it does on the same computer with Brave browser) Should I uninstall it all and try again? I already applied all the solutions suggested in th online help pages...

Thanks! Best,

deluxpol 於 2 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Визуальные закладки не работают в Firefox 102.0.1

Здравствуйте! У меня после обновления Mozilla Firefox 102.0.1 (64-бит) перестало работать расширение Визуальные закладки. На компьютере - два пользователя и у обоих такая… (閱讀更多)

Здравствуйте! У меня после обновления Mozilla Firefox 102.0.1 (64-бит) перестало работать расширение Визуальные закладки. На компьютере - два пользователя и у обоих такая проблема. Пожалуйста, исправьте в следующем обновлении. С уважением, Ольга

o.gorelikova 於 2 個月前 詢問

o.gorelikova 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Firefox doesn't display the font Helvetica correctly

The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and al… (閱讀更多)

  • The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should.
  • I've tried to look into (about:preferences#general) and the option that says (Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above) is ticked.
  • I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue.
  • It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue.
  Any help would be greatly appreciated!

CircuitMoon 於 2 個月前 詢問

TyDraniu 於 2 個月前 解答