顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題
  • 已解決

Every time I post a reply to a question I receive an error message and the reply does not post.

This is the error message. 'An Error Occurred Oh, no! It looks like an unexpected error occurred. We've already notified the site administrators. Please try again now,… (閱讀更多)

This is the error message.


'An Error Occurred

Oh, no! It looks like an unexpected error occurred. We've already notified the site administrators. Please try again now, or in a few minutes.


I have tried resending numerous times since last night with the same result.

Version 122.0.1 Firefox Release February 6, 2024

PhilG 於 4 個月前 詢問

PhilG 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Link not working on Firefox, but is on Chrome and Safari

I don't think "Tabs" is the right topic, but maybe it's the best of the choices since "Other" isn't an option. I have an email with a link to a monthly newsletter, which… (閱讀更多)

I don't think "Tabs" is the right topic, but maybe it's the best of the choices since "Other" isn't an option.

I have an email with a link to a monthly newsletter, which should take me to February's issue. When I click on, or copy/paste, the link, I end up with the January issue. When I copy/paste in Chrome and Safari, I get the February issue. The newsletter people suggested clearing my cache/cookies in Firefox, but that didn't help. No matter how I try to navigate to the newsletter in Firefox, I get to January. I have tried everything I can think of, and still get the January issue in Firefox, while that same link gets me the February issue in Safari and Chrome.

I'm using Firefox 122.0.1, on a MacBook Pro (Sonoma 14.2.1).

I'd appreciate any ideas you might have!


/edit: moved thread from Firefox for iOS (for iPhone/iPad) to Firefox section as you have macOS.

slschwe 於 4 個月前 詢問

zeroknight 於 4 個月前 解答

  • 被鎖定

LOG ON TO usaa.COM WE ARE UNABLE TO COMPLY WITH YOU RE REQUEST

I AM UNABLE TO LOG ON TO USAA.COM. THE ERROR MESSAGE SAYS "WE ARE UNABLE TO COMPLY WITH YOU RE REQUEST." THE WEB SITE CUSTOMER SERVICE SAYS MY PASSWORD IS CORRECT AND T… (閱讀更多)

I AM UNABLE TO LOG ON TO USAA.COM. THE ERROR MESSAGE SAYS "WE ARE UNABLE TO COMPLY WITH YOU RE REQUEST." THE WEB SITE CUSTOMER SERVICE SAYS MY PASSWORD IS CORRECT AND THE SITE IS WORKING. PER THEIR ADVISE ALL HISTORY HAS BEEN DELETED AND THE COMPUTER HAS BEEN RESTARTED. THE SAME PROBLEM EXISTS ON ANOTHER DEVISE CONNECTED TO THE SAME WI-FI. PLEASE HELP. ACCESS TO OTHER SITES IS WORKING. THE SITE IS NOT BLOCKED AS FAR AS I CAN TELL.

wwrouzer 於 4 個月前 詢問

James 最近回覆於 4 個月前

  • 已解決

Email images not displaying on Mozilla

Hi there. I use mailjet for sending email newsletters and campaigns. The images that i was uploading into the mailjet templates where displaying fine both on mailjet and … (閱讀更多)

Hi there. I use mailjet for sending email newsletters and campaigns. The images that i was uploading into the mailjet templates where displaying fine both on mailjet and when sent to mozilla firefox users.

The problem is that for 10 days now; when i upload images in mailjet and sending newsletters; the images are not displaying in mozilla. In contrast, when i use chrome everything displays fine, both mailjet and email accounts.

I had a long chat history with mailjet support and they requested to follow these instructions to fix this issue first: https://documentation.mailjet.com/hc/en-us/articles/360058211453-Why-are-my-images-not-displayed-missing-in-the-Email-Editor I did this but i had no success so they requested me to use chrome instead of mozilla. But that is not the solution of the problem because this must address all different browser users.

Can you please help me on this?

Thank you,

St P 於 4 個月前 詢問

zeroknight 於 4 個月前 解答

  • 已解決
  • 被鎖定

Fixed - After A Bookmarks' Library [Restore] Function, Tag Bookmark Names & Folders Show Duplicated

Something went wrong w/ the mouse, some of my tags disappeared & wasn't able to recover them via Ctrl+Z, so I decided to perform my 1st [Restore] (never had to do 1 b… (閱讀更多)

Something went wrong w/ the mouse, some of my tags disappeared & wasn't able to recover them via Ctrl+Z, so I decided to perform my 1st [Restore] (never had to do 1 before), since I had just recently done an [Export Bookmarks] & a [Backup]. Everything seems to have gone Ok, except that for every tag, all of the bookmarks listed under the [Name] column are duplicated. When I right-click & [Show In Folder], they both show in the same folder. When going onto their folder, they are only shown once, so there are no duplicates there. When I attempt to [Delete] 1 of the 2 duplicate entries they both get [Deleted], so I can only conclude that they are 1 in the same. But the question remains, "How can I fix this duplicate condition?"

Another related & interesting behavior is that, from any bookmark folder where you can clearly see there are no duplicated bookmarks, when you do a [Search] from the top-right-hand search-box, the "results" are also "duplicated", although you might need to sort them by clicking on the [Name] column control. So, I can go to any bookmark folder & clearly see that there are no duplicate bookmarks, but when you do a [Search], that's when you get duplicate entries. That leads me to believe that this is the result of the [Search] function, & thus for some odd reason the [Search] is generating "duplicate entries". And then perhaps, both the [Tag]s & the [Search] function are related.

Also, this "duplication" does not happen on newer added bookmarks, after the [Restore] was executed, & it's only a phenomenon that affects those bookmarks that were saved by the Bookmarks' Library [Backup] function, & thus this anomaly was introduced by the [Backup].

Actually, I just realized the problem is more complicated than I thought. The reason any search results in "duplicate bookmarks" is because there are 2 sets of folders, 1 set above the other, & if you don't scroll down all the way you won't see it. So that's why there are actually "2 Sets Of Bookmarks", because there are "2 Sets Of Folders", 1 above the other. The problem is that when you delete any "Duplicate Bookmark" you delete them both, & not just 1 of the 2 bookmarks.

I wonder if it would work, to "Delete All Bookmarks" & then do a [Restore]?

Could "Mozilla Support" answer that?

Don't know why every time I attempt to [Post A Reply] & get an "Error",... So I'm going to post my reply right here,...

Fix: (2024-02-19) Of course, I did some testing before I concluded what was the best approach, but since I noticed all of the "Bookmarks Folders" were duplicated under [Bookmarks Menu], an easy fix is to go to the "bottom duplicated folder", right on top of the [Other Bookmarks] folder, & "Select It" (by clicking on it) & [Delete] it (w/ the [Delete] key on your keyboard). Do this 1 by 1, until you reach the "bottom folder" of the bookmarks' folder you certainly don't want to delete. Close Firefox & then reopen it - to make sure Firefox takes care of any garbage-collection. Then do your Bookmarks' Library [Export Bookmarks To HTML] followed by a [Backup], & you are good to go.

Actually, I don't know what introduced the error. Don't know if it was Firefox's [Restore] function, or it could have been me (by accident) w/ some "unnoticed & unexpected" move of the mouse/trackball, which accidentally duplicated all of the folders w/o me noticing, & that is why all of the "Bookmarks" were "duplicated".

Happy Firefox Browsing,...

Jimmy 於 4 個月前 詢問

Jimmy 於 4 個月前 解答

  • 已解決

IE Tab extension...

There used to be an extension called "IE Tab". It allowed you to right click on the link, and open the site in a tab, using Internet Explorer, for sites that didn't work … (閱讀更多)

There used to be an extension called "IE Tab". It allowed you to right click on the link, and open the site in a tab, using Internet Explorer, for sites that didn't work properly in Firefox. I was wondering if anybody knows of any similar extension that would do the same for Edge? I can't open Twitter (X) using Firefox anymore, but I can open it using Edge. I don't like Edge (obviously), but I have no choice. Thanks in advance!!!

carlrgoodwin 於 4 個月前 詢問

cor-el 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Default Search Engine

I have Firefox as my default browser instead of Microsoft Edge on my HP laptop. I've tried everything under the sun to make Google my default search engine over Microsoft… (閱讀更多)

I have Firefox as my default browser instead of Microsoft Edge on my HP laptop. I've tried everything under the sun to make Google my default search engine over Microsoft Bing, and no matter what it won't stop rerouting me to Bing. I can go to www.google.com and type directly in the search bar and it STILL reroutes me to Bing, even when my settings list Google as my default search engine of the search bar. Can I block Bing as a website altogether? HP support only offered to connect me with a specialized team that costs money. Please help.

Talia Ross 於 4 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Disable Norton Safe Search

I want to disable Norton Safe Search. I followed Inst. Menu, add ons, extension tab, clicked the 3 dots & then delete. Restarted my computer, but it's still there.… (閱讀更多)

I want to disable Norton Safe Search. I followed Inst. Menu, add ons, extension tab, clicked the 3 dots & then delete. Restarted my computer, but it's still there. I definitely need help.

joneseda 於 4 個月前 詢問

cor-el 於 4 個月前 解答

  • 被鎖定

why are some of my YouTube videos not showing up at all in FIREFOX?

why are some of my YouTube videos not showing up at all in FIREFOX? also says I don't have access to "community tab" on Youtube which I do. None of these problems with G… (閱讀更多)

why are some of my YouTube videos not showing up at all in FIREFOX? also says I don't have access to "community tab" on Youtube which I do. None of these problems with GOOGLE CHROME - why is Firefox being so glitchy? its become a terrible browser.

Denise Bella vlasis 於 4 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 4 個月前

  • 已解決

Google pages (Gmail, YouTube, etc.) won't load if I am using VPN (PIA)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loa… (閱讀更多)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loads at all. This only occurs when my VPN is on (I use Private Internet Access). However, even with the VPN on, Chrome will still load those sites. Disabling the VPN means that the sites load normally.

My guess is it might be some sort of privacy setting in Firefox, but I don't understand what it could be. The only thing that breaks/fixes the sites is connecting and disconnecting the VPN, irrespective of which country I try and connect from.

Minimal Gravitas 於 4 個月前 詢問

Minimal Gravitas 於 4 個月前 解答

  • 已解決

WebGL

Using Windows 10 22H2 and Firefox 122.0.1 Yesterday I had no problem opening the map on purpleair.com. Today I can't. Get error: Error: Failed to initialize WebGL … (閱讀更多)

Using Windows 10 22H2 and Firefox 122.0.1 Yesterday I had no problem opening the map on purpleair.com. Today I can't. Get error:

Error: Failed to initialize WebGL

TypeError: DE is undefined.

But I can open this same website map in Google Chrome browser with no problem. What changed in Firefox and how do I fix it. And why do I need to fix it, since it all works fine in Chrome

Thanks a bunch,

Mike

Mike Marshall 於 4 個月前 詢問

Mike Marshall 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Browser is installed twice

I have Firefox version 100.0 (64-bit) and version 122.0.1 (64-bit) installed somehow. Both versions when you click on Help>About Firefox say they are up to date. I ca… (閱讀更多)

I have Firefox version 100.0 (64-bit) and version 122.0.1 (64-bit) installed somehow. Both versions when you click on Help>About Firefox say they are up to date.

I can uninstall the 122.0.1 version. I cannot uninstall the 100.0 version.

100.0 says it is up to date but in the top right corner there is a box that says: Update available Firefox couldn't update automatically. Download the new version - you won't lose saved information or customizations.

If I tell it to download I get the 122.0.1 version installed separately from the 100.0 version.

How do I get only ONE installation of Firefox?

MNH 於 4 個月前 詢問

MNH 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Google Search on Firefox not working

Google search no longer works on Firefox. Other browsers have no problems. Changing the default search engine on Firefox works (eg Bing), BUT. It can now find Google M… (閱讀更多)

Google search no longer works on Firefox. Other browsers have no problems. Changing the default search engine on Firefox works (eg Bing), BUT. It can now find Google Maps, but Google Maps cannot find a location, because it uses a Google search. I tried the fix in about:config, but it had no effect.

grahamppink 於 4 個月前 詢問

grahamppink 於 4 個月前 解答

  • 已解決

How do I stop "momentum" scrolling?

Hi there, On Firefox, I'm experiencing "momentum" scrolling where, when I scroll using the trackpad, after I lift my fingers off, it keeps scrolling for a bit. This is … (閱讀更多)

Hi there,

On Firefox, I'm experiencing "momentum" scrolling where, when I scroll using the trackpad, after I lift my fingers off, it keeps scrolling for a bit.

This is not the same thing as smooth scrolling. Disabling smooth scrolling does not disable this behaviour, and I use smooth scrolling on plenty of programs without it experiencing this "sliding" "momentum" on any of them except Firefox. I've also used Firefox before with trackpads without experiencing this.

How can I disable this?

revsuine 於 4 個月前 詢問

TyDraniu 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Firefox takes me to site with different language

When visiting HP.com - US-English site and signing in to my account, it opens fine - in English - but if I click on links, it connects to sites in a different link. I tri… (閱讀更多)

When visiting HP.com - US-English site and signing in to my account, it opens fine - in English - but if I click on links, it connects to sites in a different link. I tried it on Microsoft Edge and it worked fine. It's only on Firefox that I have the problem.

cathy38 於 4 個月前 詢問

cor-el 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Yahoo Searches Opening in New Tab After Update

I have Yahoo as my home page and usually search from it starting out. I noticed, however, after the last update or two in the last week that when I hit search, it opens t… (閱讀更多)

I have Yahoo as my home page and usually search from it starting out. I noticed, however, after the last update or two in the last week that when I hit search, it opens the search results in a new tab. It didn't use to do this, but I can't find any Firefox option to make the searches stay in the existing tab. Can anyone help with this? I don't think it's Yahoo's settings, because I'm not signed into it. It seems like the Firefox update created this new behavior.

FireFoxFan1 於 4 個月前 詢問

zeroknight 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Facebook Messenger popup won't close

I am running v122.0.1 on a Mac and since the last update if I open a Facebook Messenger message which pops up at the bottom of the screen clicking the minimise or close d… (閱讀更多)

I am running v122.0.1 on a Mac and since the last update if I open a Facebook Messenger message which pops up at the bottom of the screen clicking the minimise or close doesn't do anything and the message stays on screen The only way to get it to close is to log out of Facebook and then log back in again. Is this a bug in this release?

cs14 於 4 個月前 詢問

cs14 於 4 個月前 解答