顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Browser Being Mnaged by Your Organization - Linux Mint

I'm running Linux Mint 20 and have installed a free version of ProtonVPN. My firefox browser has a banner at the top stating "Your Browser is Being Managed by Your Organ… (閱讀更多)

I'm running Linux Mint 20 and have installed a free version of ProtonVPN. My firefox browser has a banner at the top stating "Your Browser is Being Managed by Your Organization". Not sure how this happened, but I am unable to update the browser because of this. I read some of the previous posts and they all appear to reference a Microsoft OS and Avast.

paulandlesa 於 1 年前 詢問

TyDraniu 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Change default bookmark location to "other" instead of most recently used folder

Is there a way that I can change this setting in config rather than downloading an add-on? This changed with the most recent Firefox update for me (I'm currently on 85.0.… (閱讀更多)

Is there a way that I can change this setting in config rather than downloading an add-on? This changed with the most recent Firefox update for me (I'm currently on 85.0.1. for Ubuntu). Currently, the default save behavior is for bookmarks to save to the most recent folder you've picked. My preferred behavior would be for all bookmarks to save to "Other bookmarks" until I can file them away later.

reginakbuhl 於 1 年前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

websites working on Chrome but not on Firefox

Hello everybody, There are more and more websites that have functions that no longer work with Firefox and force me to use Chromium instead. Do you if there is any chance… (閱讀更多)

Hello everybody,

There are more and more websites that have functions that no longer work with Firefox and force me to use Chromium instead. Do you if there is any chance that an upcoming release will put everything right?

Thank you in advance Virginie

Virginie 於 1 年前 詢問

·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox does not load any pages or settings or login for firefox account

Hi everyone, Thanks a lot for taking time reading this! :) I have the following problem with my firefox on Kubuntu 20.04 on my laptop: since a couple of weeks, firefox op… (閱讀更多)

Hi everyone,

Thanks a lot for taking time reading this! :)

I have the following problem with my firefox on Kubuntu 20.04 on my laptop: since a couple of weeks, firefox opens normaly after rebooting, remembered all tabs and my firefox account etc., but it's just not loading anything. I can still type in a web adress or something in the search, I can also still select the drop-down menu on the right ("Open menu") and select e.g. "Settings", but nothing happens afterwords. Same problem for all websites. Some of the main buttons are also not functional (refresh, back/forward). I attached a screenshot from the "empty" firefox (but not sure if that's of any help anyways ;) ).

I tested a couple of things so far, nothing helped:

1) Internet is working, I tested ping, apt is working as well as a differnt browser I installed now).

2) I reinstalled firefox completely by running the following commands:

      sudo apt update
      sudo apt purge firefox // sudo apt --purge autoremove firefox
      sudo rm -rf .mozilla
      reboot
      sudo apt update
      sudo apt install firefox
      (Since I removed the profile folder, the standard tab and bookmarks open/show after starting firefox now, as expeced. I'm also not longer logged in.)

3) By starting firefox via the console, no error messages were shown

4) I created a second ubuntu unser profile, to test if firefox would work there: it doesn't

5) Since I have a dualboot with Win10/Kubuntu 20.04, I started Windows and tested firefox there: it is working as usual.

6) I also obviously tried to google this problem, but either I put the wrong keywords in or this problem is pretty unique/new?

If you need any further information on my system, I'm happy to provide them! Thanks a lot for any recommendations and further ideas, what to do! I'm pretty much desperate for a solution by now, as during home office a not well working system is a pain! ;)

Thanks and stay safe, Katrin

Kaddi 於 1 年前 詢問

TyDraniu 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 被鎖定
  • 封存

89.0b2 Revert new tab design

Today I updated my Firefox Developer Edition to version 89.0b2 and now I just can not look at this browser anymore, "Inspired new tab design" is taking too much space and… (閱讀更多)

Today I updated my Firefox Developer Edition to version 89.0b2 and now I just can not look at this browser anymore, "Inspired new tab design" is taking too much space and now became largest and at the same time least information-dense panel in my entire desktop! I searched around the web for a bit in hopes that I will find a theme or an add-on that will revert this particular change but no luck. I really want to revert to old UI look (at least tabs bar), there should be default theme or option to get back to old style. After some investigation I found userChrome.css but don't really want to install it (maybe this is actually the way of doing this kind of styling). Please help me revert UI design to old one.

PepeTheFrog21 於 1 年前 詢問

Terry 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

pulseaudio high CPU with no audio playing

Hey there, I have the following issue with Firefox, is this maybe something I should report to the Ubuntu support or directly to Bugzilla? Steps to reproduce: --- Open … (閱讀更多)

Hey there,

I have the following issue with Firefox, is this maybe something I should report to the Ubuntu support or directly to Bugzilla?

Steps to reproduce: ---

  1. Open Firefox
  2. Go to a page that contains an embedded video that is not playing automatically, e.g. https://www.rottentomatoes.com/m/sound_of_metal
  3. Do not play the video

Environment --- User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:83.0) Gecko/20100101 Firefox/83.0 Firefox version: 83.0 (64-bit) pulseaudio version: 13.99.2 OS: Ubuntu 20.10 64-bit Gnome version: 3.38.1 Windowing system: Wayland CPU: Intel® Core™ i7-8565U CPU @ 1.80GHz × 8 RAM: 15,5 GiB GPU: Mesa Intel® UHD Graphics 620 (WHL GT2)

Actual results --- pulseaudio process is spawned and rapidly becomes the most CPU consuming process on my machine (especially after a few seconds, when the Web Content ones start to cool down). Even though no sound is actually played! When switching to another tab with no embedded video, pulseaudio keeps overloading the CPU. This only stops after closing Firefox.

Expected results --- I'm not sure this is what should be expected, but I'll give it a shot:

  • pulseaudio process should only be spawned when actually playing a media that requires audio
  • pulseaudio should not be the #1 CPU consuming process
  • pulseaudio process should at the very least not massively use CPU when no sound is playing

yarma22 於 2 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox userChrome.css - Hide address bar

Hello! I am using the userChrome.css file to hide the nav bar (# nav-bar) and show it when hovering the tabs. The following code works a bit, but when I open the develope… (閱讀更多)

Hello! I am using the userChrome.css file to hide the nav bar (# nav-bar) and show it when hovering the tabs.

The following code works a bit, but when I open the developer tools they overlap.

# nav-bar {
   z-index: -1;
}

# navigator-toolbox: hover # nav-bar {
   z-index: 1;
   background-color: rgba (0,0,0,0.8)! important;
}

#browser {
   margin-top: -45px;
}

Any advice to achieve the expected functionality? Thank you

gif showing the problem: https://s10.gifyu.com/images/firefox-customization-problem.gif

serhumanos 於 1 年前 詢問

serhumanos 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Japanese characters are not appearing. (SOLVED)

I just installed Firefox to my laptop and noticed that Japanese characters are not working. I tried to change the language from english to japanese because I thought it w… (閱讀更多)

I just installed Firefox to my laptop and noticed that Japanese characters are not working. I tried to change the language from english to japanese because I thought it would install the characters but didn't work and rolled back to english. I need to read japanese texts in webpages.... I also checked text decoding from settings > more > text decoding. Unicode is selected and I cannot change to anything else, it is unselectible. What should I do to be able to use the browser properly?

Bond 於 12 個月前 詢問

Bond 於 12 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

"Your browser can't play this video" on YouTube

Hello! Just installed Ubuntu 20.04.4 on my laptop and now find that I'm not able to watch some YouTube videos on Firefox 97. It seems mainly just live streams that I can'… (閱讀更多)

Hello! Just installed Ubuntu 20.04.4 on my laptop and now find that I'm not able to watch some YouTube videos on Firefox 97. It seems mainly just live streams that I can't watch. When I go to one it shows "Your browser can't play this video...Learn more" in the video window. Clicking Learn More takes me to a page that doesn't explain what the problem is. Any idea what the fix might be? The same videos play just fine on other devices on my network. Any help would be greatly appreciated.

kdpryor 於 11 個月前 詢問

kdpryor 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

File upload dialog not appearing

I'm running Firefox 99.0.1 on Ubuntu 22.04. Recently (I think since I updated to Ubuntu 22.04 about a week ago), Firefox has been refusing to show me file upload dialogs.… (閱讀更多)

I'm running Firefox 99.0.1 on Ubuntu 22.04. Recently (I think since I updated to Ubuntu 22.04 about a week ago), Firefox has been refusing to show me file upload dialogs. When I click a button that's supposed to give me one, nothing happens.

This has been happening with: - The "attach files" button in Gmail - A file upload button on Gradescope (website for managing homework assignments) - File -> Open File... and Ctrl+O.

Dragging and dropping a file onto an email in Gmail does attach the file -- it's just that the button doesn't work.

I've tried restarting, and I've tried running Firefox in Troubleshoot Mode -- so far nothing has fixed the problem. What else should I do?

allispaul 於 9 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 9 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

WebGL stopped working after the Firefox 88 upgrade

Per the title, webgl suddenly stopped working a couple days ago. The error seems to be: WebGL creation failed: * WebglAllowWindowsNativeGl:false restricts context creatio… (閱讀更多)

Per the title, webgl suddenly stopped working a couple days ago. The error seems to be:

WebGL creation failed: * WebglAllowWindowsNativeGl:false restricts context creation on this system.

I'm on Ubuntu 21.04 (X, not wayland) with an nvidia graphics card. The "share data" below seems comprehensive, but let me know if any other info will help.

john588 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Cloudflare loop "checking your browser before accessing"

This issue is with me for some time now I guess 6 to 12 months, I have circumvented it by simply using other browsers that don't have the issue, it is only in Firefox. I … (閱讀更多)

This issue is with me for some time now I guess 6 to 12 months, I have circumvented it by simply using other browsers that don't have the issue, it is only in Firefox.

I have noticed that it seems to be a reoccurring issue for many people reading through help topics.

At the moment I am using: Mozilla Ubuntu Firefox 91.0

 Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:91.0) Gecko/20100101 Firefox/91.0

Starting Firefox in "Safe mode/Troubleshooting mode" through the "Application menu" -> "Help" -> "Troubleshoot Mode", doesn't fix the problem.

... "Did you check the date/time and time zone on your computer?" (As suggested in an older topic)

Automatic synchronization with an Internet time server, is set to "ON"
My "Time Zone" is set manually set to the correct "Time Zone"

Since the issue is only in Firefox and not in Chrome, Chromium or Opera, there is something that Firefox is doing that Cloudflare doesn't like or visa versa....

I have noticed in other posts that the blame is simply shifted to Cloudflare, but why do other browsers then not have this problem ?

Opening the no longer existing website (from another help topic here about the same issue), that is still known by Cloudflare, shows the problem if you got it too -> http://animedao.com/

See my uploaded screenshot to see it is only in Firefox.

allemaal_onzin 於 1 年前 詢問

allemaal_onzin 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

How can I prevent ctrl+q from closing the browser?

When I click ctrl+q by mistake, the browser window with all its tabs is closed immediately, with no warning. This has already made me lose data. is there a way to disable… (閱讀更多)

When I click ctrl+q by mistake, the browser window with all its tabs is closed immediately, with no warning. This has already made me lose data. is there a way to disable this keyboard shortcut?

Erel Segal-Halevi 於 3 年前 詢問

Ruba 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox update on 16.04 LTS

My current FF version is 88.0 [64 bit]. Websites are flagging FF 88.0 as outdated. There is a 88.01 version shown as available. Latest available FF version is 93.0 Firefo… (閱讀更多)

My current FF version is 88.0 [64 bit]. Websites are flagging FF 88.0 as outdated. There is a 88.01 version shown as available. Latest available FF version is 93.0

Firefox Releases

Updating using the Help > About function does not show any available updates. Can someone please explain what is going on? Thanks.

jehurd 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox saving to /run/user/1000/docs

This morning there was an Ubuntu software update and afterwards Firefox wouldn't work, it just opened and hung without ever connecting to a website. So I uninstalled, pur… (閱讀更多)

This morning there was an Ubuntu software update and afterwards Firefox wouldn't work, it just opened and hung without ever connecting to a website. So I uninstalled, purged and reinstalled from Ubuntu Software and everything seemed ok. However, whenever I now try to save something, for instance images, the save to directory will default to /run/user/1000/docs even though I have my downloads folder selected in settings. I can change to the directory I want to save to and it will save there, but when I next save something it will again want to go to the /run/user/1000/docs folder. Further, I find that a copy of anything I save has also been saved into that folder, creating a new sub-directory to do so. I tried clear data in settings but that didn't delete those files and they are protected in file manager so I can't delete them myself. This will fill my hard drive pretty quickly as well as being really annoying having to change the save directory every time. What can I do to rectify this? I've now got version 96.0 (64 bit) installed.

paulhurford 於 1 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Youtube videos lags at random times (didn't tried with other video platforms)

I am on arch linux with firefox version 91.0 and I recently left firefox (i think at version 89) tried out some other browsers for a while but came back to it and now it … (閱讀更多)

I am on arch linux with firefox version 91.0 and I recently left firefox (i think at version 89) tried out some other browsers for a while but came back to it and now it was version 91.0 and now I am noticing some lags/frame rate degrade at random times and I didn't found a relevant solution any where

I also tried h264ify as I read about the video codec youtube uses but that didn't fixed it and also tried a solution on the forum that said to disable H264 plugin and enable h264ify but that didn't worked as well

Processor: Intel i3-4130 (4) @ 3.400GHz GPU: Intel 4th Generation Core Processor Family RAM: 4gb


here is some more information about my processor and gpu fetched from lspci:


00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 4th Gen Core Processor DRAM Controller (rev 06) Subsystem: Lenovo Device 367d Flags: bus master, fast devsel, latency 0 Capabilities: [e0] Vendor Specific Information: Len=0c Kernel driver in use: hsw_uncore


00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 4th Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 06) (prog-if 00 [VGA controller]) DeviceName: Onboard IGD Subsystem: Lenovo Device 367d Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 28 Memory at f7800000 (64-bit, non-prefetchable) [size=4M] Memory at e0000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M] I/O ports at f000 [size=64] Expansion ROM at 000c0000 [virtual] [disabled] [size=128K] Capabilities: [90] MSI: Enable+ Count=1/1 Maskable- 64bit- Capabilities: [d0] Power Management version 2 Capabilities: [a4] PCI Advanced Features Kernel driver in use: i915 Kernel modules: i915


edit: fixed formatting a bit as it was causing horizontal scroll.

Unnat 於 1 年前 詢問

Unnat 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Unable to run 'flatpak install firefox' on chromebook

I was following this article https://support.mozilla.org/en-US/kb/run-firefox-chromeos Installed flatpak and repositories but when I try to use flatpak to install firefox… (閱讀更多)

I was following this article https://support.mozilla.org/en-US/kb/run-firefox-chromeos

Installed flatpak and repositories but when I try to use flatpak to install firefox I get "No remote refs found similar to ‘firefox’".

I have tried following a few other ways to get it installed, such as using sudo and using sudo su but that has not worked at all.

I followed to flatpak quick setup on Chromebook guide that is linked in the above help article and created the nested containers in crosh as well.

below is what happens if I go to flathub and copy-paste their recommended command to install firefox.

Remote ‘flathub’ found in multiple installations:

  1) system
  2) user

Which do you want to use (0 to abort)? [0-2]: 2 error: Nothing matches org.mozilla.firefox in remote flathub

Kili Luther 於 9 個月前 詢問

cor-el 於 9 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

How do I make Firefox open new tabs next to the current tab?

Original question: > I want the new tabs to open next to the current tab and not at the end of my 644 tabs. Use to open next to the current tab and then I had to rese… (閱讀更多)

Original question:

> I want the new tabs to open next to the current tab and not at the end of my 644 tabs. Use to open next to the current tab and then I had to reset FF and now I can't get it back the way I had it. What do I need to add or change to get the behavior I want and had?

Link to original question which now has an incorrect chosen solution: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1263537

Victor 於 1 年前 詢問

Victor 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Ubuntu 18.04.5 - tab flickering when I refresh or loading website

Dear Mozilla Support, After some update (I think from 89.0.0 version of Mozilla Firefox - this version with new looks of tabs) I notice flickering on the tab when I loadi… (閱讀更多)

Dear Mozilla Support,

After some update (I think from 89.0.0 version of Mozilla Firefox - this version with new looks of tabs) I notice flickering on the tab when I loading website or refresh website. This looks very strange. Like I said I dindn't notice any issue with flickering on previous Mozilla Firefox versions. Only with these new versions with new look of the tabs. I didn't remember if it was 89.0.0 version or 90.0.0 version. I don't know if it is problem with the machine but I didn't notice this issue on another computer with 90.0.2 Firefox version but with Windows 10 OS. I also noticed this issue with Firefox 90.0.0.2 with Windows 7 OS on another computer so I don't know if this is problem with two computers or Firefox itself. Can you help me?

Yours faithfully, Piotr

Peter 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答