顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

"Did Not Connect: Potential Security Issue" on every sites

Since yesterday I am getting this "Did Not Connect: Potential Security Issue" error on every sites that I have tried to visit. Even on well known secured sites like https… (閱讀更多)

Since yesterday I am getting this "Did Not Connect: Potential Security Issue" error on every sites that I have tried to visit. Even on well known secured sites like https://drive.google.com is inaccessible while my Chrome and Edge is working fine. Any solution?

shekharhimadri97 於 10 個月前 詢問

shekharhimadri97 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

HOW DO I REMOVE MSN PAGE FROM LOADING BEFORE FIREFOX ON WINDOWS 10

Got a new Acer laptop with windows 10. Firefox is set as my default browser but msn page opens first then i have to click on next tab to open Firefox. How can i get rid o… (閱讀更多)

Got a new Acer laptop with windows 10. Firefox is set as my default browser but msn page opens first then i have to click on next tab to open Firefox. How can i get rid of msn?

kwikconstkp 於 11 個月前 詢問

FredMcD 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Math formulas not displaying correctly in some instances of Firefox (but not all)

Recently if I browse pages with maths forumulas they do not display coorectly, instead the underlying Tex or LateX code is shown. I have several computers and I use Firef… (閱讀更多)

Recently if I browse pages with maths forumulas they do not display coorectly, instead the underlying Tex or LateX code is shown.

I have several computers and I use Firefox on all of them, but curiously this problem does not happen on all of them, some show formulae correctly.

The image attached shows an example at Wikipedia - Lagrange point . The upper portion is Chrome and displays correctly, the lower portion is Firefox where the formyuals do not display correctly.

This is only started recently. Previously I had no issues with formulas displaying on any pf my computers, for many years.

Chris 於 11 個月前 詢問

cor-el 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Google Maps 3D doesn't exist in new Firefox version.

Saw older replies here, but I don't have the technical expertise to understand them. The 3D function in Google maps doesn't exist. The item to click on is no longer ther… (閱讀更多)

Saw older replies here, but I don't have the technical expertise to understand them.

The 3D function in Google maps doesn't exist. The item to click on is no longer there. Is there a work-around or do I have to use Chrome now.

(It seems with each update I automatically get, I lose a function. I'd like to get a link to a Firefox version from at least 6 months ago.)

KJS-LES 於 11 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Is "UpdateBrowserForApp" message from Firefox?

Periodically, randomly is all I can say, a message window opens when I power on with a statement about "UpdateBrowserForApp" having stopped working; and then I'm given op… (閱讀更多)

Periodically, randomly is all I can say, a message window opens when I power on with a statement about "UpdateBrowserForApp" having stopped working; and then I'm given options to close the program, etc. See attached screenshot.

Firefox is the only browser I use. Is this message from Firefox or does it mean I should do something related to Firefox?

Thanks for whatever info or help you can give. Lee

Txasslm 於 11 個月前 詢問

FredMcD 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Certificate error

Recently I started getting an error saying SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE while trying to open a website. That particular site can only be accessed through my demat accoun… (閱讀更多)

Recently I started getting an error saying SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE while trying to open a website. That particular site can only be accessed through my demat account so replicating my situation is not possible. Other browsers like Chrome, Edge are able to open it but Firefox cant, it does only when OCSP is disabled. I reinstalled the browser but the problem remains. Pls tell me how to add that website to exception if its possible or delete all the certificates currently loaded on Firefox or a full reset of the browser removing all previous data. And is it okay if I keep OCSP off all the time?

dheeraj.murthy 於 10 個月前 詢問

cor-el 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox seemed to "sync" the DisableAppUpdate policy from a Windows public comp to my Linux personal comp. I don't want that.

I normally use Firefox desktop on my Linux computer. Last week, I started using it on a public computer running Windows. I installed Firefox Portable and then logged/sync… (閱讀更多)

I normally use Firefox desktop on my Linux computer.

Last week, I started using it on a public computer running Windows. I installed Firefox Portable and then logged/synced into my Firefox account on this Win computer. I noticed that in the Firefox Portable Windows “about:preferences” page, it says “Your browser is being managed by your organization”, which links to about:policies. In that “about:policies” page, it shows this https://i.imgur.com/JmD8nXg.png Policy Name: DisableAppUpdate Policy Value: true. Now I’m back on my Linux desktop computer and it also has this “managed by your organization” message in “about:preferences” and the same “about:policies” stuff. In other words, it appears that this policy was copied from the Windows public computer to my personal Linux computer. I don’t want that.

How can I undo this? And how can I block this sort of policy syncing?

Mozilla cheese 於 10 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Disabling dark theme for websites

After updating Firefox to v95.0 (64 bit) websites start to shown in dark mode. My windows theme is dark, but i don't want to use same for Firefox. I tried to set ui.syste… (閱讀更多)

After updating Firefox to v95.0 (64 bit) websites start to shown in dark mode.

My windows theme is dark, but i don't want to use same for Firefox. I tried to set ui.systemUsesDarkTheme value as 0 in about:config. But problem still remains.

Is this a bug with new version, or a feature :)

ahmet-ozde 於 11 個月前 詢問

cor-el 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

How to get Firefox to generate a new password for a new login when manually creating it?

I store all of my passwords in Firefox's "Logins & Passwords" feature. Even for things that are not online in any way. Whenever I need to create a new login & p… (閱讀更多)

I store all of my passwords in Firefox's "Logins & Passwords" feature. Even for things that are not online in any way. Whenever I need to create a new login & password record for something online, Firefox will automatically generate a password and give me the option to fill that into the new password and confirm new password fields. For anything that's not online I open Firefox and click the "Create New Login" button and fill in the details. I then go to a site online that generates passwords for me and fill that into the password field for the new entry.

Is there a way to get Firefox to offer a newly generated password at this point?

david.brinovec 於 11 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Remove Youtube, Facebook, Reddit, Wikipedia, and Twitter from URL bar?

When I first go to the URL bar to either search or enter a URL I see a drop down of sites. These are not the search engines. See the image attached. How do I remove these… (閱讀更多)

When I first go to the URL bar to either search or enter a URL I see a drop down of sites. These are not the search engines. See the image attached. How do I remove these?

chupon 於 11 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

google not loading after connecting to VPN network

google.com and google related websites doesn't load at all. For example, gmail slowly loads, but loading icon never disappears, loading icon is always shown and then ofte… (閱讀更多)

google.com and google related websites doesn't load at all. For example, gmail slowly loads, but loading icon never disappears, loading icon is always shown and then often it shows 'reconnecting' message. This works OK in Chrome.

Steps to reproduce: 1. Open Firefox without VPN - all loads well. 2. Enable VPN - stops loading. If I then disable VPN - it starts loading again.

If I restart Firefox it starts working OK, but after a while stops working again.

kantix 於 11 個月前 詢問

kantix 於 9 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

strange icon in dock

I use Firefox quite a bit and installed it on my wife’s MacBook air and I’m trying to get her to use it. I recently set up a gmail account for my brother-in-law who does … (閱讀更多)

I use Firefox quite a bit and installed it on my wife’s MacBook air and I’m trying to get her to use it. I recently set up a gmail account for my brother-in-law who does not have Internet and uses my wife’s MacBook air when he visits us. 


A couple of days ago the mystery icon—Firefox logo with a tv screen on the upper right—started appearing on my MacBook pro every time she turned on her computer. There does not seem to be a way to get rid of it. Any suggestions?

agarratt 於 11 個月前 詢問

AliceWyman 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

500 MB of RAM per tab??

Hi everyone, I have the problem in the Subject line. FF sucks about 500 MB to be run, on top of which it takes 500 MB per tab, and that makes it impossible to run a resea… (閱讀更多)

Hi everyone,

I have the problem in the Subject line. FF sucks about 500 MB to be run, on top of which it takes 500 MB per tab, and that makes it impossible to run a research on my 8 GB Mac. Yesterday I was looking for a lamp and had no more than 7 tabs open, 3 of which were largely text, 2 were online shops, and 1-2 were websites with pictures. No Facebook or social media, no YouTube. FF froze, made the whole Mac freeze (well, Mac is garbage nowadays but let's leave that out of this topic), and I had to wait MINUTES before I could close it, because the computer was nonreactive.

When I check online, I see people being like "why can't it manage more than 50 tabs?". 50?!?! My computer dies with a maximum of 10 when it's only text websites!

So, I guess there's something wrong with this.

- I don't have many extensions (SimilarWeb, VPN, and Flash Player), I always use incognito so I can't use the plugin that allows me to use several accounts at the same time, so I can't see what's messing with my Mac. - The Activity Monitor (pretty much Task Manager on Windows) shows "FirefoxCP Isolated Web Content" for each tab, could that have anything to do with my problem? - CPU usage is very low, some 0.5 to 10% max during heavy use. - I seem to remember I used to have dozens of tabs open in the past, although I can't be sure. Is this a recent problem?

I really hope there's a way to solve this, because now I always fear that opening FF while on a Zoom meeting might freeze the whole thing.

Thanks to anyone who might want to shed some light on this big problem.

Screenshots: RAM and CPU usage with 2 tabs open. Two, taking more than 1 GB of RAM and about 250 threads in total? While using 0.2% of the CPU? I'm lost

muvuth 於 11 個月前 詢問

FredMcD 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox browser shows the SSL Certificate on my businesses website as "not secure."

I recently updated the SSL certificate for my business. My Firefox browser indicates the certificate is "not secure." When I navigate to my website using Bing, the SSL … (閱讀更多)

I recently updated the SSL certificate for my business. My Firefox browser indicates the certificate is "not secure." When I navigate to my website using Bing, the SSL certificate shows as being "secure." I'd like the SSL certificate to indicate it is secure using Firefox browsers. Is there something I can do so that when someone lands on my website using Firefox it will correctly show that it is a "secure" site?

Thank you.

G. Borovick

isuzutrooper_1998 於 11 個月前 詢問

isuzutrooper_1998 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Youtube loading delayed, skipping video delayed load

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that. Wh… (閱讀更多)

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that.

When I load a new youtube video, the video will buffer as normal, and then buffering stops. Then there is a delay of about 10 seconds. You can see from my screenshot that the buffer is filled just fine, and playback begins about 10 seconds later. This also happens if I skip ahead/back or to any position in the video. This firefox install is on a new install of Windows 11, with a new xps 13. The previous xps 13 with windows 11 didn't have this problem, and I don't have this problem on my desktop setup with windows 10.

I use a few addons: decentraleyes, ublock, duckduckgo and I have privacy protections set to strict. I have tried a few troubleshooting steps and the problem persists. Things I have tried:

  • safe-mode
  • fresh install
  • installed additional codecs
  • used user-agent workarounds to show as a chromium based browser
  • turned off hardware acceleration

The problem doesn't happen on chrome, but it does happen on Edge, which is strange. Because of this, I'm wondering if there is something going on with codecs. In the firefox screenshot posted, the codec used is vp09, same with Edge. But in Chrome the codec is av01.

dwarren 於 11 個月前 詢問

dwarren 於 10 個月前 解答