顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題
  • 已解決

Firefox 116.0.1 for OSX, tabs keep crashing

Hi, After updating Firefox to 116.0.1 my tabs keep randomly crashing. I get some crash reports *occasionally* - meaning not all crashes produce a crash report - but I'm … (閱讀更多)

Hi,

After updating Firefox to 116.0.1 my tabs keep randomly crashing. I get some crash reports *occasionally* - meaning not all crashes produce a crash report - but I'm not sure what to do with them, they seem inconclusive. The last report (not for the last crash, though, which didn't produce any report) is bp-3334b934-58b5-4226-887a-235300231117

frakie 於 2 週前 詢問

frakie 於 1 週前 解答

  • 已解決

Thick white border around three sides of browser

Hi, I suddenly have a thick white border around three sides of browser that I can't rid of. I did a search here and found what looked like a solution but there is no "Cu… (閱讀更多)

Hi, I suddenly have a thick white border around three sides of browser that I can't rid of. I did a search here and found what looked like a solution but there is no "Customize" button in FF any longer, so not sure how to fix this.

It is not running in compatibility mode either.

Thanks all

hossuru 於 1 週前 詢問

hossuru 於 1 週前 解答

  • 已解決

Firefox randomly breaks it's own comaptibility.ini file

So, I've had this problem since last 3 months. I'm using Firefox with auto-update turned on. Right now my version is 110.0. Every now and then Firefox stops to load any… (閱讀更多)

So, I've had this problem since last 3 months. I'm using Firefox with auto-update turned on. Right now my version is 110.0.

Every now and then Firefox stops to load any websites and after closing it and opening it again it won't open correctly saying that my profile was created using newer version of Firefox and I need to create new one. At some point I was on default-release-9 until I asked about it on Reddit and got a reply guiding me to check compatibility.ini in my profile directory and fair enough, when this happens, compatibility.ini indicates Firefox version 119 so Firefox is right thinking that values don't match.

But the definitive question is how do I stop Firefox from messing around with that file? I'm honestly tired of manually editing it every time Firefox stops working. I know that website loading problems can stem from my excessive uptimes but this is an issue I can work around by restarting Firefox from time to time.

Katie 於 1 週前 詢問

zeroknight 於 1 週前 解答

  • 已解決

what triggers the captive portal login?

what triggers the captive portal login... ? It's a great feature on a phone! I am experiencing it on Linux 6.1.0-13-amd64 #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Debian 6.1.55-1 (20… (閱讀更多)

what triggers the captive portal login... ? It's a great feature on a phone!

I am experiencing it on Linux 6.1.0-13-amd64 #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Debian 6.1.55-1 (2023-09-29) x86_64 GNU/Linux, Firefox 115.1 (esr?) to 120.0.

Firefox is talking out through a Comcast-supplied router to the outside world and the captive portal attempt is being sent to one of localhost's aliases.

The firewall was setup as ufw disable; ufw reset; ufw default deny incoming; ufw default allow outgoing; ufw enable. The local apache is reporting attempts to access localhost's /canonical.html every 3 seconds. 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:10:55 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0" sc:80 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:10:58 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0" sc:80 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:11:01 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0" sc:80 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:11:04 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0" sc:80 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:11:07 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0" sc:80 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:11:10 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0" sc:80 127.0.0.1 - - [22/Nov/2023:06:11:13 -0800] "GET /canonical.html HTTP/1.1" 301 582 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:120.0) Gecko/20100101 Firefox/120.0"

scott166 於 1 週前 詢問

scott166 於 1 週前 解答

  • 已解決

115.4.0esr on 2.9 GHz Intel Core i5 macos 10.14.6 youtube behaves not as intended, overheating while some video is played

I added a screenshot of youtube having flickering while video is being played, it is a bit hard to see but there is a slightly brighter stripe on the grey background and … (閱讀更多)

I added a screenshot of youtube having flickering while video is being played, it is a bit hard to see but there is a slightly brighter stripe on the grey background and picture cant depict flickering; it starts immediately after video is started and stops after 3-4 sec after video is paused, like there is some background activity behind youtube foreground. I understand my comp is weak (Intel Iris Graphics 550 1536 MB 8 GB, 2133 MHz LPDDR3), but not that much, please help

Smert Horrific 於 3 週前 詢問

Smert Horrific 於 1 週前 解答

  • 已解決

Can't copy text - It works in any other browser

Hello! I often log in to a service ticketing website to help my customers. Before emailing them I must reference the service ticket number somewhere in the email, but t… (閱讀更多)

Hello!

I often log in to a service ticketing website to help my customers. Before emailing them I must reference the service ticket number somewhere in the email, but this is very difficult to do in Firefox. If I inspect the element this is what I see:

<em unselectable="on" style="width: 2161px;">Service Ticket #55474079</em>

I understand the unselectable attribute is on but even if I try setting it to off or deleting it all together the problem remains. Moreover, I've tried it in several browsers (Chrome, Edge, DuckDuckGo) and it works fine without any extensions or tricks.

In other words: only Firefox keeps me from selecting this very important piece of info.

Any help would be very much appreciated! I looked up help articles but nothing similar to my case. I did find an extension for the browser but I am afraid to try it due to security reasons.

Thank you!

BMET1.

BMET1 於 1 週前 詢問

zeroknight 於 1 週前 解答

  • 已解決

DNS setting issue with particular website

As described in this thread (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1431159#answer-1618832), I had a problem accessing one particular domain after doing everything I… (閱讀更多)

As described in this thread (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1431159#answer-1618832), I had a problem accessing one particular domain after doing everything I could find to fix it. Setting DNS to Increased Protection fixed it. It's partly just curiosity but also concern that I'm asking if there is an issue that should be addressed.

The basic scenario: could not access one particular domain only in FF on one computer. No problems with FF on other devices and no problem with other browsers on the computer in question. Configuring DNS settings to Increased Protection is the only thing that allowed me to access that site (which happens to be the org I work for). So the setting is only necessary on this device and only for that domain.

What's the explanation or solution for ensuring I don't have other DNS issues, or something else, that will be a problem later?

lifespan 於 1 週前 詢問

lifespan 於 1 週前 解答

  • 已解決

XULRunner/Profile Missing error. Cannot open Firefox even after reinstall.

When trying to launch firefox like normal I got a "Your profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible" which would keep it from starting. Periodically, with… (閱讀更多)

When trying to launch firefox like normal I got a "Your profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible" which would keep it from starting. Periodically, with firefox not even running in the background, I would get the XULRunner error (see attached image).

Looking online for solutions I took two steps: 1. located my profiles folder and deleted it 2. reinstalled firefox entirely

As you can see by the attached image the same error messages as before would actually interrupt the install itself.

I am at a loss and any help would be appreciated since Chrome sucks and I'd like to keep using Firefox.

dangar.tango 於 1 週前 詢問

dangar.tango 於 1 週前 解答

  • 已解決

Video bug green line

When I try to watch video on YouTube or other places. I encounter green line and reverse picture. I have reinstall Firefox but it still persist. Can someone please help … (閱讀更多)

When I try to watch video on YouTube or other places. I encounter green line and reverse picture. I have reinstall Firefox but it still persist. Can someone please help me understand how to fix it. As the video bug only happens in firefox. And not in other browsers such as brave or edge. i also se that other people have the samme issue exampel https://support.mozilla.org/en-US/questions/1429053.

SquareDrop7892 於 1 週前 詢問

cor-el 於 1 週前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox unable to play live streams, after installing Media Feature Pack

After a recent reinstall Firefox seems to have a problem. This seems to be only Firefox specific and I can't find a working solution online after googling. Youtube vide… (閱讀更多)

After a recent reinstall Firefox seems to have a problem. This seems to be only Firefox specific and I can't find a working solution online after googling.

Youtube videos work, although they do give errors sometimes. A refresh always fixes those. However Twitch/Youtube live streams do not, and display a generic error message. When trying other browsers the live streams work fine.

And old Bugzilla post (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1467495) describes what I believe to be a possible reason for the problem, however following the solutions in that thread have not yet lead to a solution.

Any further insight or solutions would be appreciated.

timon.lammers 於 9 個月前 詢問

James 於 9 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

glxtest: failed to read data from glxtest

Beginning with 111 when I start I get 'glxtest: failed to read data from glxtest, we may fall back to software rendering.' It works. I don't know that anything bad is h… (閱讀更多)

Beginning with 111 when I start I get 'glxtest: failed to read data from glxtest, we may fall back to software rendering.' It works. I don't know that anything bad is happening.

RandomTroll 於 8 個月前 詢問

TyDraniu 於 8 個月前 解答

  • 已解決

ending playing video crashes firefox

Hey, since 2 months firefox started crashing when a video comes to the end. I tried it in troubleshoot mode skipped to min 10:45/10:50 and played. after this 5 sec it jus… (閱讀更多)

Hey, since 2 months firefox started crashing when a video comes to the end. I tried it in troubleshoot mode skipped to min 10:45/10:50 and played. after this 5 sec it just crashed. I noticed it on youtube but tried it on other players and it also happened. Today I also started a video on a other website and it crashed but not when starting youtube videos.

Here my last 5 crash reports: bp-8fdedc8b-c8bc-404f-9e3e-8f2fd0230813 bp-b15becdb-456b-4a22-971c-2c0c20230813 bp-9754361a-f67b-445a-9163-c88a20230813 bp-cffc46ae-9ae5-4678-a323-7b60b0230813 bp-a863679a-577e-45f4-9f4e-002bc0230810

Best regards, Michal

m1k0_38 於 3 個月前 詢問

zeroknight 於 3 個月前 解答

  • 已解決

Clicking hyperlinks and embedded links sometimes hangs that particular tab for about 10 seconds before loading the site.

Hello, Sometimes, when I click an embedded/hyper link within Firefox, say I tried clicking a link provided after I google searched something, the tab itself would hang f… (閱讀更多)

Hello,

Sometimes, when I click an embedded/hyper link within Firefox, say I tried clicking a link provided after I google searched something, the tab itself would hang for 10 seconds before it would begin loading the site. When I say "hang", I mean that the entire tab becomes unresponsive to my clicks, I can't refresh the page, I couldn't change the address bar to a different link (it would allow me to manipulate the address bar, but the browser wouldn't reflect on that change, instead just going to the link I had clicked before the hang after the 10 second delay) and my mouse just stays as one sprite/disappears all together (when on the tab).

I find that this isn't a full browser issue as I can easily just start another tab and try there, but this issue is prevalent in that it randomly hangs any one tab I'm using for 10 seconds, and it's not just with Google.

I've identified that it isn't an extension issue or a different tab being used (tested in troubleshoot mode), nor an accessibility issue (as far as I know). I've disabled both my firewall and antivirus temporarily and it still occurred.

It's gotten in the way of a lot of work and I haven't been able to find anything regarding this exact problem on the support site. I've been dealing with it since my first installation of firefox (a few months ago).

MrInsertName 於 3 週前 詢問

zeroknight 於 2 週前 解答

  • 已解決

Calendar in Gmail

Hello everyone. The calendar add on at the side of my Gmail account does not open after the latest Firefox update (116.0.1), but it does work in troubleshoot mode. Could … (閱讀更多)

Hello everyone. The calendar add on at the side of my Gmail account does not open after the latest Firefox update (116.0.1), but it does work in troubleshoot mode. Could you please advise? Thank you.

Nikola on Firefox 於 3 個月前 詢問

Paul 於 3 個月前 解答

  • 已解決

~10 second delay response when searching

On some webpage, I experience delay response when I trying to search sometime. For example, in Google homepage after typing something or even gibberish the page froze and… (閱讀更多)

On some webpage, I experience delay response when I trying to search sometime. For example, in Google homepage after typing something or even gibberish the page froze and not responding for about 10 second but the browser is still functioning (meaning I can still move other tabs or open option). Once that 10s delay is over, it responded with my result. And something when I when to search back something again(not in the homepage), more of the time is response back fast like 0.2s but other time the same 10s delay. This problem also happens in some other website but not all in their search bar. I have try in safe mode. disable all my extension, reinstall Mozilla Firefox, check any windows update and such. Also other browser does not have this problem such as chrome and brave. If this problem still persisting then I would such to other browser but prefer not to as I quite fond of Firefox. Thanks for your help in advance.

Victor118 於 3 個月前 詢問

Victor118 於 3 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

403 Forbidden

Hello, When I try to log in to tradestation.com, I get a 403 Forbidden message. I have gone to Settings - Clear all History, and checked all the History and Data boxes, … (閱讀更多)

Hello,

When I try to log in to tradestation.com, I get a 403 Forbidden message. I have gone to Settings - Clear all History, and checked all the History and Data boxes, and clicked OK. Also, I only use Private browsing, which is set to remove all history, caches, etc. whenever I close Firefox. I have been logging in to tradestation 4 or 5 days a week for months, until today. Please help fix this.

Thank you, Barry

barry 於 7 個月前 詢問

barry 於 7 個月前 解答

  • 已解決

Mouse text highlighting issue

I have a Logitech mouse. I've used it with both Brave and Chrome problem without problems highlighting text. But the highlight function doesn't work properly with the mo… (閱讀更多)

I have a Logitech mouse. I've used it with both Brave and Chrome problem without problems highlighting text. But the highlight function doesn't work properly with the mouse in FF.

I can double click and highlight a paragraph. I can highlight a single word with no problem. But when I try to highlight a series of words or a full sentence, I can't. Either it highlights but when I try to Copy the highlight disappears. Or when I drag the mouse to highlight it won't highlight at all.

Since the issue only occurs in Firefox and not other browsers, there has to be something in Firefox that's causing this; or some conflict causing highlighting not to work.

I'd be grateful for any ideas how to fix this. It's driving me crazy.

Richard Silverstein 於 2 週前 詢問

Richard Silverstein 於 2 週前 解答

  • 已解決

"Trust This Device" not working on FF

When I sign in to a website I check the box saying 'remember this computer' but FF doesn't seem to allow this. I have to go thru the security login every single time, lik… (閱讀更多)

When I sign in to a website I check the box saying 'remember this computer' but FF doesn't seem to allow this. I have to go thru the security login every single time, like when signing in to a google account. It works on Chrome but not FF.

This may be related: sometimes the page displayed on FF doesn't function as it should. Example: I was using Quickbooks online and when I clicked the HELP button nothing happened. I thought it was an Intuit problem until I used Chrome and found the HELP button worked.

thanks

tkaufman1 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Firefox didn't starting

Today firefox can't lunch at all, I made a clearing, also reinstalling (but not "clear" reinstall). There is no any crashes or crash reports, it just doesn't launch … (閱讀更多)

Today firefox can't lunch at all, I made a clearing, also reinstalling (but not "clear" reinstall). There is no any crashes or crash reports, it just doesn't launch

andrey_sevchenko 於 2 週前 詢問

zeroknight 於 2 週前 解答