顯示問題標籤 顯示所有問題

Internet speed drops when Firefox starts

before Firefox starts 441 mbit/s after starting Firefox 235 mbit/s I close Firefox and the speed is again around 500 mbit/s What does Firefox do with my internet channel… (閱讀更多)

before Firefox starts

441 mbit/s

after starting Firefox

235 mbit/s

I close Firefox and the speed is again around 500 mbit/s

What does Firefox do with my internet channel?

Нина 於 1 週前 詢問

LastPass add-on

'I cannot add Lastpass to FFx. Clicking "Add" after locating LP add-on in FFx, the message : 'Download failed. Please check your connection.'. Then attempting LP add-on… (閱讀更多)

'I cannot add Lastpass to FFx. Clicking "Add" after locating LP add-on in FFx, the message : 'Download failed. Please check your connection.'. Then attempting LP add-on from> https://lastpass.com/misc_download2.ph the message : 'The add-on downloaded from this site cannot be installed because it appears to br corrupt'. from this site. I have switched to Opera as my default browser, and LastPass operates fully. I would like to return to FFx.

Any solution to solve this problem would be greatly appreciated.

Best wishes Lojong

Lojong 於 1 週前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 6 天前

  • 已解決

Take screenshot

Hi! As of today, the "Take screenshot" function is missing from my Firefox. I've already tried all the tips I've found on the Internet, but nothing worked. Please help - … (閱讀更多)

Hi!

As of today, the "Take screenshot" function is missing from my Firefox.

I've already tried all the tips I've found on the Internet, but nothing worked.

Please help - thank you!

With best regards

Adi Maier

ra.maier 於 1 週前 詢問

cor-el 於 1 週前 解答

Constant unresponsive pages/scripts etc

I am constantly frustrated by unresponsive pages / script warnings etc using Firefox. This never used to happen on previous builds -- I am using the latest 86.0 -- but … (閱讀更多)

I am constantly frustrated by unresponsive pages / script warnings etc using Firefox. This never used to happen on previous builds -- I am using the latest 86.0 -- but these occur so often that I am about to say goodbye to Firefox. This does not happen when I am using Chrome and other browsers.

I have been through all of the suggested steps to deal with these unresponsive script/page issues, and none has worked.

Would appreciate any help on this, but as I say I am about to leave Firefox at this point for Chrome and other browsers.

Thanks in advance...

darobin 於 1 週前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 4 天前

  • 已解決

problem with specific page

recently firefox cant load the following page korinthostv.gr this page opens fine with edge and opera. the only solution to load is pressing ctrl+shift+R,but of course … (閱讀更多)

recently firefox cant load the following page korinthostv.gr this page opens fine with edge and opera. the only solution to load is pressing ctrl+shift+R,but of course is not convenient to do always this. if anyone find a solution i will appreciate,thank you.

fa.stam 於 1 週前 詢問

jscher2000 於 1 天前 解答

Creating a custom search bar to add keywords automatically

Hi there, i wonder if we can create a custom search bar only to add "keyword" (with quotation marks) before searched terms? I am using address bar to search on google. Re… (閱讀更多)

Hi there, i wonder if we can create a custom search bar only to add "keyword" (with quotation marks) before searched terms?

I am using address bar to search on google. Regular search result is coming like this:

https://www.google.com/search?client=firefox&q=question

what i want is:

https://www.google.com/search?client=firefox&q="pre-defined+keyword"+question so pre-defined keyword will added automatically to the search

onurkalkan 於 1 週前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 1 週前

even my language is set to Spanish, i reeive many times msgs in portuguese from MOzilla

when i search any subject in Google, trough Mozilla, i receive many msgs in portuguese, even if my language is set as Spanish This is a problem i have only from some mont… (閱讀更多)

when i search any subject in Google, trough Mozilla, i receive many msgs in portuguese, even if my language is set as Spanish This is a problem i have only from some months to here, before, all was correct best rgds Enrique info@zytech.es

info4866 於 1 週前 詢問

cor-el 最近回覆 於 6 天前

Google search results page

Hello. This just started happening today. Whenever I search something on google, the results would all be bold. Before today, It would only bold text if it appeared on t… (閱讀更多)

Hello.

This just started happening today. Whenever I search something on google, the results would all be bold. Before today, It would only bold text if it appeared on the site. I don't remember changing any settings. I tried reinstalling and still getting the same bold text. Attached below are what it looks like now compared to what it use to look like. In one screenshot, I search "Facebook" and all the results would come back as bold and in the other screenshot only instances of "Facebook" is in bold.

If anyone know how to change it back to only the specific text strings being bold, I would appreciate it. Thanks

knnyjiang91 於 1 週前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 6 天前

With one mistaken click yesterday Firefox began sharing my screen with unknown parties with unknown intentions.

yesterday while browsing the internet I noticed a box on the lower right side of firefox that was labeled "Oracle Co-Browse". I clicked on it with my mouse to see what i… (閱讀更多)

yesterday while browsing the internet I noticed a box on the lower right side of firefox that was labeled "Oracle Co-Browse". I clicked on it with my mouse to see what it was thinking it would expand, but instead it changed to a random looking confirmation number along with a message that stated my screen was successfully being shared with other parties. To exit I had to close out Firefox completely and when my computer got hung had to do a force close of my entire system. There is o record of having visited any site called oracle prior to it having appeared on my system, and having contacted them since in order to ibtain more information regarding oracle co-browse has yielded very little as they simply deny responsibility and refuse to discuss anything they do since I am not a customer of theirs. I would like to know how this came to appear on my browser as it appears to be some sort of click-to-play option which I thought firefox did not allow?!? I try to stay clear of things that might jeopardize my security or privacy and certainly would never intentionally allow for anyone to share my screen so how can i find out where this came from and how to prevent it from ever appearing again? Please help as this really unnerved me and thus far all i am getting is more and more frustrated...thanks!

scottatl999 於 1 週前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 1 週前

  • 已解決

Firefox keep redirecting localhost to www or www.localhost:8000

Hi, I'm using Firefox 85.0.2(64-bit) Windows 10 While I'm testing local testing for website, whenever I typed/entered localhost OR localhost:8000 Firefox keep redirecting… (閱讀更多)

Hi, I'm using Firefox 85.0.2(64-bit) Windows 10

While I'm testing local testing for website, whenever I typed/entered localhost OR localhost:8000 Firefox keep redirecting/guesing subdomain for it(which="www"). Made my testing messed up.

There's same issue on https://support.mozilla.org/en-US/questions/1216065 None of those work.

set: browser.fixup.alternate.enabled to false or Connection Settings with No proxy

Please, stop. Chrome and Edge behave normally. This site need darkmode :/

prothegee 於 1 週前 詢問

prothegee 於 5 天前 解答

  • 已解決

Containers and sign in

1. I'm using containers and they are not allowing me to sign into theregister.co.uk site or any bbc.com or bbc.co.uk site if I open the site within a container. On ther… (閱讀更多)

1. I'm using containers and they are not allowing me to sign into theregister.co.uk site or any bbc.com or bbc.co.uk site if I open the site within a container.

On theregister.co.uk, clicking on log in refreshes the page but nothing else.

On the BBC sites, clicking on log in opens the same page in one or two new tabs. Oddly, if I've logged in outside of container, the Log In button flashes momentarily as Account which is what would be in the place if I were logged in.

I've tried clearing the cookies for both sites but it doesn't help. I can log into either without a problem if it's not in a container.

2. If I remove a site from a container's site list, I cannot open it in that container.

Any ideas?

spencer7 於 1 週前 詢問

spencer7 於 6 天前 解答

  • 已解決

Login failures

I use 85.0.2-64 bit on a PC. For the last month or so. Perhaps since the last update or two. I can't login to my bank. Details: -I try it on Edge, and it works. -When it… (閱讀更多)

I use 85.0.2-64 bit on a PC.

For the last month or so. Perhaps since the last update or two. I can't login to my bank.

Details:

-I try it on Edge, and it works.

-When it fails, I get the bank website's standard failure error message: "Your username and/or password are incorrect. Please try again";

-I've repeatedly checked on the correctness of my ID & PW repeatedly over the last month;

-I use Norton PW manager, but I have back-up on a secure thumb drive. I try the PW using my backup, and it still fails;

-I try typing my ID & PW in manually, and it still fails;

-The only successful workaround on Firefox is to change my PW. Then I can login: once;

-I do have add-ons, but I deactivated all of them, restarted Firefox, and it still fails.

I've used Firefox for decades, but not being able to do simple banking is a strong argument for using Edge. Do you have a remedy or a suggestion for this?

free3ist 於 1 週前 詢問

cor-el 於 6 天前 解答

Some Youtube elements don't load when i'm logged in YT account

When i use Firefox and i'm logged in YT, time labels and red progress bar at the bottom of thumbnails aren't visible. When i'm logged out, everything works fine. Also, vi… (閱讀更多)

When i use Firefox and i'm logged in YT, time labels and red progress bar at the bottom of thumbnails aren't visible. When i'm logged out, everything works fine. Also, video progress seems not to work too.

Things i've already done: -turned off all extensions -reinstalled firefox browser

I explored html, and it looks like something blocks browser from putting some elements into code or whatever. The time label is called "ytd-thumbnail-overlay-time-status-renderer" and it's contained in "overlays" div. So when i'm logged out from YT, everything works fine, but when i'm logged in, this "overlays" div is empty.

benqbenq 於 1 週前 詢問

benqbenq 最近回覆 於 6 天前

Headline links on news.google yield blank pages

I use 85.0.2-64bit on a Windows 10 PC. For the last month or so, when I click on any of the headline links from the news.google homepage, I'm shown only a blank page. No … (閱讀更多)

I use 85.0.2-64bit on a Windows 10 PC.

For the last month or so, when I click on any of the headline links from the news.google homepage, I'm shown only a blank page. No error message. The url looks normal.

-The links all work when I use Edge.

-I do have Add-ons, but I turned them all off, restarted Firefox, and the links still fail. Any remedies? Suggestions? Some setting I don't know about?

free3ist 於 1 週前 詢問

free3ist 最近回覆 於 4 天前