顯示問題標籤 顯示所有問題

Highlight to Search

Today my browser has been updated and I've found very annoying new feature: whenever I highlight a word it automatically shows the magnifying glass to search for that wor… (閱讀更多)

Today my browser has been updated and I've found very annoying new feature: whenever I highlight a word it automatically shows the magnifying glass to search for that word. Why do you assume I want to search every time? Actually most of the time I want to copy the word/phrase. Is there any way to disable this function? I have to click somewhere else every time because the pop up magnifying glass covers the text below.

ewa.siwiec 於 5 天前 詢問

ewa.siwiec 最近回覆 於 5 天前

places.sqlite.corrupt

Posso scrivere in italiano ?? 1) W7 Firefox e Thunderbird 32 bit aggiornato tutto ok. 2)Mini Pc Mediacom W10 64 bit versione maggio 2020 32gb / 2gb ram tutto ok Firef… (閱讀更多)

Posso scrivere in italiano ?? 1) W7 Firefox e Thunderbird 32 bit aggiornato tutto ok. 2)Mini Pc Mediacom W10 64 bit versione maggio 2020 32gb / 2gb ram tutto ok Firefox e Thunderbird (64 bit) 3)Mini Pc Mediacom W10 64 Bit 20H2 64gb/4gb ram Firefox e Thunderbird (64 bit) un disastro e non capisco il problema apro e chiuso FF anche piu di una volta in 1 ora questo file diventa cosi "places.sqlite.corrupt" e ne viene creato uno nuovo che cancello e rinomino places.sqlite. Tutto ritorna ..ma perchè ???? le ho provate tutte .... la cartella utente è in un'altro disco . Disinstallato cancellato tutto , metto al suo post i 4 file con pasw eccc ...ma no serve nulla ???

67davide 於 4 天前 詢問

67davide 最近回覆 於 4 天前

Fonts not rendered, only ?????

Hello together. I'm experiencing a strange font problem and hopefully somewone can give me a hint. My system: macOS 10.15.7, Firefox 83 and FF Dev 84.0b2 Basically, on so… (閱讀更多)

Hello together. I'm experiencing a strange font problem and hopefully somewone can give me a hint. My system: macOS 10.15.7, Firefox 83 and FF Dev 84.0b2 Basically, on some websites fonts are not rendered. Please check the screenshots. This strange behaviour only occures with one user (the standard user), only with those browsers (safari and chrome work well), and the problem does not affect the firefox interface. I have re-installed the apps, i deleted the profiles, i cleared the font caches... nothing helped. Does anybody of you guys has an idea? Thank you in advance and best regards b.

moz4 於 4 天前 詢問

moz4 最近回覆 於 3 天前