顯示問題標籤 顯示所有問題

New versions of Firefox are very slow for download speeds. 50% of what is available from my provider. Safari is at 100%. Is this from security and filters ?

Recently updated to the latest 2 versions and Firefox is failing download speed wise. Upload speeds are what they should be. I have ran speed tests from multiple sources… (閱讀更多)

Recently updated to the latest 2 versions and Firefox is failing download speed wise. Upload speeds are what they should be. I have ran speed tests from multiple sources and all return a similar range - 40-60Mbps. My provider speed is 100Mbps. I have run the same tests with Safari and it is operating at 100% speed wise. Are new security features and / or tracking filters responsible for this slow down ?

bobbymacbean 於 3 個月前 詢問

plamenkrastev 最近回覆 於 1 小時前

iframe for YouTube embed: lazy loading doesn't work in Firefox

My system is Firefox 79, Windows 10. Lazy loading is supported in Firefox since version 75: https://caniuse.com/#feat=loading-lazy-attr I found that this works on Firefox… (閱讀更多)

My system is Firefox 79, Windows 10. Lazy loading is supported in Firefox since version 75: https://caniuse.com/#feat=loading-lazy-attr

I found that this works on Firefox for lazy loading of images. However, YouTube embedding in an iframe, it doesn't work. I ensured that the video is long way below the fold. Even then, the iframe is loaded upfront. This is the HTML for the iframe:

<iframe loading="lazy" src="https://www.youtube.com/embed/iQBat7e0MQs" allowfullscreen="" width="480" height="270"></iframe>

On Chrome, lazy loading works as expected for the same web page (on my localhost).

arvindpdmn 於 12 小時前 詢問

TyDraniu 最近回覆 於 5 小時前

The sooner I sign in the web page becomes blank

If I clean install and don't sign in everything works fine but the sooner I sign in the web pages become blank I am talking about clean every tiny bit from the regedit.ex… (閱讀更多)

If I clean install and don't sign in everything works fine but the sooner I sign in the web pages become blank I am talking about clean every tiny bit from the regedit.exe my self manually. As long as I don't sign in everything is a charm but not after I sign in. The private mode works fine

scorpio_109 於 5 天前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 15 小時前

Can't reply to author in Google group

Recently, in a Google group I participate in, I stopped being able to reply to the original poster. (I can still reply to the whole group.) I couldn't find any setting wi… (閱讀更多)

Recently, in a Google group I participate in, I stopped being able to reply to the original poster. (I can still reply to the whole group.) I couldn't find any setting within Groups that applied to the issue. One Google search result said it was an issue with Chrome browser "mailto" settings. I am not able to find anything analogous to that in Firefox. Does anyone have any suggestions for me? It looks like my Firefox version is 79.0. Thanks.

grendelgray 於 1 週前 詢問

OBW47 最近回覆 於 1 週前

problem authentication proxy

at work we use a proxy network with authentication ONLY with the firefox browser i have proxy problems. I see the page access denied by the proxy server, the only solutio… (閱讀更多)

at work we use a proxy network with authentication ONLY with the firefox browser i have proxy problems. I see the page access denied by the proxy server, the only solution is to close and open the application.

marco26 於 5 個月前 詢問

gleb.bodrug99 最近回覆 於 22 小時前

Firefox fails to open up a PayPal "popup" window-let when trying to make a purchase from Steam

Hi Forum Folke, Trying to make a purchase from Steam; click, click, click, get to the payment page, where I select "PayPal" as the method of payment. Get another screen … (閱讀更多)

Hi Forum Folke,

Trying to make a purchase from Steam; click, click, click, get to the payment page, where I select "PayPal" as the method of payment. Get another screen that confirms proceed with PayPal; I click on "OK," and nothing happens. What's *supposed* to happen is a little popup window should open up with the PayPal login, I log in, wade through the selections, and make the payment. What *actually* happens is nothing at all. Click on "OK," and there's this "blink" and that's it. No other change to the page I'm looking at, no PayPal, no nothing... and if I persist in trying, Steam gets all uppity and tells me I've been trying to make too many purchases, try again later. Chrome handles the above scenario without any problem whatever, so the problem is not with Steam, it's with FireFox. Where should I be looking or what should I be looking for that might be preventing FireFox from doing what it should be doing? Thanks... I'm not sure what system info you need to diagnose this issue; if you'll let me know I'll be happy to dig it up and provide it.

Oh, and I'm pretty sure I can rule out my anti-virus, as again, it lets Chrome do it without problem... just not Firefox. For what that's worth....

kharrisma 於 4 天前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 1 天前

FireFox becomes slow; restarting Firefox fixes problem. Why?

I am just wondering why FireFox occasionally becomes slow to load web pages. On these occasions, restarting Firefox fixes the problem immediately. Example, I was just … (閱讀更多)

I am just wondering why FireFox occasionally becomes slow to load web pages. On these occasions, restarting Firefox fixes the problem immediately.

Example, I was just loading the same page repeatedly because of some work I am doing. After about 15 minutes of slow response times, I restarted FireFox and immediately, the page loaded very quickly as usual.

You can see the page where this was occurring at this url: https://legacy-systems.biz/demo/demo.html

Any information etc. would be appreciated immensely.

firefox195 於 1 週前 詢問

ritusgrin 最近回覆 於 6 天前

Facebook page shop not opening with firefox?

My sister have a facebook page with shop that I help her manage, but for some reason lately we can't access the "shop" tab of the page with firefox. We are getting The pa… (閱讀更多)

My sister have a facebook page with shop that I help her manage, but for some reason lately we can't access the "shop" tab of the page with firefox.

We are getting The page isn’t redirecting properly error. I cleaned cookies and cache, even tried a new private window, nothing. I tried opening in edge and everything worked like no problem.

The page is the following. https://www.facebook.com/hadrastico/shop

We experienced problems both in my workstation and my sister's laptop that also use firefox (latest version, windows 10 up to date).

Any idea? Should I fill a bug or something?

Nikolas Karampelas 於 2 週前 詢問

stacy7 最近回覆 於 2 天前

Firefox restricts me from renaming or moving folders that contain files I downloaded with it

No matter what I do, it just eventually happens EVERYTIME. The worst part is that I can't predict when it will happen next time. For some reason, when I download a file w… (閱讀更多)

No matter what I do, it just eventually happens EVERYTIME. The worst part is that I can't predict when it will happen next time.

For some reason, when I download a file with Firefox (Firefox is currently set to always download files right to my Desktop), and then move it from my Desktop (which is obviously located in C: drive) to my external drive, place it in some folder and after that try to move that folder in the other place, or rename it - I just can't because that folder, or files within it are currently being used by some other program (I'm sorry, what?).

But! The solution is very simple: if I close Firefox and try again - ta-da! The folder is no longer used by anything, and I can do what I wanted to do with success.

This is very, VEEERY annoying! Additionally, I'll add a screenshot showing all of extensions installed in my browser, as well as troubleshoot info (if that might help). Anyone, please, help me fix that!

Sunsper 於 3 天前 詢問

the-edmeister 最近回覆 於 3 天前

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

Since the last update, I am receiving the error message SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT when I access one website that I need to use as part of my work. It is a trusted site that… (閱讀更多)

Since the last update, I am receiving the error message SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT when I access one website that I need to use as part of my work.

It is a trusted site that I have used for many years. The error message above displays and I get the option to retry which usually works, but I lose any content up to that point.

I have contacted the website owners as suggested and they say it is a Mozilla issue. I found a couple of suggestions to fix this on-line, but it did not work.

Can you help?

franlousimon 於 4 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 天前

post update issues

Firefox updated this morning for me, and now my search bar doesn't work (all search engines were cleared) and I can't find Google as an available search engine to add bac… (閱讀更多)

Firefox updated this morning for me, and now my search bar doesn't work (all search engines were cleared) and I can't find Google as an available search engine to add back. Further, when I do get search results from whatever engine I use, when I right click and say open in a new tab, nothing happens. Really scratching my head on this one since I've never had issues like this before.

ajm_2000 於 1 週前 詢問

Standard8 最近回覆 於 4 天前

Firefox 78 (PC, 64bit W10) pauses after pressing return

I've been using Firefox for many (many) years, but the latest version is driving me mad. We are limited to high latency satellite internet, which I fully understand, but … (閱讀更多)

I've been using Firefox for many (many) years, but the latest version is driving me mad. We are limited to high latency satellite internet, which I fully understand, but the current version of Firefox is painfully slow to respond after hitting "return".....

If I type in the URL box, or something in the search box (being old fashioned I still use the search box in the middle of the screen, I don't like typing in the URL box no matter how much "they" highlight it) when I hit return NOTHING HAPPENS (at least for a while!). Initially I thought I had a faulty keyboard, or that I was hitting shift by mistake, but when I started being more careful and taking note I realised that the slowness is Firefox. It can take several seconds of zero apparent activity before the two dots start flashing in the tab header.

The machine is high spec, not under load, and no other applications seem to be suffering. I do accept that the high latency means that transactions take some time, but the delay appears to be before Firefox starts doing anything - the screen does not change, no alternating dots in the tab header, nothing happening in the tab footer etc. I've repeatedly found myself pressing return again, thinking I missed!!

Is this a "new feature"? Is there anything I can do about it? Thanks in advance for any thoughts!

Andrew 於 1 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 4 天前