顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 封存

gmail tab crashes on opening

Firefox is working fine, except it won't load gmail, and gmail works fine in other browsers. I get a tab crash message but no opportunity to submit a report. I copied a… (閱讀更多)

Firefox is working fine, except it won't load gmail, and gmail works fine in other browsers. I get a tab crash message but no opportunity to submit a report. I copied and pasted the url of the working page from another browser and as before it just crashed while loading.

I have tried clearing history, refreshing firefox without add ons etc., and running a scan for malware.

None of this worked. Any suggestions appreciated.

bahangela 於 10 個月前 詢問

TNorth 最近回覆 於 10 個月前

  • 已解決
  • 封存

Bookmarks not working

I've refreshed Firefox following which having imported all tabs all bookmarks had disappeared. I could remedy that but adding a bookmark does not work. Suggestions please… (閱讀更多)

I've refreshed Firefox following which having imported all tabs all bookmarks had disappeared. I could remedy that but adding a bookmark does not work. Suggestions please.

Ed

ed_day1 於 10 個月前 詢問

FredMcD 於 10 個月前 解答

  • 封存

How do I disable google translate?

And suddenly.. there was Google translate asking me to translate a certain website. For the life f me (and I googled myself silly) I CANNOT get it to stop. even when I te… (閱讀更多)

And suddenly.. there was Google translate asking me to translate a certain website. For the life f me (and I googled myself silly) I CANNOT get it to stop. even when I tell it I do not need it.

I've tried every trick I could find, yet to no avail.

I've NOT installed any add ons that would enable this. And it only happens with one website (hannants.co.uk) and no other (as far as I can see now). This is really ticking me off.

Like I said I googled to no avail and no extension within Firefox that I can see that are enabling. Can any one please help me is turning this piece of crap translation off?

Thanks

Harald

migkill5 於 10 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

After most recent update - I've lost my extensions/add-ons, logins, and the urls in the bookmarks.

The Bookmarks are all there, but the url is missing. None of the extensions (including ones I've paid for are there) The logins weren't there, but are now restored from a… (閱讀更多)

The Bookmarks are all there, but the url is missing. None of the extensions (including ones I've paid for are there)

The logins weren't there, but are now restored from a previous install.

What I have done...

1. exported bookmarks to html and checked them out there. They were broken there as well.

2. Refreshed Firefox,

3. Restarted the PC.

4. Uninstalled Firefox (and discovered that I had both X32 and X64 on my machine) - uninstalled both. 5. Reinstalled Firefox x64 (current version 86.0.1)

6. the places.sqlite files from previous restores have the same problem.

I've started to refresh the links for the toolbar which has taken me awhile. I don't want to have to do it for all my hundred's of bookmarks.

Ideally what I'd like to do is uninstall the latest update, look at the bookmarks to see if they are still stuffed, and if the extensions are there. If they are ok, then I want to back the bookmarks to html. Reinstall the update, then restore the bookmarks. (And make a list of the extension names so I can reinstall them).

My guess is either that the sqlite file has corrupted, or the update has changed the file layout for the bookmarks, etc, and it's unable to interpret the links.

celebkiriedhel 於 10 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

Firefox reboot

MAC's Mac is left on overnight. Come morning, MAC has lost power due to bad UPS I rebuild bookmarks and Add Ons. . Power up, & Rebooted and Firefox comes back as a … (閱讀更多)

MAC's Mac is left on overnight. Come morning, MAC has lost power due to bad UPS I rebuild bookmarks and Add Ons. . Power up, & Rebooted and Firefox comes back as a new install with no bookmarks and no ADD ONs.

This has happened several times.

Suggestions????

Taz-D 於 10 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

cant log into barclaycard website

Hi Since the most recent update I can no longer log into my barclaycard website, the site goes through the three security steps, then I get a message saying there has be… (閱讀更多)

Hi Since the most recent update I can no longer log into my barclaycard website, the site goes through the three security steps, then I get a message saying there has been a system error. I can log on using firefox android with no problem and also chrome works fine on windows and android. I'm using the latest x64 firefox build. I have tried safe mode, uninstalling and deleting all firefox settings, but it still refuses to log on to this site. Has anyone else experienced this issue? Regards Rob

robf355 於 10 個月前 詢問

robf355 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

Going mad with youtube Stream issues

Well I've been looking into this a lot, but at this point I'm just spinning in circles. Only when watching youtube streams, they'll cut out rather often. The stats for ne… (閱讀更多)

Well I've been looking into this a lot, but at this point I'm just spinning in circles.

Only when watching youtube streams, they'll cut out rather often. The stats for nerds has the Network Activity drop to 0, and live latency shoots up. Its only in firefox.

I can have the same stream open in chrome/edge, and they are not usually lagging when firefox does, or when they do it's for a shorter period.

I have tried safemode, turning off protections on Youtube, clearing cache, telling firefox to not use any proxies, changing my DNS, running the HTTP logging tool.

The logging tool looks like it could be the socket timing out, but I'm unsure how to fix it.

Is this just an issue with youtube hating firefox, or is it something I could fix?

chevaz 於 10 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 10 個月前

  • 已解決
  • 封存

Page display not correct

Hello you smart people at Mozilla or others, When opening a page on ebay, after signing in to review my purchases, the page displays correctly when clicking further to op… (閱讀更多)

Hello you smart people at Mozilla or others, When opening a page on ebay, after signing in to review my purchases, the page displays correctly when clicking further to open the link to review an item or to contact the seller the page is completely distorted and improperly presented. Thinking it was the site I connected with Chrome which loads it perfectly. So it must be a problem with Firefox browser.

Best regards to those that can figure this out!

x905 於 10 個月前 詢問

cor-el 於 10 個月前 解答

  • 封存

Tabs Restore not reliable

FF frequently fails to restore tabs losing all my previous work before I've finished. It's very annoying and frustrating. In search help the answer is not simple to under… (閱讀更多)

FF frequently fails to restore tabs losing all my previous work before I've finished. It's very annoying and frustrating. In search help the answer is not simple to understand. Please tell me, what is sessionstore and where can it be found? Why is there not a button to fix this problem? If sessionstore gets corrupted frequently as mine seems to (according to the answer) why not have a sessionstore back-up and a routine to correct the problem or at least easily recover from the corruption?

Vicr 於 10 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

Firefox in dark mode prints black bars instead of readable text.

My visual impairment means I have to run FireFox (and my computer) in dark mode. When I try to print, while it does not waste ink by printing the entire page black, where… (閱讀更多)

My visual impairment means I have to run FireFox (and my computer) in dark mode. When I try to print, while it does not waste ink by printing the entire page black, where the text is the printed page only has black bars. An image of a print preview screen is attached. If there are settings to fix this there, I cannot see them because this does NOT use the dark mode and I can't see it.

Currently to print something, I take a screen shot and use another program to reverse the colors. I would like to not have to spend 30-40 min editing an image every time I want to print.

mgailp 於 10 個月前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

New tab won't open a link

Clicking on a link opens in a new tab (which it should) but then nothing happens in that tab. Right clicking on the link and choosing open in a new tab works just fine. … (閱讀更多)

Clicking on a link opens in a new tab (which it should) but then nothing happens in that tab. Right clicking on the link and choosing open in a new tab works just fine.

DonInElliott 於 10 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

Downloaded File with 0 KB File Size

A downloaded file (VMware-workstation-full-16.1.0-17198959.exe), Dwnlded on 19/Mar/21, ended up with a file size of 0 KB (SEE Image $20210320-mar~1-Download_Final_File_Si… (閱讀更多)

A downloaded file (VMware-workstation-full-16.1.0-17198959.exe), Dwnlded on 19/Mar/21, ended up with a file size of 0 KB (SEE Image $20210320-mar~1-Download_Final_File_Size=0KB.jpg).

The file size should have been 622 MB (SEE Image $20210320-mar~2-Download_Save-File_Size.jpg).

I was wondering if the file ending in ".exe.part" may have been mistakenly accepted as the real file & renamed to ".exe".

IHTurbo 於 10 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

Saving full website for my e-mail

When I try to save a subset of a website for a login it deletes the part after *.com. This is what it should be: https://www.xyz.com/roundcube/ But it only saves: https:… (閱讀更多)

When I try to save a subset of a website for a login it deletes the part after *.com.

This is what it should be: https://www.xyz.com/roundcube/

But it only saves: https://www.xyz.com

So I can't save the location, along with my user name and password so that it works.

How can I make 86.0.1 allow me to save the correct address in the "Logins and Passwords" section?

Thanks,

Allen

f3351425 於 10 個月前 詢問

f3351425 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

paperclip attachments not working

Don't understand why I can not get a simple response and fix for issue that "paper clip attachments stop working". I used firefox in safe mode and attachments paper clip … (閱讀更多)

Don't understand why I can not get a simple response and fix for issue that "paper clip attachments stop working". I used firefox in safe mode and attachments paper clip works, so, why did it stop working when I'm using is normally? Very frustratiing.

kwisniewski 於 10 個月前 詢問

·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 最近回覆 於 10 個月前

  • 已解決
  • 封存

cannot find jar

Received this message: -- Firefox can’t find the file at jar:file:///C:/Program Files (x86)/Mozilla Firefox/browser/omni.ja!/chrome/en-US/locale/branding/browserconfig.pr… (閱讀更多)

Received this message: -- Firefox can’t find the file at jar:file:///C:/Program Files (x86)/Mozilla Firefox/browser/omni.ja!/chrome/en-US/locale/branding/browserconfig.properties.

How do I fix this?

apearson2210 於 10 個月前 詢問

cor-el 於 10 個月前 解答

  • 封存

firefox has no sound

i have used Firefox for years never an issue. 3 or 4 days ago the audio stopped working for no reason. the audio works fine on google chrome, Microsoft edge, video files … (閱讀更多)

i have used Firefox for years never an issue.

3 or 4 days ago the audio stopped working for no reason. the audio works fine on google chrome, Microsoft edge, video files but not on firefox?

autoplay is set to "allow audio and video" a youtube video plays but no sound. i did notice if i set autoplay to " block audio video" nothing happened, the video played yet no audio. volume mixer shows Mozilla firefox but no sound. what is going on, this is beyond me.

cuda70gt 於 10 個月前 詢問

cuda70gt 最近回覆 於 10 個月前