顯示問題標籤 顯示所有問題

BOOKMARK TOOLBAR NOT SHOWING

WHERE IS MY BOOKMARKS TOOLBAR??? Every time I update Firefox (now 109), I end up with all kinds of problems! NOW, I can't see my bookmark toolbar. All the help articles … (閱讀更多)

WHERE IS MY BOOKMARKS TOOLBAR??? Every time I update Firefox (now 109), I end up with all kinds of problems! NOW, I can't see my bookmark toolbar. All the help articles tells me how to show it or how to bookmark a page, which I already did multiple times. But this issue is never solved. If I can't get this resolved, I'm going to MS Edge.

Laura 於 3 小時前 詢問

Paul 最近回覆於 35 分鐘前

Encrypted HTTPS websites always ask if I want to trust the certificate

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issue… (閱讀更多)

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issued by themselves. Before it was always enough to say "I trust this website" once. Now the question comes again and again, whenever I connect. What could be the cause of this?

Andreas Fendt 於 2 個月前 詢問

TyDraniu 最近回覆於 2 小時前

google maps

Since the latest update, Firefox won't display Google maps anymore. There was a message saying Windows blocked access to the graphics. Can't figure out where in Windows… (閱讀更多)

Since the latest update, Firefox won't display Google maps anymore. There was a message saying Windows blocked access to the graphics. Can't figure out where in Windows 10 to undo this. Help! Firefox useless to me without Google maps.

dan247 於 2 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

I get a message that I miss a profile, when I start Firefox (or Thunderbird) Even after a complete clean installation

I am re-installing Windows10 Pro for a clean install. I made a backup of my profiles of Firefox and Thunderbird, both in AppData Local and Roaming. After reinstallation o… (閱讀更多)

I am re-installing Windows10 Pro for a clean install. I made a backup of my profiles of Firefox and Thunderbird, both in AppData Local and Roaming. After reinstallation of Firefox and Thunderbird, I deleted the new profiles and recovered the old ones. Now I get a message that I'm missing a profile. I still get it after deleting the apps and doing a clean install. What can I do?

Rob van Dijk 於 2 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

Firefox (and also Thunderbird) crash on trying to load Yahoo mail login page

A friend (who knows even less about technology than me) has an old Dell Inspiron 1501 which has been running Linux Mint 18 Xfce, which is now unsupported. I'm beginning t… (閱讀更多)

A friend (who knows even less about technology than me) has an old Dell Inspiron 1501 which has been running Linux Mint 18 Xfce, which is now unsupported. I'm beginning to regret it but just to keep it going for a couple of years I offered to update to Mint 20 Xfce, which is the last version listing 1 Gb as the minimum Ram (everything later or other version are 2 Gb or more), which is the most that system can use. Once the wifi was eventually working (old b43 broadcom driver) most things went fine (except Team Viewer, which works on another Mint 20 Xfce system, but that's not a question for here). However, she uses Yahoo mail, and for some reason just attempting to load the login page (login.yahoo.com) causes Firefox to crash (I mentioned Thunderbird in the title as I attempted to access Yahoo Mail with it, but because it needs to access the Yahoo Mail page (as I think this is now based on App codes rather than passwords), and doing that crashed Thunderbird also). I'm pretty sure I have methodically gone through all the troubleshooting steps on https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems (clear cookies & cache by deleting history; clear startup cache; refresh; reinstall; new profile). Firefox doesn't crash in Troubleshoot mode, despite the fact is seems to still use hardware acceleration, even though I thought it would disable that. Hence, I'm at the end of what I know to try (and that's just from following the guide, I am not an expert) and would be grateful for any help anyone can offer. I attach an image that lists all the submitted crash reports, as they will refer to slightly different conditions as I tried all the options mentioned above. I'm using my own PC to submit this (so any hardware & system data submitted by this web-form won't be relevant), not the Inspiron 1501 that has the issue. I can open the Yahoo mail page on this machine (same version of Firefox) and also on the Inspiron 1501 using Chrome (but there was a different reason relating to security why we couldn't log in via that). Would really like to get Firefox (and Thunderbird) working on the laptop, if possible.

Jonny Terry 於 1 天前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

yahoo mail

All of a sudden every time I try to sign in on Yahoo mail I get a warning "We've noticed some unusual account activity" and I have to get a text (which I pay for individu… (閱讀更多)

All of a sudden every time I try to sign in on Yahoo mail I get a warning "We've noticed some unusual account activity" and I have to get a text (which I pay for individually) to get a code to continue (the code I get by email which would not cost me anything never works). I have no problem when I use Microsoft Edge. What is happening and how can it be fixed.

vickiedragon 於 2 天前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

Firefox no longer plays ESPN+ content. No problem with Safari

Up until 2 weeks ago, all ESPN+ and ESPN3 content played on my Mac. It no longer does. When clicking on the start button the screen goes to black, the title of the conten… (閱讀更多)

Up until 2 weeks ago, all ESPN+ and ESPN3 content played on my Mac. It no longer does. When clicking on the start button the screen goes to black, the title of the content appears, but no video. Firefox 109.0.1 MacOS 10.12.6 Content plays as expected with Safari

bep9 於 23 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

YouTube Wont Play In Private Window

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU wh… (閱讀更多)

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU which ironically won't play in private! Every time you press the play button you get about half a second of play before pausing. In standard mode it plays just fine.

Les 於 2 個月前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

google login

I use my regular gmail account in Firefox and Firefox is my default browser. Chrome pops up a login screen to allow me to sign into my school account or my regular accoun… (閱讀更多)

I use my regular gmail account in Firefox and Firefox is my default browser. Chrome pops up a login screen to allow me to sign into my school account or my regular account.

On Firefox when I go to google and click the login button, it takes me to my school login screen. How do I reset it to use my regular gmail account. My school uses gmail.

Can Firefox ask for the correct account when there are multiple accounts?

Gary in Tucson 於 21 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

exploit

Hi, I like to go to random websites sometimes, but I recently found out that site evil.com tries to use an exploit and to install a malicious file. I wonder if it's a pro… (閱讀更多)

Hi, I like to go to random websites sometimes, but I recently found out that site evil.com tries to use an exploit and to install a malicious file. I wonder if it's a problem with browser. I'm using waterfox, a firefox-based browser. I'm attaching a screenshot from windows defender logs. I don't know if it's important, but I have a virtualization enabled.

silentWolf260 於 8 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

On playing online videos screen flashes, goes blank until site / video is closed

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not blac… (閱讀更多)

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not black). If I guess where the "X" is to shut down the tab that has the video, I can end this. Often, like on youtube, I find the problem is some ad video that was playing. The rest of the site is ok. But not always.

One site I wrote down a few days where it happened: https://www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-face-giants-2022-playoff-opener?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3rGUEa0W8fElrzCWANSIUpti9VKlbn0iHyvcFsviajYExo5tcRSyWBJXA

scroll down to video and everything blinks, becomes unuseable

It happens in lots of places, though. It is not per se a YouTube problem or just a problem at NBCSports. I shell out to MS Edge, and it seems to handle everything fine, so I'm assuming at this point it is a browser issue.

One last point: after this happen the screen display is degraded even after I manage to shut down the offending tab or video. It takes a Log off/log back in or reboot to fix everything. The degradation takes the form of making the screen look a bit like a pointilist painting, although that's an exaggeration.

FF 109.0.1 64 bit Windows 11 NVidia GeFORCE RTX 3060 running studio driver 526.98 (I have switched periodically from / to their gaming driver, which doesn't seem to matter)

Any help, appreciated.

monsieurms 於 8 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

How to set/Over ride TimeZone in Firefox ?

Would be nice if someone from Mozilla could build this into the browser, so users can easily change their Time Zone. ( Timezone Difference: The time zone of your browser … (閱讀更多)

Would be nice if someone from Mozilla could build this into the browser, so users can easily change their Time Zone.

( Timezone Difference: The time zone of your browser is UTC while your request IP location timezone is different. )

Currently have privacy.resistFingerprinting on which is giving website the UTC time zone. How do I change this without disabling the setting.

Can I go into About:Config and add a new timezone?? that the Javascript request will find.

RedFoX 於 8 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

OS authentication enable via registry?

Hi, I know how to turn on OS authentication to reveal passwords in about:config (signon.management.page.os-auth.enabled = true) But is there any way to turn this on in re… (閱讀更多)

Hi,

I know how to turn on OS authentication to reveal passwords in about:config (signon.management.page.os-auth.enabled = true) But is there any way to turn this on in registry?

jewmo159 於 5 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

The WidevineCdm plugin has crashed

I'm not able to any DRM content on my Firefox. It's playing properly on Chrome as well as Prime Video apps on my Windows. I tried submitting crash reports from my account… (閱讀更多)

I'm not able to any DRM content on my Firefox. It's playing properly on Chrome as well as Prime Video apps on my Windows. I tried submitting crash reports from my account.

I tried reading Get help section, but most of the doubts were on MacOS.

Windows specification Edition Windows 11 Pro Version 22H2 Installed on ‎29/‎9/‎2022 OS build 22621.1105 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22638.1000.0

It has been happening with the latest update for last 1 month. It was working earlier as expected.

I'm using Firefox Version 109.0.1 (64-bit)

I've already tried reinstalling Firefox on my Windows, but It didn't work.

kapil kumar 於 4 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

Pulp up at the bottom of the page?

Hi, Since yesterday, the addresses of https://**** pages, images, basically everything I put the pointer on appear at the bottom of my screen. I have not installed any ne… (閱讀更多)

Hi, Since yesterday, the addresses of https://**** pages, images, basically everything I put the pointer on appear at the bottom of my screen. I have not installed any new add-ons. How do I stop that annoying url popping up at the bottom of my screen? I tried "userChrome.css"- does not work Firefx ver. 109.0.1

Best regards

Marijan Prevolnik

Marijan 於 4 小時前 詢問

Dropa 最近回覆於 2 小時前

Unable to connect to Google (www.google.com) after router change.

I recently changed to a 4G network based router because of poor internet speeds in the area. Since changing I have noticed that when using my TP-Link AC1900 network adapt… (閱讀更多)

I recently changed to a 4G network based router because of poor internet speeds in the area.

Since changing I have noticed that when using my TP-Link AC1900 network adapter, I can no longer access www.google.com specifically. I can still access the site on Edge (using the adapter) and when I change from the adapter to the primary wifi card in the laptop, Google works again in Firefox.

Due to the things I've tried (listed below) I've come to believe that it must be some strange interaction between the adapter, firefox, and the network.

I've tried the following: - Deleting all cookies and data - Reset all preferences in Firefox - Disabling and re-enabling addons - Fresh install of Windows (including Firefox) - Reinstalling TP-Link Drivers - Changing DNS to Googles servers - Firefox network settings (no-proxy etc...) - Checking the firewall settings on Windows (disabling, allowing firefox.exe, etc...) - Restarting the router - Changed some of the DNS settings in about:config, but resetting after to be sure

I've looked around for pretty much every similar post, some people saying the issue resolved itself, but any solutions I've found so far haven't worked. This is beginning to become a bit frustrating as I mainly use Google to search :( Hopefully someone who's had a smilar issue can help me resolve it, thanks!

Seakras 於 4 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 3 天前

Bookmarks Menu List

Hello, I've noticed a change since the last update and don't understand why? When opening the bookmarks tab I would get the drop down of a long list of links I have save… (閱讀更多)

Hello, I've noticed a change since the last update and don't understand why?

When opening the bookmarks tab I would get the drop down of a long list of links I have saved. I sometimes bunch them into groups so when looking down the long list, I can see the link I want better when more than one are from the same website.

But my issue is that when I went through the list and found that group of links, I could click onto one to open the page. In the past before the update I could click on the bookmarks drop down again, and still see the same area of links I had just clicked on.

Now when the bookmarks drop down closes it defaults to the top of the list and I need to scan down to find the links I was looking at again. Why? Yes when I closed the browser off and reopened it the bookmarks list would start at the top again. But if left opened I could click on the bookmarks tab and it would open to the same link area I clicked onto last.

Is there a way in settings I can reverse this annoying, unnecessary change.

A word to the Firefox workers that like changing things for no reason. I use Firefox because I like the things your browser has that the others don't. Keep taking the little things away that people like, which you seem to keep doing, then my favourite browser will just become "The same old s#*@" like all the others.

ShadowAD 於 14 小時前 詢問

cor-el 最近回覆於 12 小時前

109 freezes on Raspberry Pi 4

From version 109 64 bit needs hardware acceleration disabled on Raspberry Pi 4 to be able play .mp4 files, most video sites, such as Rumble and also Google Maps. If enabl… (閱讀更多)

From version 109 64 bit needs hardware acceleration disabled on Raspberry Pi 4 to be able play .mp4 files, most video sites, such as Rumble and also Google Maps. If enabled, Firefox freezes/hangs, requiring to be closed via panel tab.

ThaiHoliday 於 2 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 12 小時前

"Manage bookmarks" doesn't bring up the "Manage bookmarks" window

Until recently, when I press Ctrl+B, I get a bar at the top of the browser containing a link "Manage bookmarks". I can click the link to bring up the "Manage bookmarks" … (閱讀更多)

Until recently, when I press Ctrl+B, I get a bar at the top of the browser containing a link "Manage bookmarks". I can click the link to bring up the "Manage bookmarks" window.

That's not as convenient as the older behaviour wherein the "Manage bookmarks" window appears immediately when I press Ctrl+B, and it also consumes about half a centimetre of space across the entire width of the browser window (which is a lot with Firefox window maximized). I find also that the need to move the pointer to the link and click it interrupts flow, which is why people use hot keys like Ctrl+B. However, at least the "Manage bookmarks" link worked.

As of approximately a few days ago, clicking the "Manage bookmarks" link does nothing. It does not bring up the "Manage bookmarks" window. Neither does Shift-clicking the link, Ctrl-clicking, or Shift+Ctrl-clicking. I think it must be something about the most recent update. I'm on version 109.0.1 (64-bit) and I'm on Windows 10.

Does anyone else see this? How can I get the "Manage bookmarks" link to work?

FoxyFirey 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 12 小時前