Browser won't open any sites

I'm out of tricks here. Last night I updated Windows on my desktop (Windows 10) and after several hiccups and restarts the computer is operating correctly...except for Fi… (閱讀更多)

I'm out of tricks here. Last night I updated Windows on my desktop (Windows 10) and after several hiccups and restarts the computer is operating correctly...except for Firefox. The browser window opens normally but clicking on any bookmark or typing a web addy manually does nothing...it just stays blank. When using a bookmark, no address propagates to the address bar. In an effort to fix this I have done Firefox refresh (a few times now), run Firefox in troubleshoot mode (a few times and at least once this caused Firefox to crash), uninstalled and reinstalled Firefox (twice, second time WITHOUT saving prior account settings), restarted computer and uninstalled adblocker.

Absolutely NO change from any of this. My laptop (Apple with Firefox) works fine and the desktop WILL browse just fine on MS Edge, so this is not a connectivity problem. Any ideas on fixing this would be greatly appreciated. TIA

Tim

tjhartney 於 2 天前 詢問

tjhartney 最近回覆 於 4 小時前

Page Inspector Keep poping out when hit Shift

When hit shift and click somewhere in the webpage or type something, the "Page Inpector" keep poping out (see attached screenshot), this is so annoying that I basically c… (閱讀更多)

When hit shift and click somewhere in the webpage or type something, the "Page Inpector" keep poping out (see attached screenshot), this is so annoying that I basically cannot type any capital letters. I have tried the option "Refresh Firefox", the browser seems to be set to default mode, but the issue still exsist. Tried for a new keyboard, the same. I searched the forum, but unfortunately cannot find a proper solution. Hope anyone can help me with this, otherwise I have to consider to change my default browser (which I really don't want to because of such a simple but annoying problem).

Thanks a lot for anyone could provide any suggestions !

wangxinwei1017 於 6 小時前 詢問

wangxinwei1017 最近回覆 於 5 小時前

Tab Glitching/Tearing?

I'm having an issue with Firefox, randomly when tabs are clicked on they do this really quick tear thing. It's completely random and only started happening recently. It's… (閱讀更多)

I'm having an issue with Firefox, randomly when tabs are clicked on they do this really quick tear thing. It's completely random and only started happening recently. It's not because I'm using to many resources or anything I'm not even over 70% for anything.

Can anyone help?

Takan 於 6 小時前 詢問

timo16 最近回覆 於 5 小時前

Google Homepage and Search slow to load after initially opening Firefox

I have Firefox on a couple of (Windows 10) PCs. This problem is happening on one of them. It has two profiles (users), and it's happening on both. If I open Firefox, and … (閱讀更多)

I have Firefox on a couple of (Windows 10) PCs. This problem is happening on one of them. It has two profiles (users), and it's happening on both.

If I open Firefox, and then trying going to google.co.uk, or do any google related search, almost everytime there is an obvious 30-40s delay. Indeed, during this time I can even open up other web sites (immediate), and trying google.co.uk again, and delay continues to occur.

Opening up the Network Console in Firefox, the GET request can be seem and then like clockwork there is about a 41000ms delay until it then continues.

If I open in TroubleShoot mode, same issue.

If I open in a Private Window, the problem does NOT occur.

This problem does NOT happen on my other PCs with Firefox, or any other browser on the PC in question.

This is very frustrating :( You open firefox to do a google search and it takes tens of seconds to resolve (on the first attempt) :(

NeilF 於 23 小時前 詢問

NeilF 最近回覆 於 22 小時前

Problems with Firefox Browser

For some time now I've had problems with Google Shopping with Firefox. After clicking the shopping button, results are displayed for a few seconds. After that everything … (閱讀更多)

For some time now I've had problems with Google Shopping with Firefox. After clicking the shopping button, results are displayed for a few seconds. After that everything disappears and the website is empty. After reloading the page, something is displayed again. When I move the cursor over the pictures, everything disappears again. This problem does not exist with other browsers. Who has a solution? Thomas

th.b.mhl 於 9 小時前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 6 小時前

top level domen at address bar dropdown (frequently used sites)

Hello community, Not really big issue but it make me crazy sometimes... I use few sites from RU (yandex.ru) top level domain and some of them have a domains in other loca… (閱讀更多)

Hello community,

Not really big issue but it make me crazy sometimes...

I use few sites from RU (yandex.ru) top level domain and some of them have a domains in other locations (for example COM, LT). With latest updates FF switching RU top level domain to local one (LT) in the address bar dropdown.

There was an update around 5 months ago which make this change. And Later (maybe month ago) it was returned to normal behavior (domain was the one I using frequently). Now with latest update it happens again :(

I have 2 PCs, I updated FF at one of them and I get this behavior back. The other one have outdated version and there is no domain swap (version 89.0.2, Windows at both PCs)

sasha_plh 於 6 小時前 詢問

installing

hey ive download firefox and is teling me installed but it still not working. eveytime i opened it sends me to the google play page and when i try to launch it tells me i… (閱讀更多)

hey ive download firefox and is teling me installed but it still not working. eveytime i opened it sends me to the google play page and when i try to launch it tells me is already be installed

inda.bouchrit 於 6 小時前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 6 小時前

How do I remove Pocket from Firefox entirely? On 26 July 2021

Been using FF since 2005ish. (Me 1946) Latest version (90.0.2 (64-bit) annoys me greatly because I can't remove the unwanted 'Pocket' BS. I've followed several online 'a… (閱讀更多)

Been using FF since 2005ish. (Me 1946) Latest version (90.0.2 (64-bit) annoys me greatly because I can't remove the unwanted 'Pocket' BS. I've followed several online 'advices' on this, including this site, & still it persists.

FF is getting like IE IMO, with all the awkwardness to remove unwanted Bloatware. For an 'Ordinary User'. Could some knowledgeable FF user please explain, in language I can understand, English, but not very Tech Savvy) how I remove Pocket from the browser Thanks.

bicyclz 於 2 天前 詢問

bicyclz 最近回覆 於 7 小時前

auto completion in some cases doesn't work

Hello :-) Can you help me? After I delete my timeline the auto completion in some cases doesn't work any mory. For example Google: [See screenshot in attachment] Before I… (閱讀更多)

Hello :-)

Can you help me?

After I delete my timeline the auto completion in some cases doesn't work any mory. For example Google:

[See screenshot in attachment]

Before I delete the timeline Firefox always suggested "www.google.de"

How can I fix this?

Many thanks! Micha

micha.korb 於 1 天前 詢問

micha.korb 最近回覆 於 8 小時前

Upper menu bar

My Firefox Browser on Windows 10 is 88.0.1 Version. Before updating (today to 90.0.2), I should know if the new versions will maintain the upper menu bar as an usual defa… (閱讀更多)

My Firefox Browser on Windows 10 is 88.0.1 Version. Before updating (today to 90.0.2), I should know if the new versions will maintain the upper menu bar as an usual default. Thanks.

r.t@g en Ffx 於 8 小時前 詢問

RSS feeds broken - content security policy issue?

Since I upgraded to Firefox 90.0, my RSS feeds can not longer be refreshed in my feed reader. I get a 403 error ("access denied"). When I check the debug information on t… (閱讀更多)

Since I upgraded to Firefox 90.0, my RSS feeds can not longer be refreshed in my feed reader. I get a 403 error ("access denied"). When I check the debug information on the URL, it says:

Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“script-src”).

I am using Feedbro on Firefox 90 on Ubuntu 20.04 on two different computers, and getting same problem.

Clearing the cache, trying other feed readers, deleting cookies etc do not help.

A sample feed URL: https://news.google.com/rss/search?hl=en-US&gl=US&q=mozilla&ceid=US:en In Firefox, I can open a tab and see the text file. But Feedbro, or any other reader, cannot detect the feeds on this page any more.

Any advice? I absolutely rely on RSS feeds for my work.

Thank you kindly!

oryza 於 10 小時前 詢問

TyDraniu 最近回覆 於 8 小時前

How can I get a border around inactive tabs?

Hello, I updated firefox and it's now hard to tell when one tab ends and another begins when you have multiple inactive tabs next to each other, which is a major annoyanc… (閱讀更多)

Hello,

I updated firefox and it's now hard to tell when one tab ends and another begins when you have multiple inactive tabs next to each other, which is a major annoyance.

The way to solve this would be to have the inactive tabs have a border around them like the active tab, have them have a different background color from the toolbar, or otherwise have some kind of separator between them. I saw another answer that gave a temporary solution, but the same answer said the solution was going to stop working in a future update. Is there a permanent solution?

Andreas Eriksson 於 8 小時前 詢問

  • 已解決

"Feedback" Tab missing from website screen

I've been directed to use a "Feedback" Tab on the Rakuten Kobo website www.kobo.com but I can't see it on my screen. I've tried turning off the Pop-Up Blocker, AdBlocker,… (閱讀更多)

I've been directed to use a "Feedback" Tab on the Rakuten Kobo website www.kobo.com but I can't see it on my screen. I've tried turning off the Pop-Up Blocker, AdBlocker, and Privacy controls, all to no avail. It should be visible on the extreme right hand border, White Text on a Blue Background, reading vertically, thus: https://v2uploads.zopim.io/Y/6/g/Y6gwUmnu4OATxN3Tli4Av9bYN319BTdO/6721b8f79bda33aef0ca76f22893d4cd50d246b7.png

I'm running Firefox 90.0.2 (64-bit) on Windows 7 Professional 64 Bit I can see it if I use I.E. 11v0.9600.19596 (spit).

fixit9660 於 1 天前 詢問

fixit9660 於 8 小時前 解答

Firefox 90.0 update problems

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work n… (閱讀更多)

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work normal, but I can't open youtube and gmail now (google.com itself works heavily). When I type url and click enter, it takes so much time to load, often not loading the site or partially load. Other browsers installed on the same system works normally with the "problematic" websites. I tried hard reload (ctrl+f5), cleaning all browser data, and uninstalling and reinstalling. None of the mentioned actions helped. Please help me to identify and solve the issue.

cahangirove 於 5 天前 詢問

cahangirove 最近回覆 於 9 小時前

Context menu

People, have Firefox 32x v89.0.2. Say me please, how return into context menu propertys of downloading picture (size,type,ext,KBytes)? Screenshot enabled. On the screen p… (閱讀更多)

People, have Firefox 32x v89.0.2. Say me please, how return into context menu propertys of downloading picture (size,type,ext,KBytes)? Screenshot enabled. On the screen picture propertys visible only in heading of window (red), cont menu not ScrShoting  ;*( . All this propertys may be viewing on tab "Info about page" => "multimedia" => "info about picture".

In ver 60-70 (if my memory not wrong) if you open picture on new tab and save it on the harddisc this propertys also be in context menu "save PNG 320x240....." and 'SHIFT+' catapult you to the propertys multimedia of "info ab page". Where it lost?

Is it possible to convince the developers to return as it was?

With respect, PaulSnowMan@yandex.ru

SnowMan 於 9 小時前 詢問

Showing PDF in browser doesn't work

Hi all, I use Firefox. On https://www.archivesspace-pi.nl/repositories/11/archival_objects/42349 we want to show the pdf in the browser but, unfortunately, this doesn't w… (閱讀更多)

Hi all,

I use Firefox. On https://www.archivesspace-pi.nl/repositories/11/archival_objects/42349 we want to show the pdf in the browser but, unfortunately, this doesn't work (the downloading of the pdf functions well, by the way). Trying to solve the problem I did download the PDF-reader, but it still does'nt work. (In Chrome and Edge the showing of pdf's is no problem). What do I have to do?

Thanks for the help/advice!

Ruerd

info5834 於 10 小時前 詢問

Firefox fails to resolve local/VPN DNS

I am using Firefox on Linux (Ubuntu 20.10) to work from home over OpenVPN. Recently the VPN configuration was changed to use split tunneling to improve our internet conne… (閱讀更多)

I am using Firefox on Linux (Ubuntu 20.10) to work from home over OpenVPN. Recently the VPN configuration was changed to use split tunneling to improve our internet connection. Since then I have had several DNS resolving issues in Firefox.

We use an on premise DNS server as an alternative to `localhost` domain names so we can access other developers' environments and so a few services can do the same. Our URL structure is like projectname.[optional personal identifier.]localhost.[type].nl. Without the [optional personal identifier], or when nothing is configured for it, the ip address is 127.0.0.1.

In Linux' OpenVPN configuration I have "Use this connection only for resource on its network" enabled for IPv4 and IPv6 is disabled (to benefit from split tunneling). With that enabled Firefox usually fails to resolve such development hostnames.

- As far as I know I do not have DoH enabled (and the about:networking log further down tells so too). - I do have `dnsmasq` enabled (with configuration for the above domain formats to route to 127.0.0.1 also) in an attempt to fix some issues before the split tunneling was configured correctly. And in an attempt to try and get Firefox to handle these DNS resolving issues. - `dig` on the command line for the same domain works just fine. - Adding hostnames to /etc/hosts works. But that's becoming a chore, working on dozens of projects over months.

Why is Firefox failing to resolve such domain names? Should I just create a Bugzilla issue?

I created a log with about:networking set to `timestamp,nsHostResolver:5`:

[Parent 5337: Main Thread]: I/Logger Flushing old log files 2021-06-09 07:42:58.009170 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver Resolving host [somedomain.localhost.type.nl]<^partitionKey=%28http%2Ctype.nl%29> - bypassing cache type 0. [this=7f4d8a1732e0] 2021-06-09 07:42:58.009195 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver No usable record in cache for host [somedomain.localhost.type.nl] type 0. 2021-06-09 07:42:58.009200 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver NameLookup host:somedomain.localhost.type.nl af:0 2021-06-09 07:42:58.009206 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver NameLookup: somedomain.localhost.type.nl effectiveTRRmode: 1 flags: 2001 2021-06-09 07:42:58.009210 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver TRR service not enabled - off or disabled 2021-06-09 07:42:58.009215 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver NativeLookup host:somedomain.localhost.type.nl af:0 2021-06-09 07:42:58.009229 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver DNS thread counters: total=1 any-live=0 idle=1 pending=1 2021-06-09 07:42:58.009236 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver DNS lookup for host [somedomain.localhost.type.nl] blocking pending 'getaddrinfo' or trr query: callback [7f4d386f5e80] 2021-06-09 07:42:58.009250 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: E/nsHostResolver DNS lookup thread - Calling getaddrinfo for host [somedomain.localhost.type.nl]. 2021-06-09 07:42:58.076889 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver Calling 'res_ninit'. 2021-06-09 07:42:58.137055 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: E/nsHostResolver DNS lookup thread - lookup completed for host [somedomain.localhost.type.nl]: failure: unknown host. 2021-06-09 07:42:58.137146 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver nsHostResolver::CompleteLookup somedomain.localhost.type.nl 0 804B001E resolver=0 stillResolving=0 2021-06-09 07:42:58.137152 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver nsHostResolver record 7f4d63a0a7c0 new gencnt 2021-06-09 07:42:58.137162 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver Caching host [somedomain.localhost.type.nl] negative record for 60 seconds. 2021-06-09 07:42:58.137166 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver CompleteLookup: somedomain.localhost.type.nl has NO address 2021-06-09 07:42:58.137172 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver nsHostResolver record 7f4d63a0a7c0 calling back dns users status:804B001E

Alex 於 1 個月前 詢問

Alex 最近回覆 於 10 小時前