顯示問題標籤 顯示所有問題

Can't download - nothing happening....

When using a download link (everywhere) nothing is happening. No errors no 'nothing' I was working before: 103.0.1 (64-bit) Download is working in chrome and other browse… (閱讀更多)

When using a download link (everywhere) nothing is happening. No errors no 'nothing'

I was working before: 103.0.1 (64-bit)

Download is working in chrome and other browsers.

Any idea where to look ?

Best

Jan

jan187 於 4 天前 詢問

jan187 最近回覆 於 3 天前

Shortcuts for selecting links

Using the Tab key to select the next link will focus on some smaller links.Most of the time I just want to choose the big link that the search returns instead of some pro… (閱讀更多)

Using the Tab key to select the next link will focus on some smaller links.Most of the time I just want to choose the big link that the search returns instead of some prompt content.Is there any way?Help please.

Doyle 於 4 天前 詢問

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (閱讀更多)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

ugene85643 於 3 天前 詢問

ugene85643 最近回覆 於 16 小時前

[78 ESR @ Debian 10] BrokenPipeError right after launch

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:… (閱讀更多)

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr

The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:


█████████████ : /$ firefox (firefox-esr:17158): Gtk-WARNING **: █████████ : Locale not supported by C library. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Using the fallback 'C' locale. [17158, Main Thread] WARNING: failed to open shm: Permission denied: file /build/firefox-esr-A7huZA/firefox-esr-78.15.0esr/ipc/chromium/src/base/shared_memory_posix.cc, line 246 Segmentation fault █████████████ : /$ Exception ignored in: <_io.TextIOWrapper name='<stdout>' mode='w' encoding='utf-8'> BrokenPipeError: [Errno 32] Broken pipe


(and then it hangs). Can someone help please? I've no idea why it doesn't work :(

~ BakaFox ~ 於 2 天前 詢問

websites not loading

I upgraded my OS yesterday to Ubuntu 22.04.1 LTS. That upgrade included the newest Firefox, 103.0.2. Most of the websites I go to load just fine but some; Facebook, Nextd… (閱讀更多)

I upgraded my OS yesterday to Ubuntu 22.04.1 LTS. That upgrade included the newest Firefox, 103.0.2. Most of the websites I go to load just fine but some; Facebook, Nextdoor, Inkscape chat, do not load. The page will start to load and then just hang. What to do, what to do.

wichman3 於 41 分鐘前 詢問