顯示問題標籤 顯示所有問題

Youtube videos stutter, lag, or freeze when putting them on 1080p/720 60fps.

Hello there to anyone who can help me with this problem that I'm having right now. Yesterday while watching and going through the videos on youtube, while watching a vide… (閱讀更多)

Hello there to anyone who can help me with this problem that I'm having right now. Yesterday while watching and going through the videos on youtube, while watching a video, it suddenly started to lag and not move as smoothly much as before when I have on a higher quality like in 1080p 60fps or 720p60fps.

This has happen to me a couple times before when I couldn't find a way to fix it like when my my laptop was acting stupid and was resetting itself and showing a blue screen when it happen and had someone help me take it to the store and have it fixed and the reset my laptop or something and had to go redownload Firefox and I think the problem stopped working.


Yesterday and today I tried searching and looking up how to fix this and find answers that tell me to go to the about:config and change somethings to false or true whatever and it still has this problem. I hope changing it to whatever doesn't mess it up anything even more.

I thought I had to go update Windows or something since recently a couple of times the youtube videos get stuttery and not move as smoothly at times. I can't remember much this one but I either just close Firefox to hopefully that it goes back to normal or I have to update Windows to restart my laptop and it works and it goes back to normal.

But this time when I did all that and I try to update Windows from my laptop it was doing what it does updating installing or downloading yesterday. The problem is still there and the videos on youtube are still stuttering. And I try to see if there were more things to update there was nothing there and says its up to date.

I linked a video that has a 60fps option on a another browser Microsoft Edge to see if it works from there and video when putting it on 60fps works fine there. So this must be a Firefox problem or something.

So if anyone can help me with this problem. Please tell if there's anything else I can do to get these videos on youtube to work on Firefox in 60fps and hopefully can try to easily fix this and hope its nothing complicated to do. Or if there is a bug or something that's making these videos stuttering and everything please try to fix this problem that's going with me right now. Cause i don't want to have to deal with problem I had before again forever and/or if its permanent.

Hopefully maybe the next update for Firefox might fix this problem I have from these youtube videos, but I don't know. Whenever an update for Firefox happens sometimes, the videos on youtube start to stutter and not move as smoothly with putting it on 60fps and have this problem again.

Thank you if anyone has the time to look at this and hopefully someone can get me the answer to finally fix these videos that are freezing stuttering and stuff there.

buggasep17 於 2 個月前 詢問

Chris Ilias 最近回覆 於 1 個月前

  • 已解決

Can´t paste in http://forum.worldoftanks.eu

Hello there, since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not … (閱讀更多)

Hello there,

since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not work. The only chance that I can paste is in the mobile version from the used IP.Board. I can´t even see the paste/einfügen option in the posting section.

I have some other members inside the community that reported the same issue to me.

It would be nice to get some help/ideas.

With best regards.

Dragokar

Dragokar 於 2 個月前 詢問

Nemac 於 2 個月前 解答

Browser under Remote Control

I keep getting this: URL is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools). What… (閱讀更多)

I keep getting this: URL is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools).

What is it? how do I get rid of it?

klg61 於 2 個月前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 2 個月前

Facebook Container

Firefox displays an icon for Facebook Container on my website's newsletter's form's email entry box. The more info states: "Allow Facebook to track you here? This site ca… (閱讀更多)

Firefox displays an icon for Facebook Container on my website's newsletter's form's email entry box. The more info states: "Allow Facebook to track you here?

This site can share your email address with Facebook, which allows Facebook to track you. Use a service like Firefox Relay to hide your real email address."

How do I get rid of this icon/service for Firefox Relay? It stops some people from signing up for my newsletter.

I do not display social media icons and do not offer social media sharing options except for a Pin It button for Pinterest on my website: https://www.scrapish.com/.

epps81 於 2 個月前 詢問

wakjiraadula6158 最近回覆 於 1 個月前

  • 已解決

Video Speed Control Not Working Anymore

Hi, I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the sp… (閱讀更多)

Hi,

I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the speed of a video I was watching, and it wouldn't work no matter what. Clicking to increase the video speed doesn't make the video go faster, as it should.

I uninstalled it and installed many other video speed controller addons, one by one, but none of them work at all either!

The video speed control had been working perfectly well up until now, and I hadn't modified any settings or anything else, that might cause it to stop working.

So how can I get this video speed control addon: [|https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-speed-control/] to work for me again? Help! I don't want to switch web browsers.

Thank you very much for your time and help, I really appreciate it!

Clara Klein 於 3 個月前 詢問

cor-el 於 3 個月前 解答

Videos freezing, Pages taking forever to open, what's up?

I am getting more & more frustrated and exasperated, as simple browsing has become tortuously slow, with many sites taking forever to load, or only partially load, or… (閱讀更多)

I am getting more & more frustrated and exasperated, as simple browsing has become tortuously slow, with many sites taking forever to load, or only partially load, or have to be refreshed a couple times, to finally get it to load. And videos constantly freezing up, despite lots of free RAM, and a very high-speed internet connection. I assumed whatever was causing this would've been addressed in the last update, or two, but no, it's only getting worse.

StevenCee 於 2 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 2 個月前

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP when trying to visit my own website

Whenever I visit my [[website|https://alotofyoumaybeaskingwhyareyouavirginisaytothemiampoggersgfisnot.international/]] I get an error saying Cannot communicate securely w… (閱讀更多)

Whenever I visit my [[website|https://alotofyoumaybeaskingwhyareyouavirginisaytothemiampoggersgfisnot.international/]] I get an error saying Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). And the error code is SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP. I am running Firefox 90.0.2 on Windows 10. The website is hosted on a nginx vps and I am using Cloudflare for SSL. On cloudflare I am using a single A record to the IP of my VPS and I have enabled proxy. SSL/TLS encryption mode is Flexible.

ibbysaleemi 於 2 個月前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 2 個月前

Cant paste into a forum, dom.event.clipboardevents.enabled

Hello, sorry for maybe bad english. i found i cant paste stuff from the clipboard into the edit windows for a forum. Forum ist http://forum.worldoftanks.eu/ I can copy s… (閱讀更多)

Hello,

sorry for maybe bad english.

i found i cant paste stuff from the clipboard into the edit windows for a forum. Forum ist http://forum.worldoftanks.eu/

I can copy stuff, i can paste it anywhere else but not in the edit windows. The forum sems not to see there is anything in the clipboard. right-click context menue has no paste button. Bug seems only to happy with firefox. Check with IE, Edge.

"Fehlerbehebungsmodus" safe mode? dont fix it. The error seems new. im shure i uses copy /paste on that side at least last wednesday.

Google lead me to "dom.event.clipboardevents.enabled" false it works with that setting. question: can i leave it with that setting or have to expect trouble on other sides?

is this a know bug? any idea what happen here?

thank you

Nemac 於 2 個月前 詢問

Nemac 最近回覆 於 2 個月前

The bookmarks menu in Firefox stopped scrolling

After the 90.0.2 update, the bookmarks menu no longer scrolls with the center wheel of my mouse. The center wheel scrolls properly in my emails, on webpages, everywhere e… (閱讀更多)

After the 90.0.2 update, the bookmarks menu no longer scrolls with the center wheel of my mouse. The center wheel scrolls properly in my emails, on webpages, everywhere else but the in the bookmarks. I have to use the up or down arrows to scroll through them, and it's a royal pain because I have so many bookmarks.

zx9r170 於 2 個月前 詢問

zx9r170 最近回覆 於 4 週前

  • 已解決

Websites display in mobile view on desktop browser

Recently I've noticed when I try to load na.op.gg, the website displays very strangely when I try to load the website. It tells me to download the mobile app on desktop a… (閱讀更多)

Recently I've noticed when I try to load na.op.gg, the website displays very strangely when I try to load the website. It tells me to download the mobile app on desktop and everything is very stretched out. I assume the website is trying to fit everything to width and displaying ads for their mobile app because it thinks I'm on a mobile device.

Alex 於 2 個月前 詢問

cor-el 於 2 個月前 解答

  • 已解決

bit.ly links not working

Sincere apologies. Just found the answer !!! When I copied the link I picked up a space added to the link <}:-( Can't see how to delete my original question - only… (閱讀更多)

      • Sincere apologies. Just found the answer !!! When I copied the link I picked up a space added to the link <}:-( Can't see how to delete my original question - only edit it ***

Up until now all my saved bit.ly links worked fine when I put in the short link: e.g. bit.ly/HfdSfGrd

But now with some I get: Something's wrong here.

This is a 404 error, which means you've clicked on a bad link or entered an invalid URL. Maybe what you are looking for can be found at Bitly.com. P.S. Bitly links are case sensitive.


Any suggestions as to what has gone wrong and the cure?

Christopher Whitmey 於 2 個月前 詢問

Christopher Whitmey 於 2 個月前 解答

ERROR : "Hash not found" - with Firefox 91.0, 91.0.1 and 91.0.2.

I always prefer to download updates myself, to then upload each to VirusTotal.com to see what the results are from the many scanners VT uses, before installing any softwa… (閱讀更多)

I always prefer to download updates myself, to then upload each to VirusTotal.com to see what the results are from the many scanners VT uses, before installing any software obtained from over the Internet. VT always begins the upload to the VT website by checking for a hash and this worked prior to Firefox 91.0.x, but has failed for all three updates since the last version before 91.0, so failing for 91.0, 91.0.1 and 91.0.2. The same thing also happens with Thunderbird 91.0.1 from Thunderbird.net, adding this note in case you can communicate regularly with the TBird team.

I'm glad to do the downloads, verifications and installs myself, for if anything ever goes wrong, then I have the downloaded installers to just re-install Ffx. But given that a hash isn't found for the downloaded 91.0.x updates, then I of course wonder what Mozilla is using when performing automatic updates. After all, what we download surely should be what Mozilla uses as well. So, I'll definitely stick to my preferred way of doing updates and definitely hope that this missing hash problem gets corrected very soon.

My current browser is still 90.0.2. It definitely is a "bit" buggy, flaky, often quite annoyingly so, but its hash was found and is still found by VT, so ....

Michel 於 1 個月前 詢問

  • 已解決

Radars and Bing maps will not load anymore

Local TV Station Radars and Bing maps will not load anymore. However, the weather channel radar does work. Weird. Running Firefox 90.0.0(64bit) on Win 10. Tried deletin… (閱讀更多)

Local TV Station Radars and Bing maps will not load anymore. However, the weather channel radar does work. Weird. Running Firefox 90.0.0(64bit) on Win 10. Tried deleting all cookies and cache- no joy. Tried safe mode- no joy. All Radars and Maps work in Edge, but not Firefox. What else can I do?

Thanks!! Jon Abel

tigerjonabel 於 2 個月前 詢問

cor-el 於 2 個月前 解答

Instagram crashes on firefox

Instagram crashes on firefox every few days, happens when reading posts or watching stories (no new content is loading during crash). Happens only on firefox, never on ot… (閱讀更多)

Instagram crashes on firefox every few days, happens when reading posts or watching stories (no new content is loading during crash). Happens only on firefox, never on other websites. Happen every few days, when I press reload the website after crash, it works temporarily, but it may happen after some days. My network is good enough.

using 91.0 (64bit) firefox, macOS Big Sur 11.5.1, both latest version

tried delete cookies and history, turn off hardware acceleration. I didn't install any extra extensions.

feel angry everytime crash, didn't manage to submit crash report, just do it now, not sure how it could help though

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/a2005fd4-b2b7-4a01-b23d-aa5620210813 https://crash-stats.mozilla.org/report/index/4bcc784f-60a1-443d-8eae-2e7390210813 https://crash-stats.mozilla.org/report/index/9e2a3f31-43c9-4121-9d4e-1786b0210813 https://crash-stats.mozilla.org/report/index/373d5c78-66fc-4fbb-937b-d81780210813

feel sad because i know it would crash again after some days. What can I do?

ls3x1wqvl5 於 2 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 個月前

  • 已解決

Repeated crash on quit

iMac macOS 11.5 Firefox 90.0.2 Firefox pretty much crashed every time I quit. Doesn't matter if I'm looking at a web page or close all windows before quitting. Restarting… (閱讀更多)

iMac macOS 11.5 Firefox 90.0.2

Firefox pretty much crashed every time I quit. Doesn't matter if I'm looking at a web page or close all windows before quitting.

Restarting in Trouble Shoot mode doesn't help either.

The cause seems to be synchronisation - if I sign out of my account and no longer synchronise, the problem goes away and I can quit without Firefox crashing.

UKLarry 於 2 個月前 詢問

UKLarry 於 2 個月前 解答

Bookmarks slow to open on first load

When I start Firefox for the first time, and click Bookmarks, it takes a little while to respond and populate the bookmarks list. I've created a video to show the problem… (閱讀更多)

When I start Firefox for the first time, and click Bookmarks, it takes a little while to respond and populate the bookmarks list.

I've created a video to show the problem. You'll see that when I clicked Bookmarks, it becomes unresponsive for a sec or so before slowly populating the list.

I'm not sure when it started, but it was recently. What can I try to troubleshoot it? It behaves the same way in Firefox Safe Mode.

anton.vantonder 於 2 個月前 詢問

TyDraniu 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Firefox 92.0.2 keeps crashing since upgrade.

Firefox has crashed intermittently since update to 92.0.2. I never had a crash before and have been using it for years. Adapter Device ID CoffeeLake-S GT2 [UHD Graphics 6… (閱讀更多)

Firefox has crashed intermittently since update to 92.0.2. I never had a crash before and have been using it for years.

Adapter Device ID CoffeeLake-S GT2 [UHD Graphics 630] (0x3e91)

I have updated the Intel Drivers from Intel.

Here are the last 5 crashes.

bp-4fb2010a-ff3c-4046-80ce-3ba000210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-c55f0c55-730e-4767-9cbd-b6def0210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-ec4f4c9b-2b58-4450-9b41-af5a70210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-391d7abf-68dc-497c-9762-6cfed0210804 8/3/2021, 9:43 PM View bp-4fff08a3-aaa0-45e6-81d2-2befa0210804 8/3/2021, 9:43 PM View

sotackd 於 2 個月前 詢問

FredMcD 於 2 個月前 解答

  • 已解決

Website problem with citi.com, asked for multiple logins

I am having a new problem with < https://www.citi.com/ > I have used this website for years with Ffox with noo problem. What I experience now is that I can login a… (閱讀更多)

I am having a new problem with < https://www.citi.com/ > I have used this website for years with Ffox with noo problem. What I experience now is that I can login and use it just fine, i.e. access any of its links, except if I try to use the Virtual Credit Card (VCC) feature. To use that feature you login, select VCC, which takes you to a new page, on which you launch a popup that generates the VC. My issue is that I login, select he VCC page, but instead it takes me back to the main screen to login again. This circular problem can continue as many times as I try it. Below I list my equipment and trouble shooting steps.

I am using a win10 PC running 21H1 and the current version of FFox. I have a Malwarebytes Browser Guard installed (MB).

1. I tried the login on my Surface GO running win10 Home Edition and no MB installed. It worked fine. 2. I tried to login with Chrome and Edge on my PC, neither with the MB browser guard, and they work fine. 3. I have had the MB installed for quite some time and the Citi site always worked fine. Nevertheless I disabled it. That made no difference. 4. Next I clicked the FFox shield and disabled the Enhance Tracking protection. No difference. 5. I deleted all cookies and cache info related to citi, amounting to 10 entries. That made no difference. 6. I deleted all cookies and cache totally. Now I was able to log in and go to the VCC page. 7. I closed out of the citi site and tried to re login. The problem reappeared. 8. I deleted all cookies and cache yet again, closed FFox, launched it again, tried the Citi site and it worked fine. 9. I logged out of citi, tried to log in again, and once more it did not work.

Any ideas?

eberger5 於 2 個月前 詢問

eberger5 於 1 個月前 解答