顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Tab Icon keeps appearing and then disappearing every 10 or so minutes

I visited the website https://quantumbridge.app and somehow it installed something into my Firefox so that the website loads on my toolbar as an icon for a couple of seco… (閱讀更多)

I visited the website https://quantumbridge.app and somehow it installed something into my Firefox so that the website loads on my toolbar as an icon for a couple of seconds and then disappears. I have tried turning all of my extensions off and it still appears. I have tried researching how to fix this but I have had no luck.

Chris Grim 於 6 個月前 詢問

ARMAN KHAN 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Tabs to have a highlighted color when playing audio .

I am using this css to make tabs have a highlighted color when they are playing audio: /* Turn tabs playing audio gold */ .tabbrowser-tab[soundplaying="true"] .tab-back… (閱讀更多)

I am using this css to make tabs have a highlighted color when they are playing audio:

/* Turn tabs playing audio gold */

.tabbrowser-tab[soundplaying="true"] .tab-background {

background-color: #cc0 !important;

}

After updating to FF-119 does not work. Do i have to do any change to it , to work again ? Thank you in advance.

duuejv 於 6 個月前 詢問

duuejv 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

h264 Hardware decoding not working

My potato pc(amd A8-7600, 8G ram, rx560 2G) is not capable of YouTube vp9 hardware acceleration, but I played 1080p 60fps videos without difficulty using add-ons that for… (閱讀更多)

My potato pc(amd A8-7600, 8G ram, rx560 2G) is not capable of YouTube vp9 hardware acceleration, but I played 1080p 60fps videos without difficulty using add-ons that force h264 decoding, but the videos started stuttering a while ago. At first, I thought it was add-ons problem, but other than YouTube, too

I used the translation app because I was not good at English

maky00 於 6 個月前 詢問

maky00 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Keep getting signed out of everything

For some reason I keep getting signed out of every website, sometimes while I'm still browsing the website. I tell it to stay logged in and remember me but it does not wo… (閱讀更多)

For some reason I keep getting signed out of every website, sometimes while I'm still browsing the website. I tell it to stay logged in and remember me but it does not work. It is particularly annoying with whatsapp because it considers each new login as a separate device. Is this a setting I can turn off? A bug on ublock or adblocker? please help

ascoggins333 於 6 個月前 詢問

cor-el 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Secure Connection Failed On One Computer, but Not Others

I'm running into a very strange issue where on my personal computer, I'm unable to log in to the below website, receiving a "Secure Connection Error." I know normally, t… (閱讀更多)

I'm running into a very strange issue where on my personal computer, I'm unable to log in to the below website, receiving a "Secure Connection Error." I know normally, this would be a certificate issue on the website's side, but in this case, I don't believe it is. The issue being is I can access the site using Firefox on both my phone and other computers just fine. It just appears to be my desktop having the issue.

Are there any recommendations for fixing this issue? I've attempted clearing browser history, doing fully clean installs of Firefox, other browsers, shutting off my VPN, and DNS flush.

To note: this is a SSO site for logging into Opera products - in my case GameMaker Studio 2. I was, at least, able to login a few weeks ago. I'm using Windows 11, currently fully updated as of writing this. I'm using NordVPN, but so are other systems that allow me to sign in.

https://id.gamemaker.io/account/opera_sso (redirects to auth.opera.com)

dpeterssk 於 6 個月前 詢問

dpeterssk 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Retrying Save As Web Page, Complete does not retry all files

Using 118.0.1 (64-bit) under Linux Mint 21.2. Apparent bug: Retrying failed "Web Page, Complete" case of "Save Page As..." does not retry downloading files. Observed… (閱讀更多)

Using 118.0.1 (64-bit) under Linux Mint 21.2.

Apparent bug: Retrying failed "Web Page, Complete" case of "Save Page As..." does not retry downloading files.

  1. Observed behavior:

1. With the extension "DuckDuckGo Privacy Essentials" enabled, typically if I do "Save Page As..." and choose "Web Page, Complete", then one or more files in the resulting "... Files" folder is missing compared to if the extension is disabled. This is probably as it should be. But...

2. In the downloads dropdown the download is shown as "failed". This is arguably as it should be, though the lack of information as to exactly which file download failed is unhelpful. Or arguably it is not as it should be, since from the point of the privacy extension user the download did not fail, it succeeded completely. But...

3. ***If I then click on the retry icon, it re-downloads *only the HTML*, not the files folder, and reports success.***

  1. Expected behavior:

If a "Save As..." "Web Page, Complete" fails, then retry should attempt to re-download all the files, or at least all the ones thought to have failed.

rs.holmes 於 6 個月前 詢問

rs.holmes 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Bookmarks management-deliberate change or glitch?

A few months ago, an automatic feature in bookmarks quit working. It used to be that when you bookmarked a page you would be prompted about what bookmarks folder you want… (閱讀更多)

A few months ago, an automatic feature in bookmarks quit working. It used to be that when you bookmarked a page you would be prompted about what bookmarks folder you wanted to put it in. That suddenly quit working. Now, after you bookmark a page, you have to go into "Manage Bookmarks" then move it to the folder you want. I can't find a setting that would bring that back. Was this a change that was deliberately made in an update or is it just a glitch that happened somewhere along the line? If that feature was removed, I'd like to know why. It doesn't make sense.

eddiejoe67 於 6 個月前 詢問

zeroknight 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Whatsapp web shows UTC time

Hello, On MacOS 14.0(Sonoma) Firefox 118.0.2 (64-bit), facing the problem with web.whatsapp.com chat messages. The timestamps for the messages are displayed in UTC and n… (閱讀更多)

Hello,

On MacOS 14.0(Sonoma) Firefox 118.0.2 (64-bit), facing the problem with web.whatsapp.com chat messages. The timestamps for the messages are displayed in UTC and not as per the system time(IST, in my case).

- web telegram shows correct timestamps, opened in same browser session - web whatsapp on Chrome shows correct timestamps - fingerprinting is set to false(was not touched at all).

Any idea what could be wrong? Thanks. -Sachin

sachin.powar 於 6 個月前 詢問

zeroknight 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

All attempts to install addons returns "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt."

I'm at a loss here, problem is in subject line. This has happened for a long while and has persisted through various versions, I have attempted to: - Alter my antivirus … (閱讀更多)

I'm at a loss here, problem is in subject line. This has happened for a long while and has persisted through various versions, I have attempted to:

- Alter my antivirus and internet protection settings to allow as much traffic as I can. - Download addons as XPInstall files and try and use the File -> Open File option in the Menu Bar - only returns a line about not having permission, despite having Admin permission.

My Firefox Version is the current 118.0.2 (see: attached image).

Thanks in advance.

Stone Flower 於 6 個月前 詢問

cor-el 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Default fonts not showing correctly

I have defined custom fonts for some languages, but they're not appearing as I defined them. Instead, the OS default fonts are showing up. This is happening after I rein… (閱讀更多)

I have defined custom fonts for some languages, but they're not appearing as I defined them. Instead, the OS default fonts are showing up.

This is happening after I reinstalled Firefox in my device. Before that, the fonts were appearing as defined.

For example: English text is using Arial instead of Noto Sans, and Japanese text is using Meiryo instead of Noto Sans CJK JP.

For the Japanese font, it does show up correctly in the address bar, but not in the page itself.

Jonatan 於 6 個月前 詢問

Jonatan 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Restore bookmarks from prior Firefox version - prior help posts cannot be followed

I just downloaded the new Firefox and replaced the old application. All my bookmarks are gone. When I go to Manage and Restore, it tells me to choose a file but I don't… (閱讀更多)

I just downloaded the new Firefox and replaced the old application. All my bookmarks are gone. When I go to Manage and Restore, it tells me to choose a file but I don't seem to have the file on my computer. Under library>application support there is no Firefox folder. There is a Mozilla folder, but the only thing in it is the "extensions" folder with one file. I have a backup of my full computer on a hard drive from before the download, but I can't seem to find a file there either. I don't think I ever specifically asked my computer to save the Bookmarks. Does it auto save in the application? Is there a way to restore the prior version of Firefox on my computer?

kate.kosoglow 於 6 個月前 詢問

cor-el 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

White and Black blocks appearing together with mouse movement

Hi, Description: Sometimes when I move my cursour over certain elements on a website, black or white Blocks appear. These Blocks are always rectangular but usually not sq… (閱讀更多)

Hi, Description: Sometimes when I move my cursour over certain elements on a website, black or white Blocks appear. These Blocks are always rectangular but usually not sqare. Oftentimes the block will have Diagonal lines running up to the top left corner of the Box. The apperance seems to be connected to mouse movement. They pop up and dissapear only when the mouse is moved. And stay when they have appeard and the mouse isn't moved. Esspecially highliting things makes them occur. Example images are provided. Occurance: They are not limited to one website, though they don't seem to appear everywhere. Their occurace seems to be consistent. They are not limited to websites however. White boxes can also appear over highlighted text in the URL, regardless of the website. Example image is attatched The Boxes occur in no other Browser and in no other Programm. They have been there for a while, so it's not the version. Tried Fixes: I uninstalled and reinstalled Firefox. The boxes also appear in Private windows. I used the suggested feature for removing all settings and addons. Interestingly if I run firefox in Troubleshooting mode none of the Boxes appear.

Like I said, I only have these issues in the Firefox browser, so if it is a problem with my system itself I'd love to get your Ideas to what might cause them.

laurenz.j.schleicher 於 6 個月前 詢問

cor-el 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox cannot play IMDB video. It shows: This video file cannot be played error code 224002

Firefox cannot play IMDB video. It shows: This video file cannot be played error code 224002 Youtube and other video contents are working fine but IMDB. Chrome and other … (閱讀更多)

Firefox cannot play IMDB video. It shows: This video file cannot be played error code 224002 Youtube and other video contents are working fine but IMDB. Chrome and other browsers are playing IMDB video without any issue. Why Firefox does not? Is there anyone who knows how could I solve this problem?

Thank you!

Ákos Jáger 於 6 個月前 詢問

zeroknight 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Full screen video does not fill screen horizontally Mac

When I watch fullscreen videos in another browser (Chrome, Safari, etc.) on my Mac the video fills the entire screen. For some reason when doing the same in firefox the v… (閱讀更多)

When I watch fullscreen videos in another browser (Chrome, Safari, etc.) on my Mac the video fills the entire screen. For some reason when doing the same in firefox the video does not reach to fill the entire screen and instead only occupies the middle. I tried screenshotting to illustrate this behavior but the screenshot was restricted to this middle zone as well. It seems like somehow firefox is shrinking the display size when no other browser exhibits the same behavior.

It also seems like if I want I can drag the video window around in fullscreen moving the whole video player around my display. I shouldn't have to drag the thing around to get the video to play right.

Awesomepandapig 於 6 個月前 詢問

zeroknight 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 被鎖定
  • 封存

Wrong tab in focus after pulling different tab away

If I have many tabs open, and pull one away, instead of the previous tab saying in focus, it clicks to a different tab. If I have 5 tabs open: Tab1 Tab 2 Tab 3 … (閱讀更多)

If I have many tabs open, and pull one away, instead of the previous tab saying in focus, it clicks to a different tab.

If I have 5 tabs open:

  1. Tab1
  2. Tab 2
  3. Tab 3
  4. Tab 4
  5. Tab 5

I'm focused on Tab 3. If I pull Tab 5 away, it snaps me into Tab 4 even though I was previously on a different tab.

I think this isn't a bug but not desired?

Avaviel — 於 6 個月前 詢問

Avaviel — 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

youtube does not automatically play the next video in the playlist when its loaded

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is… (閱讀更多)

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is commonly known as autoplay. However, I couldn't get it to work consistently. When the current video is finished, next video is loaded normally but where it should automatically play it doesn't.

I have tried below to address this issue:

  • Autoplay next video works in safe mode.
  • "allow audio and video" in autoplay permissions in https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay doesn't help
  • I have also set media.block-autoplay-until-in-foreground preference to false in about:config but didn't help
  • I have tried uninstalling all extensions and it didn't help
  • Tried logging out of youtube, but this didn't seem to help with the issue.
  • Tried "Clear startup cache" in "more troubleshooting information" menu, didn't help
  • Tried "Refresh Firefox" which didn't help

Thank you.

choijaeho 於 6 個月前 詢問

choijaeho 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can't get past "This browser is no longer supported" message when trying to access "twitter.com"

Can't get past "This browser is no longer supported" message when trying to access "twitter.com". Have turned off all known ad blockers. Reload produces same result. … (閱讀更多)

Can't get past "This browser is no longer supported" message when trying to access "twitter.com". Have turned off all known ad blockers. Reload produces same result.

Old Jim 於 6 個月前 詢問

cor-el 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can no longer view YouTube videos while in Firefox browser

I can no longer view YouTube videos in Firefox browser because they think I have some kind of add blocker installed. I have never installed such a thing and have no idea … (閱讀更多)

I can no longer view YouTube videos in Firefox browser because they think I have some kind of add blocker installed. I have never installed such a thing and have no idea how to fix what they are demanding I must fix in order to continue with YouTube in the FireFox browser. In the mean time I have to use some other unfamiliar browser just for YouTube. It appears that some kind of incompatibility has evolved in the recent two or three weeks between Firefox and YouTube.

timjurek 於 6 個月前 詢問

zeroknight 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

No Audio when using Firefox

I cannot hear anything from websites, YouTube for example when using FireFox. I have checked the Volume Mixer and there is sound except for FF tab I can hear perfectly i… (閱讀更多)

I cannot hear anything from websites, YouTube for example when using FireFox. I have checked the Volume Mixer and there is sound except for FF tab

I can hear perfectly in other browsers so this problem only exists when using Firefox. I have tried all the suggested remedies with no success.

Any suggestions welcome

adrian29630 於 6 個月前 詢問

adrian29630 於 6 個月前 解答

  • 已解決
  • 被鎖定
  • 封存

Image corrupt or truncated In DevTools Firefox

Hi, Hope you all are doing well. I recently checked my website [removed] on different browsers. Website is working fine with most of the browser, but when i checked it on… (閱讀更多)

Hi, Hope you all are doing well. I recently checked my website [removed] on different browsers. Website is working fine with most of the browser, but when i checked it on Firefox i got an error in DevTools "Image corrupt or truncated". What does it mean? This is a category image and present on sidebar of website. But all other images are same, i mean with same size and format. Why exactly this image is creating an issue?

Kind Regards, Hassan Mujtaba

info.apktank 於 6 個月前 詢問

cor-el 於 6 個月前 解答