顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 被鎖定

Firefox not showing the "X" in Settings checkboxes!

Systems: MacMini (2018) running Mojave 10.14.6 Windows 10 Pro v20H2, build 19042.1165, experience pack 120.2212.3530.0 Ever since FF v89 when I go into FF Settings in ei… (閱讀更多)

Systems: MacMini (2018) running Mojave 10.14.6 Windows 10 Pro v20H2, build 19042.1165, experience pack 120.2212.3530.0

Ever since FF v89 when I go into FF Settings in either system none of the options I have selected display an 'X' in that option's checkbox. In previous versions when I clicked in an option's checkbox an 'X' would appear and disappear when clicked again.

No more.

I've tried changing the theme to Dark, Light, System . . . no change to this issue in either my Mac or pc: I cannot see an 'X' in any option's checkbox in FF Settings.

Please see attached screenshots. They are with "Dark" theme, but its the same no matter what theme I choose.

How to get my Settings choices to show that I have checked off this or that option?

Solution??

-((

Thanks!

JohnDohe 於 3 個月前 詢問

cor-el 於 3 個月前 解答

  • 已解決

Folders

I recently upgraded to Monterey, which may be relevant, and can no longer open all bookmarks in a folder by right clicking. This is inconvenient. Any suggestions grateful… (閱讀更多)

I recently upgraded to Monterey, which may be relevant, and can no longer open all bookmarks in a folder by right clicking. This is inconvenient. Any suggestions gratefully received.

chris52 於 1 週前 詢問

chris52 於 1 週前 解答

  • 已解決

my columbia.edu email account

For many years I have opened my email account at Columbia.edu from the book mark containing its internet address; for the last couple of days, I always get the same answe… (閱讀更多)

For many years I have opened my email account at Columbia.edu from the book mark containing its internet address; for the last couple of days, I always get the same answer:

"Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand."

also, the tab of the page says: "400 Bad Request"

The account works well with other browsers.

Can you help me to fix it?. thanks so much, Juan

Juan Oliver 於 1 週前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 週前 解答

  • 已解決

Add on "Eno" from Capital One credit cards doesn't work anymore

At the end of October, the Eno add-on from Capital One credit cards stopped working. This add-on produces single-use credit card numbers connected to my Visa card to help… (閱讀更多)

At the end of October, the Eno add-on from Capital One credit cards stopped working. This add-on produces single-use credit card numbers connected to my Visa card to help avoid fraud for online purchases. I really like the option but can no longer use it with Firefox. I can only use it with Chrome, and I'd rather not use it there because of their constant tracking.

Please make it work again!

Thank you,

Nicolle

nicollefoland 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 1 週前 解答

  • 已解決

Adding bookmarks from an old profile to a new one

Hi all I have scoured the articles but found no solution to this. I reinstalled Firefox on my Mac, and somehow deleted all previous profiles. I did not have 'sync' enabl… (閱讀更多)

Hi all I have scoured the articles but found no solution to this. I reinstalled Firefox on my Mac, and somehow deleted all previous profiles. I did not have 'sync' enabled, nor a FF account.

I have found a places.sqlite file on my backup external hard drive. But my current profile has an places.sqlite file already. Can I merge them??? Or can I only replace?

kian4 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

Are there any way to disable mouse shortcuts ?

I use option + mouse scroll to scroll the webpage horizontally, however Firefox use option + mouse scroll to switch page back/forward. Are there any way to disable it? … (閱讀更多)

I use option + mouse scroll to scroll the webpage horizontally, however Firefox use option + mouse scroll to switch page back/forward. Are there any way to disable it?

470354686 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

Firefox won't load any page, other browsers still can.

Starting today Firefox won't load any pages. Refresh did not help. Safe mode did not help. Cleared cache did not help. No problem with other browsers. When I close nonr… (閱讀更多)

Starting today Firefox won't load any pages. Refresh did not help. Safe mode did not help. Cleared cache did not help. No problem with other browsers. When I close nonresponsive tab and reopen, I get "Gah! Your tab has crashed" message. But there are no recent crash reports in log. Firefox and antiviral software have been up-to-date for weeks without problem before this issue started. No recent software updates before this problem appeared. Full computer viral/malware scan turned up nothing. I'm not a techie, and I don't know what to do to fix this. Working on Mac OS. Can anyone help? Thank you!

farmgoff 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

YOUTUBE no access

I cant access YouTube from Firefox on Mac book Pro and Mac book Air. I have cleared cache and cookies. I can access YouTube on Chrome on both he computers. Should I stop … (閱讀更多)

I cant access YouTube from Firefox on Mac book Pro and Mac book Air. I have cleared cache and cookies. I can access YouTube on Chrome on both he computers. Should I stop using Firefox?

j_de1 於 2 週前 詢問

jscher2000 於 2 週前 解答

  • 已解決
  • 被鎖定

FF 94.0.1 on Mac shuts fullscreen mode on esc

One of the latest FF updates broke my workflow. (https://xkcd.com/1172/) I'm using the browser in full-screen mode all the time (13" doesn't provide that much of vertical… (閱讀更多)

One of the latest FF updates broke my workflow. (https://xkcd.com/1172/) I'm using the browser in full-screen mode all the time (13" doesn't provide that much of vertical space), and now it shots down every time I tap ESC — which, as you may imagine, I do a lot. Don't like being that guy, but this _really_ breaks the flow. Could you tell, is it 1) intentional change; 2) and configurable behavior. What can I do to revert this particular thing?

kadmil 於 3 週前 詢問

kadmil 於 3 週前 解答

  • 已解決

Add search engine with non standard port

Hello, I am trying to add searx as my default search engine. Searx runs on port 8080 on my localhost therefore it's url is https://localhost:8080. I can successfully visi… (閱讀更多)

Hello, I am trying to add searx as my default search engine. Searx runs on port 8080 on my localhost therefore it's url is https://localhost:8080. I can successfully visit this url and use searx; however when I add searx using the green button to my search engine list, it strips the port resulting in an error when searching. This is very frustrating with no ability to change this setting as far as I can tell. Is there any work around for this issue?

trexd 於 2 週前 詢問

trexd 於 2 週前 解答

  • 被鎖定

Firefox on my one AIR computer works fine But for last couple days not on my other comouter, it says account disconnected. I am using a lap topp, NOphone. One hint: Tried to install on Nov 12. Message continues to say "Install Pending". Thank you

duplicate of /questions/1357816 Firefox is working fine on my one AIR (i.e. this) computer.. On other AIR computer, Last several days it has not worked. Accepts my passw… (閱讀更多)

duplicate of /questions/1357816

Firefox is working fine on my one AIR (i.e. this) computer.. On other AIR computer, Last several days it has not worked. Accepts my password but can not access internet. It says account is disconnected. Network is OK. One hint: Tried to update on Nov 12. Message continues to say "Install Pending". Please tell me how to fix. Thank you

burkh001 於 2 週前 詢問

  • 已解決

Why am I suddenly experiencing a drop in volume on YouTube videos accessed via Firefox? It's not a problem when I access them via Safari, so it's not the fault of my sound system.

Have there been any recent changes to Firefox that would affect the sound levels on YouTube videos? (I'm up to date with Firefox, using 94.01.) I use MacOs Catalina, v… (閱讀更多)

Have there been any recent changes to Firefox that would affect the sound levels on YouTube videos? (I'm up to date with Firefox, using 94.01.) I use MacOs Catalina, version 10.15.7, on a MacMini 2014 model.

I'm playing YouTube videos that I've played before many times, but now I have to turn my volume up full tilt, where I used to keep it at 'medium.' This situation has NOT happened in Safari, which still gives me full volume on these YouTube videos, so it's not the fault of my sound system. There must be a glitch, perhaps with the latest Firefox update? This has only been happening since I updated a few days ago.

Thank you for any help with this! I prefer Firefox as a browser, and don't want to shift away from it.

Cheers, Jan

janfol 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

Updated to 94, click-to-select in URL and search bar not working

I'm on an Mac Big Sur and after updating today to Firefox 94, the usual behavior of being able to click once in either the search bar or the URL block to select all the t… (閱讀更多)

I'm on an Mac Big Sur and after updating today to Firefox 94, the usual behavior of being able to click once in either the search bar or the URL block to select all the text is no longer functioning.

This is not a small inconvenience, but a major issue for me.

Do others on MacOS have this problem? Do others on other OS have it? I am assuming (hoping) that it's merely a key in about:config that's been flipped, but don't know for sure.

Any help is gratefully appreciated. Thanks.

Derring Do 於 3 週前 詢問

Derring Do 於 2 週前 解答

  • 已解決

"Add Bookmark" does not open popup menu to select location

Hi - When I select "Add Bookmark" from the Bookmark dropdown menu on the menu bar, the popup menu to select the location (folder) to place the bookmark does not open. The… (閱讀更多)

Hi - When I select "Add Bookmark" from the Bookmark dropdown menu on the menu bar, the popup menu to select the location (folder) to place the bookmark does not open. The bookmark is created, but it is created in the last place that a bookmark was added. I can use "Edit Bookmark" from the menu bar to open the pop up to a select location after adding it and am able to select a new location. This started several days to a week ago. I don't know if it correlated with an update (or anything else). Thanks!

lauriet202 於 3 週前 詢問

jscher2000 於 3 週前 解答

  • 已解決

does not show any restore previous session options

I have followed all the instructions so that when I start Firefox it opens all previous tabs but it doesn´t! It doesn´t even show a Restore option in settings or history… (閱讀更多)

I have followed all the instructions so that when I start Firefox it opens all previous tabs but it doesn´t! It doesn´t even show a Restore option in settings or history no matter how I try to find it... it is very annoying! I am using a Mac book air .... why does it not work the same as it downs in Windows OS ?

annabelthai 於 3 週前 詢問

cor-el 於 3 週前 解答