顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

get error in Sign firefox extensions

after downloading firefox sign packages from Mozilla web site. i'm using this link to SIGN extensions. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Signing_a_XPI after set pa… (閱讀更多)

after downloading firefox sign packages from Mozilla web site. i'm using this link to SIGN extensions.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Signing_a_XPI

after set path i'm trying to use this command:

certutil -N -d .

to create a test certificate, but i get this error:

C:\Firefoxdevelopment>certutil -N -d . CertUtil: Unknown arg: -N

CertUtil -? -- Display a verb list (command list CertUtil -dump -? -- Display help text for the "dump" CertUtil -v -? -- Display all help text for all ver

after that i'm try to use below code:

signtool -G myTestCert -d . -p"password"

i get alert error dialog

Asked by Mahdi Pishguy 4 年前

Answered by the-edmeister 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Do you know that RAM oxidation can cause youtube playback problems? I've just fixed my problems by cleaning my ram sticks!

I was sure that the new firefox 40 was the problem. To make it worse in chrome the videos were not lagging at all, but when I restarted my computer it failed to restart p… (閱讀更多)

I was sure that the new firefox 40 was the problem. To make it worse in chrome the videos were not lagging at all, but when I restarted my computer it failed to restart properly. I saw this kind of problems with ram sticks before so I said to give it a try. The sticks were very hot and one of them showed signs of oxidation. I've cleaned them with a eraser and now the computer works great again.

I have 4gb ddr2 800 adata vitesta in 4x1gb sticks.

Asked by brioalex 4 年前

Answered by FredMcD 4 年前

  • 已解決
  • 封存

HTML 5 sounds are not played, videos are

Hi everybody, I just updated my Ubuntu Gnome and hence also Firefox to version 41.0. Now I cannot hear any sounds played via HTML5. Videos are played just fine, however. … (閱讀更多)

Hi everybody,

I just updated my Ubuntu Gnome and hence also Firefox to version 41.0. Now I cannot hear any sounds played via HTML5. Videos are played just fine, however.

I have already tried resetting Firefox, creating a new profile and even going back to 37 via apt-get install firefox=37.0+build2-0ubuntu1

None of this helped at all.

Because sound doesn't even work under 37.0 I do assume that the problem is rooted in some system update, but I still post this here and not the Ubuntu forums because this problem persists ONLY in Firefox playing HTML5 files (as far as I know). As soon as I force YouTube, for example, to use Flash everything is fine (except that it is using flash :D).

As I am not that confident with Linux yet I am not quite sure how to fix this. I don't even know how to best post some sort of debug-log or list of updated programs/files that came with the Ubuntu update. So any help is appreciated!

Thanks in advance :)

Asked by Znert 4 年前

Answered by Znert 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox asks me to choose an app in order to tp to slurl's. What app should I choose?

I installed Win10, then installed the latest version of Firefox. Now slurl's from the browser no longer connect to Firestorm Viewer. I installed slurl.proxy and it's wo… (閱讀更多)

I installed Win10, then installed the latest version of Firefox. Now slurl's from the browser no longer connect to Firestorm Viewer. I installed slurl.proxy and it's working but I get a message saying this setting can be changed in preferences. Before, the error message said to choose an app for this link to work....what app do I choose? Hope you can help me.

Asked by Shyan 4 年前

Answered by guigs 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Closing tabs creates a gap between tabs.

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css. I almost got it, but there is one problem which i can't resolve. After closing a tab … (閱讀更多)

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css.

I almost got it, but there is one problem which i can't resolve.

After closing a tab with a number greater that 40 ,there are always unfilled place left between tabs. Pls. see the image.

This is what i added to userChrome.css. Please help me to resolve the issue.

  DISABLE FIREFOX DEFAULT BACKGROUND  

#TabsToolbar:not(:-moz-lwtheme)::after {
	display: none;
}


/*===============================================
  INACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab {
	text-align: left!important;
	-moz-border-top-colors: none !important;
	-moz-border-left-colors: none !important;
	-moz-border-right-colors: none !important;
	-moz-border-bottom-colors: none !important;
	background: #BAB9A8 !important;
	border-top: 1px solid #4F4E47!important;
	border-bottom: 1px solid #4F4E47!important;
	border-left: 1px solid #4F4E47!important;
	border-right: 1px solid #4F4E47!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	color: #000000 !important;
	/*margin: 0px 3px 0px 2px !important;*/
	font-family: "Ubuntu",Helvetica,Arial,sans-serif;
	font-size: 11px;
        max-width: 43px !important;
        min-width: 40px !important;
}

/*===============================================
  ACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab[selected] {
	font-weight: normal !important;
	border-top: 1px solid #000!important;
	border-left: 1px solid #000!important;
	border-right: 1px solid #000!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	background: #F0E68C !important;
	color: #000000 !important;
}

/*===============================================
  DISABLE AUSTRALIS TAB  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tab-background {
	margin: 0;
	background: transparent;
}

#TabsToolbar .tab-background-start,  #TabsToolbar .tab-background-end {
	display: none !important;
}

#TabsToolbar .tab-background-middle {
	background: transparent !important;
}

#TabsToolbar .tabbrowser-tab:after,  #TabsToolbar .tabbrowser-tab:before {
	display: none !important;
}

Asked by snoRNA 4 年前

Answered by cor-el 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Does Firefox support keyframe spinner?

I have a web page with different keyframe utilities that work fine in Firefox but just added a keyframe image spinner that doesn't function in Firefox but does in chrome.… (閱讀更多)

I have a web page with different keyframe utilities that work fine in Firefox but just added a keyframe image spinner that doesn't function in Firefox but does in chrome. Is there a special css code that will get this working or is this not a supported function right now?

Asked by bobxzx 4 年前

Answered by bobxzx 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Text fuzzy after adding a keyframe to css

After adding a keyframe text marquee, all text on the page in view is fuzzy on page load but clears up after scrolling the marquee out of view & remains ok even retur… (閱讀更多)

After adding a keyframe text marquee, all text on the page in view is fuzzy on page load but clears up after scrolling the marquee out of view & remains ok even returning the marquee back in view. I see the same thing on tables but again scrolling the page clears it up. Don't see this problem with chrome. Obviously the marquee is affecting Firefox's text rendering but is there a fix for this?

Asked by bobxzx 4 年前

Answered by bobxzx 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Addon Compatibility?

Just a thought. I had a Complete Theme that I really liked called Silvermel. With the latest updates it is no longer compatible with Firefox. I went to Complete Themes in… (閱讀更多)

Just a thought. I had a Complete Theme that I really liked called Silvermel. With the latest updates it is no longer compatible with Firefox. I went to Complete Themes in Firefox Addons to see if I could find something else I liked and found that 95% of them are not compatible. It isn't as bad with my other addons as with Complete Themes but I still loose the use of 1 or 2 addons when Firefox is updated.

Firefox is always talking about how customizable they are and then their advances render it less so. Improving things to the point where you are dis-improving them it is counterproductive. Would you ask the Firefox developers not the change the things that addons need to be usable? If they can't do that then they shouldn't update it. Thank you!

Asked by br.louis 4 年前

Answered by Mark Schmidt 4 年前

  • 已解決
  • 封存

How come since upgrading to Windows 10 I can't get ad blockers to work?

I had Avast Antivirus Safe Browsing, Ad Block Plus, Ad Block Plus Pop Up Addon, Facebook Ad Blocker and Webmail Ad Blocker all installed and working great on a customers … (閱讀更多)

I had Avast Antivirus Safe Browsing, Ad Block Plus, Ad Block Plus Pop Up Addon, Facebook Ad Blocker and Webmail Ad Blocker all installed and working great on a customers laptop, but after they upgraded to Windows 10 all the add ons have disappeared. I tried reinstalling them and the blue bar goes across to the end and it sticks on 'downloading'. Why can't I get these to install?

Asked by Papatuzz 4 年前

Answered by Mark Schmidt 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Miss track the intermediate certificate

I'm using firefox for windows 7. My firefox now has version 41.0.1. This problem, however, was happened in older versions too. When I visit https://www.google.com/, then … (閱讀更多)

I'm using firefox for windows 7. My firefox now has version 41.0.1. This problem, however, was happened in older versions too.

When I visit https://www.google.com/, then drop down the menu [Tools]-->[Page Info]-->click the [Security] icon-->click the [View Certificate] button. In the Cerftificate Viewer dialog, click the [Details] tab and it will show the Certificate Hierarchy tree. The tree shows like below:

 GeoTrust Global CA <- Google Internet Authority G2 <- google.com

But when I use "openssl.exe s_client" command to test www.google.com:https, it shows below hierarchy:

 Equifax Secure Certificate Authority <- GeoTrust Global CA <- Google Internet Authority G2 <- www.google.com

Does it mean that the certificate "GeoTrust Global CA" is still a intermediate certificate which is issued by Equifax but firefox think it is a root CA ?

I checked the public key of the certificates "GeoTrust Global CA" retrieved from both firefox and openssl, and they are the same as below:


BEGIN PUBLIC KEY-----

MIIBIjANBgkqhkiG9w0BAQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEA2swYYzD99BcjGlZ+W988 bDjkcbd4kdS8odhM+KhDtgPpTSEHCIjaWC9mOSm9BXiLnTjoBbdqfnGk5sRgprDv gOSJKA+eJdbtg/OtppHHmMlCGDUUna2YRpIuT8rxh0PBFpVXLVDviS2Aelet8u5f a9IAjbkU+BQVNdnARqN7csiRv8lVK83Qlz6cJmTM386DGXHKTubU1XupGc1V3sjs 0l44U+VcT4wt/lAjNvxm5suOpDkZALeVAjmRCw7+OC7RHQWa9k0+bw8HHa8sHo9g OeL6NlMTOdReJivbPagUvTLrGAMoUgRx5aszPeE4uwc2hGKceeoWMPRfwCvocWvk +QIDAQAB


END PUBLIC KEY-----

Maybe this is a bug that firefox will miss the intermediate certificate when it encounter the circumstances like above.

Asked by Coconut888 4 年前

Answered by cor-el 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Can one safely block 4.2.2.1, 4.2.2.2, &c . . . 8.8.8.8

I use Little Snitch which shows Firefox allowing connections to 8 IP addresses that, for not seeing a reason, I blocked in LS. Nevertheless, LS lets about 10% of those c… (閱讀更多)

I use Little Snitch which shows Firefox allowing connections to 8 IP addresses that, for not seeing a reason, I blocked in LS. Nevertheless, LS lets about 10% of those connections through, so I police and disconnect. On the net, I found that those IPs belong to Level3 Communications which has a bad rep among some. I contacted the Little Snitch people who advised that I was wrong & the real owner is google (not really an answer to why their program lets through even after I've blocked). But here's the thing -- I use google ONLY for e-mail; I don't want to place my computer at their disposal for anything else. SO, should I continue my blocking campaign, or let the eight IPs through. My concern is Privacy and Security.


Thanks,

goldenthal

Asked by goldenthal 4 年前

Answered by cor-el 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Skipping to the middle of a streaming audio track on various sites causes stuttering and glitchy audio

Hello, Please reference this support thread on SoundCloud's tech support forums. The thread contains all pertinent information, including videos of the problem and conso… (閱讀更多)

Hello,

Please reference this support thread on SoundCloud's tech support forums. The thread contains all pertinent information, including videos of the problem and console screenshots made by myself and others. https://www.soundcloudcommunity.com/soundcloud/topics/skipping-to-the-middle-of-a-track-causes-stuttering-and-glitchy-audio-chrome-firefox

In a nutshell, when you try to skip forward during streaming audio, there is a buffering/stuttering issue that prevents proper playback of the track. This problem is confirmed on SoundCloud and Traxsource, and other people in the support thread have mentioned Mixcloud and other streaming sites. In other words, this is not the fault of one particular streaming service or another.

The problem does not occur in Microsoft Edge, Internet Explorer, or Chrome. Well, to clarify, when the problem was posted on the SoundCloud support forums, Chrome was having the same issue. However, they did a version push a few days ago, which fixed it.

Here is my original post on SoundCloud support (minus erroneous information about Chrome), which has pertinent details. Note that we upgraded both Flash and Firefox recently, so although I mention previous versions in my original post, everyone involved has since updated their browsers and Flash.

As of now, the only fix for the issue is to roll back to Firefox 40.0.2. Thanks for any and all help =)

Matt

Original Message===========

Skipping to the middle of a track causes stuttering and glitchy audio (Firefox).

I am running Windows 10 Pro.

There seems to be a caching issue affecting playback - I started noticing this problem three or four days ago. Previously, I could skip through my stream at will, going straight to the middle of tracks or mixes to listen to a few seconds, and determine if I liked the track. Now, I cannot do that on Firefox 41.0.1. The problem is merely annoying on songs that are 3 or 4 minutes in length, as I must let them "cache" for perhaps ten seconds before skipping around. Unfortunately, the problem is a game-breaker on mixes that are, for example, 90 minutes long. If I skip to a point directly in the middle of the mix, nothing happens. The playback button alternates between the "Play" symbol, and the "Caching" symbol ("..."), and if audio does resume, it is glitchy and consists of different parts of the track being played back at once.

I've eliminated my internet connection as a source of the problem by loading up Edge. In Edge 20.10240.16384, the problem does not exist. I can scroll down to any 2-hour mix in my feed, click on the middle of it, and the audio starts right up. No caching, no stuttering or glitching.

I rolled back Flash to version 18 to see if it fixed the problem in Firefox, but it did not. The problem persisted, so I re-upgraded back to Flash 19.

Asked by Breakbeat 4 年前

Answered by Breakbeat 4 年前

  • 已解決
  • 封存

On 10/19/15 found computer was on & a PC Cleanup site was going over my comp 4 what looked like 10 hours. My browser was Moz Firefox & now Palikan.com took over

Hello, I cam home from work, the computer was logged off from prior evening, however, it was up and running with a PC Cleanup type site I had never seen before running sc… (閱讀更多)

Hello, I cam home from work, the computer was logged off from prior evening, however, it was up and running with a PC Cleanup type site I had never seen before running scans! I always default to Mozilla Firefox, but now it defaults to Palikan.com for a search engine and not firefox. What happened? and how can I remove Palikan.com? I went to the Control Panel to see about removing the new program and it is not listed in programs. They say virus sites dont detect because it attaches to a already trusted program...but it knocked Firefox out. Your Logo is still avail to click on, but Palikan starts up. I pasted the link below. Please advise and assist. Thank you in advance. Lillie G. C.

http://www.palikan.com/?f=1&a=plk_coinisrs_15_42&cd=2XzuyEtN2Y1L1QzutDtDtCzy0DtCyE0EzzzytAtD0FtCtD0DtN0D0Tzu0StCtAzzyCtN1L2XzutAtFtCtBtFyDtFtDtN1L1Czu1TtN1L1G1B1V1N2Y1L1Qzu2StB0E0CyCzytDtC0CtGtDtBtD0FtGyBzyzz0EtGyE0FtAtDtG0AyEzyyEyC0DyBzztD0A0Ezz2QtN1M1F1B2Z1V1N2Y1L1Qzu2Szz0EtDzyyB0D0A0CtG0EtByE0BtGyEtAyB0AtG0BtB0DyEtG0Azz0C0A0F0AtByEtDyByBtD2QtN0A0LzuyE&cr=1868568638&ir=

Asked by Lsgp03 4 年前

Answered by the-edmeister 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Webpage opened on one sceen not displayed properly when moved to the other screen

Setup: imac 5K Retina with a secondary LCD screen attached via thunderbolt-HDMI interface Two problems were noted after Firefox updated version 38.0.5: 1. Problem #1: Wh… (閱讀更多)

Setup: imac 5K Retina with a secondary LCD screen attached via thunderbolt-HDMI interface

Two problems were noted after Firefox updated version 38.0.5: 1. Problem #1: When I open webpage on imac (primary screen), it opens OK, then if I move it to the secondary screen it does not display properly. Looks like a second copy of the same page 1/4 size of the original is superimposed on the upper left corner. See Attached screen shot #1

2. Problem #2: When I Open a webpage on the secondary screen, it opens ok (see #2 sceen shot) , then if I move it to the primary screen (imac), it is not displayed properly. Looks like the page is displayed on the primary zoomed in. See attached screen shot #2 (on secondary screen) and #3 after being moved to the primary screen (imac)

Asked by njarif 4 年前

Answered by guigs 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Can't sign out of this website

I am new to the forum have posted one question already but now I have discovered another problem. I can't sign out of Mozilla Support. This just started happening today … (閱讀更多)

I am new to the forum have posted one question already but now I have discovered another problem. I can't sign out of Mozilla Support. This just started happening today and the only way I can sign out is if I clear the cookies. I have already tried safe mode for Firefox but that didn't work and I can sign out in a different browser like Google Chrome. I am allowing cookies but blocking third party cookies.

If anyone gots any suggestions please help and Thanks in advance.

Asked by exhaust23 4 年前

Answered by exhaust23 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Cache problem

I've got a cache problem that's probably a simple fix but driving me crazy, I open a browser, any browser like firefox or internet explorer etc.. and all have the same pr… (閱讀更多)

I've got a cache problem that's probably a simple fix but driving me crazy, I open a browser, any browser like firefox or internet explorer etc.. and all have the same problem, first time it searches fine, and any more searches on that same page work fine, but if i open a new tab or close and reopen the browser i get no search results at all unless i clear the cache only for firefox or the temporary internet files and website file option in internet explorer, then click home page and i can search again, but opening a new tab or closing and reopening browser causes same issue to return every time. i have tried everything from flushing dns and renew and release ect. to reinstalling browsers and i even reinstalled windows in the end :( but even then with nothing installed but windows and basic motherboard drivers installed it still did it, the only other thing i had installed was avg zen which i now removed and use avira instead. i have also checked for disk errors and memory errors.. any help would be greatly appreciated. Thanks.

Asked by Drew300 4 年前

Answered by Drew300 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Install extension silently in Firefox 41

I'm making automatic installer for special Firefox extensions. I have read couple of articles about that, but none of the described methods are not helped. What I trie… (閱讀更多)

I'm making automatic installer for special Firefox extensions. I have read couple of articles about that, but none of the described methods are not helped. What I tried to do:

- Placed .xpi file and unpacked unpacked extension directory in %FF_DIR%\browser\extensions
- Placed .xpi file and unpacked unpacked extension directory in %FF_DIR%\extensions
- Placed unpacked extension directory in another directory and added record in registry (`HKLM\Software\Mozilla\Firefox\extensions`, key is extension id and value is full path to unpacked extension)

In all ways name of unpacked extension directory was:

- Random name
- ID from install.rdf #1 (`{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}` for example)
- ID from install.rdf #2 (`prism@developer.mozilla.org` for example)  

And, as i said, all methods don't give me expectable result. Firefox don't show extensions in list and don't show any notification. How can i solve it? What actual method using in current version of FF? Target browser is Firefox 41, system - Windows 7 x64 Thanks!

Asked by iRomul 4 年前

Answered by cor-el 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Considerations when upgrading from V41 or V43

Long time user (15-20 yrs?), I have been avoiding the "next" upgrade for several years for various reasons (hate change, fave add-ons go away, hate change, not broke-don'… (閱讀更多)

Long time user (15-20 yrs?), I have been avoiding the "next" upgrade for several years for various reasons (hate change, fave add-ons go away, hate change, not broke-don't fix, hate change...). But I am now running into a few websites that won't permit this browser, so it may be time to move on. With heavy adblocking and tracker-blocking and my benign web browsing habits, I've not been concerned about security (never had a virus in 20 years - knock wood). It's just full functionality and slowness at this point. At this point, I see even my Classic Theme Restorer is no longer available, so I'll just have to bite the bullet on aesthetics and deal with a modern browser. However, a couple of things are unclear:

1. does 20 years of bookmark history (and remembered history) affect memory footprint. I only refer to existing bookmarks occasionally these days and may consider a full purge. Partial purge would probably be too time-consuming. Maybe even a full profile purge might be worthwhile for a true clean slate. Maybe FF has come a long way and old extensions and settings won't be necessary. I also have several about: settings that I may (or may not?) miss.

2. Are automatic updates unavoidable in newer versions? I read about "manual" but it sounded temporary.

3. The permissions on many potential add-ons I've looked at are quite unnerving... e.g many of them require full access to ALL my data (usernames and passwords!!!) and I know the function has no need for such. Who has time to investigate these fully for safety? Is there any anti-malware vetting required for add-ons to be available?

4. I know newer is generally faster, but FF has a history of growing and slowing down after upgrades. My hardware isn't getting any newer (although its more than ample for my current needs), but software tends to be developed on latest and greatest hardware. How does latest FF compare to circa V41 in memory usage?


In any case, I thought I would give the latest vesion a whirl on my old Vista laptop (which is currently at V43) and check it out before plunging in on my W7 work PC or home PC. Any answers or insight into such a big jump are much appreciated.

Asked by Wendy444 1 年前

Answered by cor-el 1 年前