顯示問題標籤 顯示所有問題

Suddenly I am unable to log into Facebook

Suddenly I am unable to log into Facebook. I have made no changes to my computer or to Firefox. When I try to go to Facebook the credentials box comes up, then before I… (閱讀更多)

Suddenly I am unable to log into Facebook. I have made no changes to my computer or to Firefox. When I try to go to Facebook the credentials box comes up, then before I can type in my credentials another small window appears with the title bar "Not Logged In" and Please Log in to Continue, and two little buttons at the bottom Cancel or Log In. I am unable to input my credentials at all; the little window keeps coming up. I am able to successfully log into Facebook using Microsoft Edge browser.

I am running Windows 7.

Kathy 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

How Can I Get My Blank Firefox Address Bar Back?

Why does my Firefox address bar have "http://search.anysearchmanager.com/?_pg=C22B9764-34B6-556E-8545-EBAFFD03F12D&affid=A1I70_set_bfr_H&type=h" in it when I open… (閱讀更多)

Why does my Firefox address bar have "http://search.anysearchmanager.com/?_pg=C22B9764-34B6-556E-8545-EBAFFD03F12D&affid=A1I70_set_bfr_H&type=h" in it when I open Firefox? It's annoying to have to delete all of that before I can enter the URL I want. How can I get the automatically blank address bar I had before? I use Firefox on a desktop Mac. (Firefox tells me there are thousands of results for this question, but I can't find any of them.) Thanks.

fallingoaks 於 2 個月前 詢問

Nirjhor 於 2 個月前 解答

Firefox extremely slow on Windows 10

Earlier this year (Feb/April) Firefox slowed to 25% of the speed of other browsers I use (Edge and Chrome). With or without antivirus on, all updates completed, even with… (閱讀更多)

Earlier this year (Feb/April) Firefox slowed to 25% of the speed of other browsers I use (Edge and Chrome). With or without antivirus on, all updates completed, even with protective restrictions completely turned off, I can only achieve 250mb down on my 1gb service. If I switch to my other browsers I'm immediately in the 900+mb range. I've deleted all cache, temp files, and followed some of the optimization guidance in the forum, but it simply isn't working.

I stopped using Firefox a few months ago, but have always preferred it. However I will need to abandon it completely if this problem is unsolvable. After all the effort, it is as though Microsoft itself has done something in Windows to target this browser.

Any help out there?

1jdb23 於 2 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Since latest windows update pages load at an extremely slow pace

Hi! As the title states, since the latest windows update (am now on 19041.508), anytime I go on a webpage on Firefox it's extremely slow to load, however once loaded the … (閱讀更多)

Hi! As the title states, since the latest windows update (am now on 19041.508), anytime I go on a webpage on Firefox it's extremely slow to load, however once loaded the page is as fast as it should be!

I don't have any antivirus other than windows defender, and disabling it/the windows firewall doesn't fix the issue, so it doesn't seem to be linked to that either, on the online forums such as this one I found it was also common to have issues caused by hardware acceleration, playing with that setting does not help either.

Another friend of mine has the same issue as me since the last update, so I'm assuming it's not something unique to my situation, is this a known issue for which a fix is available? Searching for one has yielded only outdated results.

Thanks a lot!

antoine.rincent 於 3 個月前 詢問

antoine.rincent 於 2 個月前 解答

FIrefox 81.0.1 consumes RAM until computer freezes

Firefox 81.0.1 consumes RAM until my computer freezes. High RAM consumption was always a problem with Firefox, but the recent update seems to be much worse. Why can't Fi… (閱讀更多)

Firefox 81.0.1 consumes RAM until my computer freezes. High RAM consumption was always a problem with Firefox, but the recent update seems to be much worse. Why can't Firefox release memory like all other high resource programs? After about 30 minutes it's consuming 2GB, and my 8GB RAM gets maxed out. I use very few plug-ins and no frills in the browser.

genari1 於 3 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 3 個月前

CPU Usage Issue after Latest Update

For some reason, my CPU usage of Firefox applications have shot up after the latest update. If I restart it goes down but after some time, not sure which factor is trigge… (閱讀更多)

For some reason, my CPU usage of Firefox applications have shot up after the latest update. If I restart it goes down but after some time, not sure which factor is triggering this, it shots up again.

TrioHaydos 於 3 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 3 個月前

buffering Youtube no audio issue for 2 months

I've had firefox for a long time on multiple computers, and on the one I'm using now for 8 years. Only within the past two months has this issue popped up. That being: I … (閱讀更多)

I've had firefox for a long time on multiple computers, and on the one I'm using now for 8 years. Only within the past two months has this issue popped up. That being: I cannot get any audio from youtube no matter what. There is no speaker on the tab to show it, and I don't mute my tabs ever so it's not that. Even muting and unmuting it does nothing.

The video always buffers for 5 seconds upon loading the player before autoplaying with no sound. Every video does this, EXCEPT for if it's flash based which I tested via this link. Flash audio players have no problems either. The speaker icon DOES show up for these ones, but nothing else.

And there's another problem... sometimes, it fixes itself! Out of nowhere, while I'm doing something else on my comp or on my phone (just away from the browser in general) when I let it loop through a playlist, the sound just happens. It startles me every time, because there seems to be no rhyme or reason.

I've done the common checks you do for your computer audio and it's none of that. Browser only. Restarted comp and refreshed firefox; nothing. Completely wiped firefox from system and reinstalled (which gave me a whole new host of issues for another topic); still nothing. For 2 months it's been agonizingly painful trying to get answers so I can stop focusing on it.

nell2o 於 3 個月前 詢問

nell2o 最近回覆 於 3 個月前

  • 已解決

"Ask to save logins and passwords for websites" not working on new Win10 machine

OK, so this Firefox feature worked fine on my "old" and beloved Win7 machine. I finally broke down and upgraded to a new Surface Win10 Pro machine running Firefox 81.0.1… (閱讀更多)

OK, so this Firefox feature worked fine on my "old" and beloved Win7 machine. I finally broke down and upgraded to a new Surface Win10 Pro machine running Firefox 81.0.1 , transferred all my old Firefox settings and saved logins, but now Firefox will not save any new logins and passwords as it did on my beloved Win7 "boat anchor."

I read through the Firefox help section and all I could find is some talk about Trend Micro security software blocking this Firefox feature. I DO NOT HAVE TREND MICRO on this new machine.

The only security software I have running is Malwarebytes 4.2.1 and of course the ever-present Microsoft Security.

So how do I get back my beloved Firefox feature: "Ask to save logins and passwords for websites?"

HELP and thanks!

Tom Sails 於 3 個月前 詢問

cor-el 於 3 個月前 解答

Click Link and Nothing Happens, Have to Click Address Bar and Push Enter?

Hi. I have a weird problem. Sometimes when I click links, they won't load. I don't get an error or anything else, but it just sits there and I have to click the address b… (閱讀更多)

Hi. I have a weird problem. Sometimes when I click links, they won't load. I don't get an error or anything else, but it just sits there and I have to click the address bar, then push enter. It loads just fine after that. This happens for example when middle clicking a URL in Google search results.

paul.stejskal 於 3 個月前 詢問

paul.stejskal 最近回覆 於 3 個月前

Missing Firefox icon in dock, no option to pin

Firefox has disappeared as an icon pinned to the dock. I can open it, from applications or upon startup. If I minimize Firefox, it shows as an icon of the last open wi… (閱讀更多)

Firefox has disappeared as an icon pinned to the dock. I can open it, from applications or upon startup. If I minimize Firefox, it shows as an icon of the last open window only, not the Firefox icon. Right clicking does not give any option for pinning it either.

Possibly related, UBlock has not been able to update either. I uninstalled it, then reinstalled, same issue.

helen.duvernay 於 3 個月前 詢問

helen.duvernay 最近回覆 於 3 個月前

  • 已解決

Move cache to Ramdisk

Hi, I created a new profile because of crashes. I have Firefox version 81.0.1 (64-bit). I have Ramdisk but I cannot edit anymore the cache location in browser.cache.disk.… (閱讀更多)

Hi, I created a new profile because of crashes. I have Firefox version 81.0.1 (64-bit). I have Ramdisk but I cannot edit anymore the cache location in browser.cache.disk.parent_directory. I can only toggle true-false but can't add the ramdisk location. Aren't we allowed anymore to use a ramdisk for cache?

Best regards, Ion

florinds 於 3 個月前 詢問

cor-el 於 3 個月前 解答

  • 已解決

After an update, Firefox no longer properly displays certain character sets

Recently Firefox asked me to close so it could restart and install an update, and when it came back, it wasn't properly displaying a number of character sets for which I … (閱讀更多)

Recently Firefox asked me to close so it could restart and install an update, and when it came back, it wasn't properly displaying a number of character sets for which I have the proper fonts installed. Sorry for the vagueness as to when this was, but I'm not sure. The attached table of letters from Wikipedia's article on the Phoenician alphabet gives a great illustration of the problem I'm having. All of these characters used to display.

The fonts work fine outside of Firefox. But the problem isn't limited to Wikipedia, as shown in the next screenshot from Tatoeba. And there are other, non-Semitic letters that I've also suddenly started having problems with - I think they're all the kind that a typical Unicode font might not support, leading me to wonder if Firefox is properly looking for another font, and it doesn't seem so, but I've had difficulty trying to fix this in settings and haven't found any threads here or elsewhere about how I might do so.

koyenes 於 3 個月前 詢問

koyenes 於 3 個月前 解答

  • 已解決

All Logins /passwords vanished - only showing Lockwise window

Ver - 81.0.1 All saved logins / passwords vanished - please help. Bookmarks are there but saved logins have disappeared. Even Firefox password recovery tools are not help… (閱讀更多)

Ver - 81.0.1

All saved logins / passwords vanished - please help. Bookmarks are there but saved logins have disappeared.

Even Firefox password recovery tools are not helping. need immediate help.

djsdel 於 3 個月前 詢問

cor-el 於 3 個月前 解答

Garbled/masked pictures (eg: pdf thumbnails) and visualisations

For some time now I notice garbled/fuzzy/scrambled/... visualisations of different elements: pdf thumbnails: see first attachments. This happened both in the older as w… (閱讀更多)

For some time now I notice garbled/fuzzy/scrambled/... visualisations of different elements:

  1. pdf thumbnails: see first attachments. This happened both in the older as well as in the newest pdf viewer built into Firefox. I must say it happens most of the time, but not always.
  2. preview of uploaded pictures: sometimes when you have to upload a picture, after a successful upload to a site, it shows you a rendering of the uploaded picture, a preview. This then shows a similar "scrambling" as the pdf thumbnails above. Unfortunately I don't have a screenshot of this.
  3. repl.it console: the second attachment shows you how the first line of the repl.it console is scrambled/garbled. This happens for every repl and whether for new or existing ones.

All above issues only happen on Firefox and not on Safari, Chrome or Brave. Very strange, and I cannot find any related issue online. The above three items are the only occurrences. All other items are rendered correctly.

pieter16 於 3 個月前 詢問

Sirfrisbee 最近回覆 於 3 個月前

Youtube videos dont play

Heya, as of the latest update 81.0.1 firefox will no longer play youtube videos for me. I've tried running in safe mode, to no avail, and I can watch videos with other br… (閱讀更多)

Heya, as of the latest update 81.0.1 firefox will no longer play youtube videos for me. I've tried running in safe mode, to no avail, and I can watch videos with other browsers.

Anyone know how to fix this? The firefox support page seems fairly adamant that going to a previous version is a bad idea but will it work?

jlgoffin24 於 3 個月前 詢問

GeoffM 最近回覆 於 3 個月前

  • 已解決

download not possible when checkmark removed in options

In Firefox 81 removing the checkmark under Tools/Options/General/Tabs in the checkbox for "open links in tabs instead of new windows" disables the downloading on certain … (閱讀更多)

In Firefox 81 removing the checkmark under Tools/Options/General/Tabs in the checkbox for "open links in tabs instead of new windows" disables the downloading on certain sites (i.e. ASUS). The browser just blinks and that is it.. This started with rel 79.

For those that want to reproduce the problem: 1. Go to Asus.com 2. Select "English" as language 3. On the drop-down menu click on "Consumer" 4. Under the line "Select a Product" chose "Networking" 5. Under "Select your Product" click on "Product Series" 6. On the drop-down menu select "Wireless Routers" 7. Then click on "Product Model" 8. On the drop-down menu select i.e. "RT-AC66U" 9. Then next to the router picture click on "Driver & Tools" 10. Under "Driver & Tools" select "BIOS & FIRMWARE" 11. Then click on "DOWNLOAD" button in the "Firmware" box 12. The browser will then do a short and quick "blink" and not download anything 13. You will also see a little line above the "DOWNLOAD" button saying "2020/10/08 Downloaded" with a little downward arrow in a circle right next to it 14. Check everything and you will that nothing was downloaded. 15. Try it with and without a check mark in the Firefox options as described above.

This started with firefox rel/ver 79.

I wonder how long it is going to take, till a developer reacts and confirms this "serious" problem. ASUS says it is a Firefox problem. I would really appreciate a reaction, since I am not using firefox anymore because of this.

give-me-a-chance 於 3 個月前 詢問

jscher2000 於 3 個月前 解答