顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Yahoo mail gives untrusted connection error

When I log into Yahoo mail on Firefox 40.0.3 (on Windows 7) on my company-supplied laptop, I get this message: "You have asked Firefox to connect securely to us-mg5.mail.… (閱讀更多)

When I log into Yahoo mail on Firefox 40.0.3 (on Windows 7) on my company-supplied laptop, I get this message: "You have asked Firefox to connect securely to us-mg5.mail.yahoo.com, but we can't confirm that your connection is secure."

I cannot create an exception: "This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate."

The "technical details" section states: "us-mg5.mail.yahoo.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. (Error code: sec_error_unknown_issuer)"

This does not happen at home, so the company laptop has something to do with it, but, even on the company laptop I do not have this problem when using Chrome, so it's not that the company does not allow access to outside mail.

On Firefox, the problem is intermittent. Sometimes, there is no problem and everything works fine. Clearing history/cookies/cache and restarting does not fix the problem. It sometimes goes away on its own for a little while, but then returns.

I have searched every database I could for answers, but have found no solution yet. The computer clock is correct, I'm not using Avast, etc. (some of the other situations I've run across).

I hope that I can get this resolved, because I'd rather keep using FF, which I've used for years, than switch to Chrome.

Thanks for your help, in advance.

GrishaTigger 於 4 年前 詢問

jscher2000 於 4 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

timed out websites

I have one webpage that times out as soon as I log into it. it is the job career site for my state. Other web services do not do this. I want to be able to use Mozilla … (閱讀更多)

I have one webpage that times out as soon as I log into it. it is the job career site for my state. Other web services do not do this. I want to be able to use Mozilla

Criso 於 5 年前 詢問

Criso 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 40.0.3 is a disaster. I constantly, constantly get error 404, even visiting sites that used to present no problems. What's up?

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to t… (閱讀更多)

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to the point where I switched to OmniWeb, although that's just as buggy, if not more. Yet, I can at least visit most of the problematic sites on Omniweb after getting the 404 on Firefox. Firefox has always been a memory hog, but I could live with that. These 404 errors are driving me nuts.

An example is the Washington Post's game site. When I try to play the Daily Crossword and click on 'Play Now', I always get the 404.

jshaw 於 5 年前 詢問

jshaw 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 39 not downloading files in one particular server

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me. My company has many individual servers, all running the same Java program with same enviro… (閱讀更多)

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me.

My company has many individual servers, all running the same Java program with same environment. We have a download button to download some data. However, the download link "DOES NOT POINT DIRECTLY TO THE FILE LOCATION". Instead we take the request, process it, write the data to a file in server, then read that file to the requesting browser.

In ONE of our servers, after our firefox upgraded, we are experiencing the issue that the download is not happening anymore for versions >=39. Previous versions are able to download the file correctly. Same behavior is seen in IE-11.

What's more confusing is that other servers are behaving normally even with firefox 39 and beyond. Only with this one server I am getting this issue.

Based on FF39 changelogs, can this bug-fix have some role to play in the observed behavior ? "Fix incomplete downloads being marked as complete by detecting broken HTTP1.1 transfers"

Attached are 3 images: Image 1: When download clicked, received the popup immediately though expecting some delay because of data processing. This possibly indicates that FF39 is not receiving any data from the server.

Image 2: When FF39 is not able to download the file it gives the warning shown.

Image 3: Trying to re-download the file using download manager downloads the underlying XHTML file instead which is EXPECTED BEHAVIOR because download is not a direct link to the file as mentioned before.

PS: I understand I am not giving enough information because I don't know how to reproduce this issue. Any pointer in some direction is appreciated. Thank you for your time.

rchaudhary 於 5 年前 詢問

rchaudhary 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

companyweb pulls up with a blank screen

The company that I work with uses a company web that is hosted by a SBS 2008 Server. I can access the companyweb with chrome or safari, but Firefox does not work. The oth… (閱讀更多)

The company that I work with uses a company web that is hosted by a SBS 2008 Server. I can access the companyweb with chrome or safari, but Firefox does not work. The other two come up with a white screen and then a authentication box comes down to ask for your credentials. Firefox does not do this. It just has a white screen. It is not just my computer that is doing this. It seems to be all Macs that have Firefox. What is also weird is that Firefox for Windows works fine.

jessebrownarrow 於 5 年前 詢問

FredMcD 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Need to change ntlmv1 settings for users

We are currently using Firefox ESR 38.2.0 with our RHEL 6.7 workstations and need to change the network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1 from the default of TRUE to … (閱讀更多)

We are currently using Firefox ESR 38.2.0 with our RHEL 6.7 workstations and need to change the network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1 from the default of TRUE to FALSE.

We tried putting a .js file in /usr/lib64/firefox/defaults/preferences to change it, but the change is ignored.

When we try another setting in the file, such as perf("network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1-https", false), then the change is made, however, with the ntlm-v1 setting, it is ignored in the file.

We can change the user_perf for network.negotiate-auth.allow-insecure-ntlm-v1 on a per user bases, but as an enterprise we would like to make this change for multiple users at once and not on a per profile.

Is there any way to do this, or is creating a script and placing it in /etc/profile.d the best option?

Thanks! Joe Giles

jagiles 於 4 年前 詢問

cor-el 於 4 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Tried all of your suggestions and still receive "Unable to connect" when using ANY search engine.

Cannot use any search engine in FF 40.0.3 on Macbook Pro model 9,2 with OS 10.8.5. Receive "Unable to connect" message when attempting to use a search engine. Websites o… (閱讀更多)

Cannot use any search engine in FF 40.0.3 on Macbook Pro model 9,2 with OS 10.8.5. Receive "Unable to connect" message when attempting to use a search engine. Websites other than Mozilla and search engines connect fine. FireFox 40.0.3 on a different Mac works fine with no problems.

In addition, I cannot access the FF "Get Add-Ons" page or the Mozilla home page. Search engines will not connect from either the search bar or their home page. Problem just started. I had previously updated to, and have been using, FF 40.0.3 without problem when it was issued. Attempted solutions have included FF refresh, run FF in safe mode, run with all plug-ins disabled, disabled hardware graphics acceleration. None of these corrected the problem.

txp99ff 於 5 年前 詢問

txp99ff 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Internet connection is unstable

Hi, For a week now my Firefox internet connection has been unstable. Typically after opening a new tab I need to click the "Try again" button on the "Server not found"-pa… (閱讀更多)

Hi, For a week now my Firefox internet connection has been unstable. Typically after opening a new tab I need to click the "Try again" button on the "Server not found"-page several times (5-10) to finally create a connection.

I am running Firefox 39.0 on Win XP Pro SP3. Firewall settings look ok. Browsing and virus protection is by F-Secure (up-to-date). Unfortunately the problem appears not to be affecting Firefox alone (Chrome and Outlook email access are similarly unstable).

I am using a shared wifi connection via a Windowsphone, and can connect with the phone's browser without issues (so I don't think the problem is ISP related).

I performed a full virus scan without issues reported.

Any advice would be welcome. Thanks!

Sakke 於 5 年前 詢問

Sakke 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Upgraded to ubuntu 18.04 & MOdzilla products will not connect to internet. Network connection is there. Pinged 8.8.8.8 just fine.

I just upgraded to Ubuntu 18.04 and neither Firefox or Thunderbird will connect to the internet. I can ping 8.8.8.8 just fine. I turned off the firewall and they still … (閱讀更多)

I just upgraded to Ubuntu 18.04 and neither Firefox or Thunderbird will connect to the internet. I can ping 8.8.8.8 just fine. I turned off the firewall and they still will not connect. They connected just fine before the upgrade. I changed the proxy to no proxy and system proxy. Still no luck. What am I missing?

NoGMO 於 2 年前 詢問

FFus3r 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

I changed the WPA-PSK key on my Netgear router. How do I make the computer recognise the router with its new network key?

The WPA-PSK network key on my Netgear router was extremely complex, and typing it into my Kindle when I wanted to buy a book was a nightmare! So I changed the key to som… (閱讀更多)

The WPA-PSK network key on my Netgear router was extremely complex, and typing it into my Kindle when I wanted to buy a book was a nightmare! So I changed the key to something I could manage, typed it in my Kindle, and now Kindle works fine - no problem with it. Snag is the computer won't connect now! I have to plug that yellow cable into the router and the computer to get on the internet. (You can tell how computer savvy I am !!!) Can somebody help me please?

Margo65 於 5 年前 詢問

guigs 於 5 年前 解答

  • 封存

Help Please! An Adware Tab Keeps Popping Up Randomly On Firefox, And I Can't Stop It!

Hello, I am new here. I have been using Firefox on my Windows laptop for a while now, but now, I have an adware tab that keeps popping up randomly! This is the tab that k… (閱讀更多)

Hello, I am new here. I have been using Firefox on my Windows laptop for a while now, but now, I have an adware tab that keeps popping up randomly! This is the tab that keeps popping up: cl.1ck.me/dl/shuffle.php I've tried everything, from refreshing Firefox, installing add-ons to block pop-ups, blocking the site with BlockSite (add-on to block websites), and still it is popping up! By default, whenever the rather assertive tab opens itself, I get a message saying that Firefox prevented the page from redirecting. When I allowed it to show, it would show me some obviously malicious ad, saying something like "Windows Media Player is out of date! Click to update now!" (it was different ads each time, but all of them wanted me to download a program). Now whenever I allow it to show, I get redirected to http://www.adtrackone.eu/go.php?a_aid=55415c29d7266 and Firefox gives me a message that says that the website is a reported attack site, and advises me not to continue. When I do proceed to the site, I don't even get an advertisement anymore; a pop-up from Firefox appears, asking if I'd like to save "Setup__11652_il641438.exe" Of course, I have not saved the executable, as it is obviously malware, and I've gotten some pretty bad viruses on my laptop before (Security.Hijack was one of them. What a nasty thing that was! There was also Storm Watch, Desktop Temperature Monitor, et cetera, I'm getting off topic.) And even when my computer is off, this bugger still finds a way to open itself! I usually find about 5 or 6 of these tabs open every morning, each one with the message "Firefox prevented this page from automatically redirecting to another page." It used to just keep opening itself one at a time, but now it's opening itself in pairs. For example, it's already happened three times while I've been typing this; I'll be typing, then the tab will pop up twice in a row! I'm sorry that this message is so long, but I really need help! This is actually the first time I've made a forum post for help...I searched for cl.1ck.me/dl/shuffle.php online, and the only result I could find was a page in Polish where someone had it set as their home page and couldn't get rid of it. Unfortunately, there were no solutions to that problem. Again, I'm sorry for the dreadfully long message but I REALLY need help! Refreshing Firefox, uninstalling my add-ons and themes, deleting suspicious-looking files in my Firefox data folder, scanning my computer for viruses with MalwareBytes - all of these have done NOTHING to help the issue! Here are some screenshots, if they'll help. Please, ANY help at all will be appreciated! If you need any more information, ask! Screenshots (had to use an image hoster because it wasn't working when I tried to add them for some reason): http://s28.postimg.org/5kv62lwvh/Screenshot_1482.png http://s28.postimg.org/hlgm3c4a5/Screenshot_1483.png http://s28.postimg.org/6pp87zjcd/Screenshot_1484.png http://s28.postimg.org/u2n9qhzfx/Screenshot_1485.png

Lavenderspark 於 4 年前 詢問

Lavenderspark 最近回覆 於 4 年前

  • 封存

"This Connection is Untrusted" ssl_error_bad_cert_domain security.frontier.com

Every day around 9:30 PM, browsing the web becomes impossible. nearly every site I visit brings up a This Connection Is Untrusted page. I have tried using different brows… (閱讀更多)

Every day around 9:30 PM, browsing the web becomes impossible. nearly every site I visit brings up a This Connection Is Untrusted page. I have tried using different browsers and Different Devices. Even my 3DS doesn't work. This has lead me to believe that the problem is either with the modem or my service provider. I checked the certificate of Google via chrome://pippki/content/exceptionDialog.xul, and it read ISSUED TO Common Name (CN) security.frontier.com Organization (O) security.frontier.com and when I checked it now, it reads ISSUED TO Common Name (CN) www.google.com Organization (O) Google Inc I don't know what fixes this problem since the problem stops at different times. It started around when I installed AVG, so I tried uninstalling it, but the problem didn't stop. While I'm fairly certain the problem isn't related to Firefox, this is one of the sites that I am able to visit when this problem occurs. I have tried manually adding the exception so I could bypass the Untrusted Connection page, but the page never loads and the next time it happens, the page is there again anyway.

gemeral 於 4 年前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 4 年前

  • 封存

Network Error (gateway_error)

When logged into my Chase account I can't access the Chase Secure Message site. I get an error message that begins: JPMorganChase -dbee1arx02 followed by: Network… (閱讀更多)

When logged into my Chase account I can't access the Chase Secure Message site. I get an error message that begins: JPMorganChase -dbee1arx02

followed by: Network Error (gateway_error) An error occurred attempting to communicate with an HTTP or SOCKS gateway.

chj2011u 於 2 年前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 2 年前

  • 封存

Why does Firefox 40 fail to connect after a session offline?

I often spend a long time offline, updating website pages locally. When I then try to go online, Firefox just says "Done" but fails to connect to anywhere. This isn't aft… (閱讀更多)

I often spend a long time offline, updating website pages locally. When I then try to go online, Firefox just says "Done" but fails to connect to anywhere. This isn't after clicking "work offline" - should I?

2101bob 於 5 年前 詢問

2101bob 最近回覆 於 5 年前

  • 封存

Firefox not loading webpages correctly or securely and without the correct permissions. It's a mixture and depends on the website.

I get a mixture of these when I attempt to load a secure website. 1. uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate … (閱讀更多)

I get a mixture of these when I attempt to load a secure website.

1.

uses an invalid security certificate. The certificate is not

trusted because the issuer certificate is unknown. The server

might not be sending the appropriate intermediate certificates.

An additional root certificate may need to be imported. (Error

code: sec_error_unknown_issuer)


2. Permissions you have not granted this site any special permissions


3. Connection is not secure

I have deleted cert8.db. I have refreshed firefox. Some sites will load secure but will still not have permissions. Other sites i.e support firefox will load but it will be in all text be secure but will still not have permissions. Youtube the site will load but videos don't play and certain things on the website will just not load correctly. I am running windows 7 x64 and I use eset nod 32 9 as my anti-virus.

My firefox was working just fine then I woke up today tried using it as normal and pages would have all those combinations of issues. It always has on all sites with security now

2. Permissions you have not granted this site any special permissions

Other internet browsers do work and are secure I just really want to get back to using firefox.

clack 於 4 年前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Sync doesn't work, No spinning icon, No sync log even !

My Firefox sync worked on Windows (Win 7) last night, But I was trying to make it work on Linux (Ubuntu Mate) and Android (5.1.1) for hours and nothing works. Windows and… (閱讀更多)

My Firefox sync worked on Windows (Win 7) last night, But I was trying to make it work on Linux (Ubuntu Mate) and Android (5.1.1) for hours and nothing works. Windows and Linux are both on same Laptop. I tried Removing config folder, Deleting my Firefox account and Recreating it a dozen times but still doesn't work. Windows did fine (At least the last time I tried it, which was last night !), But I was busy trying to make it work on Linux and Android since then. It acts different on both : I'm really confused because this was working before. Yesterday I decided to Reinstall my Operating Systems and it happened after I did so. I only Reinstalled my Linux and Windows so if there's anything wrong with Operating Systems, It should work on Android ! All my Firefox versions are the Latest (49.0 until today), So there shouldn't be an Old version bug or something !

Linux : When I log into my account it asks for EMail verification and when I verify my Email (Either on the same browser or on my Android browser), Firefox on Linux says "Verification complete, Sync will begin momentarily" but the Top-Right menu where I can sync Manually is still waiting for Sync. After I Restart Firefox, manual Sync icon appears, But when I click on the Icon, Literally 'Nothing' happens. The icon won't start Spinning (As it should normally do !). I even checked about:sync-log, There's nothing there (Both with (true) and without (false) logOnSuccess config).

Android : When I log into my account and verify my EMail everything works fine but nothing syncs. So I try the Manual Sync button and when I push it Firefox starts syncing but then No matter how long I wait, It won't sync and if I get out of Firefox even momentarily and return the "Syncing ..." is turned to Sync button again with "Last sync : never".


What I'm suspicious towards is Firefox boycotting Iran (Where I live), But I never saw that before ! I mean Firefox believes in free software movement, Yeah ? Unless it's servers are located in USA and they are forcing them to do so, Which I don't know about ? Does anyone know ?


By the way, if you need any more information to solve this problem, I'm pleased to give.

Dante Marshal 於 3 年前 詢問

Dante Marshal 於 3 年前 解答

  • 封存

Firefox loses internet connection several times per day

I am so tired of being only wasting time in normal websites, just like i do everyday, and in a random moment the browser loses all kind of connection, and keep charging e… (閱讀更多)

I am so tired of being only wasting time in normal websites, just like i do everyday, and in a random moment the browser loses all kind of connection, and keep charging every website that i have previously open.

I've got my extensions in date, and with "ask me for activation" option checked in every single one that i use.

At first, i though that it will be a problem with adobe flash, but i disable it, and the connection problem still happen a lot of times. I'm so tired of it; this problem start one or two weeks ago and i can't find what is wrong.

I'm using Firefox 41.0.1, the last version. So i want help, if someone solve this problem, i appreciate the answer.

Thanks, and sorry if i have grammar mistakes, i speak spanish, but i know that i can find more and better answers in the english community.

chapaa 於 4 年前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 4 年前

  • 封存

How to fix network protocol error?

I have been getting the following error message on various websites, including Google, Deviantart and others: Network Protocol Error Firefox has experienced a network pro… (閱讀更多)

I have been getting the following error message on various websites, including Google, Deviantart and others:

Network Protocol Error

Firefox has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the network protocol was detected.

   Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Refreshing the page makes the page load properly, but the error keeps occuring.

I'm using Firefox version 65.0, which seems to be up to date. I have tried reinstalling Firefox and creating a new profile, but the problem persists. My Windows version is 8.1. I am currently using the following add-ons: McAfee WebAdvisor version 7.0.0.17912 uBlock Origin version 1.18.4

Possibly related: some sites are not displaying image thumbnails on first load, or are displaying them incorrectly; e.g., Youtube will sometimes display the thumbnails from a previous search on a new search.

Any help will be apprectiated, thanks in advance.

Brodio 於 1 年前 詢問

Keith Tysinger 最近回覆 於 1 年前

  • 封存

Clicking a link will not open a new tab

On a Win7 computer, Firefox 34.0.5 works fine for the administrator account. For the user account however, a new tab will not open when clicking on a link in a web page.… (閱讀更多)

On a Win7 computer, Firefox 34.0.5 works fine for the administrator account. For the user account however, a new tab will not open when clicking on a link in a web page. The settings under options / tabs are all checked properly. I have uninstalled Firefox, removed all the files from the profile directory for the user, then reinstalled Firefox - got the same result. I even uninstalled Flash player per https://support.mozilla.org/en-US/questions/1032376 - still, a new tab will not open when clicking on a link in a web page. Have tried safe mode and restoring defaults without any luck. I suspect the answer is simple (Occam's razor) - just can't seem to find it though.

postseason 於 5 年前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 5 年前

  • 封存

Firefox slow no fixes work

I'm new to firefox, but something is wrong. Whenever trying to connect to ANY website it takes forever or "Connecting..." and after it finally connects to the page it loa… (閱讀更多)

I'm new to firefox, but something is wrong. Whenever trying to connect to ANY website it takes forever or "Connecting..." and after it finally connects to the page it loads very slow. That is if it doesn't get stuck on connecting forever.

I have tried new profiles, resetting firefox, erasing all history cache cookies etc, and disabling anti-virus. All of my hardwarae usage is low. This includes cpu&core, ram (pagefile disabled), hard disk highest active time, gpu, everything. I tried disabling hardware acceleration. No add-ons. No extensions. I tried disabling all 3 plugins. no services.

I have 300mbit/s internet hard wire with no data loss.

It also never closes. No matter if I press the menu button then the power button. It runs in the background and the only way to stop it from running is to end the task in task manager.

mattbar 於 5 年前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 5 年前