顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 封存

No add ons, themes, extensions showing in "add ons" menu

After installing v65, when I go to the addons menu, no items are showing. Evidence exist they are there 1/ I have addons working quite well with this version, I tried a … (閱讀更多)

After installing v65, when I go to the addons menu, no items are showing. Evidence exist they are there 1/ I have addons working quite well with this version, I tried a new theme which after a few re-starts, eventually took hold 2/ when I do open add ons menu, there is evidence that there is a list there, but they are only place holders. My mouse shows a blue line around the entire field, but absolutely nothing inside... like a white out. So I can't uninstall themes, even though I have installed a trial one... nothing at all appears. HELP!

Asked by pik94 1 年前

Last reply by FredMcD 1 年前

  • 封存

History, bookmarks stop working after using Firefox for a while

I'm running into a frequent problem. After using firefox for an amount of time, my bookmarks and history become "frozen". The bookmark become kind of "read-only", I can'… (閱讀更多)

I'm running into a frequent problem. After using firefox for an amount of time, my bookmarks and history become "frozen".

The bookmark become kind of "read-only", I can't add, remove, or move any bookmarks at all.

As for history, pressing Ctrl-H still shows the links I visited, but all sites I visited after firefox "freezing" disappears once I restart the browser. All visited links don't change color to deep blue either.

As a result, I need to restart Firefox frequently. What is going on?

Asked by jk192564 1 年前

Last reply by cor-el 10 個月前

  • 已解決
  • 封存

ON the following website I get this error, "a webpage is slowing your browser, what would you like to do". Please assist in clearing this so I can use the page

This is the webpage I have a problem with - https://iqoption.com/traderoom/ Attached is a screen shot of the error. I have cleared the cache and cookies, re-set Firefox t… (閱讀更多)

This is the webpage I have a problem with - https://iqoption.com/traderoom/ Attached is a screen shot of the error. I have cleared the cache and cookies, re-set Firefox to default settings, and still I get the message "a web page is slowing your browser......" Please assist.

Asked by stevesupportfirefox 1 年前

Answered by FredMcD 1 年前

  • 封存

firefox won't launch in Windows 7 after update

Since the last update to Firefox 65, it won't launch on my Windows 7 64 bit. It shows in the running process. I've gone through all the forums and helps. I've checked com… (閱讀更多)

Since the last update to Firefox 65, it won't launch on my Windows 7 64 bit. It shows in the running process. I've gone through all the forums and helps. I've checked compatibility, cleared out my allowable programs and re-entered, checked my Windows defender, plus everything else I could find. It would not open in safe mode although I tried something once (no idea what) and it did open briefly to save my bookmarks but then I couldn't get out or back in. I'm at a loss what to do at this point and I really like Firefox. I'm not savvy with computers but I know some and can follow directions. Firefox worked fine until the update and nothing has changed on my computer since that point except downloading Chrome to have a browser.

Asked by Suiterain 1 年前

Last reply by FredMcD 1 年前

  • 封存

Why is Firefox not re-writing recovery.jsonlz4 file?

I am running Firefox 65.0.2 in Windows 7 Professional 32-bit. It is 8:16PM on 03/18/2019. The recovery files have timestamps: 03/05/2019 03:09 PM 2,049,220… (閱讀更多)

I am running Firefox 65.0.2 in Windows 7 Professional 32-bit. It is 8:16PM on 03/18/2019. The recovery files have timestamps:

    03/05/2019  03:09 PM         2,049,220 previous.jsonlz4
    03/14/2019  09:36 AM         2,124,762 recovery.baklz4
    03/14/2019  09:37 AM         2,124,716 recovery.jsonlz4

Why is Firefox not writing a new file when I open or close a tab? Is there anything I can do right now do get diagnostics on this problem? I believe that tomorrow I may be installing Windows patches and have to reboot, and restarting Firefox will lose all diagnostic data. Thanks.

Asked by bsfinkel 1 年前

Last reply by bsfinkel 8 個月前

  • 已解決
  • 封存

Firefox is stuck at 65.0 - refuses to upgrade to 66... ?!

Stable at 65 for some weeks, but refuses to update now from the "splash screen" (which announces which version I have) ... never got any post-65.0 updates; should I have?… (閱讀更多)

Stable at 65 for some weeks, but refuses to update now from the "splash screen" (which announces which version I have) ... never got any post-65.0 updates; should I have?

Asked by BillM 1 年前

Answered by BillM 1 年前

  • 封存

Firefox renders text incorrectly.

This is a 2019 bump to https://support.mozilla.org/en-US/questions/1221476 . Firefox renders text incorrectly. It uses DirectWrite, which is incorrect, it should use GDI … (閱讀更多)

This is a 2019 bump to https://support.mozilla.org/en-US/questions/1221476 .

Firefox renders text incorrectly. It uses DirectWrite, which is incorrect, it should use GDI to render text. In all the next updates please immediately rewrite the Microsoft Windows renderer sourcecode to render all text with GDI.

Asked by PiotrGrochowski 1 年前

Last reply by PiotrGrochowski 9 個月前

  • 已解決
  • 封存

Why is Firefox soi d**n slow in downloading?

Firefox used to be a GREAT tool. Now, it is LESS than great. Firefox previously would load a web page in very short order (never really timed it) but it was in seconds.… (閱讀更多)

Firefox used to be a GREAT tool. Now, it is LESS than great. Firefox previously would load a web page in very short order (never really timed it) but it was in seconds. NOW it is more like MINUTES and that is just when it starts to indicate the page is STARTING to show itself on the screen. Has YAHOO insert itself into your programming?

Asked by OldRetiredFellow 1 年前

Answered by FredMcD 1 年前

  • 已解決
  • 封存

youtube not loading in firefox 65

Hi All other borowsers load youtube but not firefox it hangs on loading youtube on red like above at quarter fill and the buffering ring keeps en-circling like a shark. … (閱讀更多)

Hi

All other borowsers load youtube but not firefox it hangs on loading youtube on red like above at quarter fill and the buffering ring keeps en-circling like a shark. It has occured since update to Firefox version 65.0.2 on 64bit. Please fix this and kindly get back to me. I checked my router, dns, ethernet adapter etc. and all my pc's have this issue since this version of firefox came out. I am throughly fed up. Please get back to me asap. I am not a noob and have exhausted all possible troubleshooting steps. Refreshed firefox, reinstalled it after removing it with proper scrubbing software, checked the about:config everything I can possibly think of and even scoured the forums. I just spent 4 hours of my life trying to fix this and even did a previous windows backup restore to no avail.

Asked by sortmyit 1 年前

Answered by sortmyit 1 年前

  • 封存

How to fix window bug in January 29, 2019 update?

After installing the update for Firefox, my ability to control my windows appears to have broken. I can't manually resize them nor can I do it the quick way by pulling th… (閱讀更多)

After installing the update for Firefox, my ability to control my windows appears to have broken. I can't manually resize them nor can I do it the quick way by pulling them into corners or against the top of my screen. There appears to be a strange white frame around my browser when I hit the maximize window button, which also forces it into full screen. When in the size it boots up in (the size it had been pre-update), it appears to have something like another, retro window open behind and attached to it. Nothing else seems to be broken thus far, but there was some trouble trying to add photos to this post to give a visual of the problem.

I've never had a problem with Firefox or an update of it before in my life, and I'm at a complete loss as to what to do. Any help would be greatly appreciated.

Asked by Shadowkat777 1 年前

Last reply by FredMcD 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.

Last night I did the new firefox update and every since then I have been getting the following error on multiple sites. Including Tumblr, Google, yahoo mail, and many oth… (閱讀更多)

Last night I did the new firefox update and every since then I have been getting the following error on multiple sites. Including Tumblr, Google, yahoo mail, and many others.

"Network Protocol Error

Firefox has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the network protocol was detected.

   Please contact the website owners to inform them of this problem."

I have tried searching out the answer on here and most said to just clear out the cache which is what I did and I am still receiving the error at random times on different sites. I can refresh and the site will load but then if I got to another page of the same website or a different site the error will just appear again. Thanks in advance!

Asked by AshiaNicole26 1 年前

Answered by FredMcD 1 年前

  • 封存

Ever since ffx 65.* 2-4 firefox process hangs on termination and then crashreporter starts after minute

Same issue as question 1250811. I can start firefox in safemode, and just let the front page load and then close. This will, 100% of times, close a few firefox processes,… (閱讀更多)

Same issue as question 1250811.

I can start firefox in safemode, and just let the front page load and then close. This will, 100% of times, close a few firefox processes, but the master process and a few child processes hang...with 12-25% load (according to sysinternals process explorer), for about a minute.

Then the crash-reporter shows up to tell me it ffx crashed.

Asked by TQ 1 年前

Last reply by TQ 1 年前

  • 已解決
  • 封存

How do you get Firefox set permanently to play Flash Player videos?

I was suddenly getting prompts to update Flash Player. This hadn't happened in months, so I hadn't updated Flash Player in a good while. The first time, I ignored the wa… (閱讀更多)

I was suddenly getting prompts to update Flash Player. This hadn't happened in months, so I hadn't updated Flash Player in a good while. The first time, I ignored the warning prompt and activated Flash anyway and played the video. This was from tcm.com (Turner Classic Movies). The second time, I decided I'd better update Flash Player, and did so. But now the video wouldn't play at all. There was a locked box icon. I searched on various fixes, looked at a few Mozilla support pages, did a plug-in change starting from the sandwich icon at upper right, same thing. Found another fix idea. Went into the C drive, navigated eventually in Windows to the Macromed and Flash folders, and deleted NPSWF32_9_0_0_169.dll. The red locked box went away. A video played. Next time out, though, back to nothing. In IE, the link will play.

Asked by leopold49 1 年前

Answered by Pj 1 年前

  • 封存

All passwords are gone

After a recent update all of my passwords are gone (as well as history, bookmarks, etc) One post says to replace the key3.db and logins.json files to restore them. Howeve… (閱讀更多)

After a recent update all of my passwords are gone (as well as history, bookmarks, etc)

One post says to replace the key3.db and logins.json files to restore them. However, the current folder does not contain a key3.db file. Only a key4.db file.

Asked by Skiddingme 1 年前

Last reply by cor-el 1 年前

  • 封存

in three browsers i have the same problem but not on a other pc.

i have a problem that suddenly appeared. i think it is a security issue from a browser add on from f-secure but i didn't change anything. avatars generated by website , n… (閱讀更多)

i have a problem that suddenly appeared. i think it is a security issue from a browser add on from f-secure but i didn't change anything. avatars generated by website , not the one's you upload as personalized avatar, are not showing and are [x]-ed tested Edge, chrome, firefox and all display the same error. i did refreshed firefox reinstalled add-on emptied cach, history things like that. can't think of anything else . any tips?

can't add images as example here also.

Asked by Spike69 1 年前

Last reply by Spike69 1 年前

  • 已解決
  • 封存

When I export my bookmarks the bookmarks.html doesn't save

The Export instructions are simple enough, but after I click "Save", the bookmarks.html file is not on my desktop as specified. What am I doing wrong, if anything? … (閱讀更多)

The Export instructions are simple enough, but after I click "Save", the bookmarks.html file is not on my desktop as specified. What am I doing wrong, if anything?

Asked by dancerx 1 年前

Answered by dancerx 1 年前

  • 封存

Firefox having tab crashes AND full window crashes constantly (even in safe mode)

Just got a refurbished PC and since the beginning, Firefox (and Chrome as well) have been crashing every 30 min or so on all kinds of websites even when minimized with no… (閱讀更多)

Just got a refurbished PC and since the beginning, Firefox (and Chrome as well) have been crashing every 30 min or so on all kinds of websites even when minimized with nothing running in the foreground.

Things I've tried - firefox safe mode - fresh, clean install of my NVIDIA graphics driver - updated my Realtek audio driver - disable hardware acceleration

Here are some of the recent crashes

bp-57fd17ac-1117-42c2-93d7-99ae40190203 bp-68452fbb-9559-49e9-91bb-7c35d0190127 bp-7500d57d-a867-417d-8eff-876670190204 bp-6464cab6-412e-41de-a2b4-1f20f0190204 bp-94ba69d9-0894-4049-80f3-fcbc50190204

Asked by SphericalCow 1 年前

Last reply by FredMcD 1 年前

  • 封存

"Location" of some bookmarks is randomly set to "about:blank"

Firefox loses the "Location" data from "Properties" of bookmarks. I start Firefox and click a link on the Bookmark toolbar and it may work fine; if I restart Firefox tha… (閱讀更多)

Firefox loses the "Location" data from "Properties" of bookmarks.

I start Firefox and click a link on the Bookmark toolbar and it may work fine; if I restart Firefox that same link may not work; on checking "Properties" for that bookmark I find the "Location" now reads "about:blank".

If I restart Firefox again that link may now work (with the correct address now back again in the "Location" box) but another link could now be set to "about:blank". And so it goes on.

I have reinstalled Firefox three times and I have created a new profile with none of my bookmarks installed, and the problem still occurs.

I should greatly appreciate some help with this, as it making Firefox unusable.

Asked by greenfirebird 1 年前

Last reply by FredMcD 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox Add-on webpages look wrong and can neither install nor download extensions

Hi, I am experiencing some troubles with Firefox Add-on webpages since, as I can estimate, version 60 onwards. - Firefox Add-on webpages (https://addons.mozilla.org/en-US… (閱讀更多)

Hi,

I am experiencing some troubles with Firefox Add-on webpages since, as I can estimate, version 60 onwards.

- Firefox Add-on webpages (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/) look wrong and I cannot download or install any extension.

- Also the Firefox Add-on tab (about:addons) looks weird and updating extensions fails.

- Trying to download an extension directly (such, for instance, https://addons.cdn.mozilla.net/user-media/addons/1347/clippings-6.1.3.1-fx.xpi?filehash=sha256%3A07b13f5ecfb2e4c960980faa7c8e4ef4a2ac7f9c458bf083c7bcb72efb674edf) renders a "Unable to connect" error.

- I can see Firefox Add-on pages correctly in Chrome but not in Vivaldi and Safari.


I have unsuccessfully tried the following suggested solutions:

- Refresh the page.

- Clear cookies and cache.

- Re-start Firefox with add-ons disabled.

- Refresh (reset) Firefox.

- Create a new profile.

- Disable hardware (acceleration) performance.

- Disable anti-virus.

- Disable firewall.


I have also tried to follow the suggestions in the following links without any success:

- https://support.mozilla.org/en-US/kb/websites-look-wrong-or-appear-differently

- https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-problems-images-not-show

When I load the Firefox Add-ons main page the console outputs:


Content Security Policy: Directive ‘child-src’ has been deprecated. Please use directive ‘worker-src’ to control workers, or directive ‘frame-src’ to control frames respectively.

Content Security Policy: Couldn't process unknown directive 'prefetch-src'

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://addons-amo.cdn.mozilla.net/amo-c9540ad5377a2101592d.css. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More]

Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at inline ("script-src"). firefox:9:1

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://addons-amo.cdn.mozilla.net/amo-0760732e46f8f83d4fa1.js. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More]

None of the "sha512" hashes in the integrity attribute match the content of the subresource.


So I think that there may be a problem with CSP or with CORS. I have managed to disable CORS but does not do the trick. I can find a way of disable CSP.


I am running:

Name: Firefox Version: 65.0.1 Build ID: 20190211233335 Update Channel: release User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:65.0) Gecko/20100101 Firefox/65.0 OS: Darwin 17.7.0

Any ideas?

Thanks a lot for your attention and time.

Asked by JVJV 1 年前

Answered by JVJV 1 年前