顯示問題標籤 顯示所有問題

Yahoo e-mail not working after upgrade

Running Firefox 83.0 on Ubuntu (20.04). After upgrading Ubuntu to current version, Firefox will not load Yahoo e-mail in regular mode. Just thrashes and does nothing. All… (閱讀更多)

Running Firefox 83.0 on Ubuntu (20.04). After upgrading Ubuntu to current version, Firefox will not load Yahoo e-mail in regular mode. Just thrashes and does nothing. All other websites working fine.

Tried safe mode, and Yahoo mail loads just fine in safe mode. As such, I turned off hardware acceleration. Did not help. Then disabled the only extension I had on Firefox. Then outright removed extension. Cleared cache. Nothing.

Yahoo mail still loads just fine in safe mode, but simply will not load in regular mode. I can access the yahoo main page, but if I click into yahoo mail from there it doesn't load that way either.

Thanks for any help!!

dopperwall 於 3 小時前 詢問

Keyboard not working in tablet mode

I just installed the latest version of firefox (83.0)(64-bit). now when I use my MS surface in tablet mode, the virtual keyboard pops up for about a second and then disap… (閱讀更多)

I just installed the latest version of firefox (83.0)(64-bit). now when I use my MS surface in tablet mode, the virtual keyboard pops up for about a second and then disappears. Chrome and edge works ok. just firefox.

roberta5 於 10 小時前 詢問

rtpevehouse98 最近回覆 於 3 小時前

Firefox - Frequent, frustrating hangs and lockups on new PC

I was lucky enough to be able to buld a new PC recently, Running Windows 10 Pro on a AMD Ryzen 9 5900X rig, Asus Crosshair VII Hero motherboard and 32gb of RAM. Nvidia Gf… (閱讀更多)

I was lucky enough to be able to buld a new PC recently, Running Windows 10 Pro on a AMD Ryzen 9 5900X rig, Asus Crosshair VII Hero motherboard and 32gb of RAM. Nvidia Gforce 1070 GPU (stand in until I can get better in the new year) Should easily be enough to run Firefox right? Apparently not.

Performance in Firefox is little better than it was on my old rig, (which was still lousy). The browser constantly freezes and locks up, not responding at all to mouse clicks between tabs or on the page. It is especially common when a website opens a file requester, such as when I'm working on my website in Wordpress, but it also happens when working with downloads or seemingly randomly too (my downloads folder is on the C drive and always accessble).

I've tried disabling all plugins (I only have 3, Privacy Badger, Facebook container and Sticky Password), I don't see what point there is in resetting the profile as I only got this computer 3 days ago.

Regards software that might conflict, I run Malwarebytes anti-malware and DisplayFusion but I've tried disabling the latter and still no joy.

I really don't want to Chrome but it's leaving me little choice here. Is there anything else I can try? Thunderbird on the same PC works perfectly.

matthewab20011 於 9 小時前 詢問

matthewab20011 最近回覆 於 5 小時前

Bluetooth headsets continuously toggling call mode when using microphone

In recent weeks, calls with audio have become buggy in Firefox. Whenever I engage in a call that accesses the microphone while I have a bluetooth headset connected, the h… (閱讀更多)

In recent weeks, calls with audio have become buggy in Firefox. Whenever I engage in a call that accesses the microphone while I have a bluetooth headset connected, the headset starts continuously toggling call mode on and off for an extended duration. This can be anywhere from 10 seconds/3ish toggles to never-ending (meaning I got tired of waiting after about 3 minutes/55ish toggles).

Today I finally decided to debug further. Here are my findings:

  • Problem only exists in Firefox. I tested with Safari, Chromium, Slack and Discord, with no trouble presenting itself in any of them
  • Problem relates to all bluetooth headsets. I have tested with Sennheiser Momentum 2 Wireless and Steelseries Arctis Pro Wireless, with both exhibiting the problem in Bluetooth mode. If I have no bluetooth headsets connected, the problem does not present itself. There is also no problem if I connect the Arctis using the wireless base station (which in turn is connected to the laptop by USB) instead of bluetooth. Using the base station, call and non-call are exposed to my mac as different/simultaneous channels — this may have something to do with it.
  • Problem persists with hardware acceleration toggled off
  • Problem persists in safe mode
  • Problem persists in private mode
  • Problem persists both on Whereby.com and Discord.com. On Whereby, it also interferes with the camera. This leads me to believe it might have something to do with WebRTC, as I think both websites use it.
  • Problem persists after reinstalling Firefox
  • On a possibly related note: if I end the voice chat session after it has stabilised, call mode toggles off slowly and always sends a "start playing media" signal to my Mac, even if it didn't pause anything when toggling call mode on.

In sum, this leads me to believe there is some sort of bug in Firefox causing this, but the lack of other topics on here with the same problem makes me skeptical. I am open to any suggestions with regards to further testing I can do. This is obviously very annoying, and I would like to have bluetooth calls working again.

Lemonous 於 12 小時前 詢問

Lemonous 最近回覆 於 6 小時前

  • 已解決

On localhost fetch headers.get comes up null for everything

I've been having this issue ever since the latest release of firefox. Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any h… (閱讀更多)

I've been having this issue ever since the latest release of firefox.

Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any headers from the fetch response. If I refresh firefox this fixes the issue, but only for a small amount of time. The same bug doesn't happen on chrome and I haven't had it happen to me yet on firefox developer edition. It happens if I use this browser on private browsing with no plugins as well.

Note that we do use a fetch wrapper but it essentially returns the entire response object in the screenshots below.

Also note that it doesn't seem to happen anywhere but localhost. Is there anything I can do here?

tbednarczyk 於 11 小時前 詢問

tbednarczyk 於 9 小時前 解答

Symbol Translation (', >, < and many others)

Hi, we use the program "articulate storyline 3" to distribute learning lessons on forma.lms after the latest update of mozilla firefox a lot of symbol (how ', <, > … (閱讀更多)

Hi, we use the program "articulate storyline 3" to distribute learning lessons on forma.lms

after the latest update of mozilla firefox a lot of symbol (how ', <, > and many others) on the titles have a problem with html5 translation how you can see on attached pictures

this happens only after the last update and only on this browser (chrome, internet explorer and microsoft edge do not give problems)

we love firefox but if the problem it will not be resolved we will be forced to stop using it

thank you for you answer

fpiano 於 20 小時前 詢問

cor-el 最近回覆 於 10 小時前

  • 已解決

Amazon

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for thi… (閱讀更多)

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This is the error I get.

Gary 於 15 小時前 詢問

Scribe 於 13 小時前 解答

  • 已解決

update 83 quit bug on Ubuntu and Win 10

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu vers… (閱讀更多)

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu versions. It seems to happen when I have videos playing while closing as they will continue to play in the background.

Only way to fully close the app is to stop the running background process; the videos cannot be stopped as they are CCTV streams.

I'm not familiar with logging with FF if someone can advise on which ones would be of interest I can provide them.

sandysareon 於 5 天前 詢問

sandysareon 於 12 小時前 解答

Can not open some website with firefox and without any additional error information shown

Hi, Today, i found i can not access some websites, and Firefox didn't provide any specific error message like error code etc...(both firefox developer tools and error pag… (閱讀更多)

Hi, Today, i found i can not access some websites, and Firefox didn't provide any specific error message like error code etc...(both firefox developer tools and error page itself). Please help me troubleshoot this problem, thanks. Screenshots are attached below.

PS: 1.Using windows defender only(and without any intercept log) 2.Not work on new profile either 3.Other browsers work without any problem.

ovearj 於 13 小時前 詢問

Full version of Google Maps (?force=webgl) not working on Firefox 83.0 in Ubuntu 20.04.1

Only very recently (last 1-2 weeks?) I've noticed that Google Maps refuses to open the full version in Firefox. I have FF 83.0 in Ubuntu 20.04.1. You can (try to) force t… (閱讀更多)

Only very recently (last 1-2 weeks?) I've noticed that Google Maps refuses to open the full version in Firefox. I have FF 83.0 in Ubuntu 20.04.1.

You can (try to) force the full version to load with this URL: https://www.google.com/maps?force=webgl

But if I go to that address, a known message pops up at the bottom: "We’re sorry, only the lite mode of the new Google Maps is available at this time."

Same happens in a private window.

If I open it in Chrome browser in Linux, it loads fine.


I suspect this is a Google issue or choice to limit the functionality, but just want to check if other Linux Firefox users are seeing this??

If not, any suggestions for something to try? Like I said, it only became a thing very recently.


Thank you!

leka0024 於 13 小時前 詢問

Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.

Hi, Firefox will not open on my PC as it thinks that it's already running. First off I tried a refesh but that didn't work as the same issue occured. I have uninstalled i… (閱讀更多)

Hi, Firefox will not open on my PC as it thinks that it's already running. First off I tried a refesh but that didn't work as the same issue occured. I have uninstalled it and re-installed again but the same issue happens. A lot of the help pages I have looked at ask you to do things via the Firefox menu but as I can't even open a browser I'm unable to make cahnges.

Ian R Dawes 於 17 小時前 詢問

Scribe 最近回覆 於 14 小時前

Multiple FireFox profiles in roaming directory

Let me explain our situation. We have the following setup, we use RES in Citrix and on the Citrix servers is Firefox ESR installed; version 82.03 Now after months of use,… (閱讀更多)

Let me explain our situation.

We have the following setup, we use RES in Citrix and on the Citrix servers is Firefox ESR installed; version 82.03 Now after months of use, our Citrix servers are filling up. After investigation, it turned out that the RES FireFox Application cache file was more than 1GB for some users. They had several, some over 100 profile (default-release) folders. Each with approximately 20MB of data. How can we solve this? Throwing away the RES cache file is an idea, but that also removes all settings, favorites and the like. Not the nicest solution.

Please help!

r.kunst 於 14 小時前 詢問

distorted images and videos

a few days ago my firefox suddenly became like this (the image). all the features are invisible and all images and videos became distorted. i really don't know what cause… (閱讀更多)

a few days ago my firefox suddenly became like this (the image). all the features are invisible and all images and videos became distorted. i really don't know what caused this. I hope someone can help

divaheaven60 於 14 小時前 詢問

It's getting annoying now!

Firefox is my default browser on my desktop Windows 10. Until a few days ago all was great. But now when I turn my computer on and Firefox opens, things go very slowly. … (閱讀更多)

Firefox is my default browser on my desktop Windows 10. Until a few days ago all was great. But now when I turn my computer on and Firefox opens, things go very slowly. Opening a new window (tab) can take up to a minute. If I get 3/4 windows open, moving from one to another can take ages. Eventually, after about five minutes, everything is as it should be, and I can do everything at the usual great speed. But if I am away from the computer for an hour or so and then return to it, everything is ridiculously slow again. After about five minutes, it's flying again! Once it gets going again, things are so good and fast I can't believe there is a major problem. I have done a Refresh of Firefox, but no joy. I have turned the computer on/off/on at the mains, but no joy. I don't want to do an Uninstall/Install unless really necessary. I have 8GB of Ram, and loads of space on the C drive. But I am NOT tech savvy at all. When I go to Task Manager, it can show up to a dozen processes for Firefox. Is that normal? If I have only Firefox open, Memory shows at 50%. Is that normal? I would be grateful for any ideas. But I repeat, I am tech useless, so I need everything spelled out in the most basic English. I look forward to hearing from somebody! Thanks.

Coventryged 於 15 小時前 詢問

не могу войти в аккаунт сайта OLX

Здравствуйте. Пожалуйста помогите. Нахожусь на Украине. Пользуюсь браузером более 10 лет. До вчерашнего дня всё было хорошо. После того как раз в месяц запрашивает подт… (閱讀更多)

Здравствуйте. Пожалуйста помогите. Нахожусь на Украине. Пользуюсь браузером более 10 лет. До вчерашнего дня всё было хорошо. После того как раз в месяц запрашивает подтверждение входа через логин и пароль не могу войти в аккаунт сайта OLX. С другими аккаунтами проблем нет. Только OLX. При введении электронной почты и пароля для входа после нажатия кнопки ,,Войти" появляется надпись - ,,Не удалось подтвердить пользователя" - скриншот 1. Через несколько минут меняется окно - скриншот 2. Уже неоднократно испробовал все способы - вводил пароль вручную, удалял историю кэш и куки, перезапускал браузер и компьютер, делал сброс пароля и другое. Хотя в смартфоне и других браузерах на компьютере входит без проблем. Подскажите пожалуйста в чём проблема. С ув. asdf47.

asdf47 於 15 小時前 詢問

Zoho CRM login crash

I am having problem to access the Zoho CRM login page: https://accounts.zoho.eu/signin?service_language=it&servicename=ZohoCRM&https://www.zoho.eu/it/crm/signup.h… (閱讀更多)

I am having problem to access the Zoho CRM login page: https://accounts.zoho.eu/signin?service_language=it&servicename=ZohoCRM&https://www.zoho.eu/it/crm/signup.html?plan=enterprise

by using vesion Firefox 83.0 on this device Laptop Lenovo V510-15IKB // Windows 10 Pro

We cleared the cache, restarted the machine and Zoho CRM customer service ran all the tests on their side and told me I should contact you.

It works on other devices.

Can you advise how to resolve?

f.cendron 於 16 小時前 詢問

No camera detected... Mozilla on Facebook.

No camera detected when attempting to create video message for Facebook Messenger -- is there a fix? I've already uninstalled Logi software, reinstalled, updated/deleted/… (閱讀更多)

No camera detected when attempting to create video message for Facebook Messenger -- is there a fix?

I've already uninstalled Logi software, reinstalled, updated/deleted/updated Logi drivers, restarted computer, and reset my settings for Logitec Capture. Any other suggestions?

AM 於 16 小時前 詢問

  • 已解決

Firefox problem with Yahoo

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and the… (閱讀更多)

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and then shows an error. (see attached screenshots).

I have carried out all the recommended procedures including cookies, cache, etc and restarted Firefox with all Add-ons disabled and it still does not help with this problem.

I have used Yahoo for years and never had this problem and I have tried using Edge and Chrome and everything works as it should so it is definitely a Firefox issue.

So any suggestions on how to fix this would be appreciated.

Thanks.

Hawkeye 於 2 週前 詢問

Hawkeye 於 1 天前 解答

Setting `delete cookies and site data when firefox is closed`

For our website we de use OAuth2 to login. For this to succeed we need to store some data in de localstorage or sessionstorage. But the data in the storage is cleared whe… (閱讀更多)

For our website we de use OAuth2 to login. For this to succeed we need to store some data in de localstorage or sessionstorage. But the data in the storage is cleared when we redirect back from our authenticator. This only happens when `delete cookies and site data when firefox is closed` is checked.

We are not closing Firefox, we are only redirecting the between two different domains. Is this intended?

joepheijnen1994 於 1 天前 詢問

joepheijnen1994 最近回覆 於 19 小時前