顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 封存

How to zoom by default?

I have a (temporary?) visual impairment and need large fonts. If I increase the font size beyond 24dpi, it breaks the layout of most pages. Zoom doesn't affect page layou… (閱讀更多)

I have a (temporary?) visual impairment and need large fonts. If I increase the font size beyond 24dpi, it breaks the layout of most pages. Zoom doesn't affect page layout, but I have to hit the key a bunch of times for every new tab.

Is there a way to save your zoom level?

Before someone points to zoom.minPercent and zoom.maxPercent, (contrary to several articles on the web) they do not save your zoom level. I still don't understand what browser.zoom.siteSpecific does, but it doesn't help either.

TIA, Dan

Asked by dhaskell 1 年前

Last reply by cor-el 1 年前

  • 封存

What are all the font defaults?

Somehow, my browser font settings changed then I started playing around trying to fix it and it didn't work. So this is what i need: Defaults for: The font The font size … (閱讀更多)

Somehow, my browser font settings changed then I started playing around trying to fix it and it didn't work. So this is what i need:

Defaults for: The font The font size

Under advanced: Proportional and size Serif Sans Serif Monospace and size

I have looked around this site for answers and have not found a clear concise answer to this. I am hoping someone has the easy, simple answer to what I have asked. Thank you in advance.

Asked by visage13 5 年前

Last reply by sonicfruits 5 年前

  • 封存

need plug in to display embedded youtube videos in forums

Since i installed mozilla (after pc format) i cannot see embedded youtube videos in my website. In fact, on every embedded video i get thisQ (see screenshot plz) http://g… (閱讀更多)

Since i installed mozilla (after pc format) i cannot see embedded youtube videos in my website. In fact, on every embedded video i get thisQ (see screenshot plz) http://gyazo.com/69469217f25d5e3f9b90d645fab7904b

so which plug in is needed for this?

Asked by Arela 5 年前

Last reply by FredMcD 5 年前

  • 封存

Embed youtube video

Hi, I have requirement to embed youtube video on the webpage. When I embed the video with with <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XGS… (閱讀更多)

Hi, I have requirement to embed youtube video on the webpage. When I embed the video with with <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XGSy3_Czz8k"> </iframe> It works absolutely fine. But, when I try the same with <object width="420" height="315" data="http://www.youtube.com/v/XGSy3_Czz8k"></object> This does not work and it shows message as "A plugin is needed to display". How should we fix this?

Testing on Firefox 37.0.1 on windows 7.

Thanks, Amit

Asked by itsamb 5 年前

Last reply by guigs 5 年前

  • 封存

Embedded web pages won't display my java scripting on a certain site, but works fine when I view it from the server. How can I fix this so anyone can see it?

I have created a couple of small pages that i have embedded into another web site. The embedded pages wont display on that site in FireFox but works on Chrome with no pro… (閱讀更多)

I have created a couple of small pages that i have embedded into another web site. The embedded pages wont display on that site in FireFox but works on Chrome with no problem. How can I fix this so others on FireFox can view these embedded pages? I didn't know it couldn't be displayed until tonight and I have been looking for a fix since I was told. Some may see a solid white box and others see a grey box with a plugin is needed to view this content. However, if I view the pages I created on the server they work fine in FireFox. Just not when embedded into another web site. I'm stumped...

Asked by JeremyChristopher74 4 年前

Last reply by cor-el 4 年前

  • 封存

FF PDF viewer - Users can't open links in pdf documents

My website has a number of pdf pages, each of which has a linked button for "More detail". This works fine in IE and fine in Pale Moon and fine in CHrome and fine even … (閱讀更多)

My website has a number of pdf pages, each of which has a linked button for "More detail". This works fine in IE and fine in Pale Moon and fine in CHrome and fine even in FF if FF is set to use the Adobe pdf viewer.

But if FF is using the built in viewer, the links don't work, either completely non-responsive, or go to the wrong address.

This issue has been bugging people for a few years, is it possible to get it fixed please? I am tired of dealing with frustrated users who can't open the linked files.

Example look here: http://canberrabirds.org.au/wp-content/BirdSummaryData/Australasian%20Bittern.pdf andclick on More Detail blue button at top.

Asked by jrsubs 5 年前

Last reply by FredMcD 5 年前

  • 封存

Problem loading page, but after close out browser, reopen, can open that page

I have been having trouble opening many web pages on Mozilla Firefox. Eventually I get the dreaded "The Connection was Reset." I have tried updating the browser, resettin… (閱讀更多)

I have been having trouble opening many web pages on Mozilla Firefox. Eventually I get the dreaded "The Connection was Reset." I have tried updating the browser, resetting Firefox, disabling extensions, opening in Safe Mode, but these do not work. The only thing that seems to work is if I close out the browser completely, reopen it again, go to this same web page again and it will open. Please help. It is very frustrating to have this continually happen. Many web pages open right away, but many have this same problem on my PC. I have updated to the latest version at the moment, 33.0. I have a Dell PC running Windows XP. Any assistance would be greatly appreciated. I'd rather not have to start using Internet Explorer. Thanks for your help. This even occurs when I go to update Firefox. No data is transmitted. So I quit Firefox, reopen it, and then the download works.

Asked by roygbiv28 5 年前

Last reply by FredMcD 5 年前

  • 封存

TypeError: content.parents is not a function

Hello, this website is working fine with IE and Chrome : http://www.tremail.com/ but with Firefox (41) I get an error message with Firebug : TypeError: content.parents is… (閱讀更多)

Hello,

this website is working fine with IE and Chrome : http://www.tremail.com/

but with Firefox (41) I get an error message with Firebug : TypeError: content.parents is not a function

It seem run into a loop and never load or resize image...

I tried with Linux/Windows

Could you please help me ?

Regards

Asked by jimbolino 4 年前

Last reply by jscher2000 4 年前

  • 封存

Browser screen goes blank occasionally and I have to close and reopen Firefox.

My Firefox screen goes solid white or solid black on all open tabs. I have to close Firefox and restart it to restore the windows. Nothing seems to trigger it. Firefox ca… (閱讀更多)

My Firefox screen goes solid white or solid black on all open tabs. I have to close Firefox and restart it to restore the windows. Nothing seems to trigger it. Firefox can be idle in the background while I'm working with another program and this will happen or I can be away from the computer and it will just be sitting idle and it will happen. I don't believe it has actually happened while I was on a web page on Firefox. Help!

Asked by jakebe2 3 年前

Last reply by hgonzale 2 年前

  • 封存

Problems With Google Shopping (Grid)

For some reason, I don't know why this happens only with FireFox or WaterFox. On IE/MS Edge or Chrome this doesn't happen. What could be causing this and please help me f… (閱讀更多)

For some reason, I don't know why this happens only with FireFox or WaterFox. On IE/MS Edge or Chrome this doesn't happen. What could be causing this and please help me fix this? Thanks

Asked by mcmikechan123 4 年前

Last reply by cor-el 4 年前

  • 封存

Size of the screen set to 90% permanently

Dear Team, Kindly pls help on this issue immediately as I have a presentation to do by showing my web pages online. I want the screen size to be set as 90% ONLY i have ti… (閱讀更多)

Dear Team,

Kindly pls help on this issue immediately as I have a presentation to do by showing my web pages online.

I want the screen size to be set as 90% ONLY i have tired using the option of "layout.css.devPixelsPerPx" but did not work well.

The menu tab should look the same but then only the content to be seen at 90% please I do not want to use an ADD ONS, kindly let me know with about:config option only.

I have windows 8.1

Asked by BharathAnanth123 4 年前

Last reply by cor-el 4 年前

  • 封存

I use to browse on a site called www.Old-Games.com. Before it used to show a clicked linked with dotted lines around, now it does not??? How to bring this back?

I use to browse on a site called www.Old-Games.com. Before it used to show a clicked linked with dotted lines around, now it does not??? How to bring this back? … (閱讀更多)

I use to browse on a site called www.Old-Games.com. Before it used to show a clicked linked with dotted lines around, now it does not??? How to bring this back?

Asked by Themevictory 4 年前

Last reply by FredMcD 4 年前

  • 封存

After installing Firefox on WIN 7 and 8.1, I cannot open any dropdown areas on any website.

I can, however, use the mouse wheel or input from keyboard. I have installed 39.0 on two desktops (WIN 7) and one laptop (8.1) and removed and reinstalled three times bef… (閱讀更多)

I can, however, use the mouse wheel or input from keyboard. I have installed 39.0 on two desktops (WIN 7) and one laptop (8.1) and removed and reinstalled three times before giving up. It appears to have problems with Adobe Shockwave and/or Adobe Flashplayer. It could also have a problem with Oracle's Java updates. All are 64 bit computers. I just reinstalled Firefox and tried to use the manual steps; it froze the browser 3 times before it finally worked

Asked by Sheldonkay 5 年前

Last reply by cor-el 4 年前

  • 封存

Firefox no longer displays comments on Youtube videos, unless I switch the view to > page style>No Style.

But then there is no page formatting. I've searched and tried everything I know of. If it's a Youtube setting I can't find it. I see the playing video but below there are… (閱讀更多)

But then there is no page formatting. I've searched and tried everything I know of. If it's a Youtube setting I can't find it. I see the playing video but below there are just related videos. What's wrong? (Firefox 37.0.2)

Asked by cognoman 5 年前

Last reply by cor-el 4 年前

  • 封存

Why is the display incorrect for https://www.imdb.com/title/tt6806448/fullcredits only in 68.0.1?

compare: https://www.imdb.com/title/tt6806448/fullcredits in v68.0.1 to any other version of Firefox - or even other browsers. Something in 68.0.1 doesn't like the style?… (閱讀更多)

compare: https://www.imdb.com/title/tt6806448/fullcredits in v68.0.1

to any other version of Firefox - or even other browsers.

Something in 68.0.1 doesn't like the style? What is wrong?

Asked by jaked1 11 個月前

Last reply by cor-el 11 個月前

  • 封存

There are two forms of email display, I want the OLD ONE!!

There are two forms of email display, I want the old one! There used to be a way to toggle between the different displays. Now I find myself in the wrong (new) display … (閱讀更多)

There are two forms of email display, I want the old one! There used to be a way to toggle between the different displays. Now I find myself in the wrong (new) display and find no way to go back to the old one that I have used for years as my preference.

How do I toggle out of this mess?

It's late Wednesday night. I'm quitting and going to bed!

Asked by chjerryburk 4 年前

Last reply by Scribe 4 年前

  • 封存

Rendering bug in Firefox 37, 37.0.1, 37.0.2

Hello, in the newest updates of Firefox (37, 37.0.1, 37.0.2) i noticed some rendering bug. I don't discovered a pattern but always I saw this bud when I'm changing tabs … (閱讀更多)

Hello,

in the newest updates of Firefox (37, 37.0.1, 37.0.2) i noticed some rendering bug. I don't discovered a pattern but always I saw this bud when I'm changing tabs or first load a page. This bad render of some elements I can see on several pages, but my screens are from one to show how it behaves.

On Firefox 36.0.4 or Firefox Developer Edition 39 everything works perfectly. I attach a screenshots and link for this page: http://www.mythemelab.com/fermstalbfm/index.html - this is project presentation, a few elements with backgrounds to show how website will look and work...

I use Firefox on a Mac Pro 3,1 with ATI Radeon HD 5770 / OS X 10.10.3

Asked by zolwixon 5 年前

Last reply by FredMcD 5 年前

  • 封存

Large Gap After Website Content Before Footer In FireFox Only

There's a huge gap after my website content before the footer which only appears in FF. When i refresh the page, it goes. I have cleared all caching and rebooted my machi… (閱讀更多)

There's a huge gap after my website content before the footer which only appears in FF. When i refresh the page, it goes.

I have cleared all caching and rebooted my machine but its still there and not in other browsers.

Here's the live site http://daltonwineltd.com/

Asked by braddalton 2 年前

Last reply by cor-el 2 年前