搜尋 Mozilla 技術支援網站

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Can't open a New (additional) tab today! What'up with that?

  • 3 回覆
  • 13 有這個問題
  • 1017 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

In this latest version, the '+' at the end on the line no longer opens a new tab. Nothing happens except the display that says it will open a new tab. I'm on version 30 Beta and that says that I am up to date. I thought that I saw a 'flash' that version 31 Beta was available. Only saw that once so I don't know. This is a NEW problem for me, and I've been on 30 Beta for awhile.

被選擇的解決方法

Create a new profile as a test to check if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over the problem

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (3)

more options

Hi, here's some more information about Firefox's channels since you are on Beta:

There are currently three pre-release channels of Firefox

Mozilla's put up a table where each version of Firefox gets moved from channel to channel. That has all the information about release dates for each channel


Can you try to start Firefox in Safe Mode to see if Firefox works properly with no error? You can start Firefox in Safe Mode below:

  • Windows/Mac: Go to Help > Restart with add-ons disabled
  • Linux: Run firefox -safe-mode in the Terminal/Konsole

If Firefox opens up fine with no problems, it's probably one of your extensions that's causing the issue. You can re-enable your add-ons one by one until you find the one that causes the issue upon being re-enabled.

more options

Disabled everything - virgin start - still have the problem - cannot open the next tab. The (+) no longer opens a new window. I've been running on 30.0 Beta for quite sometime, and this has just started a few days ago. I think that I saw a message that said that some changes were installed.

more options

選擇的解決方法

Create a new profile as a test to check if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over the problem