X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

After I upgraded Firefox I lost the "Popular" tab that had stuff like Ebay and Craigslist on it. How do I get it back?

已張貼

The old tab would drop down and show all the sites like Ebay, Craigslist, etc. And there was one that had news that I really liked as well that is now gone.

The old tab would drop down and show all the sites like Ebay, Craigslist, etc. And there was one that had news that I really liked as well that is now gone.

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Shockwave Flash 12.0 r0
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Microsoft Office for Mac SharePoint Browser Plug-in
  • 5.1.20513.0
  • Displays Java applet content, or a placeholder if Java is not installed.
  • Microsoft Lync 2010 Meeting Join Plug-in

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.8; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0

更多資訊

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8838 個解決方法 72234 個答案

That sounds like a feature that was created by one of your add-ons, specifically, an extension. Perhaps it needs an update? You can review your currently enabled and disabled extensions on the Add-ons page. Either:

  • Command+Shift+a
  • Tools menu > Add-ons

In the left column, click Extensions. If an extension is disabled, it moves to the bottom on a grayed out background. Can you find any logical candidates there? If so, please try re-enabling them, and/or click the "gear" button at the top of the list to Check for Updates.

Any luck?


Alternately, it could have been a feature of your home page. Did your home page change?

That sounds like a feature that was created by one of your add-ons, specifically, an extension. Perhaps it needs an update? You can review your currently enabled and disabled extensions on the Add-ons page. Either: * Command+Shift+a * Tools menu > Add-ons In the left column, click Extensions. If an extension is disabled, it moves to the bottom on a grayed out background. Can you find any logical candidates there? If so, please try re-enabling them, and/or click the "gear" button at the top of the list to Check for Updates. Any luck? ---- Alternately, it could have been a feature of your home page. Did your home page change?