搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox is unbearably slow after updating to version 27

  • 81 回覆
  • 606 有這個問題
  • 10 次檢視
  • 最近回覆由 petef

more options

After updating to Firefox 27 all webpages take a few dozen seconds to several minutes to load. When loading a webpage Firefox's status displays "connecting" and the CPU gets maxed out with 95 to 100% of its cycles taking by Firefox.

The computer is older so it is a little slow but Internet Explorer 8 has no trouble opening the webpages and neither do other computers on the LAN so it is not a network issue. I have tried restarting Firefox, disabling add-ons, deleting add-ons, disabling hardware acceleration, restarting the computer, and reinstalling Firefox after wiping every trace of it and its user data from the hard drive and registry.

CPU: AMD Athlon 2800+ 2.08GHz RAM: 1GB OS: Windows XP Home Edition Service Pack 3 32bit


Comments by a forum moderator.
(Modified April 30, 2014 12:11:58 PM BST by John99 ) ~J99
Rather a long thread so I will add some comments here where easily seen.

 Modified June 18, 2014 6:08:41 AM PDT by John99

After updating to Firefox 27 all webpages take a few dozen seconds to several minutes to load. When loading a webpage Firefox's status displays "connecting" and the CPU gets maxed out with 95 to 100% of its cycles taking by Firefox. The computer is older so it is a little slow but Internet Explorer 8 has no trouble opening the webpages and neither do other computers on the LAN so it is not a network issue. I have tried restarting Firefox, disabling add-ons, deleting add-ons, disabling hardware acceleration, restarting the computer, and reinstalling Firefox after wiping every trace of it and its user data from the hard drive and registry. CPU: AMD Athlon 2800+ 2.08GHz RAM: 1GB OS: Windows XP Home Edition Service Pack 3 32bit ------------ <u>Comments by a forum moderator.</u> <br / > (Modified April 30, 2014 12:11:58 PM BST by John99 ) ~J99 <br /> Rather a long thread so I will add some comments here where easily seen. * For general problems please see my post [/questions/985969?page=3#answer-546520] <br /> Updated 30th April 2014 to mention the outstanding known issue (aka the bug with only three votes) * Just below that ''jigebren'' has kindly summarised some workarounds at that particular time and the issues found from this thread [/questions/985969?page=3#answer-546599] Modified June 18, 2014 6:08:41 AM PDT by John99 ------------- * Workaround, <br /> A chrome hack to disable the throbber may resolve the issue as a workaround allowing pages to load quickly. See my post [/questions/985969?page=4#answer-595327]

由 John99 於 修改

所有回覆 (1)

more options

John99 & Jigebren I have been using FxESR as suggested, like Atanasoff this immediately solved the problem. Thanks. Today installed Fx31, will post how it goes.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5