搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Japanese language doesn't display correctly.

  • 2 回覆
  • 8 有這個問題
  • 59 次檢視
  • 最近回覆由 Dyvik Chenna

more options

Japanese symbols don't display correctly. On some websites, I only see a long row of squares instead of what's supposed to display. The websites display correctly on both Chrome and Internet Explorer.

My system locale is in Japanese, and I'm using Windows Vista. The only program that has problems with displaying Japanese is Firefox 26. I used Firefox 2.0 before updating to this, and everything worked fine on FF2.0.

EDIT: Ended up being a user error, seems like I had some font conflicts.

Japanese symbols don't display correctly. On some websites, I only see a long row of squares instead of what's supposed to display. The websites display correctly on both Chrome and Internet Explorer. My system locale is in Japanese, and I'm using Windows Vista. The only program that has problems with displaying Japanese is Firefox 26. I used Firefox 2.0 before updating to this, and everything worked fine on FF2.0. EDIT: Ended up being a user error, seems like I had some font conflicts.

由 Temuthril 於 修改

被選擇的解決方法

Attached are some screenshots on how it looks like on FF26 (boxes) and Chrome.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

Attached are some screenshots on how it looks like on FF26 (boxes) and Chrome.

more options

Hello Temuthril, Report this problem in bugzilla.mozilla.org so that they may help you. thank you.