搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

I have Avira version 14 and have removed/added Firefox to allowed sites but still not working!

  • 2 回覆
  • 3 有這個問題
  • 209 次檢視
  • 最近回覆由 AMc123

more options

When I run Firefox it just churns away and expires. Sometimes, if I just leave it, after ten/twenty minutes it will run v, v slowly. I have uninstalled and installed Firefox. I have the most recent version of Avira [14] and have removed Firefox and added to permitted applications, still no joy. Am writing this from another Browser. Also if I close Firefox and then try to restart I keep getting the Firefox is running... Getting seriously annoying now. I can only assume that Firefox is not quite up-to-date with Avira's version yet. The other browser runs without problem.

被選擇的解決方法

In the end I uninstalled Avira, restarted; downloaded and ran registry cleaner, deleted all the keys, restarted; finally reinstalled Avira, completed installation etc., and now Firefox is working a trea. Hated using IE, yuk!

從原來的回覆中察看解決方案 👍 2

所有回覆 (2)

more options

hello AMc123, you could try to reset firefox to make sure that there is nothing wrong with its internal configuration.

firefox should just use the network resources that are provided by the system to connect to the internet. you could test if there is an interference by external software by launching your system in safe mode (with networking enabled) & running firefox then: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-7

I can only assume that Firefox is not quite up-to-date with Avira's version yet.

please note that it's the other way round - third-party software that hooks into firefox would need to adapt and correct bugs, since mozilla cannot fix bugs in a different code base. so you might also try to contact avira, maybe you can get a more detailed reply from them what steps should ideally be taken. thank you!

more options

選擇的解決方法

In the end I uninstalled Avira, restarted; downloaded and ran registry cleaner, deleted all the keys, restarted; finally reinstalled Avira, completed installation etc., and now Firefox is working a trea. Hated using IE, yuk!