X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Firefox 17 keeps locking up on websites. No longer showing http or https. It shows a fox icon in the the web browser.

已張貼

My computer keeps locking up. Why isn't it showing Http or Https on the web browser? It shows a fox icon. I have been on IE and there is no problem at all.

My computer keeps locking up. Why isn't it showing Http or Https on the web browser? It shows a fox icon. I have been on IE and there is no problem at all.

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Shockwave Flash 11.5 r502
  • Google Update
  • Next Generation Java Plug-in 10.7.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • SiteAdvisor
  • GEPlugin
  • McAfee MSC FF plugin DLL
  • Default Plug-in
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.2
  • DRM Netscape Network Object
  • Npdsplay dll
  • DRM Store Netscape Plugin
  • Office Plugin for Netscape Navigator

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/17.0 Firefox/17.0

更多資訊

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17425 個解決方法 157456 個答案

You can set the browser.urlbar.trimURLs pref to false on the about:config page to see the http: protocol on the location bar and in the pop-up if you hover a link.

You can set the browser.urlbar.formatting.enabled pref to false on the about:config page to disable the highlighting of the domain and see the full URL more clearly.


Try to boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.

You can set the <b>browser.urlbar.trimURLs</b> pref to <i>false</i> on the <b>about:config</b> page to see the http: protocol on the location bar and in the pop-up if you hover a link. You can set the <b>browser.urlbar.formatting.enabled</b> pref to <i>false</i> on the <b>about:config</b> page to disable the highlighting of the domain and see the full URL more clearly. *http://kb.mozillazine.org/about:config * https://developer.mozilla.org/en/Mozilla/Preferences/Preference_reference/browser.urlbar.trimURLs * https://developer.mozilla.org/en/Mozilla/Preferences/Preference_reference/browser.urlbar.formatting.enabled ---- Try to boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.