搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Why do I get the message " No site configured at this address " every time I try to go to bing.com?

  • 3 回覆
  • 27 有這個問題
  • 61993 次檢視
  • 最近回覆由 exfireguy

more options

I have bing.com set as my homepage and cannot open it, I always get the message " No site configured at this address ". I can still open bing in IE

被選擇的解決方法

Hi exfireguy

try to clear cookies, cache and Browsing and Download history from Firefox button > History > Clear Recent History > Time range to clear select Everything > click on Details and check Cookies, Cache and Browsing and Download history > Clear Now and check it again.


thank you

從原來的回覆中察看解決方案 👍 27

所有回覆 (3)

more options

選擇的解決方法

Hi exfireguy

try to clear cookies, cache and Browsing and Download history from Firefox button > History > Clear Recent History > Time range to clear select Everything > click on Details and check Cookies, Cache and Browsing and Download history > Clear Now and check it again.


thank you

more options

Usually clearing the cache and only the cookies from affected websites should be sufficient.
There is usually no need to clear all the cookies in cases like this with only one website (domain).

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
more options

Thanks for all the help, worked like a charm!