搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

https pages come up as raw code

  • 3 回覆
  • 3 有這個問題
  • 38 次檢視
  • 最近回覆由 DarkNexus

more options

http loads fine and normal, https is looking like

?�??��i{۸�(��� ƾ��۔LR��J_�q��d�p�Ę?i��l���_��FIN��{晉b�? ��P(? ��??�_ܥ�1.&���??�$�4?l��-? !?[�H?��s?N�z����?�7�(�??B7x��$,\� ͒?`��H�O�E8-?[�( �?%�(?/��M?�.m�[O�#����8|2���Q3�?��>t3��>��-�(-�4H�u�i��:�8غ�td}|�Nf��&��V���ۣ�9 ??=�M�"J�;�����?�??Gq��

I have updated and disabled all addons and plugins, i cant work it out this problem doesn't happen with other browsers

被選擇的解決方法

hello DarkNexus, please try the following: enter about:config into the firefox location bar (confirm the info message in case it shows up) & search for the preference named network.http.accept-encoding - right-click and reset that entry to the default value.

if this does not resolve the issue already, please also go through the steps provided at Websites look wrong or appear differently than they should.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 2

所有回覆 (3)

more options

選擇的解決方法

hello DarkNexus, please try the following: enter about:config into the firefox location bar (confirm the info message in case it shows up) & search for the preference named network.http.accept-encoding - right-click and reset that entry to the default value.

if this does not resolve the issue already, please also go through the steps provided at Websites look wrong or appear differently than they should.

more options

It is also possible that your security software (firewall) is corrupting the HTTP response headers.

A possible cause is security software (firewall,anti-virus) that blocks or restricts Firefox or the plugin-container process without informing you, possibly after detecting changes (update) to the Firefox program.

Remove all rules for Firefox and the plugin-container from the permissions list in the firewall and let your firewall ask again for permission to get full unrestricted access to internet for Firefox and the plugin-container process and the updater process.

See:

more options

it was exactly the problem when i scrolled down to it I noticed the value field was empty resetting it fixed it thank you