搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Resizing browser window horizontally does not cause website to resize properly; no scroll bar either.

  • 4 回覆
  • 16 有這個問題
  • 72 次檢視
  • 最近回覆由 MarkC9

more options

When I resize my browser window in the horizontal direction, the contents of the web page do not resize appropriately. No scroll bar shows up either to scroll left/right.

For example:, I can be displaying 1920 pixels horizontally while the frame on the website is centered and only 800 pixels wide. As I resize from right to left, the frame will not slide over accordingly to stay centered as it usually would. Thus if I resize from right to left all the way to the center, the whole right half of the frame will be cut off with no way to even scroll over if I wanted to. Still don't understand my problem? Consider that this very support website we are using, displayed at 1080p, does not take up the full width of the screen. Now start resizing your screen from right to left. Notice how the active part of the website switches position? This does not happen for me.

How do I fix this so horizontally scrolling/resizing is normal? Thanks!

由 MarkC9 於 修改

被選擇的解決方法

My guess is that you have an add-on that is interfering in some way. Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems has steps to help you figure out if that is the case. First, just start Firefox in safe-mode and see if the problem goes away. If so it probably is one of those add-ons.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 2

所有回覆 (4)

more options

選擇的解決方法

My guess is that you have an add-on that is interfering in some way. Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems has steps to help you figure out if that is the case. First, just start Firefox in safe-mode and see if the problem goes away. If so it probably is one of those add-ons.

more options

Thanks for the help! I started FF in Safe Mode and the problem went away. I'll just go ahead and disable them 1 by 1 and test it when I have the spare 5 minutes.

由 MarkC9 於 修改

more options

Awesome! If you figure out which one caused the problem it would be great if you could post back here and let us know so we can help others with this issue.

more options

Okay, finally got to testing it out.

It ends up all I had to do was disable and re-enable "QuickJava" add on. Didn't have to remove anything.

Thanks!