搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

firefox can't deal with links from Wash. Post. Get invalid URL errror message. Works fine on Safari, though.

  • 4 回覆
  • 32 有這個問題
  • 26 次檢視
  • 最近回覆由 edwardkuch

more options

The home page of the Washington Post works fine. But If I try to open a link on that page, I get the message: Invalid URL The requested URL "/wp-dyn/content/article/2011/03/05/AR2011030500289.html?nav=hcmodule", is invalid.

Reference #9.243b543f.1299342316.143eddb7

The above URL is not the one shown when hovering over the link.

被選擇的解決方法

Look in your tools- addons- extensions & see if you have "https-everywhere" extension. If so that's the problem. Click on options, unclick "Washington Post. That's all folks.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 12

所有回覆 (4)

more options

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

  • "Clear the Cache": Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"
  • "Remove the Cookies" from sites causing problems: Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the add-ons is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Themes).

  • Don't make any changes on the Safe mode start window.

See:

more options

選擇的解決方法

Look in your tools- addons- extensions & see if you have "https-everywhere" extension. If so that's the problem. Click on options, unclick "Washington Post. That's all folks.

more options

Thanks. It was one of the add-ons causing the problem. Don't know which one. Disabled all, then enabled the only one I really need, and the Washington Post links worked again. Problem solved.

由 jjjc 於 修改

more options

Thanks for the solution. Worked like a charm!

              EJK