搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

facebook directory pictures not showing. IE shows them just fine.

  • 3 回覆
  • 113 有這個問題
  • 226 次檢視
  • 最近回覆由 howbya

more options

While wall pictures and profile pictures show on my facebook, my friends directory pictures don't. These are the little profile pictures next to the friends names on my face book directory. If I sign up on Internet Explorer and go to my face book they show just fine. Very Frustrating.

This happened

Every time Firefox opened

== Since the begining of using firefox

所有回覆 (3)

more options

Check the image exceptions: Tools > Options > Content: Load Images: Exceptions - See Settings for web content, pop-ups, fonts, and languages

A way to see which images are blocked is to click the favicon (Site Identification icon) on the left side of the location bar. A click on the "More Information" button will open the Security tab of the "Page Info" window (also accessible via "Tools > Page Info"). Open the Media tab of the "Page Info" window. Select the first image and scroll down though the list with the Down arrow key. If an image in the list is grayed and there is a check-mark in the box "Block Images from..." then remove that mark to unblock the images from that domain.

See also Fix problems that cause images to not show and http://kb.mozillazine.org/Images_or_animations_do_not_load

more options
  1. On the facebook page where the picture should be showing, right click in the whitespace.
  2. Select "View Page info".
  3. In the window that opens click "Media" at the top.
  4. Click on the first address in the address list. That image should show in the "media preview" (it may be very tiny).
  5. Use the down arrow to check out all the images until you find the one that should be showing.
  6. Once you find it you may notice the "block images from ..." is checked.
  7. Uncheck it and you're problem is solved.

由 howbya 於 修改

more options
  1. Click "Tools" at the top of Firefox
  2. Click "Options" at the bottom of the menu
  3. Select "Content"
  4. Click "Exceptions" across from "Load Images Automatically"
  5. For me the address that was being blocked was "sphotos.fbcdn.net"
  6. Click the address to select it.
  7. Click "Remove Site" and "Close". Then "OK". Problem solved.