搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

scrolling does not work anywhere on version 109.0b2

more options

Clicking the mousewheel still works, but scrolling doesn't work. This behavior occurs on tab bar as well.

Using option "Restart with addon disabled" from about:profiles can make the mousewheel scrolling work, but manually disabled all addon and restart just won't solve it.

Clicking the mousewheel still works, but scrolling doesn't work. This behavior occurs on tab bar as well. Using option "Restart with addon disabled" from about:profiles can make the mousewheel scrolling work, but manually disabled all addon and restart just won't solve it.

被選擇的解決方法

I found a small solution pending of a real one

Uncheck the two options in Performances section (about:preferences). After restart firefox, then the scroll works again :-)

從原來的回覆中察看解決方案 👍 3

所有回覆 (5)

more options

Are you saying that with Firefox in Safe Mode it works? Maybe an add-on is causing the issue. I have no issue. Do you have the option "Use autoscrolling" checked? see screenshot

more options

I have autoscrolling checked but still have issue. I have also tried to disable all add-ons manually, but that didn't solve the issue neither

more options

lok77chan said

Clicking the mousewheel still works, but scrolling doesn't work. This behavior occurs on tab bar as well. Using option "Restart with addon disabled" from about:profiles can make the mousewheel scrolling work, but manually disabled all addon and restart just won't solve it.

Update: "Refresh Firefox Developer Edition ..." which remove all add-ons, still doesn't resolve the issue

more options

選擇的解決方法

I found a small solution pending of a real one

Uncheck the two options in Performances section (about:preferences). After restart firefox, then the scroll works again :-)

more options

mary1534 said

I found a small solution pending of a real one Uncheck the two options in Performances section (about:preferences). After restart firefox, then the scroll works again :-)

It works! Thank you very much! I think I will accept this as the solution for the time being