搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

  • 2 回覆
  • 0 有這個問題
  • 12 次檢視
  • 最近回覆由 Jordan

more options

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)
When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly. I have already tried: * Different browsers on same computer (issue does not occur) * Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur) * Cleared cache (issue persists) * Troubleshooting/safe mode (issue persists) * Deleted prefs file (issue persists) * Disabled DNS prefetching (issue persists)

被選擇的解決方法

This could be a problem with your security software.

Boot the computer in Windows Safe Mode with network support to see if that has effect.

Are you using a proxy or VPN?

You can check the connection settings.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

This could be a problem with your security software.

Boot the computer in Windows Safe Mode with network support to see if that has effect.

Are you using a proxy or VPN?

You can check the connection settings.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

有幫助嗎?

more options

Changing proxy settings to "no proxy" seems to have fixed it, so I'll mark this as solved for now. Thanks!

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題