搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Mouse Hover not consistent, Firefox 103 Ubuntu 22.04.1

  • 1 回覆
  • 0 有這個問題
  • 7 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior:

The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs.

It requires a click for the mouse icon to change and for an action to take place.

This causes problems because of some actions that expect a mouse hover or a click-and-hold response, which this error is preventing.

For example, clicking on Google Maps and dragging to move the map is impossible.

Hovering over a menu to allow it's automatic drop down to appear is also impossible.

This is not consistent; when I open a new Firefox window the mouse behaves normally for a time.

It does lose this ability but I don't know how quickly it happens, but after at least an hour of use, the problem is apparent.

I had thought this was a problem with my extensions or themes, because the problem does not exist in private mode. But when I temporarily removed all the extensions and themes from my setup, the problem still occurred. And the fact that a new window with all extensions still active suggests that this is not caused by those extensions, or if so, not immediately.

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior: The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs. It requires a click for the mouse icon to change and for an action to take place. This causes problems because of some actions that expect a mouse hover or a click-and-hold response, which this error is preventing. For example, clicking on Google Maps and dragging to move the map is impossible. Hovering over a menu to allow it's automatic drop down to appear is also impossible. This is not consistent; when I open a new Firefox window the mouse behaves normally for a time. It does lose this ability but I don't know how quickly it happens, but after at least an hour of use, the problem is apparent. I had thought this was a problem with my extensions or themes, because the problem does not exist in private mode. But when I temporarily removed all the extensions and themes from my setup, the problem still occurred. And the fact that a new window with all extensions still active suggests that this is not caused by those extensions, or if so, not immediately.

所有回覆 (1)

more options

You can try Firefox from the official Mozilla server if you currently use a version from the repositories of your Linux distribution to see if it behaves differently.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題