搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Google no longer displaying properly with Firefox 103.0.1

  • 4 回覆
  • 0 有這個問題
  • 13 次檢視
  • 最近回覆由 rna_ink

more options

I am on a 2018 Intel Mac Mini running macOS Catalina 10.15.7. After updating to 103, Firefox no longer shows any content on Google related pages (search, Gmail, etc.). The pages load but no text is visible, only images.

I've tried everything from clearing all caches and browsing history, to going into about:config and changing the sandbox settings. Not sure what else to do as I've been primarily using Firefox for years but these issues have only surfaced after the last couple of updates.

I am on a 2018 Intel Mac Mini running macOS Catalina 10.15.7. After updating to 103, Firefox no longer shows any content on Google related pages (search, Gmail, etc.). The pages load but no text is visible, only images. I've tried everything from clearing all caches and browsing history, to going into about:config and changing the sandbox settings. Not sure what else to do as I've been primarily using Firefox for years but these issues have only surfaced after the last couple of updates.
附加的畫面擷圖

所有回覆 (4)

more options

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps.

See also:

有幫助嗎?

more options

Hi! I've changed the setting to false in about:config, cleared all caches and browsing history and restarted Firefox. Still no change to Google and Gmail.

有幫助嗎?

more options

Hi

This could be connected to this issue that Google has been having:

https://www.theguardian.com/technology/2022/aug/09/google-outage-search-down

Please can you try again and see if it works now.

有幫助嗎?

more options

Hi Paul,

The issue is still happening with all our computers on Firefox 103. There are some computers that haven't updated and are still running 102 and 101 and Google is working okay on those browsers. Google is working on the other browsers installed on these computers as well.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題