On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Audio not working on Firefox, works on every other Windows program

  • 8 回覆
  • 1 有這個問題
  • 5 次檢視
  • 最近回覆由 jonzn4SUSE

more options

Audio was working fine until recently. Now, firefox has no audio playing on any site.

Some sites show "PLAYING" in tab, but others like YouTube don't show that notification. Even with "PLAYING", there is no audio output.

I checked Windows settings and Firefox is set up correct (and the same as it was before it stopped working), see screenshot attached. Otherwise, I restarted Firefox, tried it in troubleshoot mode, and reinstalled Firefox. No changes.

Possible system changes include: Maybe a Firefox update occured and broke the program? I installed the game Civ5 from Steam which required some Windows VS redistributibles installed.

Audio was working fine until recently. Now, firefox has no audio playing on any site. Some sites show "PLAYING" in tab, but others like YouTube don't show that notification. Even with "PLAYING", there is no audio output. I checked Windows settings and Firefox is set up correct (and the same as it was before it stopped working), see screenshot attached. Otherwise, I restarted Firefox, tried it in troubleshoot mode, and reinstalled Firefox. No changes. Possible system changes include: Maybe a Firefox update occured and broke the program? I installed the game Civ5 from Steam which required some Windows VS redistributibles installed.
附加的畫面擷圖

被選擇的解決方法

No issues here. see screenshots I have external speakers plugged into the headphone jack. I can switch between external and laptop speakers. What model computer are you using?

Edition Windows 11 Pro Insider Preview Version 22H2 Installed on ‎18-‎Jun-‎22 OS build 25140.1000 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.25140.1000.0

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (8)

more options

選擇的解決方法

No issues here. see screenshots I have external speakers plugged into the headphone jack. I can switch between external and laptop speakers. What model computer are you using?

Edition Windows 11 Pro Insider Preview Version 22H2 Installed on ‎18-‎Jun-‎22 OS build 25140.1000 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.25140.1000.0

有幫助嗎?

more options

Try plugging in external speakers and test.

有幫助嗎?

more options

I only have one external headphone, no internal device. That one headphone still works with my entire system except Firefox.

I also double-checked of Firefox was outputting to the wrong device. My screenshot says "default", but I show that is the same device my system is connected to and I still hear my system.

I'll get you more info on the computer later when I'm in front of it, but it's custom built. Windows 11 Pro running on onboard soundboard from MSI Z690 CARBON WIFI motherboard.

Pretty sure the issue is with Firefox, I can't isolate it outside the program. Everything else audio works fine.

有幫助嗎?

more options

Did you get Firefox from MS store or Mozilla?

由 jonzn4SUSE 於 修改

有幫助嗎?

more options

Firefox from Mozilla. Version 101.0.1 (64-bit). I use the auto-download update tool.

OS is Windows 11 Pro, Version 21H2, Installed on 4/29/2022, OS build 22000.739, Experience Pack 1000.22000.739.0

有幫助嗎?

more options

Just for S&Gs try a different version of Firefox. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

有幫助嗎?

more options

Actually I just changed Firefox's Output device from default to the actual device (which was set as the default device). I'm surprised to say that now the audio is working. Switch back from the device to Default and the audio still works.

Before doing this, I clicked the Reset button at the bottom of the Volume mixer, although it kept everything at Default and didn't change anything.

Whichever one of these two did the trick, it seems to have knocked the issue loose. I'm starting to think it was a bug in the Volume mixer. Anyway, thanks for your help on this, this has been bugging me for the past week.

有幫助嗎?

more options

HOORAY!!!

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題